Dodaj do ulubionych

sedno WRÓŻBIARSTWA

29.08.02, 10:44
p. Izo! Uważam, że zaczęło się coś we Wróżbiarstwie wymykać spod kontroli
wróżek. Jeżeli nie jest założeniem wróżek stawianie indywidualnych
horoskopów, bo to nie jest strona wróżb on-line to w jakim celu w opisie jest
napisane, że stawia Pani horoskopy indywidualne. Myślę, że to stwierdzenie
wprowadza w błąd wielu uczestników FORUM - szczególnie tych nowych i trochę
nie fair wydaje się zbywanie ich wysyłając na prywatne wizyty w salonie
wróżbiarstwa. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
Regularna czytelniczka
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: sedno WRÓŻBIARSTWA 29.08.02, 18:33
      Witam serdecznie,
      Iza zajmuje się stawianiem horoskopów, ale nie wszędzie i nie zawsze. Nie jest
      napisane, że stawia je na Forum, podobnie jak ekspert na Forum np. weterynaria
      lub medycyna nie wypisuje recept i nie diagnozuje zaocznie chorób, a Ekspert na
      Forum ubezpieczenia nie ubezpiecza. W przypadku wróżb o pewnych
      spostrzeżeniach, wskazówkach można rozmawiać - ale pełnej, wyczerpującej
      wróżbiarskiej odpowiedzi publicznie zrobić się nie da.
      Ale ma Pani rację, że wymaga to doprecyzowania w opisie Forum - że nie jest to
      miejsce wróżenia on-line, ale raczej rozmowy o wróżbach. Jutro się tym zajmę i
      porozumiem a administratorem. Wątki typu "Jaka jestem?" i "Co mnie czeka za dwa
      lata?" należy poruszać w indywidualnej rozmowie z wróżką lub w internetowej
      wróżbie on-line, jakich nie brak w Internecie.

Pozdrawiam,
      Mii Krogulska
    • mitah Re: sedno WRÓŻBIARSTWA 30.08.02, 21:19
      Gorąco popieram pomysł reorganizacji forum.Niedawno go odkryłam ale niestety
      trudno się po nim poruszać.Tematyka tu poruszana jest bardzo szeroka, piszących
      wielu a wszystko wrzucane jest jak leci do jednego worka.Czy kochane panie
      Wróżki mogłyby pomyśleć nad zmianą kształtu forum np. podziałem na działy. Nie
      wiem czy jest to możliwe, bo kompletnie się na tym nie znam, ale byłoby miło
      gdyby listy osób interesujących się danym tematem nie mieszały się z listami
      osób pragnących porady.Myślę,że gdyby powstały osobne działy dotyczące różnych
      dziedzin:astrologia, tarot,feng shui...mogłyby się wywiązać ciekawe
      dyskusje.Przecież poza osobami pragnącymi konkretnej porady w danej sprawie
      zagląda tu wiele osób interesujących się tą tematyką.Ucieszyłam się czytając
      wypowiedź pani Krogulskiej bo przeglądając listy zaczęłam mieć wątpliwości czy
      to jest forum czy wróżby on-line.Pozdrawiam i czekam na zmiany.
      Mitah
      • mii.krogulska Re: sedno WRÓŻBIARSTWA 30.08.02, 23:47
        Witam serdecznie,
        i cieszę się, że są osoby zainteresowane tym, aby Forum było szersze niż same
        indywidualne wróżby i stało się miejscem wymiany ciekawych doświadczeń, polemik
        i intrygujących dyskusji. Mimo najszczerszych chęci i doby trwającej 48 godzin
        nie da się wyczerpująco odpowiedzieć na wszystkie prośby o wróżbę, bo - jak
        mawia Leszek Weres "astrologia to nie piekarnia, i nie apteka". Mam nadzieję,
        że nikt nie czuje się obrażony - a na razie czeka nas konserwacja, i nic już
        więcej dzisiaj nie zdołam napisać :(

Pozdrawiam,
        Mii
        • bajaczek Re: sedno WRÓŻBIARSTWA 02.09.02, 14:35
          Cieszę się z odpowiedzi, którą otrzymałam na moją uwagę. Mam nadzieję, że
          przydała się ona p. Wróżkom i pozwoli na wprowadzenie pewnych zmian. Jeśli
          wpadnie mi coś jeszcze do głowy, co by było z pożytkiem dla Forum - napiszę, a
          na razie dziękuję i biorę się za lekturę starych i nowych wątków.
          Pozdrawiam serdecznie
          Skorpionka - stała czytelniczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka