Gość: Baran IP: *.prudnik.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:53 taaaak...nie pozna dokładnie ten,kto nie ma takiej osoby przy sobie. beeezsprzecznie najtrudniejsza konstelacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: BARAN - BARAN IP: *.lns1-c7.dsl.pol.co.uk 14.07.05, 22:08 czy ja wiem? ja wlasnie mam barana przy sobie i sama jestem baranem i tak juz razem sie 'bodziemy' od 13 lat! i bezsprzecznie potwierdzam, ze podrozujemy sporo i jestesmy bardzo dobrymi kompanami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: BARAN - BARAN IP: *.crowley.pl 06.07.06, 22:38 zgadza sie!!!moi rodzice to dwa baranki!!sa razem 26 lat i...im dluzej sa ze soba tym lepszym sa malzenstwem!!juz nie walcza miedzy soba!!oboje nauczyli sie ustepowac sobie,ujarzmiac wybuchowosc i gwaltownosc!!a tato calkowicie spotulnial przy mamie pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: BARAN - BARAN IP: *.crowley.pl 06.07.06, 22:40 to moje zgadza sie dotyczy wypowiedzi poprzednich par,a nie horoskopu!!czyli ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barany dwa :) :) Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:48 Juz od ponad 22 lat jestesmy razem i nic co napisane w tym "horoskopie" nie jest prawda o nas. Barany dwa :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczka :) Re: BARAN - BARAN IP: 202.3.198.* 15.07.05, 05:06 A ja potwierdzam ze bywa ciezko... tylko moj Baranek jest malo klotliwy jak na barana i to nam duzo ulatwia... Ja po prostu nie mam partnera do walki. A na codzien... bywa cudownie ale i bywaja takie momenty ze bym rozszarpala na strzepki. On tez tak ma czasami... Na szczescie czesciej jest lepiej niz gorzej wiec tak juz prawie dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATE Re: BARAN - BARAN IP: *.compower.pl 15.07.05, 22:26 A Ja kocham swojego BARANKA :) i jest super kompanem nacodzień:) Owszem zdazaja nam sie male kłónie itd.:) ale to poprostu jest nieuniknione :)w kazdnym związku hmmmmmmm KTO SIE LUBI TEN SIE CZUBI :) Pozdrofki dla wszystkich BARANKÓW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "baranica-:))))" Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:30 ..no a ja zamierzam spróbowac tego związku........tylko juz mi szkoda tego drugiego barana- mojego partnera-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: BARAN - BARAN IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 20.07.05, 23:51 ja tez jestem z barankiem i jest cudownie i nie wymienilabym go na nikogo innego:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:15 Ach, a ile między Baranem a Baranem namiętności. porozumienie dusz i ciał. Przyjaźń i zrozumienie. Zyć bez siebie się nie da, choc czasem trudno. Ale Bran najlepiej zrozumie drugiego Brana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Re: BARAN - BARAN IP: 195.205.153.* 25.08.05, 15:27 Baran Baran...BUC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skil Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:01 Barany są łagodne i zapewniają swoim partnerom bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: BARAN - BARAN IP: *.isb.com.pl 30.08.05, 01:09 zajebiscie,taki zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: BARAN - BARAN IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.05, 23:27 to zalezy w jakim Ascydencie! Bylam z Baranem i...sie rozwiedlismy1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: BARAN - BARAN IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 19.12.05, 22:30 noooo... coś w tym jest:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: BARAN - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:22 Bzdury ! Już 20 lat jesteśmy razem (2 barany) i jeszcze ani razu się nie kłóciliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: BARAN - BARAN IP: *.reja.osiedla.net 31.12.05, 00:20 Ja już z moim Barankiem 4 rok-fakt,że nie widujemy się za często(On studiuje we Wrocławiu,a ja w Bydgoszczy),ale każdą wolną chwilę oddajemy sobie wzajemnie. Kocham Go jak niki nikogo na świecie!Marzę,aby był ze mna do końca życia!!! To mój uparty Baranek,ale nie zamienie Go na nikogo innego!!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: BARAN - BARAN IP: 83.16.108.* 10.01.06, 15:40 a ja jestem już z moim Barankiem prawie 3 latka, a za pół roku zapieczetujemy ten zwiazek sakramentalnym TAK. Baran z Barankiem nigdy sie nie nudzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula Re: BARAN - BARAN IP: *.crowley.pl 12.01.06, 13:44 trzeba bliżej poznać taka pare ja jestem z chłopakkkkiem 3 lata bardzo dobrze jest nam razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:51 z całą pewnością sie z tym zgadzam,jestem w z mężczyzną spod znaku barana i nie powiem,że jest łatwo,ale potrafimy sie nawet dogadać,choć czasem jest bardzo ciężko ustalić kto ma większą racje... Odpowiedz Link Zgłoś
agabaran Re: BARAN - BARAN 22.01.06, 21:33 Jesteśmy oboje Baranami, jest świetnie. Mój Baranek jest cudowny. Najlepsza jest w nim ta odrobina brutalności...mniam. Prawdziwy Facet, wie czego chce, a jak chce to bierze! I też troszczy się o mnie i ma odjazdowe poczucie humoru! POLECAM BARANY!:) Dla Ciebie Danielku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: BARAN - BARAN IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 04.03.06, 01:36 TO WSZYSTKO PRAWDA-NAMIETNISC-WSPANIALY SEX PARKA BARANOW PASUJE DO SIEBIE POD KAZDYM WZGLEDEM A KLOTNIE SA NIEUNIKNIONE W KAZDYM ZWIAZKU JA I MOJ BARANEK JESTESMY POPROSTU STWORZENI DLA SIEBIE KOCHAM CIE KRZYSIU................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoczek Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:00 Baran najlepiej zrozumie Barana - to prawda. Najlepsi przyjaciele, wielka namiętność - czego chcieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: BARAN - BARAN IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.04.06, 20:03 zgadzam się jak najbardziej. To są bardzo burzliwe i emocjonalne związki - namiętnie się kochają i bardzo zawzięcie się kłócą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaa Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:19 Jestem wraz ze swoim partnerem spod znaku barana, nawiedzeni, przesadnie wierzący w horoskopy mówili zły układ, nie uda się, zabójcze połączenie. Jesteśmy ze sobą już 15 lat. Kocham go ponad życie, nie wyobrażam sobie ze mogłabym mieć lepszgo partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalona Re: BARAN - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:54 tak gadaz siesama prawsda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefalin Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:08 A ja tam nie znazekam:) Jestem zodiakalnym baranem i moj partner tez, jestesmy ze soba juz ponad rok, moze i zdazaja sie klotnie ale zaden zwiazek nie jest idealny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelina Re: BARAN - BARAN IP: *.robnet.pl 25.06.06, 20:25 barany to jajlepszy znak zodiaku i szybko sie zakochuje w partneru a jak nie pomoze to szuka dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano Baranek+ Baranek IP: *.nat.rsk.pl 05.07.06, 22:27 Ja w sumie dopiero zaczynam z moim chlopakiem. Jest super, jestesmy do siebie bardzo podobni, to jest fajne. Kocham mojego Adrianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Baranek+ Baranek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:59 JA JESTEM Z MOIM BARANEM PONAD 3 LATA. PRZEZ PIERWSZY ROK BYłO SUPER. OD OKOłO 2 LAT KLóCIMY SIE SYSTEMATYCZNIE I JEST CORAZ GORZEJ.POTRAFIMY NAWET 2 RAZY W TYGODNIU.ALE ZA TO KIEDY SCHOWAMY ROGI JEST NAPRAWDE CUDOWNIE ALE DO CZASU. KLOCIMY SIE PRAWIE O WSZYSTKO. NIE WIEM CO BEDZIE DALEJ BO NAJGORSZE ZE Z NIM JEST ZLE A BEZ NIEGO JESZCZE GORZEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:01 JEST BARDZO CIEżKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania BARAN - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:35 baaarrrdddzzzooo trudny układ.. kłótnie, rozstania, wybaczanie, przepraszanie, powroty... i tak cały czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka20 BARAN - BARAN IP: 212.160.138.* 08.11.06, 13:37 A ja się nie zgadzam. Mój chłopak i ja jesteśmy z pod znaku barana i świetnie się rozumiemy. To raczej ja jestem kłótliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: BARAN - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:07 Do nas pasuje szczególnie to ostatnie zdanie horoskopu ;) Jesteśmy wybuchowi i narwani, nie cierpimy siedzieć w domu...i chyba o to najczęściej się kłócimy, ale poza tym naprawde świetnie do sibie pasujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniumoniu Re: BARAN - BARAN IP: *.166-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.11.06, 18:38 Święte słowa, my 2 baranki jesteśmy ze sobą już ponad 4 lata no i bywa bardzo ciężko, ale i super fajnie, ale to pewnie jak w każdym związku.Ogólnie naprawdę pasujemy do siebie,ale chęć dominacji bezsprzecznie i w najmniej spodziewanych momentach daje o sobie znać :) no trudno z naturą walczyć nie można Odpowiedz Link Zgłoś