pink.girl 03.08.05, 10:56 Na szczęście narazie się nie sprawdza taki pesymistyczny horoskop Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Strzelczyni Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.access.as9105.com 08.08.05, 00:08 Sprawdza sie po 4 latach!!! Porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bera Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:19 Związek niewątpliwie trudny ale możliwy. Moi rodzice przeżyli ze soba szczęśliwie 50 lat. Nie sugeruj się więc wróżbą bo nie zawsze się sprawdza i możesz przeoczyć coś pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna Re: właśnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 22:50 Bzdury, nie ma lepszego związku niż pani strzelec i pan koziorożec. Raz ktoś bzdurę napisał i jest powtarzana bezpodstawnie. Pani koziorożec i pan strzelec to nie jest dobre połączenie ale na odwrót jest w sam raz. Jestem w takim związku od bardzo dawna i jest cudownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajooo Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: 80.50.167.* 13.08.05, 12:23 żebyś wiedziała... u mnie sprawdził się po 3... koziorożce są poprostu do nas strzelczyń za nudne, nie nadążają za nami i naszymi pomysłami, a że o skąpstwie nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.aster.pl 13.08.05, 13:39 Ja jestem ze strzelcem już 5 lat i stwierdzam, że czas na zmiany. Totalna porażka. Egoista, skąpiec, beznadziejny w sprawach seksu. Jestem koziorożcem, ale wbrew tym bzdurom, które pisza o nas, że jestesmy nudni, beznajdziejni, skapi muszę stwierdzić, że jestem zupełnie inna. To strzelec mnie zawiódł pod wieoloma względami. porażka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza co sie stalo? IP: *.skranetcan.pl 02.09.07, 02:09 Pod jakimi wzgledami,jesli moge spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC 26.01.06, 23:27 Stwierdzenie, że dla nas Strzelców- Koziorożce są nudne jest wg mnie zbyt ogólnikowe. Powiem tak: jestem ze swoim Koziorożcem ponad 4 lata i żadną nudą nie zawiało. I wszystko jest ok. Za to np. za Panem Strzelcem nie mogłam nadążyc, głównie za jego flirtami, kłamstawami.. pan Lew był dla mnie za władczy; za to właśnie z Koziorożcem potrafię się dogadać:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza nuda i skąpstwo???? IP: *.skranetcan.pl 02.09.07, 02:08 Ale bajdurzysz!:)Jestem kozica i nie mozana mnie nazwac nudna i skapa!:)Umiem sie i bawic i pracowac!:)heheh-ales sobie wymyslila.Swietnie dogaduje sie ze strzelcami i lubie dobra zabawe- oczywiscie z glowa;)widze,ze malo znasz koziorozce..albo raczej nie znasz nas wcale..jesli nei probowalas dotrzec do naszego wnetrza lub nie zasluzylas na to..bo myotwieramy sie TYLKO przed tymi,ktorym ufamy itd..itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo79 Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC 19.10.05, 22:01 dokładnie po 4 latach!!!i jeszcze po zaręczynach...oj niewypał jakich mało: (unikam szeeerokim łukiem panów spod znaku KOZIOROŻCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Starajcie sie! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.10.07, 15:39 panow koziorozcow tez radze unikac,bo 1 zranil ma dobra kolezanke: (choc nie wszystkich-trzeba po prostu trfic-za to my-kobiety koziorozce- otwieramy sie moze nielatwo,ale szybko,bo jak ktos jest taki ufny,jak ja,to nie da sie inaczej.I zaplacilam pare razy za te ufnosc-dobrze,ze konczylo sie TYLKO na zlamanym sercu.A co najlepsze (albo raczej najgorsze)ranili mnie ci,ktorzy rzekomo idealnie pasowali do kozicy pod wzgledem zodiakow.Potem balam sie,ze juz nie pokocham nikogo..a tu nagle pojawil sie moj strzelec i jest OK:) Ironia losu?NIE SADZE!mysle raczej,ze jesli obie strony chca,to musi cos z tego byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.ptysio5 strzelczyk 02.09.06, 15:52 to najprawdziwsza prawda.. ale potem się poznaje następną kozę. jeszcze 2;5 roku i zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza horoskop IP: *.skranetcan.pl 02.09.07, 02:05 o ile sama do tego dopuscisz,to sie sprawdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizi Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.05, 13:53 w 100 %sie zgadzam.jestem strzelczynia i musze powiedziec ze wytrzymalam z koziorozcem cale 2 m-ce.jego tajemniczosc byla na poczatku interesujaca. ale ile mozna znosic totalny brak otwartosci na swiat??pod ta swoja maska ukrywal sie pracoholik i straszliwie zimny nudziarz...te rzeczy ktore on uwazal za szalenie ekscytujace byly tak banalne ze lepiej nie mowic.totalna,totalna PORAZKA.NIE POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.ipt.aol.com 22.08.05, 22:51 a ja jako strzelec jestem od 6 lat w szczesliwym zwiazku z koziorozcem. moze to dlatego, ze oboje nie jestesmy az tak oddanymi przedstawicielami naszych znakow, albo dlatego, ze przeciwienstwa sie przyciagaja... nie wiem. kozioroec nie jest skapy, ale oszczedny, nie wyrzuca nic w bloto, ale dla swoich bliskich skoczyl by w ogien. oszczednosc takze w slowach, ale za to jak zdobedzie sie na jakies wyznanie, jest to wyznanie prosto z serca, i adekwatne do tego, co naprawde czuje. w lozko super kochanek, cieply, czuly, jak rowniez oddany i wierny. zarazam go moja spontanicznoscia, szalenstwem i otwartoscia na swiat, za to on daje mi poczucie bezpieczenstwa, stabilnosc, solidne oparcie w trudnych chwilach. mysle, ze dobrze sie uzupelniamy. wczesniej bylam w zwiazkach z partnerami, ktorzy wg horoskopu lepiej do mnie pasowali, jak lew czy baran, a jednak szybko sie konczylo. horoskopy warto traktowac z przymruzeniem oka i najlepiej robic swoje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcena Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: 194.106.193.* 26.08.05, 17:36 Podpisuje pod tymi slowami. Ja jestem prawie 10 lat z Koziorozcem i zycze wszytkim takiego partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.aster.pl 17.10.05, 19:40 Dzięki, dziewczyny! Właśnie przedwczoraj zaręczyłam się z Koziorożcem i mimo wszystko wierzę, że będziemy razem szczęśliwi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Gratuluję! IP: *.skranetcan.pl 02.09.07, 02:15 mam nadzieję,że ja bedę szczęsliwa z Panem strzelcem:)na razie jest ok...3majcie kciuki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Zgadza się! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.10.07, 15:44 Oooo,jak milo poczytac cos takiego:)2powyzsze opisy sa super:) adekwatne do mnie,jako kozicy i do mojego strzelca.On nie jest szalony-jest za to odpowiedzialny i spokojny,a ja szalona i to ja go zarazam tym porywem zycia:)on zas wie,ze moze na mnie liczyc,bo jestem tez stabilna.Jego rozsadek w pomieszaniu z mom daje mi poczucie bezpieczenstwa a jak jestem w jego ramionach,to czuje,ze...PiiiiiP-nic juz wiecej nei mowie,bo za duzo byscie wiedzieli;):):):):):)Tak czy siak,nie patrzcie na zodiak-probujcie,a znajdziecie tego swojego:)Ja nie probowalam i w ten sposob czesc pieknych chwil uciekla mi przez palce.Ale za to mozna winic tylko siebie,a nei czyjs zodiak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Dok ładnie! IP: *.skranetcan.pl 02.09.07, 02:14 Tez mialam osoby przy sobie,ktore rzekomo lepiej pasuja do kozic! Okazali sie byc egoistami i zawiedli mnie...Za to przy strzelcu czuje,ze zyje i powiem,ze wcale nei jest on taki hop do przodu.Niesmialy,wrazliwy i czuly.A temperament ma wolniejszy,niz ja i to mi pasuje,przynajmniej nie jest narwany.Za to mnie nei mozna nazwac oszczedna w slowach,bo jestem niezla gadulka:)ale to mu odpowiada,bo widze,ze chce ze mna rozmawiac i stara sie znalezc wspolny jezyk,co dobrze mu wychodzi:)styrzelec i kozica?jestem ZA:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokocinska Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC 28.12.05, 14:05 jego tajemniczosc byla na poczatku interesujaca. ale > ile mozna znosic totalny brak otwartosci na swiat??pod ta swoja maska ukrywal > sie pracoholik i straszliwie zimny nudziarz...te rzeczy ktore on uwazal za > szalenie ekscytujace byly tak banalne ze lepiej nie mowic lizi? spotykalysmy sie z tym samym facetem????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.ptysio5 4 lata.. 02.09.06, 15:57 kokocinska napisała: > jego tajemniczosc byla na poczatku interesujaca. ale > > ile mozna znosic totalny brak otwartosci na swiat??pod ta swoja maska ukr > ywal > > sie pracoholik i straszliwie zimny nudziarz...te rzeczy ktore on uwazal z > a > > szalenie ekscytujace byly tak banalne ze lepiej nie mowic.. O rany! jestem przerażona! przeszłam to samo (wybieranie wzorków na talerzach..) i też 4 lata trwał związek bez sensu. Czy strzelec-koziorożec ma limit 5 lat? to super, bo mój obecny to ta sama historia.. > > lizi? spotykalysmy sie z tym samym facetem????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza hmm IP: *.skranetcan.pl 02.09.07, 02:11 moze za malo dalas z siebie?moze za duzo chcialas?moze nei sprobiowalas do niego dotrzec,tylko chcialas miec wszystko od zaraz? moze nei pomoglas mu sie otworzyc i nei dalas mu czasu?moze sama nie jestes bez winy?moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoni Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 02.09.05, 15:40 to prawda kobieta strzelec to totalna porażka. skąpa, wredna i egoistka, szkoda że tak bardzo się pomyliłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:36 Koziorozec to porazka w zwiazku - przyjazn jak najbardziej ale kazdy ma swoje jazdy - dla strzelcow sa zbyt wolne i malo wywrotowe, zbyt statyczne ale za to w przyjazni to zajebisty odnosnik od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Biedny:( IP: *.skranetcan.pl 02.09.07, 02:17 Biedny koziorozcu,rozumiem co czujjesz,bo tezbylam z egoistami- dawalam im wsio z siebie-tyule ciepla,uczuc i pozytywnych emocji,a w zamian dostawalam tylko opiernicz,chamskie traktowanie i zero cieplych slow:(na szczescie to nei byl nikt ze strzelca,tylko osoby rzekomo do mnie pasujace.Jak mam Ci doradzic,to szukaj kogos spod raka..moze sie wam uda:)to ponoc dory zwiazek:)polecam ci tez byka i ewentualnie skorpiona,ale uwazaj..ten to dopiwero umie zranic:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozica Re: strzelec-koziorozec IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.08, 16:58 Mam kolezanke strzelca.Wykorzystuje facetow(zamawia drogie dania i napoje jak ja gdzies zaprosza),leci na kase(z byle kim sie nie umawia)czyli 1slowem jest ciut wyrachowana...:(Ja jestem koziczka i nie umie mzrozumiec jej zachowania-z ladnej i bogatej miski sie nei najesz-co z tego ze bedzie srebrna i pieknie malowana,gdy pusta...????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusi Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.toya.net.pl 17.11.05, 00:13 Osobiście uważam, że nie ma dla mężczyzny lepszego znaku niż koziorożec. Mój tata był mkoziorożcem , mój cłopak też jest. Jesteśmy razem już 4 lata i nie mogę narzekać. I to nie prawda że kobiety strzelce są skąpe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:09 ale pierdoły nie wierze w nic!! ani w te gadki o koziorozcach ani o stzrelcach to wszystko bierze się z naszego charakteru i tak jak go bedziemy kształtowac na początku aż do końca to że ludzie sa skąpi to przecież kwestia wychowania nikt nam nic nnie narzuca z góry pozdrawiam!!jestem strzelcem i zyje z koziorożcem 2.5 roku i jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joey Re: Strzelec - Koziorozec IP: *.e-wro.net.pl 15.09.06, 22:17 heh dziewczyna strzelec egoistka?? jestem strzelcem i egoistka nigdy nie bylam a tym bardziej skąpa... pozatym jak mozna kogos patrzec pod wzgledem horoskopu,takie sprowadzanie do ogolu,jak np to stwierdzenie ze raz poznalam faceta koziorozca to nie wyszlo totalna porazka i omijam ich teraz szerokim lukiem ... znam duzo facetow koziorozcow i nigdy nie nazekalam;]ja sadziłam zawsze ze to wszystko bierze sie z naszego charakteru,jak zostalismy wychowani itd pozatym kazdy jest inny... poznajcie czlowieka a nie przeczytacie horoskop i z gory wiecie jaki jest ja wam moge napisac własny horoskop,lepszy=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Lepszy horoskop;););) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.10.07, 15:53 A jak!Ludzie lubia narzekac,oceniac to,czego nei powinni i o czym bynajmniej nie maja zielonego pojecia:)A zwlaszcza zapeszac i zlorzeczyc,jak komus cos wychodzi i sie uklada.Zawsze znajda jakies 'ale" i beda obrzydzac nam to,co piekne:(zamiast psioczyc,popatrzcie sami na siebie i nie uogolniajcie,bo np ja kozica nie jestem pracocholiczka, a moj strzelec cale zycie nie byl na zadnej imprezie,bo nie czul potrzeby i dopiero ze mna ruszyl w swiat:)A wy...ruszcie..glowami i nie sugerujcie sie tym,co pisze w horoskopie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo.ko Re: strzelec-koziorozec IP: *.104-80-b.business.telecomitalia.it 20.07.07, 11:09 ze wszystkich komentarzy z tym zgadzam sie w 100% kazdy z nas ma inny charakter.w moim przypadku to jest tak ze koziorozec odrazu uwierzyl horoskopowi i jest przeciwny nawet sprobowaniu co za bezsens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Probujcie! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.10.07, 15:57 Wierz mi,ze bedzie tego zalowal,jak ja kiedys,gdy nei sprobowalam,bo balam sie zwizku z rzekomo niepasujacym do mnie zodiakiem:(potem sie oikazalo,ze ten,co mial do mnie pasowac zranil mnie do zywego..i zostalam sama...a chlopak,ktorego kiedys nei chcialam nadal jest moim przyjacielem.I jak sie okzalo horoskopy to totalna bzdura!Radze probowac,nigdy nie wiadomo,co z tego bedzie.jak sie nie uda,mozna sie rozejsc w przuyjazni,a jak sie uda,to wierze,ze bedzie ok:)Z 2str zrozum tego kozioorozca..my tacy jestesmy-jak sie czegos boimy,to tak na powaznie:(trzeba miec do nas podejscie i umiec nas uspokoic,oraz udowodnic,ze w ten sposob nic zlego nas nei spotka.My po prostu musimy czuc sie bezpiecznie bez wzgl na to,czego to dotyczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AstrolożkaAmatorka Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:57 Te znaki ciągną do siebie, choc rzeczywiscie horoskopy nie pozostawiają na tym związku suchej nitki. Trzeba zrozumiec kilka rzeczy- męski Koziorożec to idealny mąż bez dwóch zdan, jesli kobieta nazywa go nudziarzem i skąpcem to chyba tylko sama jest sobie winna. Ten facet nie jest po prostu wylewny i rozrywkowy ale mozna to złagodzić pewnymi sposobami, no i nalezy go doceniac. Z kolei męski Strzelec to zaprzeczenie tzw.dobrego męża (całe szczescie ze choć dobry ojciec). Olbrzymie skłonnosci do flirciarstwa, wygórowane mniemanie o swej sprawnosci seksualnej, niechęć do jakiejkolwiek stałosci. To ten typ, co moze kochac wiele kobiet jednoczesnie i wszystkie "naprawdę". Jest przy tym tak radosny i czarujący ze zakochana w nim dziewczyna gotowa wiele wybaczyc. Niestety - jesli to dziewczyna-Koziorożec to szkoda jej czasu. No chyba ze oboje są w starszym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta koziorożec Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:44 Ja żyje w zwiazku ze strzelce już 8 lat w tym 4 lata po ślubie. I z jednym moge się zgodzić !!! przeciwieństwa sie przyciągają !!!! Nic a nic z żadnego horoskopu nam sie nie sprawdza. Może inaczej jest jak to facet jest koziorożcem a kobieta strzelcem. AstrolożkaAmatorka napisał(a): Z kolei męski > Strzelec to zaprzeczenie tzw.dobrego męża (całe szczescie ze choć dobry ojciec) > . > Olbrzymie skłonnosci do flirciarstwa, wygórowane mniemanie o swej sprawnosci > seksualnej, niechęć do jakiejkolwiek stałosci. To ten typ, co moze kochac wiele > kobiet jednoczesnie i wszystkie "naprawdę". Jest przy tym tak radosny i > czarujący ze zakochana w nim dziewczyna gotowa wiele wybaczyc. Ha ha a kiedys ( pseudo) wróżka spojrzała na zdjęcie mojego faceta i dokładnie to samo powiedziała, ale ja oziebły koziorożecz nigdy bym nie wybaczyła. Naszczęscie nie miałam narazie czego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeX Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.lublin.mm.pl 02.02.06, 10:53 Jestem samcem spod znaku koziorożca. Moja partnerka jest strzelcem. Patrząc na nas ten horoskop to totalna bzdura. Ni9e można wierzyć w takie rzeczy to czy związek jest udany zależy tylko od nas samych. A nie od układu gwiazd czy jakiś tam innych ... Pozdrawiam wszystkich PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelczyni Re: STRZELEC - KOZIOROŻEC IP: *.manc.cable.ntl.com 04.02.06, 12:06 Troche dziwi mnie ten horoskop bo jak narazie to ja zajmuje sie finansami bo jestem mniej rozrzutna niz moj partner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwestraa Re: strzelec-koziorożec IP: *.vlan.euronet.net.pl 15.03.06, 21:55 Nie sprawdza się ten horoskop,nasze spotkania są przepiękne pełne uczucia i romantyzmu,oboje lubimy się troszke powygłupiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on_strzelec Re: strzelec-koziorożec IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:49 a mi się sprawdza po 8 miesiąach. Jest dokładnie tak jak napisano w horoskopie. I nie przeszkadza mi oszczędnośc bo to raczej trzeba docenić, za to chłód emocjonalny jest nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koziczka Już się boję... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.10.06, 21:15 Ojejku:(i jak tu potem być optymistka?Poznałam faceta spod strzelca...i co teraz?Nie zgadzam się-koziorozce nie są oziębłe!W nas spi ogoień!:)NIo ale podejscie do ronych spraw mamy rzeczywiście odmienne-nio i ta lekkodusznosc strzelcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 999 Re: strzelec- beznadziejny znak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:22 jedyną cechą ludzi spod tego znaku których znam jest robienie sobie wszędzie długów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona.. strzelec-koziorozec IP: *.lublin.mm.pl 13.12.06, 15:44 nie trzeba wierzyc bo sie ni sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wink strzelec - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:19 właśnie...u mnie też się to nie sprawdza i całe szczęście...strzelec i koziorożec to super para:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re:strzelec-koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:34 beznadzieja jakos to narazie sie nie sprawdza i dobrze jestem ze znaku strzelec i jestem z koziorozcem prawie rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re:strzelec-koziorożec IP: *.range81-157.btcentralplus.com 07.08.07, 20:02 no prosze was wszystkich!!!!!kto w to wierzy???jestem z Koźiorożcem i nie iwdze dla siebie innej mojej polówki, jest dla mnie calym światem, tylko dla niej zrobie wszystko.... Horoskopy to jedna wielka BZDURA!!!! Liczy sie to co naprawde mamy w sercu i jak bardzo kogoś Kochamy, miłość potrafi wszystko przezwycięzyc i o tym należy pamietac i sugerowac się w życiu, a nie horoskopami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewagorak Re:strzelec-koziorożec 08.08.07, 09:05 Jeżeli spotka się dwoje mądrych ludzi, to mogą stworzyć fajny związek i żaden opis go nie podważy :DD. Jestem kilkanaście lat po ślubie i wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: strzelec-koziorozec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:56 www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza strzelec-koziorozec IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.08, 22:02 Pisalam tu jakis czas temu-nadal jestem z moim strzelcem i jest ok- zatem koziorozec(ona)i strzelec(on)jak najbardziej na TAK!wystarczy sie starc i chciec!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś strzelec - koziorożec IP: *.btk.net.pl 22.03.08, 19:43 to wcale się nie sprawdza znaki zodiaku nic nie znaczą to tylko takie cygańskie wróżenie. Ważna jest osobowość drugiego człowieka a nie znak zodiaku. ja mam przyjaciółkę koziorożca która mi sie podoba i świetnie sie rozumiemy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelczyk Re: strzelec - koziorożec IP: 212.160.71.* 30.03.08, 15:24 Sprawdza sie od dłuższego czasu staram sie o względy pani koziorozec i poprostu kapituluje... :( Nie odpisuje nie odpowie jak jej zagadam, tylko czasem pogadamy ale ta rozmowa wygląda tak że ona zamiast ciagac rozmowe, chciec mnie poznać czy coś Odpowiada - yhy; tak; nom; tak; yhy; niewiem. I koniec gadki. :( Koncza i sie juz pytania i nie mam o cyzm z nia rozmawiać... Powiedziala ze mnie lubi itd. no ale postepuje jak by było całkiem odwrotnie :( chciałbym sie wokncu przytulic do niej i miec to za soba, ale kiedy ta meta? czy bedzie wogole?:( Mysle ze to co tu piszą to prawda jest jedna zasada Jeśli obie osoby chcą czegoś to bez patrzenia na znak zodiaku bedą sie kochac i spełniac zachcianki wzajemnie. Ale jak tylko jedna osoba chce a druga jest mimowolnie lub nie jest tolerancyjna szczera itd. noto dzieje się tak jak w tym horoskopie... Już widze ze jest inna jak ja ona upozadkowana wszystkie zaległosci nadrabia nie mając czasu dla znajomych i dla mnie. A ja zwlekam maxymalnie jak tylko sie da zeby wiecej czasu spedzic ze znajomymi czy przezyc cos fajnego, posmiac się. Szkoła przecierz chleba nie da tylko praca, wiec sobie olewam. Nie wiem co robić moze cos doradzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOZICA Re: strzelec - koziorożec IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.08, 16:53 ZLE sie zabrales za kozice:(jesli chcesz ja zdobyc to pokaz ze nei jestes obibokiem i nei olewaj szkoly bo my tego nei lubimy-zbytni luz to nie dla nas,co nei znaczy ze nie lubimy i nei umiemy sie dobrze bawic.Jesli odpowiada Ci polslowkami na pytania moze to znaczyc ze jest niesmiala. Powinienes zdobyc sie na szczerosc,ale delikatnie zapytac ja czy sie z Toba umowi,bo chcialbys zaprosic ja np do kina czy na spacer, jak bedzie pogoda.Podaruj jej roze i badz dzentelmenem:)To jest naprawde mile widziane;)A przed wszystkim nie naciskaj i okazuja maksimum cierpliwosci-nie zniechecaj sie,bo naprawde warto.koziorozec to perla,tylko taka ukryta-komu uda sie odkryc jej wnetrze-serxce,dotrzec do niego,ten nie pozaluje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozica Re: strzelec - koziorożec IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.08, 16:54 AHA!i nie udawaj nikogo ani niczego,badz soba,zachowuj sie z kultura i nie badz namolny-a jesli mimo wszystko ona nie bedzie reagowac na Twe mile gesty,to moze po prostu ja sobie odpusc i poszukaj innej panny koziorozec:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Strzelec - koziorożec IP: *.gprs.plus.pl 29.01.09, 21:43 Proszę Was ludzie nie wierzcie w te brednie. czytam już rózne horoskopy i prawie każdy jest skrajnie różny. jeden mówi, że strzelec to najlepszy partner dla koziorożca a inny mówi że najgorszy. o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani koziorożec Strzelec - koziorożec IP: *.slp.vectranet.pl 13.02.09, 21:10 co do joty sie zgadza , nie jestesmy juz dawno razem ale niestety taka jest prawda dla strzelca wazniejsze jest co innego niz rodzina , dom itd zreszta strzelca nie sa az tak prawdomowne mowiac o swoich uczuciach ja sie jednak coesze ze nie jestesmy razem bo predzej czy pozniej byłby rozwod a tego to juz tak dobrze bym nie zniosla; zreszta tez nie przypadlam do gustu jego rodzince a on mojej tak wiec bbbbbardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozica Re: Strzelec - koziorożec IP: 78.8.105.* 17.02.09, 10:47 Przykre to, co piszesz:(współczuje,ale...nie każdy strzelec olewa dom i rodzinę.Mój jest np.bardzo rodzinny, przywiązany do bliskich i domu.To,jaka jest sie osoba nie zależy chyba od znaku,tylko od wychowania i samodyscypliny człowieka.zastanow sie dlaczego jego rodzina Cię nie akceptowała?może sama się do tego przyczyniłaś?Życzę Ci,byś spotkała takiego faceta, przy którym większość, jeśli nie wszystko, będzie grało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza razem IP: 78.8.105.* 17.02.09, 10:52 Pisałam jakiś czas temu, że ja i moj strzelc(on) nadal jestesmy razem-i dzis kolejny raz piszę to samo-tak więc kochajcie sie, bo warto:)koziorożec(ona) i strzelec(on) kolejny raz tak!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karena225 Re: razem IP: 213.17.203.* 17.03.09, 08:16 Cieszę się, że ktoś napisał taki artukuł, jak ten powyżej. Jestem koziorożcem i niedawno poznałam faceta Strzelca. Naczytałam się horoskopów i przyznam się, że się trochę zniechęciłam:( Żaden z nich nie wróży nic dobrego! Może faktycznie niewarto tym się sugerować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Strzelec - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 21:38 pesymistyczny? raczej prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia73 Re: Strzelec - koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 22:55 Bzdura, koziorożec i strzelec to fajne połączenie. Namiętne i niesamowicie ciekawe. Ktoś raz napisał bzdurę i się powtarza w tych wszystkich horoskopach aż żal czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Strzelec - koziorożec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 14:30 Dosłownie wszystko sie zgadza ale i tak jestesmy ze soba bardzo dlugo i dajemy rade :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she. Strzelec - koziorożec IP: 193.59.42.* 02.08.10, 01:04 u mnie sie to nie sprawdza na szczescie bardzo dobrze sie dogaduje z moim chłopakiem :] Odpowiedz Link Zgłoś