Gość: Ba$ka RAK - RYBY IP: *.centertel.pl 01.03.09, 14:17 jak na razie muszę przyznać że niemal wszystko się zgadza:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość RAK - RYBY IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.05.09, 14:20 MÓJ MĄŻ TO RYBKA, JA JESTEM RACZEK I CHOĆ CZASAMI KŁÓCIMY SIĘ ŻE AŻ MÓRY DRŻĄ, TO NIE ZAMIENIŁA BYM GO NA ŻADNEGO INNEGO I ON TWIERDZI TAK SAMO :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek :) RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:53 Z moją rybką właśnie taki tworzymy związek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona15 RAK - RYBY IP: *.cdma.centertel.pl 29.06.09, 18:09 Jeśli tak pasujemy do siebie to dlaczego on nie chce gadać ze mną? Jeśli mnie tak kocha to dlaczego nie chce wybaczyć mi to co ja zrobiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 18:33 Jestem w związku z panem rybą dwa lata, aż dwa lata. Czasem dziwię się, że aż tak długo. Nie jest lekko, jego zmienne nastroje, unikanie odpowiedzialnośći, brak współczucia dla innych itp. itd. Po przeczytaniu kilku tego typu horoskopów i opinii na ten temat nabrałam przekonania, że już się nie zmieni. Mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani rak RAK - RYBY IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 27.02.10, 17:38 Aż mi się ciepło uczyniło, jak to przeczytałam :) Właśnie pewien pan ryba, który od dawna jest we mnie zakochany, ma bardzo podobny charakter do mojego i do dzisiaj tęsknimy za sobą. A jednak ta nieśmiałość i płochliwość jaką się charakteryzujemy, powodują że nie mamy odwagi się zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adik RAK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:52 ja rak on ryba do dzisiaj było cudownie......wielkie plany ... miłość wierność, piękne słowa..miały być zaręczyny, ślub , dzieci itd.. wczoraj mówił kocham na milion procent... dzisiaj napisał smsa,że przestał mnie kochać - koszmar.Stwierdził, że mogę być jego koleżanką... Co mam robić??? Może miałyście z rybką taki problem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) RAK - RYBY IP: *.toya.net.pl 06.05.10, 20:48 no to u mnie jest tak : ja jestem raczkiem , a moj ukochnay jest rybką i sie rozumiemy w 100% .uzupełniamy sie tez i dobrze nam tak :) Odpowiedz Link Zgłoś