Dodaj do ulubionych

Wodnik czy Baran ???

IP: *.wasosz.sdi.tpnet.pl 22.08.05, 20:11
Który zodiaczek bardziej pasuje do pani Lew... ? Wodnik czy Baranek ? Jeśli
macie jakieś doświadczenia w takich związkach..., wiecie, który wypada
korzystaniej...proszę o podpowiedź. Chiciałabym tylko wiedzieć kto lepiej
pasuje do mojego zodiaczku ;)
Obserwuj wątek
    • chocolate.coffee Re: Wodnik czy Baran ??? 22.08.05, 21:07
      Korzystniej...ciekawe slowo...
      Synonimy slowa korzystny: lukratywny, zyskowny, dochodowy...i takie tam...

Zawsze mi sie wydawalo, ze o tym czy pasuje czy nie pasuje i ktorego wybrac
      powinno decydowac przede wszystkim uczucie. No ale moze jestem niedzisiejsza...
      A wszelakie astrologiczne plusy i minusy danego znaku sa po to, aby wiedziec co
      jest w przypadku danego czlowieka typowe i czego nie da sie za zadne skarby
      zmienic, bo ten typ tak ma. Aby wiedziec jakie moga byc punkty zapalne w
      zwiazku i jak nad nimi pracowac. I jeszcze aby wiedziec, czego mozna sie od
      drugiej osoby nauczyc i czego ta druga moglaby nauczyc sie ode mnie. No ale
      moze sie nie znam...

Z ciekawosci: napiszemy Ci, ze dajmy na to Baran bedzie lepszy. Tzn.
      korzystniejszy. Ale okaze sie, ze Pan Baran jest biednym jak mysz koscielna
      skloconym ze swiatem artysta, a Pan Wodnik wlasnie kupil nowe porsche i ma na
      koncie sume szesciozerowa. Jak sie ma do tej konfiguracji Twoje 'korzystniej',
      ze tak grzecznie spytam?

cc.
      • Gość: Natala Re: Wodnik czy Baran ??? IP: *.wasosz.sdi.tpnet.pl 22.08.05, 21:42
        ...wiedziałam, ze ktoś coś takiego napisze !!! Nie chodziło mi o to, że mam
        takich dwóch i nie wiem którego ZODIACZKA wybrać...bo to troszkę śmieszne
        (sugerować się znakami). Po prostu moi dwaj koledzy mają takie własnie znaki. Z
        jednym i z drugim czuję się bardzo dobrze choć są całkowicie różni...ale właśnie
        z Wodnikiem zaczyna łączyć mnie coś wiecej i nawet jeśli ktoś napisze, że
        absolutnie nie pasuję do tego zodiaczka....to NICZEGO nie zmieni. W panu Baranie
        też mnie coś pociąga...i chciałam zapytać na forum który z nich bardziej PASUJE
        do Lwicy..z czystej ciekawości. Co oczywiscie (podkreślam po raz drugi) NICZEGO
        nie zmienia w moich relacjach z Wodnikiem.
        Skoro to forum poświęceone jest takej tematyce...chyba można zapytać jakie
        połączenie jest najlepsze...jeśli ktoś nie ma ochoty odpisywać, nie wierzy, czy
        zamierza wypisywać standardowe teksty: " ze o tym czy pasuje czy nie pasuje i
        ktorego wybrac
        > powinno decydowac przede wszystkim uczucie", z którymi oczywiście zgadzam sie
        całkowicie (uczucie zawsze jest górą), to niech lepiej nic nie pisze....

Proszę tylko o opinie osóbek, które nie będą czepiały się słowa "KORZYSTNIE" i
        krytykowały wszystkiego co tu napiszę...

CHCIAŁABYM TYLKO DOWIEDZIEĆ SIĘ (Z DOŚWIADCZEŃ...CZY TEŻ WASZEJ ASTROLOGICZNEJ
        WIEDZY) Z KIM (POD WZGLĘDEM ASTROLOGICZNYM) CZUŁABY SIĘ NAJLEPIEJ KOBIETA SPOD
        ZNAKU LWA...Z BARANKIEM CZY WODNICZKIEM....

..i tak znajdzie się ktoś, kto wstawi tu głupi komentarz i stwierdzi, że
        zodiakami nie należy się kierować przy wyborze partnera...czego nigdy nie
        robiłam i robić nie będę !!!!!

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi :)
    • agrentowy4321 Re: Wodnik czy Baran ??? 07.03.23, 11:05
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: Wodnik czy Baran ??? 28.04.23, 01:53
      Ile dołożysz tyle wynik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka