Gość: lwiczka Re: LEW - BYK IP: *.szczecin.mm.pl 07.03.07, 22:28 powiem tylko ze z bykiem ciezko mi sie dogadac na codzien...zawsze cos nie pasi...ale w łozeczku jest fajowo..hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata LEW - BYK IP: 89.238.33.* 21.05.08, 18:36 jestem lwem moj ukochany byczkiem i bardzo go kocham jest cudownie to 100% mezczyzna i super tatus a takze maz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-BYK Re: LEW - BYK IP: *.aster.pl 02.11.08, 21:28 Prawda. Ja jestem Bykiem i jak na złość na swojej drodze spotykam same Lwice. Tak chyba musi być, że Lwice ciągną do nas byczków jak mrówki do miodu i na odwrót też :) My Byki jesteśmy chyba naprawdę czepialscy a w związku z Lwicą to akurat wyraźnie widać. Lwice lubią błyszczeć, mieć zawsze rację, być w kręgu zinteresowania. Mi to w sumie nie przeszkadza, ale flirt nie wchodzi w grę, a do tego Panie Lwice są bardzo skłonne. Byk potrzebuje czułości i poczucia, że ta druga osoba bezgranicznie go kocha. Często oczekują potwierdzeń, może za często, sami dając za mało. Sam nie wiem. Jedno jest pewne - związek Byka z Lwicą jest ciężki, ale namiętny i jest w nim to coś ... coś co sprawia, że Lwicy nie zostawia się ot tak, bo to mi nie pasuje, czy tamto - jest zbyt wartościowa. Ale gdy nazbiera się tego za dużo, no cóż ... życie toczy się dalej. Pozdrawiam wszystkie pary BYK-LWICA - jestem z wami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona lew, ja byk Re: LEW - BYK IP: *.ip.adam.com.au 21.03.09, 00:57 pol roku sie juz mecze z ta lwica. klotnie o kazda pie..., no nie da sie z nia. Jestem 8 lat starszy i ustepuje ile moge, ale do czasu. sex jest nieziemski, czulosc jest cudowna. ale z niej straszny uparciuch i chce byc w centrum caly czas. Moglo nam byc cudownie ale sie rozwala przez te pierdoly... szkoda mi strasznie... Odpowiedz Link Zgłoś
kabalarka Re: LEW - BYK 16.08.09, 15:06 Ufff, trzeba było zrobić przetasowanie tematów na Wróżbiarstwie, bo zaczynało być nudno. Może wreszcie porozmawiamy ezoterycznie, a inne opinie będą tylko przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: LEW - BYK IP: 83.1.169.* 18.11.09, 03:08 Lew chce żyć jak król. To bardzo ambitna osoba, która chce się wspiąć na sam szczyt.Byk najbardziej lubi przyjemności i chętnie z nich korzysta. Lubi dobrze zjeść i się zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta LEW - BYK IP: *.satfilm.net.pl 12.12.09, 13:28 cała przepowiednia się sprawdza !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACJONALISTA LEW - BYK IP: 109.255.234.* 19.04.10, 20:10 Ludzie przestańcie wreszcie doszukiwać się związku pomiędzy pozycją słońca podczas narodzin, a charakterem danej osoby. Mamy XXI wiek, ile jeszcze trzeba lat żeby te zabobony znikły z waszej podświadomości ? Tak bardzo chcecie zwalić winę na gwiazdy za swoje wady charakteru ??? Wiadomo, że to bardzo wygodne, o wiele wygodniejsze niż ciągła praca nad samym sobą i próba eliminowania własnych ułomności. Życzę Wam wszystkim niewolnikom horoskopu powodzenia w życiu, bo z takim podejściem na pewno się Wam przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica54 lwica i byczek IP: *.ronus.pl 14.12.13, 22:06 Jestem zdziwiona opiniami niektórych.Kobieta lew z bykiem może stworzyć fajny związek ale trzeba ciągle ustępować upartym bykom i nie doprowadzać do kłótni bo wtedy jak to rogacz pokazuje na co go stać,byłam już w takiej sytuacji i uwierzcie mi że mój byczek jest spokojny ale jak wybuchnie to lepiej spieprzać,jestem osobą wesołą dlatego niektóre rzeczy obracam w żart i na dużo przewinień byka trzeba patrzeć z przymrużeniem oka.Egoistami są to fakt,lubią dobrze zjeść, wyspać się i por...chać. Poza tym są niedokładni w tym co robią a to jest przeciwieństwo wszystkich lwic.Związek mój trwa 6 lat ale jak długo jeszcze wytrzymamy to nie wiem bo jest coraz gorzej i co najgorsze jest ze byczki nigdy nie czują się winni i nie potrafią przyznać racji ani przepraszać.Przepraszam których uraziłam ,może to ja trafiłam na takiego popieprzonego byka??????? Odpowiedz Link Zgłoś
mielczarczykj Re: LEW - BYK 12.11.17, 14:19 Pamiętajcie że Pan Byk jest domatorem, szczególnie gdy ma gospodarną żonę. Zgodnie z opinią ze strony horoskop.media.pl/horoskop-byk/ Odpowiedz Link Zgłoś
midaska Re: LEW - BYK 23.08.22, 09:10 Lew rozrzutny ponad miarę, byk oszczędny, wręcz skąpy. Ciągłe kłótnie o... pieniądze! Moja obserwacja związku znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś