Dodaj do ulubionych

LEW - PANNA

• Gość: Lew08 LEW - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 12:07
      święta racja , w moim przypadku wszystko odpowiada tym co mówią gwiazdy, ja
      muszę podejmować inicjatywę, ale jak trafię na odpowiedni dzień to spijam sam miód
    • Gość: Zenek LEW - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:45
      NO u mnie w zwiazku jest zupelnie inaczej. To ja w seksie przyjmuje czynna
      pozycje...
    • quandt LEW - PANNA 19.09.07, 14:33
      no ja sie nie zgadzam z opinia ze lew i panna sa z innych swiatow, chyba ze ja i
      moj lew jestesmy jacys nietypowi, my funkcjonujemy tak samo, obydwoje jestesmy
      outsaiderami, lubimy to samo, spedzamy czas tak samo, jedno za drugim pojdzie w
      ogien i tak juz piaty rok, choc tylko przez trzy z tych pieciu jestesmy razem.
      nie wyobrazam sobie ze moglabym byc z kims innym

ja mysle ze po prostu nie mozna wrzucic wszystkich panien i wszystkich lwow do
      jednego worka i przypisac im jakichś cech. kazdy jest inny. znam trzy osoby
      urodzone tak jak ja 25.08 nawet rok ten sam, oj bardzo sie roznimy, bardzo.
      pozdrawam
      • Gość: milasia Re: LEW - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:03
        ja jestem lwicą on panna,jesteśmy poprostu dla siebie stworzeni nie
        potrafimy bez siebie żyć,kochamy się,każdą chwile spędzoną ze soba
        spędzamy miło,konflikty rozwiazujemy wspólnie choć przyznam że to on
        pierwszy ustępuje i wychodzi na moje,zaś w łóżku on przejmuje rolę
        dowodzenia.Jest idealnym partnerem do życia delikatny czuły
        wyrozumiały jest dobrym koczankiem i wspaniałym przyjacielem
    • Gość: omg' LEW - PANNA IP: 83.14.13.* 18.05.08, 21:30
      Jestem Lwica i kazdy moj partner byl spod znaku Panny (samo wyszlo, nie szukam
      tylko panien poprostu tak mi sie trafa) jednakze jak to Lwy ciagle szukamy
      przygod i nowych wyzwan... wiec dlugo moje zwiazki nie twaly. Nie narzekam
      jednak na panny, sa uparte ale za to boskie w lozku i namietne, potrafia byc
      wyjatkowo romantyczne i uwodzicielskie, daja duzo wsparcia emocjonalnego i
      potrafia doradzac. :) KACHAM tych wszystkich facetów spod znaku PANNY
      ;)dominujemy na zmiane ;)
    • kabalarka Re: LEW - PANNA 16.08.09, 15:05
      Zapraszam do dyskusji!
    • Gość: Michał LEW - PANNA IP: *.chello.pl 27.08.09, 22:25
      Wcale nie prawda. Nic się nie zgadza. Dogadujemy się doskonale. Nie wiem co za bzdury wypisują w tych horoskopach. Naprawdę. Kochaj i rób co chcesz:)
    • Gość: marcel LEW - PANNA IP: 188.121.8.* 17.01.10, 12:31
      Byłem w związku kolejno z trzema "Pannami". Trzeba wziąć pod uwagę jedną rzecz iż osoby spod tego znaku są najbardziej różnorodne pod względem charakteru w przeciwieństwie do dość łatwo rozpoznawalnego "Lwa". I tak każda z nich była kompletnie różna. Wszystkie wspominam dobrze i do dzisiaj utrzymujemy kontakt. Jedna była cudowną słodką osobą i mimo młodego wieku miała do mnie bardzo dobre podejście i potrafiła mi utrzeć nosa,a to wobec lwa sztuka nie lada i żeby się jeszcze nie obraził:)piękna, spokojna. Dziewczyna marzenie. Pozostałe już stawiały na swoim, były kłótliwe no i zasadniczy błąd. Krytykowały. Drogie Panie - lwów się nie krytykuje!:) lwom się tłumaczy że nie przystoi królowi niekrólewskie zachowanie. to taki lew będzie wierny jak pies. Krytyka jest najlepszym sposobem na pozbycie się go ze swojego życia lub zakończenie związku. Każdy związek wymaga jakiegoś nakładu pracy. Jedni są super dopasowani, inni muszą wykonać ciężką pracę. Jeśli dwoje partnerów to rozumie i obdarza się szacunkiem, wtedy można liczyć na udany związek. Ponoć jeden z najlepszych statystycznie układów lew-lew w moim przypadku zawodzi kompletnie. Obie lwice okazały mi kompletny brak szacunku w podziękowaniu za moją troskliwość. Pozdrawiam wszystkie Kobiety "Panny":)
    • Gość: kama LEW - PANNA IP: *.chello.pl 19.02.10, 10:22
      jestem Lwicą, On Panną. I troszkę w tym prawdy..On jest strasznie uparty, i
      zawsze musi mieć rację, inteligentny, błyskotliwy, ale czasami za bardzo
      krytyczny.Ciagle patrzy na ręce, a co najgorsze, nic na spontanie!!! wszystko
      musi być przemyslane, jakies szalenstwo nawet nie wchodzi w gre, hipochondryk
      na 6!.Ale uczynny i kochający, wszystkie sprawy zalatwi, jak kocha to na
      zabój.Zazdrosny strasznie.Ogólnie istna mieszanka, cięzko,ale chyba warto.Ze
      mnie tez niezle ziółko:).Co o tym myślicie?>
    • agrentowy4321 Re: LEW - PANNA 07.03.23, 14:40
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: LEW - PANNA 28.04.23, 05:24
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka