Dodaj do ulubionych

Triumf miłości . Oglądacie? <33

07.06.11, 14:33
Jeżeli tak to którą z postaci lubicie najbardziej?Co podoba wam się w tej telenoweli? Ja osobiście ogólnie lubię telenowele,TM także zapowiada się ciekawie. A co do bohaterów..Maria i Maximiliano-pasują do sb, ale ja przyzwyczaiłam się do postaci Marichuy i Juana Migela w "Nie igraj z aniołem". big_grin
Jeśli był taki wątek-to koszwink
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Triumf miłości . Oglądacie? <33 07.06.11, 14:35
      Z tego, co wiem, to dość nowy serial, nie widziałam żadnego odcinka. Ale jak dają taki sam "paring" w dwóch serialach, to ciężko się odzwyczaić.
      • sandika001 Re: Triumf miłości . Oglądacie? <33 07.06.11, 14:41
        Ja oglądam!
    • sexy_girl Re: Triumf miłości . Oglądacie? <33 08.06.11, 21:03
      ja też b. lubię telenowele. i strasznie czekałam na tm z maite i williamem .
      obecnie nie mam czasu bo poprawiam oceny XD ale od weekendu nadrabiam i bd dalej oglądać.
      Jak zobaczyłam jeden odcinek moje wrażenie było takie, że maite gra znowu podobną postać do marichuy . jest sierotą itp .
      no ale zobaczymy jak to bd ;*
      jestem ciekawa, bo ich uwielbiam : 3
      zszokował mnie fakt jak dowiedziałam się że Victoria to matka Maximiliana , a Maria tą zaginioną córką . ale potem doczytałam że jest dla Maxa macochą .
      a już się bałam że bd rodzeństwem big_grin
    • alexis69 Re: Triumf miłości . Oglądacie? <33 10.06.11, 00:11
      pierwszy raz słyszę xdd
    • koniara13 05.07.11, 10:40
      widziałam wczoraj jeden odcinek i jakoś mi się nie spodobało. ogólnie nie jestem fanką telenoweli.
      • dulcecita Oglądam. Świetna jest ! ;D 07.07.11, 15:36
        Oglądam każdą telenowele na tv4 (a kiedyś na tvn aż skończyli je puszczać).
        Barrrdzo je lubię. Nie oglądałam tylko "Zaklętej miłości" bo mi jakoś się nie podobała.

Z "Triumfu miłości" podoba mi się ten motyw z przyjacielem Maxa i przyjaciółką Marii big_grin
        Fajnie, że Fabian zwrócił na Nati uwagę, choć nie jest za ładna...
        W końcu jakiś facet nie patrzący na wygląd... wink
        No i podoba mi się to, że ten ogrodnik podrywa siostrę Maxa - na pewno będą razem ! big_grin Te dwa motywy są moimi ulubionymi.
        Dziwię się trochę, że między głównymi bohaterami ciągle jest dobrze, a nawet coraz lepiej... Ciekawe kiedy się rozstaną...wink
        Ogólnie serial jest super ! Uwielbiam Maite i Williama wink
    • gorzata.14 Re: Triumf miłości . Oglądacie? <33 10.07.11, 08:33
      Nie oglądam tego bo oglądam "Zaklętą miłość". A "Triumf miłości" będę oglądała później, jak będą to powtarzali.
    • dosia321 Re: Triumf miłości . Oglądacie? <33 10.07.11, 09:28
      nie oglądam ^^ Z telenowel oglądałam ty;lko Rubi, Marinę, Twarz Anaji i zbuntowanego anioła big_grin smile
      • anahi_loveyou Re: Triumf miłości . Oglądacie? <33 10.07.11, 15:39
        oglądam i mi się podoba big_grin zaczęłam to oglądać ze względu na Levyrroni , bo ich uwielbiam razem serce
        wkurza mnie Victoria , bo nie chce żeby Maria była z Maxem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka