Gość: Iwona Re: BARAN - WODNIK IP: *.lerkins.com / 195.46.43.* 26.07.06, 08:51 Ja się zgadzam mam barana jestem wodnikiem ciągle próbuje mnie ograniczać i kontrolowac to mi przeszkadza i chyba zakończę ten związek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: BARAN - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:28 Zagadzam się, też jestem baranem i uważam że to wodnik ogranicza moją wolnośc i nie jest zdolny do kompromisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKA BARAN - WODNIK IP: 213.77.32.* 05.09.06, 10:48 A JA SIĘ ZGADZAM Z TYM. WIELE KONFLIKTÓW MAMY WŁASNIE Z PODOWU MOJEJ BARANIEJ ZABORCZOŚCI I WŁAŚNIE BRAKU ZROZUMIENIA DLA TEJ WIELKIEJ PRYWATNOŚCI WODNIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zodiakalny baran BARAN - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 18:11 Absolutnie zgadzam się z przedmówcą - ja również, w związku z wodnikiem, jestem stroną bardziej potrzebującą wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda BARAN - WODNIK IP: *.jrbnet.com 16.09.06, 19:01 Hmm, ciekawe.Mam nadzieję, że ten tekst w moim przypadku okaże się prawdą. Byłoby naprawdę cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziuchna BARAN - WODNIK IP: 217.153.175.* 20.09.06, 13:43 ja sie zgadzam do połowy tego horoskopu ale wszystko może sie jeszcze wydarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zodiakalny baran BARAN - WODNIK IP: 85.12.64.* 18.10.06, 20:04 ja tez sie nie zgadzam. Jestem zodiakalnym baranem i w zwiazku to ja potrzebuja wolnosci i niezaleznosci a nie moj partner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina BARAN - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:45 Wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia BARAN - WODNIK IP: *.mikolow.net 08.01.07, 22:44 jest to prawda bardzo kocham swojego chłopaka lecz zawsze jest tak ze jak sie poklucimy to on nie potrafi mnie przeprosic tylko robi....oby dwoje jestesmy uparci. chociaz ze nie jestesmy juz razem:{" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia BARAN - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:02 Zgadzam sie!!! jestem zodiakalnym baranem i moj partner bardzo pożada wolnosci a ja probuje to zmienic. lecz naszczescie jest to cos miedzy nami i oboje sie akceptujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia BARAN - WODNIK IP: *.elb.vectranet.pl 06.05.07, 20:02 nie prawda to jak bedzie wygladal zwiazek nie jest scisle okreslone i przyporzadkowane znakowi zodiaku . jestem zodiakalnym baranem i spotykalam sie z 2 wodniekami w swoim zyciu i mimo ze laczy ich znak zodiaku byli calkiem rozni 1 zwiazek wolnosci pragnal on 2 zwiazek pragnelam ja... tak wiec nie ma na to zasady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natt BARAN - WODNIK IP: *.itma.pwr.wroc.pl 10.03.08, 10:43 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. ja jestem wodniczką w związku a mój chłopaczek jest TYPOWYM baranem;/ on chciałby ciągle znikać, robić co by chciał i najlepiej nikogo o nic nie pytać i nikomu się nie "spowiadać"... szału można dostać i pomimo całej miłości jaką wodniczki obdarowują swoich wybrańców ("...idealizują partnera i stawiają na piedestale...")czasami przysięgam mam dość, ale prawdą jest, że bardzo ubarwiamy sobie na wzajem życie i darzymy wielkim uczuciem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaemek BARAN - WODNIK IP: *.eranet.pl 30.06.08, 00:55 jestem wodnikiem a moja partnerka byla baranica, tak chetnie narzucala mi swoj sposob zycia, ze juz mialem tego raz na zawsze dosyc. nigdy wiecej baranow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOOwca Re: BARAN - WODNIK IP: 80.54.20.* 15.12.08, 18:38 Nie wszystkie barany są identyczne:) nie każdy baran narzuca swoje zdanie ponad wszystkie to zależy też od dnia urodzenia dekady i miesiąca im bardziej na koniec tym spokojniejsze barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek Re: BARAN - WODNIK IP: 89.238.39.* 26.12.08, 23:36 ja jestem baranicą i co KONIec już po siedmiu latach wielkiej miłości Wodnik facet fajny czuły ale lubi wolność pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
love1234 Re: BARAN - WODNIK 07.04.21, 17:52 Nie każdy jest taki same dużo rozmowy pomaga a ja znam samych wirników i baranie co maja idealne związki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik...wyzwolony BARAN - WODNIK IP: 89.174.34.* 13.02.09, 02:12 to ciekawe co piszecie....kiedys bylem z dziewczyna(dosc krotko) i nie przywiazywalem wagi do znakow nawet nie wiedziałem spod jakiego jest.Bylo naprawde super ,ale z roznych powodów nie bylismy razem.Dopiero gdy kilka lat spedzilem z "panna" (to byly ciezkie czasy) zacząlem interesowac sie znakami....ostatnio na powrot zacząlem spotykac sie z wczesniejsza dziewczyna i pytanie spod jakiego jestes znaku? ona ze Baran....uciszylo mnie to ze nie panna,gdy teraz czytam to co piszecie cieszy mnie to ,ze gwiazdy moga nam sprzyjac....bo znow jest super :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: BARAN - WODNIK IP: *.interq.pl 12.02.11, 01:20 czemu wrociles i po jakim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś