Gość: onska IP: *.sanetja.pl 25.07.05, 14:37 To sa mocne wrażenia. Tzw trafiła kosa na kamieńm, w takim związku miłośc zmienia ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavia78 Re: SKORPION - BARAN 03.08.05, 10:22 to fakt mocne wrażenia ale muszą byc oparte na szczerości od początku do końca..prawda.choc trudna moze czasem uczynic cuda....skorpion mniej dominacji a baran mniej uporu i jest ok:) a miłośc zmienia się bo ludzie się zmieniaja a doświadczenia uczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beeeeeee Re: SKORPION - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:30 Ratunku ! Nie , Nie, Nie !!!!! Ja jestem baranem a ona byla skorpionką . Lączyły mnie dwie cechy::: Pracowitość i sex .Pozatym same burze . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misu Re: SKORPION - BARAN IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.06, 15:54 Jestem tesz Baranem masz troche racji jesli kochasz idzie wszysko zmienic yhm Odpowiedz Link Zgłoś
princessalesna Re: SKORPION - BARAN 28.08.05, 12:31 oj zgadzam sie z tym zgadzm. i niesety bardzo ciezko jest nam wytrwac razem. czasem kompletnie sie nie rozumiemy ale z drugiej strony ten zwiazek jest pelen pasji i dynamizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionka Re: SKORPION - BARAN IP: *.gliwice.msk.pl 05.09.05, 18:59 Jestem rasową skorpionką mój eks mąż był baranem - pięć lat tylko wytrzymaliśmy nasze dynamiczne charaktery i w życiu ale to w życiu nie zwiążę się z baranem. W całym związku tylko sex był fajny ale nie samym sexem człowiek żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: SKORPION - BARAN IP: *.ipt.aol.com 06.09.05, 15:53 Masz racje baran ze skorpionem to dobry seks skorpion jest zamkniety i nieufny nie rozmawia jest zlosliwy baran woli krzyczec nie potrafi trzymac urazy uwaza ze burza oczyszcza atmosfere. Tez z bylym mezem wytrzymalam 5 lat on skorpion ja baran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nena Re: SKORPION - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:50 CHYBA RACZEJ BARAN JEST ZAZDROSNY DO PRZESADY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: SKORPION - BARAN IP: *.ipt.aol.com 08.09.05, 16:15 Przeciez ja nic nie pisalam ze zazdrosny jest skorpion tylko ze zlosliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpionica Re: SKORPION - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:25 ehhh nie przesadzajmy ja jestem z moim barankiem juz prawie 2 lata ...owszem kłocimy sie czsami ...alle dobrze nam to robi <taka mała odmiana> zwiazek nie jest monotony a sex naprawde wyjatkowy :)jesli sie kogos kocha...to nie ma przeszkod by byc z nim do konca zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: SKORPION - BARAN IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.06, 16:27 Jestem Baranem i jestem bardzo zadrosny to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek22222 Re: skorpion - baran 09.07.06, 14:59 jestem Baranem i jestem zazdrosny,ale da się to wyeliminować - przynajmniej troche zneutralizować.ale to raczej polega na nieufoności do kobiet, a to się da zmienić.pozdrawiam wszystkie Kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: SKORPION - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:39 RATUNKU! Niech ktoś napisze coś bardziej optymistycznego!aż się boje jestem Baranicą on Skorpionem i jestem w szoku właśnie doszłam do wniosku że tylko seks nas łączy a z reszta jest ciężko no i do tego to samo tu przeczytałam. Bardzo zalezy mi na tym Skorpionie ale to dziwne : wiele nas łączy ale równie dużo dzieli. Ja krzycze , a on nic nie mówi co mnie dobija i ta tajemniczość z byle pierdołki zrobi tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: SKORPION - BARAN IP: *.ec.kalisz.pl 07.10.05, 07:57 Jestem skorpionem, mąż baranem. Żyjemy już razem ze sobą 29 lat. Nie jest tak źle.I jak pomyślę, to chyba z innym bym się nie zgodziła. Mam swój charakterek a mąż jest niepamiętliwy.Jest również pracocholikiem a ja jego przeciwieństwem. Jak widać się uzupełniamy. Równowaga musi być.Jeżeli tak bardzo Ci na nim zależy nie rezygnuj - może być interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmi Re: SKORPION - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:03 Jestem baranem i uważam, że baran powinien nauczyć się łągodzić swój temperament. Ja swój ukierowałem na inne cele! W ten sposób mój skorpionek ma w domku spokuj :-) A jest domatorem. Łóżko faktycznie bardzo łagodzi wszelkie spięcia!!! A ja staram sie rozmawiać i nie tłamsić w sobie wszelkich napięć. Nie jestem pamiętliwy -to zaleta ;-)Trudno jest się pogodzić z faktem, że mój skorpionek nie jest zbyt wylewny jeśli chodzi o okazywanie uczuć. Najważniejsze, że mamy wspólne cele i w ten sposób osiągneliśmy już dużo i mam nadzieje, że osiągniemy jeszcze więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: SKORPION - BARAN IP: 5.6.1D* / 216.104.196.* 13.09.05, 19:40 Nie, baran do skorpiona nie pasuje. To dwa rózne swiaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssskorpion Re: SKORPION - BARAN IP: *.localdomain / 212.244.168.* 04.10.05, 18:11 Owszem dwa różne światy.Tylko nie podpisuje się pod tym,że do siebie nie pasują.Jestem żeńskim skorpionem i praktycznie każda moja sympatia w życiu to baran.Przyjaciółka baran, ex partnerzy i... teraźniejszy mój mąż też jest baranem.Jest zodiakalnym ogniem - dzięki temu zawsze wszystko się "kręci".Kręci się też w głowie.Skorpiony i Barany łączcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: SKORPION - BARAN IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 12:19 jak mam zdobyc barana???ktory jest na pół bykiem:D?? JA jestem skorpionicą....prosze pomożcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
karina63 Re: SKORPION - BARAN 16.10.05, 17:01 Jestem skorpionica, moj ex byl baranem, wytrzymalismy 16 lat / ale jak , to sama nie wiem / to byl koszmar, absolutnie te dwa znaki nie pasuja, u nas sie nic nie sprawdzalo, no moze seks nie byl najgorszy, reszta do d............))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmi Re: SKORPION - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:10 Nie da się chyba zdobyć Barana! On jest zdobywcą!!! Pozwól mu się zdobyć!!! Razczej barany się nie interesują zbyt łatwym osiągnięciem celu. Przynajmiej ja :-) całe życie sobie utrudniam ;-) Naj łatwiej jest wejśc baranowi na amibcje :-) "Życie to sztuka przypadków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx xxx IP: *.abp.pl 09.08.07, 04:08 20kw ? tak jak ja : niedostepnosc- dostepnosc- niedostepnosc tak na zmiane:) okazuj zaintresowanie a potem olej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SKORPION - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:48 ten horoskop może się zgadzza- ale czy 2 takie osoby wytrwaja do końca dni razem? czy to tylko taki krótki związek.jeśli się kochają to przetrwają wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole25 Re: SKORPION - BARAN IP: 81.210.87.* 27.10.05, 15:59 Fakt, skorpion i baran to dwa dynamiczne temperamenty. Byłam z baranem przez 3 lata, był to najbardziej ekscytujący zwiazek jaki miałam do tej pory. Oboje nie potrafiliśmy usiedzieć w miejscu, stąd pewnie tyle pomysłów. Na brak monotonii nie można narzekać - zarówno w życiu codziennym, jak i łóżku..Wspominam ten związek miło, choć bywało burzliwie. Nie wiem czy to przypadek, ale mężczyźni którzy pojawiają się w moim życiu, którzy mnie interesują, mają własnie ten znak zodiaku..być może dlatego że przyciąga mnie dynamizm, ambicja i namiętność. Czasami rozum mówi nie, a jednak coś w układzie skorpion-baran jest ekscytującego... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc11111 Re: 25.06.06, 12:49 Właśnie to mnie pociąga w moim Baranie. Z nim nie da się nudzić. Skorpiony są namiętne i mało kto potrafi na nich działać. Na mnie działa Baran - szaleńczo. Odkąd go poznałam, moje życie całkiem się zmieniło. I ta namiętność...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: SKORPION - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:44 Ja - skorpionica, on - baran. Po latach "narzeczeństwa" powiedzieliśmy sobie "tak" i nie tylko sex jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camarilla Re: SKORPION - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:52 Ja jestem Skorpionicą, a mój Mężczyzna Baranem :) fakt, jest ciężko, ale kocham go nad życie :) i nie wyobrażam sobie życia bez niego, ani z kimkolwiek innym ... jest moim szczęściem i wielką Miłością :D wiele razy się ostro kłócimy, ale potem jeszcze goręcej godzimy :) Mimo wszystko jestem z nim bardzo szczęśliwa i z nikim innym nie doświadczyłabym tego :) myślę, że głównym sekretem udanego związku jest kompromis :) jeżeli ludzie się kochają...potrafią zrezygnować z części własnych ambicji i odepchnąć swoje ego(które Skorpion i Baran mają baaardzo silne) :) Nie należy się zniechęcać :P poza tym w kwestii erotycznej jest cudnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionica Re: SKORPION - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 12:59 Noooo!!! nigdy więcej barana! właśnie rozstałam się z baranem i kiedy o nim wspominam to tylko nasuwaja mi sie te najgorsze wspomnienia, mało przyjemnych...Moim zdaniem baran i skorpion to pomyłka, wielka pomyłka.Jedno dla drugiego często jest kulą u nogi... z opowiadań znam takich więcej przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmęczona tak jest IP: 217.153.79.* 13.07.06, 14:55 Zgadzam się w zupełności, choć nadal tkwię w takim związku (ja - skorpionica z drugiej dekady, z cechami koziorożca, astralna 33, on-baran z pierwszej dekady, najbardziej waleczeny, agresywny, rasowe baranicho, do tego astralna 7 - więc tragedia...). Miłość - owszem, choć po tylu kłótniach i awanturach nieco zakurzona, sex - także, bez żadnych oporów, w mig zgaduje co skorpionowi potrzeba a podobno barany to jedne z nielicznych znaków które sa w stanie zaspokoić potrzeby seksualne skorpiona. Cała reszta to hustawka. Dzisiaj jest dobrze, ale co będzie za godzinę - nie wiadomo. Niestety na dłuższą metę, zwłaszcza dla domowego skorpiona, dla którego rodzina jest najważniejsza i który siłę czerpie z poczucia stabilizacji i wsparcia ze strony partnera taka sytuacja jest nie do zniesienia, choćby nie wiem jak się kochało. Zalezy jeszce na ile kobieta jest niezalezna - jeśli mocno to tych kłótni jest więcej, bo wie, czego oczekuje, jeśli jest łagodniejsza szybciej wyciągnie rękę, bo nie potrafi funkcjonowac w złej atmosferze. Jestem jednak skłonna stwierdzić, ze w większości przypadków któraś z kłótni jest tą ostatnią. I moze lepiej, bo im człowiek starszy tym słabszy i cięzej to znosić. A po co marnowac żywot na przepychanki..? Jak związek jest dośc młody i ludzie się nigdy nie zdradzili, nie skrzywdzili to można dużo wytrzymać, ale potem juz się nie chce, zwłaszcza gdy jest zadra. I tak by można pisac i pisać i i tak nic to nie zmieni, temat rzeka, która zawsze będzie płynąć, bo barany zawsze będą intrygować skorpiony. I ostatnia uwaga - podobno skorionicom imponują takie waleczne charaktery, z tzw. "jajem" a potem, na łonie rodziny chciałyby mieć miesiaczków, koteczków, do głaskania, pieszczenia i rządzenia. No niestety... trzeba się zdecydowac, albo to albo to :-) Na tym kończę - życze wszsytkim powodzenia, łącznie z sobą samą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti SKORPION - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:36 Trawiła kosa kamień :D Jest dobrze w takim układzie- skorpion z baranem albo sie kochają do upadłego albo nienawidzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parisko Re: SKORPION - BARAN IP: *.net.ircam.fr 12.02.06, 19:31 no coz nie dodam nic wiecej tylko tyle ze jestem skorpionem a ona baranem.przeczytalem wszystkie wasze listy - po prostu to jest prawda ' pisze dla tych co nie wierza (minelo 4 lata od rozstania a jestesmy jeszcze w szoku- ale b y l o c u d o w n i e. romeo i julia to cieniasy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: SKORPION - BARAN IP: *.adsl.alicedsl.de 18.02.06, 19:32 zgadzam sie w 100 procentach tak jest ze mna i moim partnerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elefciak nieziemska para IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:50 w takim zwiazku musza byc dojrzali, doswiadczeni zyciowo ludzie, (co nie znaczy ze nie moga byc mlodzi) wtedy bedzie cudowne w kazdej sferze,inaczej bedzie jedna wielka klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
ola1506 Re: nieziemska para 07.05.06, 14:03 Ja z moim Barankiem jestem już prawie 2 latka:) I to prawda - erotycznie sie uzupełniamy,ale JEGO zazdrość (a nie moja) jest czasem nie do wytrzymania:/ Poza jest nam razem cudownie i bardzo się kochamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: skorpion-baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:22 ciężka sprawa.u mnie jest odwrotnie.to mój baran jest zazdrosny i często szaleje z tego powodu.Taki związek jest czasem niedowytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wred Re: skorpion - baran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:20 To prawda, że te dwa znaki tak bardzo się różnią, ale ciągle się poznają, walczą i to tak bardzo kręci, oni nie stoją w miejscu, cały czas szukają czegoś nowego, doskonalą to co już mają. Tak różne osoby mogą stworzyć fantastyczny związek,w którym nie może zabraknąć wzajemnego zrozumienia. Ale kochać barana to najcudowniesza sprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: skorpion - baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:01 fakt, ciężki związek, ale jaki inspirujący...ja jestem rasowym skorpionem a on baranem, bylismy ze sobą 6 lat, pare miesiecy temu rozstalismy sie po wspolnym mieszkaniu, wytrzymalismy bez siebie miesiąc......dzisiaj znowu jestesmy razem, zareczylismy sie po raz drugi i we wrzesniu bierzemy slub - poprostu nie mozemy bez siebie żyć, zycze powodzenia wszystkim, ktorzy wybrali ten ekstremalny zwiazek;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka28 Re: skorpion - baran IP: *.chello.pl 05.07.06, 22:28 Piekny piekny piekny zwiazek, gooooracy namietny romans! Zawsze bujalam sie ze Strzelcami, a teraz pojawil sie Skorpion w moim zyciu. Zywiol, namietnosc, wspanialy ognisty niekonczacy sie sex :-))) Super sprawa:-)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: skorpion-baran IP: 212.75.102.* 29.07.06, 04:22 jestem spod znaku barana mam dziewczyne spod skorpiona i wszystko z tego pasuje jak ulal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: skorpion-baran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:47 A ja dzisiaj rozstałam się z moim barankiem..Nie jestem z tego powodu załamana tylko raczej bardzo zawiedziona i jeszcze to do mnie nie dotarło. Chyba będzie musiało upłynąć dużo czasu żebym wreszcie zrozumiała że już nie jesteśmy razem... a dlaczego tak się steło? Bo zupełnie nam się nie układało, on był zazdrosny równie bardzo jak ja i to nam przeszkadzało, nie potrafiliśmy sie zrozumieć chociaż ja starałam się być bardzo wyrozumiałai zawsze liczyłam się z jego słowem, a on był troche inny..ja w sumie jestem jeszcze troche młoda i być może mało wiem, ale napewno wiem, że baran i skorpion to zupełne przeciwieństwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juicy baranica i skorpion IP: *.adsl.alicedsl.de 28.11.06, 13:30 ja jestem baranica :) hehe a moj chlopak z ktorym jestem 3 miesiace jest skorpionem :)na püoczatku sie strasznie klucilismy...dwa inne haraktery, inyy sposob zycia i bycia...inny sposob prowadzenia zwiazku :) bylo troche ciezko ale teraz jest super !! wszystko sie poukladalo i pasujemy do siebie jak nie wiem co :) jestem szczesliwa z nim jak jeszcze nigdy w moim zyciu :) a sex jest do nieopisania :) on wie czego ja chcem i on tego chce tak samo jak ja...ahh poprostu wszystko pasi ;) mam nadzieje ze tak ter zostanie :) P.S przepraszam za bledy...ale od 5 lat nie mieszkam w polse :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionica skorpion i baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:02 A czy to nie jest tak, ze to zalezy od wielu czynnikow? Jestem skorpionem, moj facet baranem, ale zdaje mi sie, ze jestesmy oboje troche nietypowi jak na swoje znaki... Ja nie jestem chlodna, on nie jest jakis goracy... Ale bardzo do siebie pasujemy, pod wzgledem erotycznym wprost rewelacyjnie... Wiec ciekawa jestem, czy nie trzeba siegnac glebiej, zeby sporzadzic taka charakterystyke... Odpowiedz Link Zgłoś