Dodaj do ulubionych

BARAN - BARAN

IP: *.prudnik.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:53
taaaak...nie pozna dokładnie ten,kto nie ma takiej osoby przy sobie.
beeezsprzecznie najtrudniejsza konstelacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: BARAN - BARAN IP: *.lns1-c7.dsl.pol.co.uk 14.07.05, 22:08
      czy ja wiem? ja wlasnie mam barana przy sobie i sama jestem baranem i tak juz
      razem sie 'bodziemy' od 13 lat! i bezsprzecznie potwierdzam, ze podrozujemy
      sporo i jestesmy bardzo dobrymi kompanami!
      • Gość: madzia Re: BARAN - BARAN IP: *.crowley.pl 06.07.06, 22:38
        zgadza sie!!!moi rodzice to dwa baranki!!sa razem 26 lat i...im dluzej sa ze
        soba tym lepszym sa malzenstwem!!juz nie walcza miedzy soba!!oboje nauczyli sie
        ustepowac sobie,ujarzmiac wybuchowosc i gwaltownosc!!a tato calkowicie
        spotulnial przy mamie
        pozdrowka
        • Gość: madzia Re: BARAN - BARAN IP: *.crowley.pl 06.07.06, 22:40
          to moje zgadza sie dotyczy wypowiedzi poprzednich par,a nie horoskopu!!czyli ok!
    • Gość: barany dwa :) :) Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:48
      Juz od ponad 22 lat jestesmy razem i nic co napisane w tym "horoskopie" nie jest
      prawda o nas.
      Barany dwa :):)
      • Gość: owieczka :) Re: BARAN - BARAN IP: 202.3.198.* 15.07.05, 05:06
        A ja potwierdzam ze bywa ciezko... tylko moj Baranek jest malo klotliwy jak na
        barana i to nam duzo ulatwia... Ja po prostu nie mam partnera do walki.
        A na codzien... bywa cudownie ale i bywaja takie momenty ze bym rozszarpala na
        strzepki. On tez tak ma czasami... Na szczescie czesciej jest lepiej niz gorzej
        wiec tak juz prawie dwa lata.
        • Gość: KATE Re: BARAN - BARAN IP: *.compower.pl 15.07.05, 22:26
          A Ja kocham swojego BARANKA :) i jest super kompanem nacodzień:)
          Owszem zdazaja nam sie male kłónie itd.:) ale to poprostu jest nieuniknione :)w
          kazdnym związku hmmmmmmm KTO SIE LUBI TEN SIE CZUBI :)
          Pozdrofki dla wszystkich BARANKÓW :)
    • Gość: "baranica-:))))" Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:30
      ..no a ja zamierzam spróbowac tego związku........tylko juz mi szkoda tego
      drugiego barana- mojego partnera-:))))
    • Gość: agatka Re: BARAN - BARAN IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 20.07.05, 23:51
      ja tez jestem z barankiem i jest cudownie i nie wymienilabym go na nikogo
      innego:]
    • Gość: Ala Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:15
      Ach, a ile między Baranem a Baranem namiętności. porozumienie dusz i ciał.
      Przyjaźń i zrozumienie. Zyć bez siebie się nie da, choc czasem trudno. Ale Bran
      najlepiej zrozumie drugiego Brana
    • Gość: My Re: BARAN - BARAN IP: 195.205.153.* 25.08.05, 15:27
      Baran Baran...BUC!!!
      • guzmay Re: BARAN - BARAN 29.06.06, 12:44
        My Barany już po ślubie.
    • Gość: skil Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:01
      Barany są łagodne i zapewniają swoim partnerom bezpieczeństwo.
    • Gość: pl Re: BARAN - BARAN IP: *.isb.com.pl 30.08.05, 01:09
      zajebiscie,taki zwiazek
      • Gość: Gosc Re: BARAN - BARAN IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.05, 23:27
        to zalezy w jakim Ascydencie! Bylam z Baranem i...sie rozwiedlismy1
    • Gość: JA Re: BARAN - BARAN IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 19.12.05, 22:30
      noooo... coś w tym jest:D:D:D
    • Gość: Ja Re: BARAN - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:22
      Bzdury ! Już 20 lat jesteśmy razem (2 barany) i jeszcze ani razu się nie
      kłóciliśmy.
      • Gość: Dori Re: BARAN - BARAN IP: *.reja.osiedla.net 31.12.05, 00:20
        Ja już z moim Barankiem 4 rok-fakt,że nie widujemy się za często(On studiuje we
        Wrocławiu,a ja w Bydgoszczy),ale każdą wolną chwilę oddajemy sobie wzajemnie.
        Kocham Go jak niki nikogo na świecie!Marzę,aby był ze mna do końca życia!!!
        To mój uparty Baranek,ale nie zamienie Go na nikogo innego!!,
        • Gość: madzia Re: BARAN - BARAN IP: 83.16.108.* 10.01.06, 15:40
          a ja jestem już z moim Barankiem prawie 3 latka, a za pół roku zapieczetujemy
          ten zwiazek sakramentalnym TAK. Baran z Barankiem nigdy sie nie nudzi ;)
    • Gość: kasiula Re: BARAN - BARAN IP: *.crowley.pl 12.01.06, 13:44
      trzeba bliżej poznać taka pare ja jestem z chłopakkkkiem 3 lata bardzo dobrze
      jest nam razem
    • Gość: M. Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:51
      z całą pewnością sie z tym zgadzam,jestem w z mężczyzną spod znaku barana i nie
      powiem,że jest łatwo,ale potrafimy sie nawet dogadać,choć czasem jest bardzo
      ciężko ustalić kto ma większą racje...
      • agabaran Re: BARAN - BARAN 22.01.06, 21:33
        Jesteśmy oboje Baranami, jest świetnie. Mój Baranek jest cudowny. Najlepsza
        jest w nim ta odrobina brutalności...mniam. Prawdziwy Facet, wie czego chce, a
        jak chce to bierze! I też troszczy się o mnie i ma odjazdowe poczucie humoru!
        POLECAM BARANY!:) Dla Ciebie Danielku!
    • Gość: AGNIESZKA Re: BARAN - BARAN IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 04.03.06, 01:36
      TO WSZYSTKO PRAWDA-NAMIETNISC-WSPANIALY SEX
      PARKA BARANOW PASUJE DO SIEBIE POD KAZDYM WZGLEDEM
      A KLOTNIE SA NIEUNIKNIONE W KAZDYM ZWIAZKU
      JA I MOJ BARANEK JESTESMY POPROSTU STWORZENI DLA SIEBIE
      KOCHAM CIE KRZYSIU...................
    • Gość: Smoczek Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:00
      Baran najlepiej zrozumie Barana - to prawda. Najlepsi przyjaciele, wielka
      namiętność - czego chcieć więcej.
    • Gość: nikita Re: BARAN - BARAN IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.04.06, 20:03
      zgadzam się jak najbardziej. To są bardzo burzliwe i emocjonalne związki -
      namiętnie się kochają i bardzo zawzięcie się kłócą.
    • Gość: kasiaaa Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:19
      Jestem wraz ze swoim partnerem spod znaku barana, nawiedzeni, przesadnie
      wierzący w horoskopy mówili zły układ, nie uda się, zabójcze połączenie.
      Jesteśmy ze sobą już 15 lat. Kocham go ponad życie, nie wyobrażam sobie ze
      mogłabym mieć lepszgo partnera.
    • Gość: szalona Re: BARAN - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:54
      tak gadaz siesama prawsda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    • Gość: Nefalin Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:08
      A ja tam nie znazekam:) Jestem zodiakalnym baranem i moj partner tez, jestesmy
      ze soba juz ponad rok, moze i zdazaja sie klotnie ale zaden zwiazek nie jest
      idealny:)
    • Gość: Marcelina Re: BARAN - BARAN IP: *.robnet.pl 25.06.06, 20:25
      barany to jajlepszy znak zodiaku i szybko sie zakochuje w partneru a jak nie
      pomoze to szuka dalej :D
    • Gość: Damiano Baranek+ Baranek IP: *.nat.rsk.pl 05.07.06, 22:27
      Ja w sumie dopiero zaczynam z moim chlopakiem. Jest super, jestesmy do siebie
      bardzo podobni, to jest fajne. Kocham mojego Adrianka
      • Gość: magda Re: Baranek+ Baranek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:59
        JA JESTEM Z MOIM BARANEM PONAD 3 LATA. PRZEZ PIERWSZY ROK BYłO SUPER. OD OKOłO 2
        LAT KLóCIMY SIE SYSTEMATYCZNIE I JEST CORAZ GORZEJ.POTRAFIMY NAWET 2 RAZY W
        TYGODNIU.ALE ZA TO KIEDY SCHOWAMY ROGI JEST NAPRAWDE CUDOWNIE ALE DO CZASU.
        KLOCIMY SIE PRAWIE O WSZYSTKO. NIE WIEM CO BEDZIE DALEJ BO NAJGORSZE ZE Z NIM
        JEST ZLE A BEZ NIEGO JESZCZE GORZEJ.
    • Gość: IZA Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:01
      JEST BARDZO CIEżKO
    • Gość: Ania BARAN - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:35
      baaarrrdddzzzooo trudny układ.. kłótnie, rozstania, wybaczanie, przepraszanie,
      powroty... i tak cały czas...
    • Gość: Ewka20 BARAN - BARAN IP: 212.160.138.* 08.11.06, 13:37
      A ja się nie zgadzam. Mój chłopak i ja jesteśmy z pod znaku barana i świetnie
      się rozumiemy. To raczej ja jestem kłótliwa...
      • Gość: salsa Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:07
        Do nas pasuje szczególnie to ostatnie zdanie horoskopu ;) Jesteśmy wybuchowi i
        narwani, nie cierpimy siedzieć w domu...i chyba o to najczęściej się kłócimy,
        ale poza tym naprawde świetnie do sibie pasujemy...
    • Gość: moniumoniu Re: BARAN - BARAN IP: *.166-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.11.06, 18:38
      Święte słowa, my 2 baranki jesteśmy ze sobą już ponad 4 lata no i bywa bardzo
      ciężko, ale i super fajnie, ale to pewnie jak w każdym związku.Ogólnie naprawdę
      pasujemy do siebie,ale chęć dominacji bezsprzecznie i w najmniej spodziewanych
      momentach daje o sobie znać :) no trudno z naturą walczyć nie można
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka