Gość: Cukrulka Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:24 Według mnie głupotą są takie horoskopy weszłam z ciekawości nie wierzę w to ani trochę ja i mój kochany wodniczek kochamy się i czasem kłócimy ajk każdra normalna para wręcz sądze że jesteśmy naprawdę dobraną parą. A gdy dzisiaj w tajemnicy przed nim zobvaczyłam prezent na walentynki jestem pewna naszej miłości już niedługi będziemy razem na zawsze. P.S. pierścionek jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syja skorpion wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:04 nieprawda hroskop to same bzdury ja juz jestem z moim partnerem 2 lata i jakos sie zgadzamy i do tej pory nie klocilismy sie nigdy..jest wszystko wporzad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia84 Re: skorpion wodnik IP: 86.42.30.* 06.03.06, 21:51 oj ja nie wiem co o tym mysleć ja jestem skorpionem o mój "pan"-wodnikiem i faktycznie czasami przezywamy burze z piorónami, ale szybko sie godzimy(i to za sprawą wodnika ja raczej jestem zawzieta i trzeba mnie przepraszac:))poczym jest bardzo przyjemnie,mogłabym powiedziec ze lepiej nie moze byc(w łóżku równiez)troche prawdy mozna wyczytac w tym horoskopie!ale jak sie to mówi ze sobą żle a bez siebie jeszcze gorzej i mysle ze pasujemy do siebie,nie jest nudno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_lesbijka Re: skorpio-wodnik IP: 83.145.161.* 17.03.06, 14:41 droga wróżko.mamy pytanie.jestem z moja partnerka w związku juz 2 miesiące i bardzo ufam pani horoskopom,a wiec chciałam się spytać czy w zwiazkach homoseksualnych tez to działa.?twoja na zawsze kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art leje na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:50 jestem po 1szym rande vu rewelacja cieplutka pachnaca feromoniki itp itd takze leje na wasz horoskop :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endros Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.06, 19:11 ja przezylem kilka spotkan z wiola wodnikiem... teraz zaczelismy cos wiecej... rewelka... jak dla mnie wymarzona kobieta... przeciwienstwa sie przyciagaja... horoskop mowi: zwiazek nie ma szans... JA WAS NORMALNIE POZWE... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad 22 też leje na horoskopy:P IP: *.is.net.pl 17.05.07, 09:15 Jak można wierzyc w te popaprane horoskopy.Wiecie co,niby w horoskopie pisza ze do skorpiona pasuje rak czy koziorożec\:PPPmiałem juz kobiety spod tych znaków i normalnie istna masakra.rybka nudna,płaczliwa i wogóle nie wiem skąd sie urwała a ta spod koziorożca to juz wogole nieporozumienie.Wiec nie wierze w żadne tam horoskopy bo to bzdury!!!!!!!!!!!!Nie jestem durnym facetem zeby swoje zycie uzależniac od gwiazd:P:P:P:PSam robie to na co mam ochote i jestem z kim chce byc:):P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia i Jacus Skorpion - Wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:54 Witamy wszystkich sluchaczy... na wstepie chcilismy bardzxo serdecznie pozdropwic wszystkich skorpionow i wodnikow bedacych razem w zwiazkach... naszym zdaniem to co piszecie tu na temat zwaizkun skorpiona z wodnikeim jest totalna nieprawda ... wrecz mozna by bylo powiedziec ze to co tu puisze jest wlasnie odwrortnoscia tego jak jest ... zwiazek pomiedzy nami (Jacek - skorpion, Kasia - wodnik) jest piekny... udany ... bez wiekszyk konfliktow ... zalezne jest to od tego jakimi osobami.... kochamy sie i to sie liczy ... PZD :) K&J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamcialamcia skorpion - wodnik IP: *.icpnet.pl 03.09.06, 14:35 jestem tego samego zdania. ja wlasnie jestem w zwiazku z wodnikiem i nie zamienilabym mojego misia na zadnego innego, poniewaz przy nim jestem najszczesliwsza na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sicinocz mocz skorpion- wodnik IP: 80.54.69.* 04.09.06, 18:39 pie..s nipprawdos spados na drzwos i trzepanos bananos o sexsos dobros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli zgadzam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 14:23 A ja sie z tym zgodze!!!byłam zwiazana przez ponad 2 lata z wodnikiem i wiem o czym mowie:)Jak jeszcze teraz czytam co tu jest napisane to smiać mi sie chce ze wszystko jak wjete z mojego zycia.wiadomo sa wyjatki ale ja juz sobie daruje kolejnych wodnikow:))teraz mam baranka i jest cudownie...pozdrawiam skorpioniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpionica skorpionica i pan Wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:07 to prawda!szczera prawda~! to na maxa niedobrana para! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: skorpionica i pan Wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:54 lubie poczytac sobie horoskopy ale staram sie w nie nie wierzyć. Jestem Skorpionicą i jestem z facetem Wodnikiem. Musze powiedziec ze na poczatku bylo cudownie, ale po roku.... a nawet juz wczesniej zaczeło sie psuć. Co z tego ze niby przeciwieństwa sie przyciagaja ? To jest dobre na samym poczatku ale potem nie zdaje egzaminu. Sam sex nie wystarczy na dłuższa metę...... Kiedy przechodzi pierwsza faza zakochania zaczyna sie lepiej dostrzegać ogromne roznice. Przede wszystkim ronica w wrażliwości. U mnie jest tak, że to nie Skorpion robi przykrosci i uszczypliwe uwagi, lecz Wodnik.... Poważnie myśle nad roztaniem. Jestem jednak zdania, że wyjątki się zdażają i z pewnościa moziwe jest szczęsliwe wspolne zycie Skorpiona z Wodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian,27 Nie zgadzam się!!!! IP: *.is.net.pl 17.05.07, 09:27 Jestem mężem Wodniczki juz przeszło 4 lata.I rzeczywiscie nie było łatwo i nieraz sie rozstawaliśmy,ale zawsze do siebie wracaliśmy.Nie możemy tak łatwo siebie odtrącić.To jest trudna kombinacja.Przeszliśmy wiele...naprawde.I jest między nami różnica we wrażliwości,ale jak sie czegoś chce to można zdziałac cuda.Ostatnie nasze rozstanie było tak huczne że nie sadziłem ze kiedykolwiek spojrzymy sobie w oczy.Ale los znów dał nam szanse i teraz jest cudownie.Obydwoje szanujemy swoje różnice i staramy się nie przytłaczać wzajemnie.Nota bene nie ważne jakie znaki,wszędzie mogą być kłotnie,zdrady i krzywdy.Moja żona daje mi dużo ciepła.Kochamy się i szanujemy swoje różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian,27 Uda sie!!!! IP: *.is.net.pl 17.05.07, 09:28 Jestem mężem Wodniczki juz przeszło 4 lata.I rzeczywiscie nie było łatwo i nieraz sie rozstawaliśmy,ale zawsze do siebie wracaliśmy.Nie możemy tak łatwo siebie odtrącić.To jest trudna kombinacja.Przeszliśmy wiele...naprawde.I jest między nami różnica we wrażliwości,ale jak sie czegoś chce to można zdziałac cuda.Ostatnie nasze rozstanie było tak huczne że nie sadziłem ze kiedykolwiek spojrzymy sobie w oczy.Ale los znów dał nam szanse i teraz jest cudownie.Obydwoje szanujemy swoje różnice i staramy się nie przytłaczać wzajemnie.Nota bene nie ważne jakie znaki,wszędzie mogą być kłotnie,zdrady i krzywdy.Moja żona daje mi dużo ciepła.Kochamy się i szanujemy swoje różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: skorpionica i pan Wodnik IP: 213.158.197.* 21.10.07, 21:08 Ja mam pana Wodnika od ponad roku i jak na razie nie chce innego! On jest calym moim zyciem!!! Fakt!!! Roznimi sie bardzo ale mi to pasuje bo o nudzie nie ma mowy!!! Nie patrzcie na horoskopy tylko na wasze uczucia!!! Kazdy czlowiak jest inny choc z pod tego samego znaku zodiaku!!! Zrozumcie to!!! I pamietajcie : milosc szacunek wiernosc scczerosc! Skorpiony i Wodniki laczcie sie!!! Wbrwew wszystkiemu i wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diva skorpion-wodnik IP: *.tx.res.rr.com 04.02.07, 20:01 Dlaczego skorpion raz kocha a raz nie jest pewien swoich uczuc? Wiem ze oni maja problemy z wyrazaniem uczuc, ale...ja wodniczka poprostu kocham kogos albo nie. a on.. raz kocha mnie a raz sie boi kochania...czy znacie ten objaw? co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja wodniczka Re: skorpion-wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 16:01 Niom z nam te objaw...Dokładnie to samo...On nie jest pewnien co czuje, boi sie ze mnie skrzywdzi i niew ei co ze mna zrobic...a na dodatek nie chce mnie starcic..Wiec czy Kocha? Chyba nnigdy nie przyzna sie do uczucia...U mnie to uczucie jest stałe..a wiernosc jest maxymalna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja skorpion-wodnik IP: *.chello.pl 08.03.07, 21:01 a ja zgadzam się z tym horoskopem w 100% Byłam kiedyś z Wodnikiem i ten opis to jest po prostu opis naszego związku!!! Aż jestem w szoku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka zakochana 214 ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:14 hmmm powiem tyle ze chodze z chłopakiem wodnikiem i moze nie pasujemy do siebie bo jak zwykle jest tak ze on chce rzadzic i ja ...ale jakos dochodzimy do porozumienia wiec nie ma problemu... temperamenty raczej identyczne....a sex? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 102 skorpion IP: *.ghnet.pl 03.04.07, 02:14 Calkowicie sie z tym zgadzam. Przerobilem to wszystko dokladnie tak samo jak jest napisane. A sex to rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy skorpion Re: Skorpion-Wodnik IP: *.is.net.pl 17.05.07, 09:39 tak:)))sex jest rewelacyjny:)))co za sceneria i wyszukane efekty specjalne.:)) jako facet czuje sie jak w niebie:)a w zyciu codziennym tez nie jest zle,choc na poczatku toczylismy wojne i omal sie nie pozabijalismy.ale warto urzec z rak takiego tyrana:)))wczesniej byłem ze skorpionica-i bylo tak ze normalnie zostałem skrzywdzony na całe zycie.Wodniczka potrafi kąsac ale ja sie nie poddaje:)to gorąca laseczka;)HEJ FACECI SKORPIONI-CIERPLIWOSCI WAM ŻYCZE SATYSFAKCJA GWARANTOWANA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmb Re: Skorpion-Wodnik IP: *.sukcesnet.pl 25.11.08, 01:33 w 100% się zgadzam że seks wodnika ze skorpionem to rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek,skorpion Re: Skorpion-Wodnik IP: *.is.net.pl 17.05.07, 09:49 siemanko!:)kurcze te wodniczki to chodzące encyklopedie.wszystko wiedzą.mam dziewczyne wodniczke i cud ze jeszcze zyje:)))rywalizujemy ze soba strasznie.ale jest tak pociagajaca i tajemnicza ze zakochałem sie w niej jak wariat.w łóżku lepiej nie pytajcie bo normalnie istna rewlacja.skąd u niej tyle energi?:)tak mnie wymęczy że nie mam czasu sie nudzic czy myśleć o innej:))jest zajebistą kumpelą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: Skorpion-Wodnik IP: *.centertel.pl 06.07.08, 01:19 owszem seks cudowny ale poza łózkiem juz nie jest tak odlotowo.Wieczna walka i upór.Skorpion lubi wykorzystywac okazje i za plecami zdradza, nie ma wyrzutów sumienia zas wodniczka z zaborczoscia skorpiona długo nie pozyje.Moze i sa zwiazki długie tych dwóch znaków ale jak one wygladaja po latach...nieciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwi prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:47 to fakt- pociągała i pociaga mnie jego tajemniczość. W zyciu codziennym on nie rozumie co ja chce powiedzieć i na odwrót. Próby porozmawiania o wadach traktuje jako cios w serce i zaczyna walczyć. w łózku układa sie nam wyśmienicie. Nigdy nie miałam tak słodkiego partnera . Niestety słodkie słowa sa tylko w łózku albo jak jesteśmy sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_czarna_21 Re: Skorpion-wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 07:43 heh..po co ja to wszystko czytam:D mój wodniczek działa na mnie wręcz kojąco... narzeczony jest wodnikiem a ja 100% jadowitą skorpionicą, jesteśmy razem ponad pół roku, może niewiele, ale czy byłoby możliwe bez ani jednej większej kłótni, gdyby miało być tak jak tu piszą? chyba nie :/ ... SKORPIONY I WODNICZKI KOCHAJCIE SIE I NIE ZAPRZąTAJCIE SOBIE GłOWY TYMI BZDETAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Skorpion-wodnik IP: 212.76.37.* 27.07.07, 15:00 wypisz, wymaluje ten tekst, to jak życie mojej siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR skorp- wodnik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.07, 16:13 Moi rodzice 30 lat malzenstwa, tragedia, obydwoje nieszczeliwi, klocacy sie odkad pamietam, nie rozumiejacy sie wcale i majacy tak diametralne podejscie do wielu spraw!!!!!!!! Nie polecam, na patrzylam sie. Jednak wiem co moze polaczyc skorpiona z wodnikiem, czasem podobne wartosci i otwartosc, ale sposoby realizacji i inne takie to woda i ogien. to nie jest dobry mix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgA skorpion - wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 17:14 wszystko prawda;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba skorpion-wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 19:59 hello wszystkim,mam chłopaka skorpiona i troche byłam tym zaniepokojona ze względu na te durne horoskopy, a teraz jak czytam wasze relacje kamień mi z serca spadł. mój chłopak tez sadzi ze horoskopy to bzdura , ziarenko prawdy jest ze skorpiony sa nerwowe. grunt to srodowisko w jakim sie ktos wychował, w lozku rewelacja ja jestem mu wierna a on mi.buzkaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaaaaaaa Skorpion - wodnik IP: *.pila.vectranet.pl 16.05.11, 16:46 Pani skorpion jest pełna namietnosci,czulosci a pan waga traktuje sex bardzo przedmiotowo, no i przez to pani skorpion psuje sie przy nim;/ w efekcie pani skorpion zaczyna byc lalka do...po drugie skorpiony to urodzeni pesymisci,krytycy,a wagi to silne charaktery nie poddaja sie, sa optymistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaaaaaa Re: Skorpion - wodnik IP: *.pila.vectranet.pl 16.05.11, 16:48 Sorki w miejsce wagi wstawcie pan wodnik,sorki za pomylke,reszta sie zgadza:) Odpowiedz Link Zgłoś