Dodaj do ulubionych

STRZELEC - BLIŹNIĘTA

IP: *.promax.media.pl 03.08.05, 00:58
dobrani prawie idealnie , no bo przecież ideałów nie ma :P , ale doskonale
zgrani charakterami ;**
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewunia 28 Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:01
      No mnie się też tak wydaje:-)
      • Gość: strzelczyni Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 12:20
        jestem Strzelcem, a moj facet Blizniakiem i uwazam, ze jest super zwiazek-
        obydwoje mamy odjechane pomysly i duzo energii, choc czasem moj blizniak jest
        troche za wolny, ale ok, polecam ten uklad
        • Gość: tez strzelczyni :) Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:56
          Aha :) się zgadza!
        • Gość: strzelczyni Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 01:28
          prawda prawda i jeszcze raz prawda!
          • Gość: gadulka77 Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.ikatel.pl 21.12.05, 15:08
            Jestem obiema rękami ZA!!!!!!!! - sprawdzone polecam!!!!!
    • Gość: taka Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:20
      to bujda
      • Gość: kora.... Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.org 06.01.06, 15:00
        zgadza się. to bujda.ja lubię rozmowy, a on woli pilota od telewizora.nawet
        ksiązki nie przeczyta, ostatnia zakupiona leży od pażdziernika.kupił tylko
        dlatego że znjomy autor ją promował.trzeba było sie pokaza..STRZELEG to osoba
        ktora często zachowuje się pod "publiczkę"...
        • ewcia2121 Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA 07.01.06, 14:46
          Moze troszke i masz racje ze zachowuje sie pod publike ale to nie zmienia faku
          ze moze storzyc idealny zwiazek z Blizniakiem :) Ja sie zgadzam w 100% Ja
          blizniak moje Kochanie Strzelec = Dlugiiii i udany zwiazek
          • Gość: kora... Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.org 07.01.06, 15:34
            Może i tak .Ale nie ma kogoś takiego ,kto jest idealny. Powiedz proszę co
            miesci się w stwierdzeniu "IDEALNY"??Ponad dwie dziesiatki w związku nie
            znajduję u nas "IDEALNOŚCI".Delikatnie mówiąc to "PARODIA ZWIĄZKU".Nie czepiam
            się bo we mnie też ktoś może znależc niedociągnięcia intelektualne!!POZDRAWIAM.
            • Gość: ala Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:08
              Niedawno, po kilku godzinach, wracałam do domu i na ulicy niespodziewanie
              dostrzegłam mojego Strzelca. Serce waliło mi z radości, jak nastolatce.

Gdy jesteśmy sami i usłyszymy "naszą" muzykę, to zaczynamy tańczyć :).

W nocy uważamy, żeby przypadkiem łóżko nie zaskrzypiało, no bo młody sąsiad z
              dołu by się zgorszył, że "takie rzeczy w takim wieku" :)))

Jesteśmy 38 lat po ślubie.

I myślę, że nasz związek jest IDEALNY.
              • Gość: ala Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:56
                I dodam jeszcze, że żadne z nas ideałem nie jest, ooo nie!!! A układ
                wyszedł idealny :)))
                • Gość: renia Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.org 26.01.06, 00:04
                  to co zostało z mojego związku ze strzelcem [ten związek trwa nadal
                  i to dłuuuuuugi związek]to; brak rozeznania z
                  mojej strony "co jest grane".
                  Najlepiej nie zadawac żadnych pytań. Nieszczerośc wychodzi z
                  rozmowy .Czas euforii minął , a czy jest chociaż przyjażń ?
                  Niewiem . Pytac sie nieopłaci -bo odpowiedz nie padnie.To taka
                  asekuracja, dla jego wlasnej wygody. Różne sposoby reaktywowania
                  związku z mojej strony mijają sie z celem. Pan
                  STRZELEC twierdzi ż to wszystko samo sie
                  rozwiąże. Marne szanse na porozumienie .
                  Oddalamy się emocjonalnie od siebie coraz
                  bardziej....
    • Gość: malacz wykalacz strzelec- bliżnięta IP: 80.54.69.* 04.09.06, 18:41
      nusfasfbjsetr\bauvmas8dvm \poaisb
      • Gość: gosc Re: strzelec- bliżnięta IP: *.16-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.03.07, 00:35
        zwiazek taki to dramat. Blizniak dwulicowy, nigdy nie odgadniesz jaki jest
        naprawde, gracz, ktory stwarza pozory niezmiernie inteligentnego a w
        rzeczywostosci niepewny siebie i bez ambicji...
    • Gość: kotkaki strzelec bliznieta IP: *.home.otenet.gr 23.03.08, 20:39
      ta ciagla niepewnosc blizniak sam nie wie czego chce miec ciastko
      zjesc ciastko zwiazek trwa strzelec to hazardzista
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka