Dodaj do ulubionych

WODNIK - RYBY

IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.05, 23:38
Ja jestem wodnnikiem a moja kobieta ryba i jest miedzy nami cudownie juz od 5
lat i chcemu zeby bylo tak do konca!! to jest moja partnerka zyciowa!! kocham
ja bardzo mocno!
Obserwuj wątek
    • Gość: wassermann Re: WODNIK - RYBY IP: *.pool.mediaWays.net 23.08.05, 13:00
      a ja z moja rybka tylko stale sie klucimy i konca nie widac,
      ale jakos sobie przebaczamy i dalej kreci sie to kolo...
      • Gość: 111 Re: WODNIK - RYBY IP: *.dolsat.pl 26.08.05, 15:10
        A mnie dziś właśnie "strzelają" 3 latka z moją Asią. I oby tak jeszcze z 100
        lat!!! Bo jest naprawdę cudowną dziewczyną, tylko ciężko Jej w to uwierzyć. Ale
        może kiedyś uwierzy:-) Pozdrawiam
    • Gość: FacetRyba Re: WODNIK - RYBY IP: 213.241.34.* 28.08.05, 09:29
      Mója wodnikczka mnie zaskoczyła. Podryw jak podryw ... po rozstaniu na chwilę
      zeszliśmy się juz na stałe i tak, widać do końca ;)
    • Gość: PaUla :-P Re: WODNIK - RYBY IP: *.207.150.murka.net 30.10.05, 08:48
      Jestem z Rybką od ponad 5 miesięcy :-) i nie neguje ,że jest nam obojgu
      dobrze .Czasem mi Rybka stroi fochy ,ale ogolnie rzecz biorąc jest mi w tym
      związku miło i sympatycznie :-P Jedno co moge powiedzieć o Rybkach to to ,iż
      Rybki-on - są bardzo opiekuńczy i wrażliwy ,zarazem bardzo kochani:-)Kocham Cie
      ADAM:-)
    • Gość: Niunuia Re: WODNIK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:39
      Ja jestem pani Wodnik i od pół roku spotykam się z panem Rybką. Pan Rybka to
      bardzo ciepły, wrażliwy, czuły i opiekuńczy partner. Jest bardzo towarzyski,
      doskonale się rozumiemy, nigdy się nie nudzimy. Jest bardzo wyrozumiały wobec
      mnie, ale też jest ogromnie zazdrosny - w zasadzie nawet mi to nie przeszkadza.
      Mam nadzieję, że spędzimy ze sobą całe życie - tego pragnę.
    • Gość: Ewka Re: WODNIK - RYBY IP: 212.122.214.* 28.11.05, 19:40
      Byłam kiedyś z Panem Rybą. Nie układało nam się. Zupełnie inne podejscie do
      życia. Stwierdziliśmy, że za wiele nas dzieli i się skończyło. A może po prostu
      każdy wyjątek potwierdza regułę?? :)
    • Gość: pani typowy wodnik Re: WODNIK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:58
      to jest jedna wiewlka pomyłka!
    • Gość: pani typowy wodnik Re: WODNIK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:58
      to jest jedna wielka pomyłka!
      • Gość: iw Re: WODNIK - RYBY IP: *.telpol.net.pl 27.01.06, 20:49
        potwierdzam, brak harmonii.
        • Gość: gość Re: WODNIK - RYBY IP: *.e-wro.net.pl 02.10.06, 14:04
          ja też
    • Gość: MALINA Re: WODNIK - RYBY IP: *.task.gda.pl / 153.19.250.* 02.02.06, 22:47
      moze i to prawda ale i tak KOCHAM SWOJEGO MISIACZKA!!!!niektore zdania nie
      spodobały mi sie :((((((((
    • Gość: lena Re: WODNIK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 00:29
      Jestem z moja rybka juz 8 lat, w tym kilka lat malzenstwa i dziecko. W zasadzie
      wszystko jest ok. Super maz. Fantastyczny tata.
      A ja juz nie moge. Myslalam, ze przyjazn i poczucie bezpiecznstwa... ze na tym
      buduje sie zycie.
      Tyle ze nie ma tego czegos...
      • Gość: pani wodnik Re: WODNIK - RYBY IP: *.026-33-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 01.07.08, 00:04
        z moja rybka tez jest milo, bezpiecznie i wesolo ale jednak czegos
        brakuje... prawdziwej milosci:(
    • Gość: Bonia Re: WODNIK - RYBY IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.02.06, 04:26
      Ja jestem wodnikiem,moj maz ryba jestesmy 26 lat malzenstwem i czytajac ten
      horoskop wydaje mi sie, ze jest opisany nasz zwiazek. Zgadzamy sie i jestesmy
      bardzo szczesliwi.
    • Gość: darla Re: WODNIK - RYBY IP: *.nat.dsuj.pl 08.03.06, 10:49
      moja rybka jest jedyna w swoim rodzaju:))to romantyczne i dobre stworzenia
    • Gość: gosia Re: WODNIK - RYBY IP: 212.244.61.* 03.05.06, 14:15
      dziekuje
      • Gość: damian-W Re: WODNIK - RYBY IP: 82.139.155.* 23.06.06, 17:31
        ja jestem z moja R ponad rok, bylismy juz 2 razy ze soba, kocham ją bardzo,
        wiem, ze ona też kochała mnie ale to zniszczylismy na odległość, ale teraz
        budujemy od nowa i znowu mam nadzieje, ze bedzie ok. chcialbym aby na zawsze.
        nieufni bardzo jestesmy, kazdy z nas boi sie o drugiego, ale tak juz bywa na
        odleglosc, jak bedzie dobrze to za rok bedzie juz przy mnie!!
        dzieki
    • Gość: Ryba Re: WODNIK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:09
      Popieram ryba z wodnikiem to cudowne przeżycie
    • Gość: wodniczka83 Re: WODNIK - RYBY IP: *.ghnet.pl 30.09.06, 21:22
      Ja jestem Wodniczką, mój męzczyzna Rybą - mamy inne spojrzenie na życie, czasami
      zamiast kłotni każde z nas zamyka się w sobie; on często zarzuca mi emocjonalny
      chłód i opanowanie, brak gestów przywiązania, zamykanie się w sobie... mnie
      natomiast w rybce przeszkadzaja jego ciagle zmiany nastrojow, uleganie chwilowym
      impulsom, ciągłe zmiany zdania i ogólne narzekanie na wszystko; ogolnie, jest
      nam ze soba dobrze, chociaż (jak w każdym zwiazku) bywaja "ciche dni"; seks z
      panem ryba jest znakomity - to mężczyana z fantazją i finezją :)
      pozdrawiam! i czekam na opinie innych wodniczek bedacych zwiazanych z panami rybami
    • Gość: misia WODNIK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:44
      ja jestem w podobnej sytuacji:)
    • wikka9 Re: WODNIK - RYBY 09.06.07, 13:47
      Z doświadczenia z Panem Rybą wiem, że to kompletny niewypał! Wodniczka i Ryba to
      porażka na calej linii!
    • Gość: jury WODNIK - RYBY IP: *.crowley.pl 26.06.07, 17:43
      ja wodnik ona ryby i powiem że nie za bardo widzę nasz zwiazek. Ale tworzymy zgrany duet jako przyjaciele
      • Gość: wodniczka Re: WODNIK - RYBY IP: *.026-33-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 01.07.08, 00:12
        ja wodnik, on ryba. zgadzam sie w 100% Rybka facet to swietny
        material na przyjaciela... wesoly, dobry, cieply, opiekunczy, ma
        mnostwo pomyslow. Milosc z tego jednak nijaka. Rybka straszny
        leniuch, balaganiarz, skapiec i seks z nim... :/
    • agrentowy4321 Re: WODNIK - RYBY 07.03.23, 11:02
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: WODNIK - RYBY 28.04.23, 01:50
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka