Dodaj do ulubionych

O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym forum

IP: *.block.alestra.net.mx 23.08.05, 15:29
Gdzie wyście sie uchowały, że takie głupoty wypisujecie?
Nie chce mi sie każdej pannie z osobna pokazywać że jest naiwna i niedojrzała intelektualnie, więc zrobię to kolektywnie:
Wypisujecie takie bzdury, jakbyście miały 10 lat. Oto wasz intelektualny poziom. Współczucia dla krewnych i znajomych.
Obserwuj wątek
    • login_niedostepny Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.08.05, 17:27
      popieram w calej rozciaglosci
    • landrynka8 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.08.05, 17:50
      No właśnie to jest problem większosci forów niestety.
    • Gość: asik Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.08.05, 18:55
      Jurandzie jak Ci takii poziom nie odpowiada to co tu robisz czytając to? Sio na
      forum filozoficzno-historyczne !
      • Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 23.08.05, 19:25
        Co tu robie? Już ci mówie:
        Głupotę trzeba tępić na wszelkie możliwe sposoby, najlepiej w zarodku.

>Sio na forum filozoficzno-historyczne !

Po pierwsze nie ma takiego na gazecie. Po drugie, skąd pomysł, że mnie takowe forum by uszczęśliwiło?
        • Gość: asi Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.08.05, 18:03
          Najpierw zdefiniuj pojecie 'glupota",a pozatym inteligencje czlowieka poznaje
          sie po jego stosunku do zainteresowan innych ludzi wiec wobec pozwyszego jestes
          NIE inteligentny bo nie umiesz uszanowac zainteresowan innych ludzi,dla mnie
          glupotą moze byc przybieranie sobie znanego i historycznego nika(chcesz sie
          dowartosciowac,malutka samoocenka cio?) a jednak wczesniej Ci tego nie
          wytknelam.
          Pozdrawiam
          • Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 26.08.05, 16:25
            > pozatym inteligencje czlowieka poznaje
            > sie po jego stosunku do zainteresowan innych ludzi wiec wobec pozwyszego jestes
            > NIE inteligentny bo nie umiesz uszanowac zainteresowan innych ludzi

Jakże błyskotliwe rozumowanie. Rodem z "Pani domu". Poszukaj sobie w googlu naukowych artykułow o inteligencji i nie kompromituj sie.

Co do deklarowanej przez ciebie tolerancji dla głupoty: nie nadajesz sie do pełnienia żadnych odpowiedzialnych ról spolecznych. Zgadnij dlaczego.

>dla mnie glupotą moze byc przybieranie sobie znanego i historycznego nika(chcesz sie
            > dowartosciowac,malutka samoocenka cio?)

Ale wnikliwa psychoanaliza hehe.
            Kompromitacja akt drugi- od kiedy to Jurand ze Spychowa jest postacią historyczną?

Aha..Skoro zaczęłaś też pozwole sobie na psychoanalizę na podstawie twojego nicka: podpisywanie się swoim lub nieswoim imieniem (lub też niecharakterystyczną wersją "odimienną") świadczy o braku wyobraźni i wyjątkowej przeciętności

• Gość: Giez Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: 5.6.1D* / 216.104.196.* 28.08.05, 14:54
      Hehe
      Święta prawda!
      admin by sie tu przydał, bo jakieś zdesperowane idiotki ciągle zakładają kretyńskie wątki typu: ryba-rak. To się do kosza na śmieci nadaje!
      • Gość: elizka19 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.05, 14:14
        Co do wątków typu ryba-rak itp. to sie zgadzam bo przeciez co moze powiedziec
        nam czyjś znak zodiaku-niewiele,ale jeżeli chodzi o astrologie z prawdziwego
        zdarzenia lub numerologie to sprawa ma sie nieco inaczej,w to prędzej jestem w
        stanie uwierzyć-pozdrawiam!!
        • Gość: Lava Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.sanetja.pl 29.08.05, 15:52
          Jurand widze ze bawisz sie w mentora swojego wyimaginowanego stada "owiec" . Na innych forach tez sobie urządzasz odbudowe samooceny? :)
          Rozbawiło mnie co tutaj zaczołes wypisywac i chyba nawet sobie sprawy nie zdajesz z tego, co własnie ten stek bzdur świadczy o Tobie.
          Głupote trzeba tępic ?? :D tęp sobie, polecam najpierw ja dokładnie zlokalizowac, wiesz - taka mała doza logiki to twojgo grajdołku w głowie ! Najpierw cos zlokalizuj a potem jeszcze pomyśl - na koncu spróbuj cos zrobic.
          Jezeli ta akcja " jeżdżenia sobie po innych" ( po forum , bzdetne analizy nicków i.t.p) to bedzie nadal za mało, dysonans pozostanie, to polecam jako kolejne forum "służba zdrowia"!
          BAw sie dobrze !

p.s
          Jezeli i to nie pomoze, zafunduj sobie spotkanie z psychologiem - powinien cos zaradzic na twoj stan.
          • Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 30.08.05, 00:34
            Lokalizacja głupoty? Bardzo proszę: twój łeb durny.
            • Gość: Lava Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.sanetja.pl 30.08.05, 13:09
              no i o tym wlasnie mowie:) zal mi Ciebie ! i zegnam
              • Gość: Anty-materialista Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.bater.net.pl / 80.50.189.* 22.09.05, 21:38
                Nie przejmuj się tym gościem.Pewnie się urwał witryny "Racjonalista".
                • channel40 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 22.09.05, 21:46
                  Gość portalu: Anty-materialista napisał(a):

> Nie przejmuj się tym gościem.Pewnie się urwał witryny "Racjonalista".

Alez ja sie nie przejmuje tylko dobrze bawię :)))
                  Traktuje to jako nieszkodliwe chrumkanie :)

Ajk, ajk, ajk....................;-)
          • ipekakuana Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 30.08.05, 14:09
            Te wasze wypociny przypominają mi raczej plucie pod wiatr niż dyskusję.

Sugerowałabym trzymanie się opozycji prawda- fałsz, a nie chory psychicznie – zdrowy psychicznie.
            Tego typu porady, że ktoś powinien udać się do lekarza, nie mają ani wartości argumentacyjnej, ani nawet literackiej (bo nazbyt często na forach można spotkać mądrali, którzy sadzą takie „kwiatki”). Służbę zdrowia radzę więc zostawić w spokoju.
    • llukiz Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 30.08.05, 00:07
      wejdż sobie na forum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11132
      TAm to dopiero są kretyni.,, Im się wydaje że nad czymś się zastanawiają na serio..
      • Gość: mon-chou Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:43
        no proszę.. nawet sobie nie wyobrażałam istnienia takiego forum.. "o której
        zrezygnował cimoszewicz?" To chyba nie wymaga komentarza, szkoda ,że nie ma
        pytania o której chciał zrezygnować.. porażka po prostu
        • mii.krogulska Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 18.09.05, 21:23
          Witam,
          nie rozumiem o co Ci chodzi? Nie widzę nic dziwnego w tym pytaniu.

Mii
          • llukiz Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 20.09.05, 15:06
            Jak byś przez chwilę wyszła z roli to nie musiała byś grać tej co wierzy i
            rozumie choroby umysłowe innych.
            No ale biznes jest biznes, więc się nie czepiam.
            • mii.krogulska Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 20.09.05, 17:29
              Witam,
              w odróznieniu od Pana ja występuję tutaj pod swoim nazwiskiem i imieniem. Proszę
              nie przypisywać mi "odgrywania ról".
              Dyskusje na Forach odbywać się powinny w sposób kulturalny i nie naruszający
              dobrego imienia innych dyskutantów. Nazywanie innych osób "debilami" tylko
              dlatego, że nie podoba się Panu temat forum astrologicznego jest
              niedopuszczalne. To wolny kraj - można jednocześnie dyskutowac o astrologii,
              krasnoludkach i ekonomii. Ludzie mogą zajmowac się tym, na co mają ochotę i co
              nie narusza obowiązującego w Polsce prawa.
              Nie zmieni Pan tego, może co najwyżej potupać sobie nóżką i powysyłać pościki.

Mii Krogulska
              • llukiz Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 20.09.05, 21:03
                > nie przypisywać mi "odgrywania ról".

wiesz jak jest.

> Ludzie mogą zajmowac się tym, na co mają ochotę i co
                > nie narusza obowiązującego w Polsce prawa.

no właśnie. I dlatego jest mnóstwo ludzi zarabiających na naiwności innych. I
                oni mają takie samo prawo zarabiać, jak inni być naciąganymi przez nich, a
                jeszcze inni nazywać jednych iditami, a drugich oszóstami. Co nieniejszym czynię.
                • mii.krogulska Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 20.09.05, 22:41
                  lukiz napisał:

> > nie przypisywać mi "odgrywania ról".
                  >
                  > wiesz jak jest.

Proszę nie pisać do mnie w sposób, który sugeruje jakobym miała z Panem
                  jakiekolwiek wspólne doświadczenia.

> oni mają takie samo prawo zarabiać, jak inni być naciąganymi przez nich, a
                  > jeszcze inni nazywać jednych iditami, a drugich oszóstami.

Niestety, nikt nie ma prawa nazywać innych idiotami. Kiedy skończy Pan 18 lat -
                  a ze znajomości ortografii wnioskuję, że jeszcze Pan nie ma sobą tej magicznej
                  granizy - wtedy będzie Pan ponosił odpowiedzialność za publiczne znieważenie
                  kogoklowiek. Określenie "idioci i oszuści" jest właśnie znieważeniem. Informuję
                  Pana o tym i kończę dyskusję.
                  Mii Krogulska
                  • anahella Do Mii 21.09.05, 01:40
                    W temacie, tego dziwnego czlowieka, ktory spedza mnostwo czasu na czytaniu
                    naszego forum, tylko po to by miec powod do wypisywania inwektyw, proponuje: daj
                    mu ignora. Pewnie wiesz gdzie to ustawic, jesli nie - daj znac na priv - opisze
                    dokladnie.

Same zalety: nie bedziesz widziala wpisow tego ordynusa.
                    Dalam mu ignora, zaraz po tym jak wylecial ode mnie z banem i mam swiety spokoj.
                    Moze sobie pisac ile chce - ja tego nie widze.
                    • llukiz Re: Do Mii 21.09.05, 22:36
                      > W temacie, tego dziwnego czlowieka

Tak się składa że za osobę dziwną to raczej uchodzi ktoś tak szurnięty jak ty
                      Bo normalni to nie wierzą w znaki zodiaku.
                  • llukiz Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 21.09.05, 22:29
                    > Kiedy skończy Pan 18 lat

proponuję urzyć swoich zdolności magicznych by określić mój wiek.
                    A jeśli głównym argumentem w dyskusji jest fakt wysłania przeze mnie posta z
                    ortem to gratuluję poziomu argumetów. Straciłem właśnie symatię to sposobu
                    zarabiania pieniędzy przez panią i zwiastuję klęskę w tej kwesti
                    Przyczynie się do tego całym sercem
                    • channel40 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 22.09.05, 09:30
                      llukiz napisał:

> > Kiedy skończy Pan 18 lat
                      >
                      > proponuję urzyć swoich zdolności magicznych by określić mój wiek.
                      > A jeśli głównym argumentem w dyskusji jest fakt wysłania przeze mnie posta z
                      > ortem to gratuluję poziomu argumetów. Straciłem właśnie symatię to sposobu
                      > zarabiania pieniędzy przez panią i zwiastuję klęskę w tej kwesti
                      > Przyczynie się do tego całym sercem

Twój wiek kolego jest już znany do dawna, a także fakt, skąd nadajesz te twoje
                      śmierdzące pościki. Uważaj więc na to co mówisz, bo wolnośc słowa tez ma swoje granice. Jak dotąd nikogo nie przekonałeś co do swoich bzdurnych opinii więc nie nadużywaj cierpliwości, a tym bardziej nie obrażaj nikogo na forum.
                      Mam nadzieję, że znasz powiedzenie "kto mieczem wojuje...".
                      A teraz bądź grzeczny, zawiń ogon i zmykaj stąd chłopczyku.
                      • Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 22.09.05, 16:28
                        >a także fakt, skąd nadajesz te twoje śmierdzące pościki.

Jeśli czujesz przykry zapach, to umyj kibel u siebie w domu, używaj dezodorantu i myj zęby. To najbardziej prawdopodobne przyczyny twojego cierpienia.
                        Posty są z natury rzeczy bezwonne.

>Jak dotąd nikogo nie przekonałeś co do swoich bzdurnych opinii
                        >więc nie nadużywaj cierpliwości,

Skąd ta pewność? Badania robiłaś?
                        Nawiasem mówiąc, wiesz co to są badania?

>Mam nadzieję, że znasz powiedzenie "kto mieczem wojuje...".

A znasz powiedzenie "Lepiej jest nic nie mówić i uchodzić za głupiego,
                        niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" ?

Od miecza nikt z przeciwników waszego bełkotu nie zginie, ponieważ wy nie używacie miecza, ino procy. Dodatkowo specjalizujecie się w pluciu kulkami na odległość.
                        • channel40 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 22.09.05, 16:42
                          Gość portalu: Jurand ze Spychowa napisał(a):

> Jeśli czujesz przykry zapach, to umyj kibel u siebie w domu, używaj dezodorantu i myj zęby. To najbardziej prawdopodobne przyczyny twojego cierpienia. Posty są z natury rzeczy bezwonne.

Aluzju nie poniał. Inteligencji niet.
                          >

> Skąd ta pewność? Badania robiłaś?
                          > Nawiasem mówiąc, wiesz co to są badania?

Tak, tobie przyda się tomografia.

> A znasz powiedzenie "Lepiej jest nic nie mówić i uchodzić za głupiego,
                          > niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" ?

Pasuje jak wół do karety szczególnie w kontekście kontaktów wirtualnych. Gdzieś dzowni ale nie umiesz tego zlokalizować.

> Od miecza nikt z przeciwników waszego bełkotu nie zginie, ponieważ wy nie używacie miecza, ino procy. Dodatkowo specjalizujecie się w pluciu kulkami na odległość.

Zaiste bardzo porywające. Typowe dla pomujących inaczej. Nie musisz tak bardzo chwalic się, jaka jest twoje zajęcie na codzień.
                          • Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 22.09.05, 17:23
                            >Aluzju nie poniał. Inteligencji niet.

Debilna riposta, używana przez osobników nierozgarniętych, będąca konsekwencją totalnej bezradności w dyskusji.

>Tak, tobie przyda się tomografia.

Tobie zaś (i nauce)- trepanacja. Boleć nie będzie, bo komórki są już martwe.

>Pasuje jak wół do karety szczególnie w kontekście kontaktów wirtualnych.
                            >Gdzieś dzowni ale nie umiesz tego zlokalizować.

Zaiste powiadam ci, że "dzownienie" nie zachodzi nigdzie we Wszechświecie, może z wyjątkiem twojej głowy.
                            Dostarczasz nauce materiału pod nową jednostkę kliniczną.

>Zaiste bardzo porywające. Typowe dla pomujących inaczej.
                            > Nie musisz tak bardzo chwalic się, jaka jest twoje zajęcie na codzień.

Nie musisz się tak afiszować ze swoim kalectwem umysłowym w zakresie ortografii (jednym z wielu, jakie można u ciebie wykryć).
                            Twoim zajęciem "na co dzień" powinno stać się czytanie podręczników z podstawówki, w których opisane są podstawowe zasady pisowni.
                            Radzę też podszkolić się w zakresie interpretacji tekstów i rozumieniu tego, co autor mógł mieć na myśli w stopniu najbardziej prawdopodobnym.
                            • channel40 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 22.09.05, 18:14
                              Ot objawił nam się Mesjasz :)
                              Jakos nie przypominam sobie bym kierowała do ciebie jakiekolwiek słowa? Oczywiście pod warunkiem, że jesteś llukizem.
                              Twoje w sumie chamskie odpowiedzi służą ci tylko po to by wyładować złość i jednoczesnie podtrzymnać swoje emploi gniewnego facecika, któremu nikt nie podskoczy.
                              Czytając twoje wypowiedzi az korci by powiedzieć to co usłyszał Ziobro z ust Millera.
                              Nie ruszaja mnie twoje zaczepki, a tym bardziej dotyczące ortografii, bo nie wiem czy już wiesz, ale o geniuszu nie świadczy jej znajomośc. Historia dała juz temu wyraz. ;-)
                              Schowaj te pazurki amigo.

• Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 22.09.05, 19:32
                                >Jakos nie przypominam sobie bym kierowała do ciebie jakiekolwiek słowa? Oczywiście pod warunkiem, że jesteś llukizem.

Domniemany warunek nie jest spełniony. Cierpisz na manię prześladowczą związaną z tą osobą? Takie rzeczy się leczy, nie ma się co wstydzić.

>Czytając twoje wypowiedzi az korci by powiedzieć to co usłyszał Ziobro z ust Millera

Hehe, czyli w tej, jakże kąśliwej i raniącej me serce, analogii ty jesteś Miller, ja Ziobro.
                                Gratuluję afiliacji. Świetne sobie świadectwo wystawiłaś.
                                • channel40 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 22.09.05, 19:45

> Domniemany warunek nie jest spełniony. Cierpisz na manię prześladowczą związaną z tą osobą? Takie rzeczy się leczy, nie ma się co wstydzić.

No właśnie, wobec powyższego mniemam, że masz już zaawansowana terapię?

Hehe, czyli w tej, jakże kąśliwej i raniącej me serce, analogii ty jesteś Miller, ja Ziobro. Gratuluję afiliacji. Świetne sobie świadectwo wystawiłaś.

Przytoczenie osób i sytuacji miało pokazać kim jesteś błędny rycerzu. Natomiast gwoli wyjasnienia mojego poparcia dla opcji politycznych. Tylko i wyłącznie PiS ! :)Ale to nie jest forum na takie tematy poza tym drogi amigo, mógłbyś mi podać chociaz jeden powód po co tu siedzisz? Podnieca cię to? Mam traktowac twoja obecnośc jako pewnego rodzaju dewiację?
                                  Chcesz o tym porozmawiać ?? ;-)

• Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 22.09.05, 19:58
                                    > Przytoczenie osób i sytuacji miało pokazać kim jesteś błędny rycerzu

Pokazujesz swoje oblicze dokładnie tak samo, jak pokazał swe oblicze Miller, wypowiadając te sławetne słowa.
                                    Świadczą one o poziomie osoby, która je wypowiada, a nie o poziomie osoby, do której słowa te są skierowane. Nic dodać nic ująć.

>Podnieca cię to? Mam traktowac twoja obecnośc jako pewnego rodzaju dewiację?
                                    >Chcesz o tym porozmawiać ?? ;-)

To twoja metoda na podryw? Nie gustuje w kobietach o takiej mentalności.
                                    Nawet przysłowiowym kijem bym cię nie tknął.
                                    • channel40 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 22.09.05, 20:16

> Pokazujesz swoje oblicze dokładnie tak samo, jak pokazał swe oblicze Miller, wy powiadając te sławetne słowa. Świadczą one o poziomie osoby, która je wypowiada, a nie o poziomie osoby, do której słowa te są skierowane. Nic dodać nic ująć.

Tiaaa... Zaraz okaże się, że jestem Ola J. albo caryca Katarzyna. :)

>
                                      > To twoja metoda na podryw? Nie gustuje w kobietach o takiej mentalności.
                                      > Nawet przysłowiowym kijem bym cię nie tknął.

Już widze jak czekasz z błyskiem w oku na moją ripostę więc nie udawaj, że jestes taki niedostępny.
                                      Słowo podryw jest tak prymitywne, że używając go po prostu mnie rozczarowałeś.
                                      Nie gustuję w prostakach. Mężczyzna musi być interesujący o wielkim intelekcie.
                                      Musisz więcej się postarać, by mnie sobą zainteresować. :)
                                      Czas start !
                                      • Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 23.09.05, 15:31
                                        > Już widze jak czekasz z błyskiem w oku na moją ripostę więc nie udawaj,
                                        > że jestes taki niedostępny

Odniosłaś mylne wrażenie. Nie oczekuję z niecierpliwością twoich ripost, szczególnie, że są cienkie.

> Mężczyzna musi być interesujący o wielkim intelekcie.
                                        > Musisz więcej się postarać, by mnie sobą zainteresować. :)
                                        > Czas start !

Nic z tego. Nie masz u mnie najmniejszych szans.
                                        • channel40 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.09.05, 21:07

> Odniosłaś mylne wrażenie. Nie oczekuję z niecierpliwością twoich ripost, szczególnie, że są cienkie.
                                          Wiesz, może masz rację :) Niestety, przez nieuwagę, bo na pewno nie specjalnie musiałam zniżyc się do twojego poziomu.

> Nic z tego. Nie masz u mnie najmniejszych szans.

Masz rację po raz kolejny!! :) Nie kupuje się kota w worku, a randka w ciemno to relikt przeszłości.
                                          Pewnie kochasz inaczej ;-)
                                          • Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 24.09.05, 01:27
                                            >Wiesz, może masz rację :) Niestety, przez nieuwagę,
                                            >bo na pewno nie specjalnie musiałam zniżyc się do twojego poziomu.

No właśnie. Bo specjalnie to ty nie myślisz. Niestety na wyrobienie tego nawyku jest już prawdopodobnie za późno w twoim wieku. Dla dobra społeczeństwa mogłabyś zaprzestac wysyłania przez nieuwagę bezmyślnych komentarzy.

>Pewnie kochasz inaczej ;-)

Widzę, że cieżko znosisz porażkę. Nawet nie umiesz z honorem przyjąć faktu odrzucenia.
                                            Tak sobie tłumacz, może ci ulży.
                                            Jak ci samotność doskwiera, szukaj dalej frajera. A ode mnie trzymaj się z daleka.

• marlena.skrabulska Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 24.09.05, 08:17

> No właśnie. Bo specjalnie to ty nie myślisz. Niestety na wyrobienie tego nawyku jest już prawdopodobnie za późno w twoim wieku. Dla dobra społeczeństwa mogłabyś zaprzestac wysyłania przez nieuwagę bezmyślnych komentarzy.

Dla dobra społeczeństwa to powinieneś schować się w mysią dziurę, bo obawiam się, że nikt nie będzie tolerować takiego prymitywnego chamstwa najgorszej kategorii. Daleko ci do kultury, dobrego wychowania i smaku. Takich ludzi jak ciebie należy świadomie izolować, bo wprowadzają w zycie tylko zamęt, złość i zawiść. Nie powinieneś nawet zasługiwać na miano człowieka. Idź i chrząkaj sobie dalej.
                                              >
                                              >
                                              > Widzę, że cieżko znosisz porażkę. Nawet nie umiesz z honorem przyjąć faktu odrzucenia.Tak sobie tłumacz, może ci ulży. Jak ci samotność doskwiera, szukaj dalej frajera. A ode mnie trzymaj się z daleka.

Chyba chłopczyku coś ci się popiórkowało. Trzymaj się z daleka ode mnie i tego forum. Jesli pisanie tutaj bardzo cię podnieca kup sobie pisemko z paniami lub panami, może wtedy znajdziesz upust swojej chorej wyobraźni.
                                              Na koniec dodam, że twoja wielka tajemnica dawno została odkryta. Wiadomo kim jesteś na tym forum, brak logowania miał to niby zmylić ? Niestety brak ci sprytu i polotu.

Żegnam

>
                                              >
                                              • ipekakuana Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 24.09.05, 15:08
                                                Jeśli posty tego pogromcy krzyżaków są niesmaczne i nie na poziomie,
                                                to Twoje również, bo piszesz DOKŁADNIE w tym samym stylu.
                                                To samo tyczy się Channel40. Dziwię się, że tego nie zauważyłyście.
                                                Tyle ode mnie w tym temacie.
                                            • marlena.skrabulska Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 24.09.05, 08:27
                                              Żeby było jasne.
                                              NIe jestem tamtą osobą, ale ponieważ Twoje posty budzą niesmak pozwoliłam sobie na jeden komentarz.
                                              A teraz żegnam i współczuję takiej postawy życiowej drogi Jurandzie vel... wiadomo kto.

• Gość: Jurand ze Spychowa Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.block.alestra.net.mx 24.09.05, 12:55
                                                > Trzymaj się z daleka ode mnie i tego forum.
                                                > Na koniec dodam, że twoja wielka tajemnica dawno została odkryta. Wiadomo kim jesteś
                                                > na tym forum, brak logowania miał to niby zmylić ? Niestety brak ci sprytu i polotu.

Niestety brak ci sprytu i polotu, bo nigdy wcześniej się nie logowałem ani jako Jurand ze Spychowa, ani ktokolwiek inny.
                                                Dlatego takie spekulacje i oskarżenia uważam za żałosne.
                                                Już po raz drugi w tym wątku spotykam się z przejawem paranoi z waszej strony. Powinniście się na to leczyć, bo normalne to nie jest.

> Trzymaj się z daleka ode mnie i tego forum.

A z szanowną panią nigdy wcześniej nie rozmawiałem i nie zamierzam rozmawiać w przyszłości.
                                                Powtarzam: manię paranoidalną trzeba leczyć, bo objawy mogą się zaostrzyć. EOT
                                                • Gość: Bernadetta Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.09.05, 13:57
                                                  >A z szanowną panią nigdy wcześniej nie rozmawiałem i nie zamierzam rozmawiać w
                                                  przyszłości.
                                                  Powtarzam: manię paranoidalną trzeba leczyć, bo objawy mogą się zaostrzyć. EOT

Szanowny Jurandzie ( a moze nie szanowny),smiem przypuszczac ,ze nigdy z nikim
                                                  z nas wczesniej nie rozmawiales,po to sa fora zeby sobie poromawiac z
                                                  nieznajomymi,wiec suma sumarum zajrzyj sobie do encyklopedii i poczytaj o manii
                                                  paranoidalnej bo dales plamy na calego poslugujac sie sloganem nie majacym nic
                                                  wspolnego z rzeczywistymi objawami.Jeszcze moge tylko powiedziec,ze Ty cierpisz
                                                  na manie depresyjną-dwubiegunową( a co to znaczy to juz sam sobie poczytaj)
                                                  Jednoczesnie zgadzam sie z ktoryms przedmowca ,z e inteligencje czlowieka
                                                  poznaje sie po jego stosunku do inteligencji i zachowan innych ludzi,wiec wedle
                                                  tej definicji okresl sie sam.
                                                  PS.Nawet tzw .guru sekt posiadają bardziej wywazone argumenty forsujac swoja
                                                  jedynie sluszna ideologie,Ty powodujesz skutek odwrotny,sluchając Ciebie chce
                                                  sie bardziej zaglebiac w meandry astrologii i tak trzymac guru od siedmiu
                                                  bolesci hahaha !
                      • llukiz Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.09.05, 21:13
                        > Jak dotąd nikogo nie przekonałeś

A kogo Ty przekonałaś? Poza tym tak się składa że przekonałem każdego kto się
                        odezwał do mnie na forum. I jeszcze jest mnóstwo osób z wyższym wykształceniem
                        których nie muszę przekonywać. A czemu? Bo są normalne.
                        • channel40 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.09.05, 21:26
                          llukiz napisał:

> > Jak dotąd nikogo nie przekonałeś
                          >
                          > A kogo Ty przekonałaś? Poza tym tak się składa że przekonałem każdego kto się
                          > odezwał do mnie na forum. I jeszcze jest mnóstwo osób z wyższym wykształceniem
                          > których nie muszę przekonywać. A czemu? Bo są normalne.

Chyba w twoich marzeniach :)Poza tym wykształcenie akurat nie ma tu nic do rzeczy. Masz jakieś kompleksy w związku z tym? Niepotrzebnie :) Popatrz na świat polityki, tam znajdziesz wielu wykształconych ludzi. ;-)
        • anahella Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 19.09.05, 15:34
          Gość portalu: mon-chou napisał(a):

> no proszę.. nawet sobie nie wyobrażałam istnienia takiego forum.. "o której
          > zrezygnował cimoszewicz?" To chyba nie wymaga komentarza, szkoda ,że nie ma
          > pytania o której chciał zrezygnować.. porażka po prostu

Totez mam nadzieje, ze nie przyjdzie Ci do glowy by u nas pisac cokolwiek. Po
          powyzszej wypowiedzi jestes tam persona non grata.
          • llukiz Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 20.09.05, 15:03
            Dla mnie to ty jesteś persona non grata w portalu gazeta, bo nie dość że
            zaniżasz poziom intelektualny forów, to jeszcze dla innych forumowych imbecyli
            stwarzasz wrażenie, że zajmowanie się astrologią ma sens.
            • undyna Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 22.09.05, 10:15
              bardzo proszę dać mi linka gdzie lluk napisał coś co nie zaniża poziomu
              intelektualnego, nie uwierzę póki nie zobaczę
              • ipekakuana Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 22.09.05, 19:01
                undyna napisała:
                > bardzo proszę dać mi linka gdzie lluk napisał coś co nie zaniża poziomu
                > intelektualnego, nie uwierzę póki nie zobaczę

Ten typ infantylizmu, jaki prezentują w dyskusjach zwolennicy idei magicznego związku przyczynowego, nie jest na niskim poziomie intelektualnym.
                Dlaczego? Bo nie jest na żadnym poziomie intelektualnym, jako że z rozumnością nie ma nic wspólnego.
                Żeby móc dokonać w miarę obiektywnej oceny czyjegoś poziomu intelektualnego, musiałabyś sama wspiąć się na co najmniej ten sam poziom, co osoba oceniana. Czego ci na przyszłość serdecznie życzę.
                • undyna Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.09.05, 10:39
                  wolę abyś mi niczego nie życzyła, nie darzę zbytnią estymą ludzi którzy plują
                  na oślep jadem i myślą, że to oni właśnie są bez winy (czyli właśnie na tym
                  słynnym wysokim poziomie intelektualnym) i mogą sobie swobodnie rzucać
                  kamieniami, zgodzę się, że wnioskowanie ze znaku słonecznego czy będzie się
                  dobrą parą czy się nią nie będzie nie ma żadnego sensu, nie ma też zbyt wiele
                  wspólnego z astrologią, ale moim zdaniem gorsze zdecydowanie jest przyjść do
                  ludzi i wywyższać się krytykując ich, czyli rzucać w tą biedną Magdalenę
                  kamieniami, takie tunelowe zaślepienie, zapatrzenie w siebie i swoją własną
                  drogę jest bardzo totalitarne czym samym dla mnie ohydne i wiesz mi, że myśląc
                  w ten sposób ani Lluk ani Ty nie możecie być w żadnym razie obiektywni.
                  Wiem, że kompletnie nic nie zrozumiesz z tego (chociaż mam nadzieję, może
                  jednak) i dostanę kolejną porcję jadu, olewam to przyznam Ci się, zresztą od
                  dawna uważam, że takich nietolerancyjnych faryzeuszy powinno się zsyłać na
                  jakieś wyspy razem z paranoikami, bo jedno i drugie jest nieuleczalne, howgh!
                  • undyna Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.09.05, 12:11
                    przemyślałam to co napisałam i doszłam do wniosku, że zupełnie niepotrzebnie
                    Cię obraziłam, za co Cię przepraszam!, jeśli tak Ci dobrze na tym forum, to
                    sobie tu siedź i piętnuj, może przynajmniej czujesz się lepsza jak sobie tak
                    popiętnujesz;)
                    • ipekakuana Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.09.05, 18:35
                      > i wiesz mi, że myśląc w ten sposób ani Lluk ani Ty nie możecie
                      > być w żadnym razie obiektywni.
                      > Wiem, że kompletnie nic nie zrozumiesz z tego (chociaż mam nadzieję, może
                      > jednak) i dostanę kolejną porcję jadu

Szkoda, że Twoje ciągoty ezoteryczne, wiążą się z czarno-białym podziałem świata na ludzi, którzy widzą, czują więcej i inaczej oraz ślepych racjonalistów, którzy z definicji nie mogą tych pierwszych zrozumieć, bo postrzegają rzeczywistość z tej niewłaściwej, gorszej perspektywy.
                      Otóż, pragnę Cię uswiadomić, że rozumiem twój punkt widzenia, ale się z nim nie zgadzam. Potrafisz to sobie wyobrazić?
                      A rozumiem m.in dlatego, że kiedyś wierzyłam w takie bajki.
                      Bardzo dobrze wiem, o co w tym wszystkim chodzi i czym to się je.
                      Krytyki merytorycznej nie chce mi się już podejmować, bo znudziła mi się tego typu działalnośc na forum.
                      Zresztą z wami się nie da rozmawiać. Kiedy ja mówię: "mylisz się, bo to a to...",
                      wy odbieracie ten komunikat jako "jesteś głupi(a)".
                      Ewentualnie, kiedy mówię: "bzdura, bo to a to...", wy odbieracie to jako atak personalny i wypisujecie bzdury o mojej rzekomej złośliwości i nietolerancyjności.

>olewam to przyznam Ci się, zresztą od
                      > dawna uważam, że takich nietolerancyjnych faryzeuszy powinno się zsyłać na
                      > jakieś wyspy razem z paranoikami, bo jedno i drugie jest nieuleczalne, howgh!

W czym się objawia moja nietolerancyjność? W tym, że odpisałam ci w tym samym tonie, w jakim był twój post?
                      Chyba posługujesz się słowem, którego nie do końca rozumiesz i dzięki temu sobie przeczysz. Absurdalny, czyli niewiele warty jest światopogląd, w którym tolerancja objawia się nietolerancją dla rzekomo nietolerancyjnych.

> przemyślałam to co napisałam i doszłam do wniosku, że zupełnie niepotrzebnie
                      > Cię obraziłam, za co Cię przepraszam!

Nic nie szkodzi. Obrazić mogłaby mnie jedynie opinia osoby, której zdanie na dany temat sobie cenię.

Ale doceniam u ciebie w/w przejaw kultury osobistej.

> jeśli tak Ci dobrze na tym forum, to
                      > sobie tu siedź i piętnuj, może przynajmniej czujesz się lepsza jak sobie tak
                      > popiętnujesz;)

Czuję się świetnie bez względu na to czy piszę na tym forum, czy nie. Mam gdzie zaspokajać swoje potrzeby mentorskie, fora internetowe nie są mi do tego potrzebne.
                      Ale jak widać czujecie się źle, póki nie wrzucicie jakiejś psychologizującej, średnio inteligentnej uwagi na temat intencji rozmówcy, o której nie macie zielonego pojęcia.
                      • undyna Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 26.09.05, 09:41
                        wiesz jesteś wręcz oszałamiająco zadufana w sobie, aż się boję o Ciebie, często
                        jest tak, że jeśli pękają podstawy bytu takiej "mocnej" osoby, następuje
                        dekompensacja i już nic nie jest takie jak było...
                  • nutka_walca Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 23.09.05, 16:13
                    zresztą od
                    > dawna uważam, że takich nietolerancyjnych faryzeuszy powinno się zsyłać na
                    > jakieś wyspy razem z paranoikami, bo jedno i drugie jest nieuleczalne, howgh!

Ahhh jakie zachwycająca rada dla nietolerancyjnej od nietolerancyjnej
                    hahahaha....,bo zsyłanie rowna sie również nietolerancji,nieprawdaz?
                    • undyna Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 26.09.05, 12:32
                      tak, odkryłaś to! gratuluję umiejętności;)
                      jestem cho...nie nietolerancyjna wobec wszelkiego rodzaju nietolerancji,
                      paradoksalne dosyć, wiem, od wczesnej młodości gotowa byłam kruszyć kopie z
                      tego powodu, taki typ:), nawet jeśli ideowo taka nietolerowana mniejszość nie
                      jest mi bliska, to jeśli staje się "ofiarą nietolerancji" zaczynam odruchowo
                      jej bronić, osobiście uwazam, że to bez sensu, powinnam już dawno z
                      tego "wyrosnąć".
                      przyznam, że nie mam już ochoty na polemikę z Wami, osobiście żałuję, że się w
                      nią wdałam, chociaż ja nie rozumiem po co ludzie przychodzą na forum, którego
                      tematykę uważają za idiotyczną i krytykują większość wypowiedzi, tj. iść na
                      forum kuchnia i wyzywać wszystkich od garkotłuków, nie lepiej i przyjemniej iść
                      na forum, które ma odpowiednią tematykę dla danej osoby?
    • Gość: maleńka Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f IP: 217.153.6.* 19.09.05, 17:02
      potwierdzam asik masz racje każdy ma prawo mieć swój problem
    • agrentowy4321 Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 07.03.23, 10:57
      Obłędne
    • irona.sonata Re: O poziomie intelektualnym "dyskusji" na tym f 28.04.23, 01:45
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka