Gość: iza IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.05, 19:44 ja jestem strzelcem a moj chlopak bykiem dobrze nam sie uklada choć czasem jak w kazdym zwiazku sa zwady ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Postrzelona Re: BYK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:20 Uhm ja też żyję w takim związku jak Ty Izuś:)...myślę że tworzymy pewną równowagę z naszymi Byczkami. I nie zmieniajmy siebie nawzajem, szanujmy swoje różnice - bo mamy sobie duuużo do zaoferowania - i wtedy na pewno będzie ok...i na pewno nie nudno:) Związek trudny ale interesujący - wart naszych starań. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnessob Re: BYK - STRZELEC 28.08.05, 13:25 ja jestem bykiem a moj chłopak strzelec. Lączy nas zrozumienie i tolerancja. Zgadzam się z wróżką ze strzelec musi mieć poczucie wolnościi niezależności. Odpowiedz Link Zgłoś
julka.stasiak Re: BYK - STRZELEC 27.09.05, 15:55 jestem strzelcem baaardzo upartym i dążacym do celu a mój chłopak bykiem który nie zabardzo lubi okazywać uczucia to nas od siebie różni i dlatego cieżko sie czasmi nam dogadć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: BYK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:55 ja jestem zodiakolnym bykiem, od 12 lat moim mężem jest strzelec.Nie wyobrażam sobie lepszego towarzysza na resztę życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania i Dawid Re: Strzelec Byk IP: *.interklub.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 18:30 my juz jestesmy razem 8 miesiecy i jak dotad jest nam ze soba bardzo dobrze klucimy sie dosyc czesto lecz za chwilke wpadamy se w ramiona i czule sie godzimy KOCHAM CIE ANIU :* :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivi Re: Strzelec Byk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:11 jestem bykiem a moj facet strzelcem..wrozla ma racje..odmienne charaktery i jedyne co nas łaczy to pożadanie..siebie nawzajem..wszystko inne przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Strzelec Byk IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 16.12.05, 19:30 Zgadzam się że czasem coś przeszkadza. Ja jestem bykiem a chłopak strzelec i czesto denerwują mnie te jego pomysły pełne optymizmu ale jakoś narazie jesteśmy ze sobą 9 latek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: BYK - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:18 pomocy! sam juz nie wiem, co mam robic, nawet horoskopów się chwytam. Dziewczyny Byczyce, pomóżcie, doradźcie cos jestem strzelcem i zabujczo zakochałem sie w jednej Byczycy. Przeczytałem, ze takie kobietki bardzo zwracają uwagę na wygląd i pieniądze i żeby zapewnić im luksus ale tu to sie nie sprawdza, moja jest zbyt honorowa zeby pozwolić sobie stawiac kino, kolacje itd. W dodatku jest okropnie oczytana, wiec jak na razie próbuję ją zabawiać jakimis śmiesznymi anegdotkami (działa ale nie do końca) Myślę, ze Moja miłosc jest normalnie nie do zdobycia. Gdyby choć leciala na wygląd, jestem całkiem całkiem, ale ona jest piękna jak bogini wiec moze w facetach przebierac jak w ulęgałkach w związku z tym pytanie - jak mozna zdobyc tak trudną do zdobycia Byczyce? Odpowiedz Link Zgłoś
ziembinka Re: BYK - STRZELEC 26.12.05, 19:15 zakochany, moge Ci tylko tyle doradzic, że nie każda kobieta byk leci na kase i wygląd !bądź sobą!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolie Re: BYK - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:18 Dokładnie, bądź sobą. Byczyce są na to bardzo wyczulone, nie lubią efektów specjalnych, facet musi mieć osobowość i dużo do powiedzenia. I nie radzę pytac czy jest materialistką . Jako kobieta Byk powiem Ci, ze to mnie wkurza jak rzadko co. Pieniądze to tylko pieniądze, nawet nie warto nimi szpanowac, to tylko wywoła śmiech z politowania u mnie, i moze tez u Twojej miłosci pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON 28 Re: BYK - STRZELEC IP: *.ztpnet.pl 29.12.05, 08:38 Ha! mam podobna sytuacje co Ty, tez z dziewczyna spod byka. Tez obnosi sie honorem i nie ma szans, zeby mogl jej cos kupic, no chyba, ze za chwile ona mi sie zrewanzuje. Ale co najgorsze, tez wydaje mi sie nie do zdobycia... mimo, ze troche doswiadczen juz mam, to nigdy nie bylo tak ciezko...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: BYK - STRZELEC IP: *.homeftp.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:57 jestem bardzo trudna do zdobycia "byczyca" a moj strzelec mnie upolowal, bo brdzo sie we mnie zakochal i dazyl do celu bez wytchnienia. rzucalam mu co krok klody pod nogi a on nic, dalej swoje. i to mnie urzeklo, ze wiedzial czego chce i byl gotow za wszelka cene to zdobyc. nie ma za duzo kasy(choc wiem ze nidy nie pozwoli sobie na zycie w ubostwie) nie jest bogiem pieknosci. jest dobry cieply iczuly. mi nic wiecej nie potrzeba. pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusia83 Re: IP: *.hyperion.pl / *.c31.msk.pl 21.03.06, 11:02 kochany strzelcu widzisz ja jestem Byczkiem, wiec opowiem Ci troszke o co w tym wszystkim chodzi. kobiety spod tego znaku sa bardo uparte i dumne.i dlatego naprzyklad z tym placeniem za kino czy kolacje...dobrze by bylo jakbys poprostu poszedl kupil te bilety na seans a nie wypytywał sie czy pojdziecie czy kupic, nawet kolacja poprostu zamowcie cos po zjedzeniu przepros swoj ukochan byczyce i idz zapalc. to napewno podziala dlaczego?? dlatego ze kobiety byki lubia to wszystko ale nie lubia cwaniakow ktorzy za wzelka cene chca pokazac ze oni maja..w taki '"niby"ukryty sposób zyskasz duzo. a na Twoj wygląd napewno zwrócila uwage ale Ci tego nie powie..róza na dzien dobry, czy dobry komplement naprawde dziaalja cuda...licze na ten zwiazek Twoj poniewaz sama poznalam fantastycznego strzelca i chcialbym zeby kots mu udzielil takich rad jak ja Tobie teraz, poniewaz jest bardzo podobny do Ciebie> POWODZENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smajla4 Re: BYK - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:06 witam ja jestem bykiem, a mój chłopak strzelcem jesteśmy razem od ośmiu lat i rozumiemy się bez słów, ustrzelił mnie na dobre Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: BYK - STRZELEC IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 22.01.06, 20:56 ja jestem bykiem mój facet strzelcem. jesteśmy razem już (lub dopiero) rok i jest super. Świetnie się dogadujemy i jesteśmy dla siebie wyrozumiali. nie ma odmienności zdań. ale zgadzam sie z wróżką że nie będę w stanie zrobić z niego domatora. Odpowiedz Link Zgłoś
kamavxv Re: BYK - STRZELEC 23.01.06, 17:16 Ja jestem strzelcem mój mąż bykiem. Jesteśmy ze sobą 15 lat,uważam te lata za bardzo szczęśliwe i myślę że następne też takie będą. Oczywiście nie zawsze jest tak idealnie ale w porównaniu z całością to drobnostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: BYK - STRZELEC IP: 212.160.172.* 27.01.06, 22:48 OD 11 MIESIECY JESTEM ZE STRZELCEM, NIE SPOTKALAM W ZYCIU TAK CZULEGO, KOCHANEGO, UCZCIWEGO CHLOPAKA JAK ON I KOCHAM GO NAJMOCNIEJ NA SWIECIE:) NA POCZATKU TROCHE PRZERAZILY MNIE HOROSKOPY:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: BYK - STRZELEC IP: 194.183.32.* 06.02.06, 21:04 Horoskop idealnie pasuje do naszego życia! Wręcz z niedowierzaniem go czytałam. Jestem bykiem, mój chłopak strzelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadson Re: BYK - STRZELEC IP: 194.183.32.* 06.02.06, 21:16 jestem strzelcem,natomiast moja dziewczyna bykiem.przezywamy cudowne chwile,choc czasem kilka sprzeczek nie jest nam obcych...to nas wzmacnia,jesli znajdziemy stosowne i pozytywne rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boomtiger Re: BYK - STRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 07:39 jestem strzelsem a moja ukochana bykiem to jak połączenie wody i ognia jest super :) bywa tez nie ciekawie :) ale to tylko 5 minut zresztą kto tego nie ma ogólnie jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonia85 Re: BYK - STRZ 14.05.06, 15:36 zupełnie jak bym czytała o moim związku. Niesamowicie pasuje Wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc byk-strzelec IP: *.chello.pl 06.06.06, 10:06 tez uwazam ze to nie jest prawda. Jestem strzelcem,od czterech lat jestem z chlopakiem-wspanialym bykiem. Uklada sie nam super. I napewno tak bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Byk-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 16:15 Byk do strzelca wogóle nie pasuje wiem o tym bo niedawno rozstał się ze mną pewien strzelec tak naprawdę te osoby a zwłaszcza mężczyżni spod tego znaku nie potrafią okazywać uczyć dla nich kariera lub uprawiany sport jest na 1 miejscu , myślą że zawsze mają racje i trzeba im zawsze udowadniać że jej nie mają ja będę omojać strzelców szerokim łukiem wam to samo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi z Wrocławia byk-strzelec IP: *.171.16.18.crowley.pl 30.08.06, 16:16 ja też jestem strzelcem a mój chłopak bykiem i zdecydowanie pierwsza część horoskopu sie zgadza w rzeczywistości... z druga juz troche inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikani Byk i strzelec IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.09.06, 18:16 uklada nam sie swietnie lepiej nie moglam trafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilkadre byk strzelec IP: *.85-237-173.tkchopin.pl 22.11.06, 16:10 ja jestem bykiem a moj maz strzelcem.Jesteśmy małżeństwem prawie dwa lata.oboje jestesmy bardzo uparci i mamy podobne charaktery.jak sie kłócimy to "na noże".wyciągamy wszystkie brudy.ale taka kłotnia trwa najwyzej godzinę i wtedy jestesmy najbardziej zakochana parą na ziemi.nikt nas nie rozumie i tak naprawde my siebie tez nie rozumiemy.ale fakt jest taki ze bardzo sie kochamy i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Byk - strzelec IP: *.idc.net.pl 11.06.07, 15:39 ja jestem byczkiem a moj chłopak strzelcem i dopiero zaczynamy nasz zwiazek wiec jak bedzie to sie okaze... :) Odpowiedz Link Zgłoś