Gość: :) IP: *.promax.media.pl 03.08.05, 00:58 dobrani prawie idealnie , no bo przecież ideałów nie ma :P , ale doskonale zgrani charakterami ;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewunia 28 Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:01 No mnie się też tak wydaje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelczyni Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 12:20 jestem Strzelcem, a moj facet Blizniakiem i uwazam, ze jest super zwiazek- obydwoje mamy odjechane pomysly i duzo energii, choc czasem moj blizniak jest troche za wolny, ale ok, polecam ten uklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez strzelczyni :) Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:56 Aha :) się zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelczyni Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 01:28 prawda prawda i jeszcze raz prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadulka77 Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.ikatel.pl 21.12.05, 15:08 Jestem obiema rękami ZA!!!!!!!! - sprawdzone polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:20 to bujda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora.... Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.org 06.01.06, 15:00 zgadza się. to bujda.ja lubię rozmowy, a on woli pilota od telewizora.nawet ksiązki nie przeczyta, ostatnia zakupiona leży od pażdziernika.kupił tylko dlatego że znjomy autor ją promował.trzeba było sie pokaza..STRZELEG to osoba ktora często zachowuje się pod "publiczkę"... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia2121 Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA 07.01.06, 14:46 Moze troszke i masz racje ze zachowuje sie pod publike ale to nie zmienia faku ze moze storzyc idealny zwiazek z Blizniakiem :) Ja sie zgadzam w 100% Ja blizniak moje Kochanie Strzelec = Dlugiiii i udany zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora... Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.org 07.01.06, 15:34 Może i tak .Ale nie ma kogoś takiego ,kto jest idealny. Powiedz proszę co miesci się w stwierdzeniu "IDEALNY"??Ponad dwie dziesiatki w związku nie znajduję u nas "IDEALNOŚCI".Delikatnie mówiąc to "PARODIA ZWIĄZKU".Nie czepiam się bo we mnie też ktoś może znależc niedociągnięcia intelektualne!!POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:08 Niedawno, po kilku godzinach, wracałam do domu i na ulicy niespodziewanie dostrzegłam mojego Strzelca. Serce waliło mi z radości, jak nastolatce. Gdy jesteśmy sami i usłyszymy "naszą" muzykę, to zaczynamy tańczyć :). W nocy uważamy, żeby przypadkiem łóżko nie zaskrzypiało, no bo młody sąsiad z dołu by się zgorszył, że "takie rzeczy w takim wieku" :))) Jesteśmy 38 lat po ślubie. I myślę, że nasz związek jest IDEALNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:56 I dodam jeszcze, że żadne z nas ideałem nie jest, ooo nie!!! A układ wyszedł idealny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: STRZELEC - BLIŹNIĘTA IP: *.org 26.01.06, 00:04 to co zostało z mojego związku ze strzelcem [ten związek trwa nadal i to dłuuuuuugi związek]to; brak rozeznania z mojej strony "co jest grane". Najlepiej nie zadawac żadnych pytań. Nieszczerośc wychodzi z rozmowy .Czas euforii minął , a czy jest chociaż przyjażń ? Niewiem . Pytac sie nieopłaci -bo odpowiedz nie padnie.To taka asekuracja, dla jego wlasnej wygody. Różne sposoby reaktywowania związku z mojej strony mijają sie z celem. Pan STRZELEC twierdzi ż to wszystko samo sie rozwiąże. Marne szanse na porozumienie . Oddalamy się emocjonalnie od siebie coraz bardziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malacz wykalacz strzelec- bliżnięta IP: 80.54.69.* 04.09.06, 18:41 nusfasfbjsetr\bauvmas8dvm \poaisb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: strzelec- bliżnięta IP: *.16-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.03.07, 00:35 zwiazek taki to dramat. Blizniak dwulicowy, nigdy nie odgadniesz jaki jest naprawde, gracz, ktory stwarza pozory niezmiernie inteligentnego a w rzeczywostosci niepewny siebie i bez ambicji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkaki strzelec bliznieta IP: *.home.otenet.gr 23.03.08, 20:39 ta ciagla niepewnosc blizniak sam nie wie czego chce miec ciastko zjesc ciastko zwiazek trwa strzelec to hazardzista Odpowiedz Link Zgłoś