Gość: brogal IP: *.example.net / 62.111.216.* 11.07.05, 18:44 no Aniu co ty na TO? cmok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: helle6 Re: WAGA - RYBY IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.07.05, 19:36 ze tuman jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helle6 Re: WAGA - RYBY IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.07.05, 19:39 twoj skromny wielbiciel cie kocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brogal Re: WAGA - RYBY IP: *.example.net / 62.111.216.* 11.07.05, 20:33 no dopsze, ja tez troche Odpowiedz Link Zgłoś
zmoq14 Re: WAGA - RYBY 09.04.07, 15:02 ja waga i moja ówczesna ryba to pasmo klesk;ryba była nastawiona na branie,jej sie wszystko nalezalo bez wysiłku,a ja starałam sie łagodzic konflikty z otoczeniem;nic dobrego dla mnie z tego nie wynikło;on ma sie dobrze i żeruje dalej na innych; <taoqz> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WAGA - RYBY IP: *.client.insightBB.com 12.07.05, 05:13 Chyba nie o ta Ania chodzi. Ale co do Ryb, moja miloscia wieki temu, byla Ryba. A on Ryba bardziej lubil towarzystwo niz ja (bardziej w horoskopach towarzyska waga), w tym meskie = z damskim ... POzdrawiam Ciebie Rybo Ireczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohlik Re: WAGA - RYBY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.06, 22:27 czesc prawdy jest na pewno kocham Cie Cysioooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: WAGA - RYBY IP: *.lublin.mm.pl 28.01.07, 20:18 to co pisze powyzej o rybach to bzdura ,sama jestem ryba jestem przebojowa ,towarzyska ,czasem az nadtto gadatliwa i dominujaca w związku znam dwoch facetow tez ryby urodzeni w tym samym dniu co ja i tez opis cech ,zachowań w typowych horoskopach mi sie nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: WAGA - RYBY IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.07.05, 09:53 nie prawda!! ja sie z tym nie zgadzam! mam chlopaka spod znaku ryby i jestesmy juz ze soba 4 lata i zadnych spiec(procz malych:D) pOOzdrOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: WAGA - RYBY IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 08:26 moją pierwszą wielką miłością były ryby, potem przewinęły się różne inne znaki ale ryby są jednak najbardziej kochane. Są bardzo bardzo towarzyskie, to on wyciąga mnie na imprezy, a ja wiadomo lubię błyszczeć. On nawet troszczy się o to w co się ubiorę. lubi kiedy ja ładnie wyglądam i często doradza mi przy zakupach. Ma świetny gust. jest bardzo czuły, troskliwy, przy nim czuję się kobieco. Kocham Cię ROBERTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: WAGA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:45 waga i ryby to dobra para.ale tylko jesli chodzi o seks.rzeczywiscie poza tym nie maja wiele wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: WAGA - RYBY IP: *.tomaszow.mm.pl 08.11.05, 22:52 Nie prawda mam ukochanego ktory jest Ryba i jest nam razem cudownie.Dba o mnie doradza na zakupach i traktuje jak prawdziwa kobiete.Jezeli chodzi o lozko to na poczatku nam sie nie ukladalo ale teraz....jest najleprzym kochankiem,cudowny.Jestesmy juz 3 lata malzenstwem i nie widze swiata poza NIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość M Re: WAGA - RYBY IP: *.lublin.mm.pl 28.01.07, 20:24 codziennie prawie zagladam do horoskopow na WP i musze powiedziec ,ze jeszcze prawie nigdy mi sie nic nie sprawdzilo wg numerologii partnerskiej ja i moj maz/dwie dwojki numerologiczne/ powinnismy byc idealna para wodnik i ryba i guzik -jestesmy od poczatku z innej bajki i wlasnie sie rozwodzimy ,wlasciwie bez powodu zadne nie chce byc z drugim totalna klapa i obojetnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: WAGA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 00:27 Świete słowa Ja waga a mój były mąż ryba Przyjazn super niestety miłosc bez szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joa Re: WAGA - RYBY IP: *.mofnet.gov.pl 04.01.06, 08:23 To nie tylko znaki zodiaku, ale np. enneagramowe osobowości, horoskop chiński, itd. dają właściwy oględ na daną parę. Moją bliźniaczą duszą jest ryba, telepatia sto razy większa, niż np. pomiędzy znakami powietrza! i bardzo go kocham, za to, że jest, mimo, iż nie możemy być razem na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WAGA - RYBY IP: *.range86-128.btcentralplus.com 12.01.06, 15:55 Istna bzdura-moj maz jest z konca znaku waga a ja ryba ze srodka i zaprzecza temu co jest napisane wrecz odwrotnie jest SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: WAGA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:21 No Aniu jak już to przeczytałaś to wszysto wiesz hehe. Mi dosyć często sprawdzają się hooskopy, a Ty błyszcząca wago co Ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: WAGA - RYBY IP: *.intercom.pl / 195.205.36.* 13.01.06, 10:00 to są jakieś brednie. kto w to wierzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
elli04 Re: WAGA - RYBY 15.01.06, 09:24 ja waga mąż ryby,po 14 latach małżeństwa mogę powiedziec że jednak każde z nas jest z innej bajki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga:( Re: WAGA - RYBY IP: *.nott.cable.ntl.com 16.01.06, 21:35 kurde...ciesze sie ze jestem waga ale ...bardzo kocham swa rybke,czy nie za bardzoo wierze w te horoskopy? ak dobrze sie dogadujemy! kocham swoja rybke...kocham cie ADASIU WALICKI:) TWOJA WIOLA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alusia Re: WAGA - RYBY IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.06, 13:34 nie zgadzam sie z ta opinia. moj z wiazek z rybka jest bardzo udany. a to ze waga jest bardziej towarzyska to nie prawda , w moim zwiazku jest na odwrot :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienduszka Re: WAGA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:27 Myślę,że jest w tym dużo racji, i nie widzę się w takim zwiazku do końca, ale może byc na krótko fascynująco.... A potem pozostaje sentyment.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzia Re: WAGA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:29 Tak to faktycznie prawda. Mój związek z rybą rozpadł sie ze względu na jego domatorstwo i brak rozrywki. Ja niecierpi być w domu lubie przebywać z ludzmi a on tego nie potrafił zrozumieć. Cały czas chciał mieć mnie przy sobie czułam się jak w klatce. Więc się uwolniłam nie polecam wagą związków z rybami są za spokojne dla nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: WAGA - RYBY IP: 217.8.165.* 25.03.06, 11:27 Niestety w moim przypadku to też prawda. Jestem z moim chłopakiem już ponad 7 lat i myślę, że dojdzie do rozstania, bo pomimo iż bardzo do niego przywiązana nie mogę pozbyć się mojej ciekawości świata, ludzi i wszystkiego co nowe. A tak bardzo bym chciała by się ułożyło :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra Re: WAGA - RYBY IP: *.upc-h.chello.nl 31.03.06, 22:51 ale kochankami sa niezlymi....mialam krotki ale burzliwy zwiazek z ryba... teraz tylko mile wspomnienia mi pozostaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: WAGA - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 23:53 konkretna poraszka i bzdura dziwne bo jestem z moin facetem już ponad4lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda waga Re: WAGA - RYBY IP: 82.160.180.* 05.07.06, 23:03 Ciekawe rzeczy widzę tu piszecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: WAGA - RYBY IP: *.chello.pl 04.10.06, 03:02 neprawda..;)ja jestem waga,moj cholak ryba i wydaje mi sie ,ze jestesmy rownie towarzyscy i rozrywkowi;)jezeli juz mam jakos nas pod tym wzgledem rozroznic, to powiedzialabym raczej,ze to On-ryba jest bardziej rozrywkowy:)jak narazie to moja ryba jest osoba z ktora najlepiej sie dogaduje, mam najlepszy kontakt;)mysle,ze jestesmy bardziej do siebie podobni niz przewiduje norma;)nom..a jestesmy razem 3 latka, wiec juz bym chyba cus zauwazyla...;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona WAGA - RYBY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.06, 11:56 niestety to prawda ale...partner ryba jest świetnym przyjacielem rozumiejacy problemy bliskiej mu osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larvu$ WAGA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 15:53 hejka...ja z Moją cudowną Rybką jestem od roku i na razienie nie mamy wiekshych problemów, co prawda jesteśmy inni i na początku były konflikty, kilka zmian u mnie i u Niego i jest extra! :)jak się chce to się potrafi ;) a jeśli chodzi o imprezy to On lubi jak na nich slicznie wyglądam i inni faceci na mnie zwracają uwagę bo wie, że jestem tylko Jego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosia79 Re: WAGA - RYBY 25.01.07, 21:19 ...a jak zdobyć taką rybkę??? Jest taka pewna bliska mi rybka..ale jakoś nieśmiała.... i nie wiem, co zrobić, by Go nie wypłoszyć... Jakieś wskazówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra WAGA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:59 szkoda że dopiero teraz to przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryboza Re: WAGA - RYBY IP: 82.153.9.* 24.04.07, 19:46 Ja jestem Ryba. Z Waga nigdy nie bylem a ten artykul zrobil mi skaze na psychice. Jak sie jakas Waga trafi, to zanim pomysle o niej, pomysle o seksie z nia. Hmm... w sumie to zadna zmiana... hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka WAGA - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:52 Ja tam jestem za, bo sma jestem w takim związku i nie zamierzam rezygnować:) Koffam Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brybry WAGA - RYBY IP: 213.155.169.* 09.06.07, 19:53 No faktycznie... Dla wagi taki związek to same plusy... Odpowiedz Link Zgłoś