Dodaj do ulubionych

Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke??

IP: *.rochstar.tv / *.crowley.pl 14.09.05, 09:57
jw
Obserwuj wątek
    • Gość: OLi Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.09.05, 11:15
      Owszem, ja sie skusiłam na wróżbę korespondencyjną, koszt 120 zł. Ale jeszcze
      nie wiem , po prostu nie moge tego na razie ocenić , bo za mało czasu mineło
      aby cos sie sprawdziło. W kazdym razie nie zaluje, niektore rzeczy sie
      zgadzaja, dosc obszernej odpowiedzi udzielila
      • bacha67 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 17.09.05, 18:52
        Ja wróżyłam sobie u tej Wróżki osobiście, jakieś trzy lata temu. Częśc wróżby
        się sprawdziła. Niestety połowa, jak narazie nie.
        Ale zadziwiajace jest to że ta druga połowa która się jeszcze nie wydażyła
        przepowiedziana została mi dokładnie tak samo 16 lat temu przez inną osobę i
        miała się sprawdzić jak skończę 40....niedużo mi do niej zostało.
        • Gość: OLi Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.09.05, 22:23
          Prosze Bacha , napisz cos jeszcze o swoich wrazeniach...poleciolabys komus ta
          wrozke? Poszlabys do niej jeszcze raz? Uwazasz ze ci w czyms pomogla lub
          powiedziala cos niezwyklego?
          • Gość: bacha67 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 08:28
            Czy poleciłabym Tą wróżkę?
            Myslę ,że tak.
            Seans trwał godzinę i wróżka była bardzo miła.
            Najpierw wróżyła mi z daty urodzenia. Zadziwiające było to że od
            razu "wyczytała" ze jestem rozwiedziona i mam syna. Potem jakieś tam cechy
            charakteru itp.
            Potem zaczeła rozkładać karty , powiedziałą wiele rzeczy, które się sprawdziły.
            (choroba mamy, o mojej wówczas edukacji, i kilka innych).
            Czy powiedziała coś niezwykłego?
            Myslę że niezwykłe jest to co "wyczytała" na przyszłośc ale jak na razie się
            nie sprawdziło. Niezwykłe w tym że już to samo mi wcześniej przepowiedziano i
            to bardzo dawno temu.
            Czy powróżyłabym sobie u niej jeszcze raz? Myslę ,że tak jednak nie stać mnie w
            tej chwili na to.
            Postaw sobie karty to miła osóbka , potrafi czytać z kart. Ja mam dobre zdanie
            o tej Pani.
            Jak będziesz po seansie napisz o swoich wrażeniach.
            pozdrawiam Basia.

• danuszka1 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 18.09.05, 10:54
              Ja wróżyłam sobie u tej Pani. Tak jak pisała moja poprzedniczka jestem bardzo
              zadowolona z przebiegu mojego spotkania z tą Panią. Najpierw określiła moją
              przyszłość numeologicznie, tak moją jak i moich dzieci i rodziców... potem
              stawiała karty. Wiele się sprawdziło, na reszte musze jeszcze poczekać bo czas
              jeszcze nie nadszedł gdyż była to też wróżba na następny rok. To bardzo miła
              osoba i niezwykle serdeczna. Sprawdziło się przepowiednia śmierci, przykre ale
              wróżba była prawdziwa. Sprawdziło się ostrzeżenie przed wypadkiem samochodowym
              mojego przyjaciela...... niestety i do tego zdarzenia doszło. W tym przypadku
              wróżba też się sprawdziła..... sprawdziła się co do moich uczuć. To wszystko
              było rozłożone w czasie... wróżyłam sobie na początku roku a teraz mamy
              wrzesień..... Na rezte wróżby będę musiała poczekać. Jednak jesli tyle wróżb
              się spełniło to wierze że inne także się spełnią :). Jedyne co moge powiedzieć
              to POLECAM.
              Pozdrawiam.
              • kaska123 A ja nie polecam 18.09.05, 11:20
                Tez skusilam sie na wrozbe przez internet za 120 zl i jakos mam mieszane
                uczucia.
                Moze przeczytaj sobie rozne watki tu i na sasiednim forum, inne bywajace tu
                wrozki wypowiadaly sie bardzo sceptycznie. Np mowila ze u osoby mi bliskiej
                widzi rozwod w przyszlosci ( ta osoba jeszcze nie ma slubu i na razie nie
                planuje) i podobno wyczytala to z daty ur itp, podalam jej date ur ale bez godz
                i miejsca i bez nazwiska. Inne wrozki wypowiadaly sie na ten temat ze to malo
                profesjonalne i poza tym nie mozna stwierdzic ze ktos ma rozwod w dacie ur nie
                znajac godz ur. Ogolnie duzo info dostalam , czesc dotyczaca przeszlosci
                czesciowo ok ale...
                • Gość: danuszka1 Re: A ja nie polecam IP: *.prudnik.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:50
                  Wiesz, trudno mi się tu wypowiadać na temat profesjonalizmu. Myśle że każdej
                  wróżce można coś zarzucić.. bo każda chyba ma zadowolonych klientów którym
                  wróżby się spełniają jak i takich którym się nie spełniają. Czy to
                  profesjonalnie..... nie wiem. Inni są bardziej nastawieni na numerologie i
                  posługują się nim bardzo profesjonalnie a inni na astrologie a to z tego co
                  wiem to już całkiem inny temat. Inni preferują tylko Tarota i nie wspomagają
                  się ani astrologią ani numerologią. Nie chcę się tu wypowiadać bo zwyczajnie
                  nie znam się na tym ...... mi te wróżby które mówiła się sprawdzają.
                  Przynajmniej jak dotąd. Napewno wiem też że to my kreujemy swoje życie a nie
                  wróżki :). Czy będę szczęśliwa to zależy ode mnie a nie od wróżki i jej
                  przepowiedni :). Z tego co wiem to ta pani ma wielu zadowolonych klientów.....
                  jak pewnie też i takich którzy są nastawieni sceptycznie. Pozdrawiam :)
                  • kaska123 Re: A ja nie polecam 18.09.05, 15:30
                    Masz racje, bylam kiedys osobiscie u wrozki i calkowita porazka , to co mowila
                    zupelnie sie nie sprawdzilo, prawie wszytsko-stalo sie inaczej a pozostale
                    sprawy-kompletne glupoty opowiadala. Jakis czas pozniej ktos bardzo mi ja
                    polecal i byl bardzo zadowolony, wszytsko mu sie sprawdzalo. to prawda kazda
                    wrozka ma klientow ktorym cos sie sprawdza a tez takich ktorym nic sie nie
                    sprawdza. Chocby slawna Aida.
                    Sama sie zastanawiam moze to zalezy od zaufania do danej wrozki, po prostu
                    jesli dobrze sie czujesz w jej towarzystwie, dobrze ja odbierasz itp to jest
                    ok. Kiedys znalazlam w moim miescie fajan wrozke,od razu dobrze sie tam
                    czulam ..., dotychczas wszytsko sie sprawdzalo, choc zobaczymy jak bedzie
                    dalej, a u innych u ktorych bywalam od razu wiedzialam ze to nie to,nie
                    odpowiadaly mi i mimo ze podobno w miare znane, sprawdzone ,polecone - nie
                    sprawdzalo sie to co mowily w moim przypadku.
                    • Gość: danuszka1 Re: A ja nie polecam IP: *.prudnik.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:28
                      Ja byłam u Pani Ani a potem jeszcze korzystałam z porady innych wróżek.
                      Dokładnie dwóch. Część tych wróżb się sprawdziła i niejako pokryła ze sobą.
                      Myśle że to zależy też od tego jakie zadaje się pytanie. Jedno wiem... że te
                      wróżby jednak w pewnym sensie były do siebie bardzo podobne, a że sie różniły
                      między sobą to pewnie tez dlatego że każdą stawiała inna osoba, o innym
                      temperamencie i inaczej podchodząca do swojej pracy. Masz jednak racje że chyba
                      intuicyjnie czuje się czy danej osobie karty mówią prawde czy jednak nie jest
                      to tak jak będzie naprawde. Spotkałam się też z taką teorią (chyba bardzo
                      słuszną!) że jest taki czas dla każdego z nas że w tej danej chwili karty nie
                      powiedzą prawdy , albo milczą albo mówią odwrotnie..... tylko po to żebyśmy
                      zobaczyli co w tej danej chwili jest wazniejsze w naszym życiu... a nie to na
                      czym się skupiamy. Coś musi w tym być..... a że potem spada to na biedne
                      wróżki :) no cóż...... chyba to są skutki uboczne tej ciężkiej pracy. Jakby nie
                      patrzeć to z ludźmi i z ich kłopotami. Pozdrawiam serdecznie :)
                      • Gość: pantera77 Re: A ja nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:40
                        Bardzo polecam Panią Anię. Skorzystałam z jej wróżb dwukrotnie: raz
                        korespondencyjnie, a drugi raz przez telefon. Intuicyjnie czuję, że ona jest
                        dobra. Powiedziała mi mnóstwo rzeczy z przeszłości, które były prawdą. Wróżba
                        bardzo obszerna i wyczerpująca. Kilka rzeczy już się sprawdziło, na resztę
                        czekam. Zobaczymy.
                • Gość: zoska Re: A ja nie polecam IP: 193.109.225.* 05.04.07, 09:21
                  byłam u tej Pani. własnie z daty urodzenie (bez godz) wywróżyła mi 2 x
                  małżeństwo. Powiedziała że w pierwszysm albo rozwod albo rozstanie przez smierc,
                  ale rozstanie. To bylo jakies 3 - 4 lata temu kiedy mi to wrózyła. Jestem teraz
                  poslubie i z zamiaraem rozwodu wlasnie.......... wtedy tez w to nie wierzyłam.

• to-paz Re: RE 22.08.07, 14:10
                    A czy godzina urodzenia też potrzebna?
          • Gość: aga Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:00
            Cześć Pania Ania jest super godna polecenia, jeśli nawet nie wszystko się do
            końca sprawdza to potrafi podnieść człowieka na duchu. Korzystałam kilka razy i
            prawie wszystko się sprawdziło.
            • Gość: ela Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.chello.pl 13.12.05, 14:12
              Znam -byłam u Niej kilka razy -wszystko sie sprawdza. Zawsze przesympatyczna i
              uśmiechnieta. Jest lekiem dla mojej duszy.
              Moja koleżanka natomiast nie była zadowolona.
              Może po prostu jest tak, ze każdy musi trafić na swoją osobistą wróżkę?
              Jeżeli tak -to dla mnie jest nią właśnie Anna Kempisty.
              • Gość: Gocha Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:45
                Bardzo proszę o kontakt do p.Ani.Będę bardzo wdzięczna. adres:
                stacha5@gazeta.poczta.pl
                • grazka75 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 24.01.06, 16:12
                  ja tez poprosze o kontakt do tej wrozki grazka75@gazeta.poczta.pl
                  • ogrom Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 24.01.06, 21:18
                    też poprosze kontakt do wrózki

ogrom@tlen.pl

pozdrówka Olla

-
                    • Gość: zazula4@op.pl Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.msz.gov.pl 25.01.06, 12:34
                      Podajcie i mi jej namiary. Proszę.
                      moj e-mail. Zazula4@op.pl
            • Gość: anetaga Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.chello.pl 02.07.08, 00:30
              Aga napisz coś więcej, Ja byłam u Pani Ani w zeszłym tygodniu,
              czytam róznie opinie na temat czy się sprawdziło, czy nie?
      • Gość: lili78 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: 213.155.166.* 03.11.11, 14:38
        120 zł...sporo..można taniej, ja na viversum brałam wróżbę nawet za 50 zł
    • mazumo Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 04.02.06, 18:06
      jeżeli ktoś z was z ma kontakt z tą wróżką,to ja też bardzo proszę o ten kontakt
      na e-mail kwiaty22@wp.pl
      • wandzia116 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 13.02.06, 08:48
        i ja chetnie skorzystam. bede wdzieczna za namiary. wandzia116@gazeta.pl
        • Gość: Pat Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:32
          Jesli ktos by mi mogl rowniez podeslac adresik LUB nr tel.???
          blucactus@gmail.com DZIEKUJE
          • Gość: ewarest Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:07
            ja tez proszę o adresik do pani Ani i numer tekefonu
            ewarest@gazeta.pl
    • marza6 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 23.02.06, 16:51
      bardzo proszę o kontakt do tej wróżki. słyszałam o niej wcześniej- same
      pozytywy- ale nie mam adresu/tel itp.
      bede wdzieczna za odpowiedz.
    • Gość: magda Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.crowley.pl 24.02.06, 14:44
      ja też poproszę o kontakt do tej pani. dziękuję
      magda1311@gazeta.pl
    • Gość: magda Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.chello.pl 12.03.06, 14:06
      a znasz taką?
    • Gość: gosia Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:24
      A nie zna ktoś adresu tej pani albo e-mail bądz nr telefonu?
      • wrozby Re: Anna Kempisty. Czy ktos zna te wrozke?? 14.12.06, 14:13
        Pani Anna ma swoją stronę internetową, ta strona jest w rankingu szanowanych
        wróżbitów groszek.najlepsze.net

pozdrowionka,
        Jaga
        • Gość: Małgorzata Re: Anna Kempisty. Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:26
          Ja u tej Pani wróżyłam sobie rok temu i niestety nic mi się nie
          sprawdziło.Mówiła mi coś też o wyjeździe za granicę,ale ja jakoś nie czuje tej
          zagranicy,jestem patriotką i osobą bardzo rodzinną i nie wyobrażam sobie swojego
          życia za granicą,może dlatego,że już tam kiedyś byłam i wiem czym to pachnie.
          • Gość: martka Re: Anna Kempisty. Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:08
            Czy są jescze jakieś , może nowe opinie na temat tej pani?
            ciekwe dlaczego niektórym się wszystko sprawdza, a niektórym nic?
            Sama teraz nie wiem czy iśc czy nie iśc.
            • Gość: byłam u niej Re: Anna Kempisty. Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:12
              byłam kilka m-cy temu, nic się nie sprawdziło
              • Gość: martka Re: Anna Kempisty. Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:16
                Takie odpowiedzi, typu "byłam miesiąc temu i nic się nie sprawdziło" jakoś do
                mnie nie docierają......nic to znaczy co, dlaczego się pomyliła? Czy nie
                powiedziałą nic o Tobie samej jak i Twoim zyciu? Trudno mi sobie wyobrazić
                wróżkę która myli się w 100%. Mam wrażenie że na tym forum też roi się od
                konkurencji samych wróżek, jesli się pomyliłam to przepraszam.
                Czasami wróżby sprawdzają się po kilku latach, moze jescze się sprawdzi......

• blog.estee Re: Anna Kempisty. Czy ktos zna te wrozke?? 21.05.07, 15:03
                  Też nie wiem co myśleć o tym, gdy ktoś pisze, że NIC się nie sprawdza. Tym
                  bardziej, że w ogromnej większosci przypadków, aby coś się sprawdziło, trzeba
                  jednak dać coś od siebie. Tu tkwi problem: wróżka mówi, że takie a takie
                  dzialnie przyniesie takie a takie efekty, a jezeli ktos pomija dzialanie a tylko
                  czeka na efekty, to coz..
                  • Gość: martka Re: Anna Kempisty. Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:53
                    Mi sie od niej(Kempisty) sprawdziło to co jest teraz, o moich chorobach, pracy,
                    sytuacji materialnej. Więc narazie 50/50, a teraz czekam czy przepowiednie na
                    przyszłość się sprawdzą.

C
    • Gość: lolitka26 Re: Byłam i...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:42
      Witam,
      Mam zamiar wybrac sie do Anny Kempisty....proszę mi tylko powiedziec, ile
      kosztuje taki seans? wrózenie? ile trwa minut? i z jakich kart wrozy?
      dzieki z gory za odp...
      • Gość: martka Re: Byłam i...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:17
        Moj seans trwał równą godzinę, koszt 150.
        Ona wróży z samej daty urodzenia, tarota i jescze innych kart, ale chyba to
        jest poprostu druga talia tarota.
        • Gość: lolitka26 Re: Byłam i...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:58
          Dzieki za informacje...
          Mozesz mi powiedziec jak moge sie z nia skontaktowac? napisałam jej wiadomosc
          na maila, ale narazie nie otrzymuje odpowiedzi, moze jakis nr tel?
          • beanr Re: Byłam i...... 23.05.07, 08:37
            Czekaj, ja napisałam wczoraj maila, i właśnie dostałam odpowiedź, z telefonem.
            Choć ciągle się waham, 150 pln to dla mnie nie mało, i nie wiem, czy warto ...
            • Gość: martka Re: Byłam i...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:50
              Nie moge powiedzieć czy warto i nie chce polecać.
              Jesli ktoś chce numer telefonu to proszę pisać na maila bebe300@02.pl

Natomiast czy warto.......na teraz mi sie wydaje ze było warto, ale czekam az
              się coś sprawdzi.A ze niektóre moje pytania byly praktycznie na teraz to pewnie
              niebwem bede mogla coś wiecej powiedzieć.
    • pocotak Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 23.05.07, 10:46
      W jakiej dzielnicy Warszawy ta pani wrózy?
    • Gość: xxx Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:50
      mi się nie podobało to że więcej niż połowę seansu trwało okreslenie moich
      chorób które mogę mieć w przyszłości i zdolności które posiadam (to samo osoby
      o które pytałam) a reszta czasu na konkrety była bardzo krótka i nie udało mi
      się zadać wszystkich pytań, bo czas się skończył.. a Pani Ania nie chciała go
      przedłużać. To mnie trochę zniesmaczyło.. Ja bym do niej już nie poszła
      • Gość: martka Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:53
        Jak widać każdy ma inne odczucia, sama nie wiem dlaczego ale w moim przypadku
        zajęło jej to z 15 minut a otem same pytania.
        Może to dlatego że w mojej dacie mało co dąło sie odczytać.....nie wiem.
        jednak nie chcę juz nikogo polecać itp, bo nie chce zostac odebrana jako
        naganiaczka.
        xxx a możesz napisać czy cokolwiek co powiedziała sprawdziło się? Jestem
        ciekawa.....
        • pocotak Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 24.05.07, 11:34
          Czy z tych osób które się wybieraly do tej pani, ktoś jeszcze może opisać
          wrażenia?
    • majeranka5 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 06.06.07, 15:56
      Dla mnie rewelacja jeśli chodzi o sprawdzalność
      • Gość: martka Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 13:59
        napisz prosze coś więcej, jesli to nie zbyt osobiste, co się sprawdziło i po
        jakim czasie?
        Mi się sprawdziła jedna ważna rzecz, z tym że ja wiedziałam że to bedzie teraz-
        niebawem i konkretnieo nią pytałam i bingo sprawdzilo się :-)
    • majeranka5 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 17.08.07, 13:21
      Jest najlepsza
    • unknownzone Re: Byłam i...... 28.04.08, 12:11
      Odradzam, nic się nie sprawdza, Pani po godzinie zerka na zegarek
      niecierpliwioe
    • Gość: ddd Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.fortbema.net 19.05.08, 10:38
      a ja powiem tak, mam nadzieje ze sie nie sprawdzi, bylam pol roku
      temu, nie podobalo mi sie lekko sie podlamalam i w zyciu juz do
      zadnej wrozki nie pojde, nie chce nic wiedziec, jak na moje oko nie
      sprawdza sie na razie i mam nadzieje ze sie nie sprawdzi, na polowe
      chorob moich trafila, ale to kazda wrozka by trafila bo ja mam wiele
      dolegliwosci, troche z przeszlosci sie zgadzaalo, a jak ja czytam to
      ona wszystkim mowi to samo, ze ktos bedzie mial wypadek czy
      przyjaciel czy ktos znajomy, ze ktos bedize mial rozwod, itd samo
      zycie, ludzkie zycia sa podobne, tak mysle i mam nadzieje ze to my
      decydujemy o wlasnym losie a nie cos tam w gorze jest zapisane i tak
      ma byc. Pozdrawiam
      • Gość: Julaaa Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:46
        Nie łam się, mi też się nie wszystko sprawdziło, a zawłaszcza przy
        drugiej wrózbie, mam wrażenie że niektóre wróżki przekładają swoje
        osobiste zycie na rozkłady swoich klientów. Pozdrawiam
        • Gość: mania Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.derby.waw.pl 19.07.08, 12:46
          dowiedzialam sie ze godzinne spotkanie u p. Anny kosztuje 200 zl.
          • iwona.biedermeier Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 21.07.08, 16:15
            mania, 200 zł jak na Warszawę i na zawodową wróżkę, a do tego
            właśnie na tą wróżkę - to przystępna cena.
            może dopytaj jeszcze czy stali klienci płacą mniej. zazwyczaj ci
            dobrzy wróżbici, którzy biorą za godzinę od nowych osób 200 - 300
            zł, gdy się przyjdzie drugi/trzeci raz, czyli jest się stałym
            klientem płaci się mniej. i moja wróżka tak robi i jej koleżanki
            też. opowiadała mi, że jedna z jej koleżanek wróżek od nowych
            klientów bierze za półtorej godziny 250 zł, a gdy przyjdą drugi raz
            i kolejny to płacą 150 zł, po pierwsze sporo taniej dla stałego
            klienta a po drugie odcięcie się od nowych klientów wchodzących na
            głowę.
            w mojej ocenie, po tym można poznać dobrą wróżkę, po pierwsze ceni
            się a po drugie szanuje stałych klientów. także zawsze lepiej
            zapytać jaka jest cena przy drugiej wizycie.
            • 1skorpionica Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 30.12.12, 01:12
              cena raczej niska jak na warszawę, przyjaciółka zapłaciła 3 lata temu 500 zł za niesprawdzoną wróżbę
          • Gość: kasiula Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 14:16
            Bardzo kiepska,nic się nie sprawdza.Rżnie wielką wróżkę bo se portal założyła. A tak naprawdę do pięt nie dorasta swoim doradcom;)
    • Gość: Jula Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 08:47
      Mi niestety nie wszystko, ale większosć i przyznam że to jest
      najlepsza warszawska wrózka u jakiej byłam.....Odwiedziłam, cecylie
      wielogradesz, tomasza gocłowskiego, Agafie, Wiktorię, na przełomie
      kilku lat i akurat wróżby Pani anny są najbardziej trafne, choć
      czasem są jak kubeł lodowatej wody.
    • Gość: Małgosia Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.centertel.pl 21.07.08, 23:19
      Mi ta Pani wróżyła 4 lata temu,niestety nic się nie
      sprawdziło.Ba,nawet niektóre rzeczy wręcz odwrotnie.Mam swoją
      sprawdzoną wróżkę,która bierze 10-30 zł,mówi dużo więcej i zawsze
      się wszystko sprawdza.Powiem więcej,zapłaciłam Pani Anie 12o zł za
      nic.
      • Gość: julia Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 13:42
        Bez przesady, to że jak ktoś jest nie zadowolony z Ani to znaczy że
        napewno jest marudą i zawsze od każdej wrózki wyjdzie nie zadowolony.
        Osobiście jak pisałam lubię Panią Anie, ona jako jedyna ma dla mnie
        taki procent sprawdzalności jesli już wskazywać na procenty.Jednak
        mimo tego pewne jej wrózby się nie sprawdziły i nie ma już szans
        żeby się to spełniło, gdyż już się to wydarzyło i było nieco inaczej.
        Spokojnie moge więc zrozumiec tzw. złych że wydali 200 zł za nic.Bo
        przecież nie ma osoby nieomylnej, i trochę to przesada pisać że Ania
        jest taka super i napewno wszystko a wszystko się sprawdzi.Czy Ci
        którzy tak piszą udzielają jakiejś gwarancji? :)
        Anie polecam uważam ją za "swoją wróżkę", ale radze mieć jednak dozę
        dystansu, do każdej wróżki.
    • Gość: nana Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.murator.com.pl 23.07.08, 16:37
      Szczerze mowiac bardzo ale to bardzo zaluje ze poszlam do tej pani. Owszem, moze to co uslyszalam sie sprawdzi.
      Ale z tego co uslyszalam bylo duze przykrych rzeczy zwiazanych z moja przyszloscia. Bylam gotowa uslyszec cala prawde, ale nie zdowalam sprawy, ze ta prawda bedzie az tak bolesna a musze z tym bolem zyc dalej, nie wiedzac kiedy to sie wydarzy. Przeciez nawet to samo mozna powiedziec inaczej, a nie tak mlotem po glowie. Kiedy u dwojga ludzi w zyciu sie zaczyna ukladac to czy jest sens mowic, ze napewno, ale to na 100 proc bedzie rozwod, a nie lepiej powiedzic, ze prosze uwazac, ze za jakis czas moga sie pojawic trudnosci w relacjach miedzy panstwem itd. Teraz juz nie wiem co mam robic - polozyc sie i czekac na koniec swiata. Ciezko ale to bardzo ciezko zyc z takim grozem zlej informacji.

• morena3 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 25.07.08, 11:36
        Kochani jestem tu nowa. Tak sie składa, że osobiście znam Panią Annę i wiem, że
        jest perfekcjonista i profesjonalistką. Nie powiem, że jej usługi są tanie. Ale
        czy nie lepiej jest trochę więcej wydać i mieć pewność, że dobrze się
        zainwestowało pieniądze w swoją przyszłość niż pozornie zadowolić sie byle czym.
        Jeśli któraś z Was poszukuje taniego wróżenia to polecam usługi cyganek z pasażu
        Wileńskiego (5-15 zł). Ale chyba nie są one profesjonalne. Nie wiem do końca
        ponieważ nigdy z nich nie korzystałam. Cenę znam ponieważ często tamtędy
        przechodzę i widzę jak wróżą sobie u nich Panie po wyjściu z pociągu relacji
        Małkinia-Warszawa ( z całym szacunkiem i bez urazy). No ale nam kobietom często
        mającym problemy jakie niesie nam los, zapewne nie o takie wróżenie chodzi.
        Teraz zwrócę się do Ciebie kochanie. Napisałaś, że Pani Anna przepowiada prawdę
        bolesną "...az tak bolesna a musze z tym bolem zyc dalej...". Zapewniam Cię,że
        nawet gdybyś nie usłyszała jej od Pani Anny Twoja przyszłość z obecnym partnerem
        i rozczarowanie nie było by mniej bolesne. Przytoczę tytuł piosenki Agnieszki
        Chylińskiej "Taki los". Nie mniej pretensji o to do Pani Anny. Widocznie nie
        jesteś gotowa przyjąć te prawdę. Nie rozumiem więc dlaczego do niej poszłaś.
        Profesjonalna wróżka nie może przepowiadać nam tylko miłych i wybranych rzeczy.
        Czy w wówczas byłaby dla nas wiarygodna. Kochanie nie żałuj wizyty u Pani Anny.
        Zapewniam Cię, że mając jej zdanie o Twoim związku będzie Ci łatwiej znieść
        smutek i rozczarowanie, kiedy dobiegnie już jego kres. Co zaś sie tyczy czekania
        na jego koniec o czym tez piszesz to moje zdanie jest takie. Nie czekaj!
        Korzystaj ze szczęścia jakie obecnie daje Ci Twój partner ale przyzwyczaj sie
        jednocześnie do myśli, że kiedyś nastąpi jego koniec. I tu życzę Ci aby nigdy
        ona nie nastąpiła. Ale obawiam się, że skoro Pani Anna widzi w swoich kartach
        inaczej..., to za może nawet 20 lat tak będzie. U mnie tak właśnie było.
        Serdecznie pozdrawiam wszystkie Panie uczestniczące w tym forum.
        • Gość: Julia Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:22
          morena, nie wiem czy aby napewno dobrze bedzie już dziś
          przyzwyczajać się do mozliwosci rozwodu i brać aż tak w 100%
          dosłownie wszystko!
          Ja do dziś nie spotkałam wróżki wszystko wiedzącej, i na to radzę
          zwrócić uwagę.....a nie wierzyć bezgranicznie we wróżbe i co więcej
          przyzwyczajac się do niej....raczej należy ją zapamiętać, bo może
          się okazać, że jednak to była prawda i jescze wyciagniemy nauki z
          naszej wróżby, ale nie zawsze tak musi być....czasem może los być
          odwrotny niż wróżba!

Co do Cyganek, słyszałam wiele pochlebnych opinii, mojej znajomej
          Cygan przepowiedział całkiem ładnie kilka zdarzeń, jednak o dziwo
          sam ją zaczepił tamtego dnia i zaproponował to, a nie był on
          absolutnie Cyganem spod dworca który to koczuje tam od rana do nocy
          nagabując przechodniów. Był to jedynie człowiek o kulturze Romów,
          przynależący do ich społeczności.

• Gość: gosc Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.12, 21:17
            Anna Kempisty jest włascicielka parasfera.pl
        • mikako1 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 31.12.10, 21:44
          "Zapewniam Cię, że mając jej zdanie o Twoim związku będzie Ci łatwiej znieść
          smutek i rozczarowanie, kiedy dobiegnie już jego kres"

No świetnie...:/... To już wiem, że tam nie pójdę..... Tak jakby wróżka była wszechwiedząca...

Uważam, że taka wróżba może się sprawdzić na zasadzie samospełniającej się przepowiedni, a ferowanie czarno-białych prognoz to doprawdy proceder nieodpowiedzialny i.... niemoralny.

Jesteśmy kowalami własnego losu, a wróżka powinna podpowiedzieć co zmienić, aby los był przychylniejszy. Nic ponadto.

Nawet najlepsza wróżka nie ma monopolu na prawdę... więc jednoznaczne oznajmianie: będzie rozwód! to naprawdę nieodpowiedzialne...
    • morena3 Re: Do aazz67 18.08.08, 00:31
      Moja droga zastanawiam się czy masz przyrównywania 15 letniej, oficjalnej
      działalności Pani Anny mającej rzesze fanek do oszustw przygodnie jak napisałaś
      napotkanych pseudo wizjonerek. Przecież nigdy nie korzystałaś z usług Pani Anny.
      Tym bardziej nigdy nie widziałaś jej nawet na oczy. Ja w przeciwieństwie do
      Cibie widziałam ja wielokrotnie. Mogę tylko powiedzieć że bardzo mało jest tak
      miłych, sympatycznych i uśmiechniętych osób jak ona. Jest to osoba bardzo
      wrażliwa i bardzo pozytywnie nastawiona do życia. Po każdej wizycie kiedy od
      niej wychodzę zawsze napełniam się optymizmem i radością z życia. Wizyty u Pani
      Anny to wspaniała terapia psychologiczna.
      • Gość: ddd Re: Do aazz67 IP: *.fortbema.net 18.08.08, 21:05
        ja byłam raz i się kompletnie załamałam, więcej do żadnej wróżki nie pójde
        • Gość: ddd Re: Do aazz67 IP: *.fortbema.net 18.08.08, 21:10
          i na szczęście jedno, bardzo ważne się nie sprawdziło więc wróżka to nie
          wyrocznia, ja myślę że pani Ania jest bardzo pewną siebie osobą, sumie to mnie
          bardzo zdziwiło, że nie wspomniała nic co sie wydarzyło w moim życiu pięć lat
          temu, no ale to na tyle.
          • morena3 Re: Do aazz67 05.09.08, 11:41
            Nie wiem o czym piszesz. Przecież zadaniem wróżki jest przepowiednia
            przyszłości a nie przeszłości. Przeszłość swoją przecież każdy z nas
            pamięta. Jaki jest więc sens powracania do niej na łamach wróżb Pani
            Ani.
            • Gość: ddd Re: Do aazz67 IP: *.fortbema.net 07.09.08, 09:45
              moja przeszlość wpłyneła na całe moję życie tyczy sie terazniejszosci i wplynie
              na moja przyszlosc, a wrozka mowi rowniez o terazniejszosci. a zreszta co sie
              bede wypowiadac, to forum to jest towarzystwo nawiedzonych pan, ktore slepo
              wierza w to co wrozka powie, ja sie wyleczylam z wrozek raz na zawsze. Dla mnie
              one zarabiaja na ludzkim nieszczesciu i nie rozumiem jak możecie dawać sobą
              manipulować w jakimś tam sposób.

pozdrawiam
              • morena3 Re: Do aazz67 16.09.08, 10:10
                Kochanie. Z Twoich wypowiedzi wyraźnie wynika, że Twój problem bierze się zupełnie z czego innego. Wyraźnie widać, że Twoja psychika zadziałała w ten sposób, że za własne niepowodzenia obciążasz winą ludzi z otoczenia. W swoich postach podświadomie przerzucasz winę na wróżki, pośrednio na Panią Anię a teraz
                także na nas za to, że korzystamy z porad wróżek, że nie umiemy się z tego wyleczyć. Często tak się dzieje kiedy człowiek nie wyznaczy sobie własnego celu. To w pewnych fazach życia człowieka normalne zjawisko. Zwróć moja Droga uwagę,że może nie warto leczyć wiary we wróżki czy też w jakiekolwiek inne media, za pomocą których odzyskujemy nadzieję, której jak widzę bardzo Ci brakuje. Poza
                tym zauważ, że wróżki nie zarabiają tak jak piszesz tylko na ludzkim
                nieszczęściu, ale także i na szczęściu bo z doświadczenia wiem, że przepowiadają je osobom, które ma to szczęście spotkać. Zupełnie oddzielną kwestią jest sama osobowość wróżki, z której porad korzystasz. Należy zawsze pamiętać, że wróżki także są ludźmi obciążonymi emocjami dokładnie tak jak my. Chcę tu powiedzieć, że z innymi emocjami wychodzi się naładowaną od wróżki o bardzo łagodnym i serdecznym usposobieniu, a inaczej od wróżki, która magię przedkłada ponad nasze emocje. Zupełnie nie zważając w jakim stanie emocjonalnym jesteśmy w danej chwili. Dlatego wróżkę należy sobie dobrać, aby nie być później tak jak Ty, rozczarowaną z wizyty u niej. Ja osobiście dobrałam sobie Panią Anię i powiem
                tylko tyle. Zawsze kiedy od niej wychodzę czuje że jej pogoda ducha i pozytywne myślenie udziela się także mi. Czuję się wtedy dobrze i nie zwracam uwagi na to, że z czasem nie sprawdziły się jakieś mało istotne zdarzenia. No, ale się rozpisałam. Sorki i do następnego razu. Papa.
                • Gość: ddd Re: Do aazz67 IP: *.fortbema.net 16.09.08, 22:58
                  wiesz mnie cieszy to że się nie sprawdziło parę rzeczy, bo wyszło dobrze i
                  dlatego wyszłam taka zdołowana od niej, myślę teraz że zrobiłam że poszłam do
                  wróżki, że to nie jest na moją psychikę, nie chce wiedzieć co będzie i tak
                  dalej, jak coś się złego przytrafi to trudno a jak dobrego to super, chciałabym
                  wyrzucić to z głowy, to co mi powiedziała i jakoś nie umiem, może ktoś zna
                  sposób? a sama nie wiem czemu.
                  • Gość: ddd Re: Do aazz67 IP: *.fortbema.net 16.09.08, 23:07
                    może to głupie ale trudno najwyżej mnie zignorujecie, miałam kiedyś problemy z
                    psychika, leki i te sprawy i do dzisiaj je biorę ale mało, czy to ma wpływ na
                    karty i czemu wróżka nic na ten temat nie powiedziała.

Nie chce wyjść na nawiedzoną ale do wróżki poszłam w dołku i wyszłam z mega
                    dołkiem, powiedziała ze brat nie zda matury, na szczęście siostra będzie miała
                    rozwód albo jej mąż umrze, a ja się dopiero późno ustatkuje koło 30, bardzo mało
                    mi na ten temat powiedziała sorry że o tym pisze bo od prawie pół roku mam
                    chłopaka, mieszkamy daleko od siebie i kurcze myślę tylko o tym że mnie zostawi
                    albo coś się stanie, bo powiedziała że jeden z moich adoratorów a było ich
                    wtedy kilka , będzie miał wypadek za kilka tygodni. Jak mam nabrać dystansu do
                    tego wszystkiego. eh to był bardzo zły pomysł a jak czytałam te komentarze że
                    tak się sprawdza, to myślę sobie pięknie ;(
                    • Gość: ddd Re: Do aazz67 IP: *.fortbema.net 16.09.08, 23:08
                      na szczęście zdał*
                      • Gość: hannajolanta Re: Do aazz67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 09:15
                        o rety, nie przejmuj sie tym co powiedziała Ci Pani Anna o chłopaku.
                        Mi nie sprawdziło się zupełnie nic z żadnej dziedziny( byłam kilka
                        lat temu 2 razy). Ona jest takim dobrym uśmiechnietym duszkiem na
                        poprawę humoru ale przyszłość w jej wykonaniu to jak dla mnie
                        całkowite nieporozumienie. Jak chcecie sie wygadać żeby ktos Was
                        wysłuchał i pocieszył to jest doskonała ale jako prognoza na
                        przyszłość to dla mnie absolutnie nie
                        • morena3 Re: Do aazz67 20.11.08, 16:33
                          Gość portalu: hannajolanta napisał(a):

> o rety, nie przejmuj sie tym co powiedziała Ci Pani Anna o chłopaku.
                          > Mi nie sprawdziło się zupełnie nic z żadnej dziedziny( byłam kilka
                          > lat temu 2 razy). Ona jest takim dobrym uśmiechnietym duszkiem na
                          > poprawę humoru ale przyszłość w jej wykonaniu to jak dla mnie
                          > całkowite nieporozumienie. Jak chcecie sie wygadać żeby ktos Was
                          > wysłuchał i pocieszył to jest doskonała ale jako prognoza na
                          > przyszłość to dla mnie absolutnie nie
                        • Gość: Taki sobie Re: Do aazz67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 23:03
                          Ja skorzystałem z pomocy tej Pani przez telefon. Zwróciłem się do niej z kłopotem a dostałem mega problem z którym musze się męczyć jeszcze jakiś rok. Czuje się zawiedziony interpretacją tej Pani i kompletnie zdołowany. Skontaktowałem się z tą Panią w nadzieji że kogoś poznam dla siebie a ta Pani powiedziała, że nie poznam nikogo przez rok. Boże, to zabrzmiało jak wyrocznia skazujaca na tkwienie w celibacie z dala od kobiet w jakims konkretnym zwiazku. Nie więcej nie skorzystam z usług tej Pani. Pozdrawiam wszystkich.
                    • Gość: Jolka Re: Do aazz67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 22:28
                      Anna Kempisty jest amatorką to, że napisano parę artykułów o niej nie świadczy o
                      poziomie usług. Taka zabawa w karty w domu. Jak komuś brak charakteru i nie
                      potrafi sam zdecydować co ma zrobić ze swoim życiem może do niej zadzwonić. Tyle
                      samo można wskórać rzucając monetą... przynajmniej zaoszczędzicie kilkaset
                      złotych. Jej usługi są nędzne i nijak mają się do rzeczywistości.
                      • morena3 Re: Do aazz67 20.11.08, 16:31
                        Witam po długiej nie obecności. Nie wiem na jakiej podstawie ktoś tak nie
                        kompetentny i zajadły w swoich podstępach jak gość bbb i jej koleżanka podważają
                        autorytet, 15 -sto letnie doświadczenie zawodowe oraz kompetencje psychologiczne
                        poparte ukończonymi studiami Pani Anny. I do tego piszą to osoby, które widziały
                        Panią Annę tylko na zdjęciach w artykułach gazet. Tak. Żadna tych Pan co tu tak
                        zaciekle te bzdury wypisują nie korzystała z porad tarota ani psychologicznych
                        Pani Anny. Gdyby faktycznie któraś była osobiście na seansie Pani Anny wiedziała
                        by, że ta doświadczona zawodowo kobieta nie przepowiada wypadków. Jeśli widzi
                        podobne zdarzenie w kartach to każe tylko na nie uważać. No proszę szanownego
                        forum. Proszę tylko zwrócić uwagę na kontekst wypowiedzi tych dwóch Pań. Nawet
                        na pierwszy rzut oka widać, że są to wypowiedzi nie trzymające się faktycznego
                        stanu rzeczy. A feeeeeeeeeee. Okropność.
                        • morena3 Re: Do aazz67 20.11.08, 16:45
                          "Anna Kempisty jest amatorką to, że napisano parę artykułów o niej nie świadczy o
                          poziomie usług. Taka zabawa w karty w domu."

Proszę zwrócić uwagę na to zdanie. Osoba, która je napisała nie ma najmniejszego
                          pojęcia o 15 letnim doświadczeniu zawodowym tej wróżki. O jej kompetencjach
                          zawodowych z dziedziny psychologii. Skoro fakt, że piszą o niej gazety według
                          tej Pani to niech nam tutaj publicznie napisze dlaczego o niej gazety nie chcą
                          pisać. Powiem Wam dlaczego. Bo ta Pani co tu pisze niczego szczególnego sobą nie
                          reprezentuje w przeciwieństwie do Pani Anny. "...Taka zabawa w karty w domu."
                          Złociutka napisałaś tak a nawet nie wiesz, że Pani Anna bardzo często zapraszana
                          jest na bardzo prestiżowe imprezy integracyjne organizowane przez największe
                          giganty polskiego biznesu. Drogie Panie nawołuję do Was. Miejcie choć odrobinę
                          honoru i opuście to forum. dajcie już upust tym bredniom.
                          • Gość: Daria82 Re: Do aazz67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 21:44
                            Przecież to aż razi konkurencją, która w nieudolny sposób próbuje
                            kopać dołki pod Panią Anią :). Żałosne, napawdę :).
                            To forum już nie jednej wróżce chiało zepsuć opinię i jakoś nikomu
                            się to nie udało :).
                            Pani Ania ma na szczęście o wiele więcej zadowolonych klientów,
                            którzy stają się jej stałymi klientami niż osób, które plotą nakieś
                            wyssane z palca brednie.
                            Byłam u kilku znanych wróżek, owszem były dobre ale Pani Ania bije
                            je na głowę i trafnością przepowiedni i osobowością i chęcią pomocy.
                            Byłam, sprawdziłam i wiem co mówię. Nie opieram się na cudzych
                            opiniach ale na własnych... porównując jej usługi z innymi. Jest
                            świetna !!! A to kłuje niektórych w oczy.
                            No cóż... tylko im współczuć.
                          • Gość: ddd Re: Do aazz67 IP: *.171.90.254.static.crowley.pl 21.11.08, 09:06
                            jesli juz to ddd i nie jestem zadna konkurencja bylam u pani ani rok temu w
                            grudniu i jest zupelnie inaczej niz mowila, tylko tyle, malo szczegolow duzo
                            ogólow, nawet o moim zdrowiu nie powiedziala wszystkiego w sumie tego co
                            najwazniejsze no ale nic. Ja do niej nic osobiscie nie mam ale dzieki niej juz
                            do zadnej wrozki nie pojde
                            • Gość: ddd Re: Do aazz67 IP: *.171.90.254.static.crowley.pl 21.11.08, 09:13
                              a wróżka to nie psycholog i lepiej isc z nfz o pomoc niż do wróżek chodzić, ale
                              każdy robi co chce z kasą i tyle
                              pozdrawiam
                              • morena3 Re: Do aazz67 28.02.09, 12:22
                                hahaha. Ta się składa że Pani Ania oprócz tego, jest wróżką jest także
                                psychologiem z wykształcenia. Każdy z Was ma prawo pójść do psychologa z NFZ ale
                                nie nie spodziewa się od takiego rezultatu. Szanujący się psycholog niczego nie
                                zrobi za darmo. Dobrze wiemy ile kosztuje seria wizyt u psychologa. Taki z NFZ
                                po dwóch darmowych wizytach też zaproponuje dalszą serie wizyt płatnych. Ta więc
                                pisanie że własną psychikę można ustawić zupełnie za darmo przez NFZ jest
                                głupotą, która świadczy o autorze takiej pisaniny.
                        • Gość: Rebecca Re: Do aazz67 IP: *.skynet.net.pl 05.04.09, 10:39
                          Korzystalam z uslug pani Anny przez telefon. Jako osoba , to
                          przemila kobieta , ale poziom uslug niestety marny.....
                          Nie mam zwyczaju krytykowac ludzi , ale musze stwierdzic , ze pomimo
                          tego , ze Pani Anna ma 15 lat doswiadczenia , jest slaba wrozka...
                          Moze powinna odpoczac i zajac sie czyms innym.
                          To jest bardzo odpowiedzialne zajecie , poniewaz wroz czesto
                          modeluje ludziom zycie ..programujac ich na pewne wydarzenia.
                          Ponad to Tarot nie jest wyrocznia a powinien byc terapia-slowem.
                          Mam wrazenie , ze Pani Anna nie jest swiadoma odpowiedzialnosci jaka
                          spoczywa w jej rekach i jak ktos sie do niej zglasza , to wydaje jej
                          sie , ze moze tej osobie powiedziec co jej sie podoba...
                          • viki333 Ale co Ci się nie podobało? 06.04.09, 13:01

Czy to co Ci powiedziała wrózka, czy to w jaki sposób powiedziała,
                            czy może nic sie nie srawdziło???
    • viki333 A Ja byłam u Pani Ani 18.03.09, 11:16
      Byłam we wrześniu 2008 i na poczatku roku 2009.
      Część rzeczy sie juz sprawdziła, na inne - te dla Mnie naważniejsze
      cały czas czekam, ale Pani Ania mówiła, że na te następne trzeba
      czasu.
      Tez rzeczy, które się sprawdziły utwierdzają Mnie w przekonaniu, że
      Pani Ania napewno cos w tych kartach widzi. Podam przykład- mój mąż
      złozył dok. na egzamin państwowy z pewnej dziedziny - spytałam czy
      go zda i czy wszystko bedzie OK. Pani Ania powiedziała, że go zda
      ale powinien uważać bo jakis mężczyzna zarzuci Mu, że jakis dokument
      jest nie tak złożony. Na koniec lutego mój mąż dostał informację od
      faceta, że jeden z tokumntów jest złożony nie w takiej formie jak
      powinien i ze musi to uzupełnić:)
      Niby nic wielkiego, ale Ona to zauwazyła wczesniej. Dlatego Ja
      wierzę, że cos w tym jest. Inne rzeczy które sie sprawdziły są zbyt
      osobiste. Mówiła Mi, że bedzie Mi cięzko przez pewien czas, że bede
      płakć i w ogóle, ale nie bedzie tak zawsze, a zmiany jekie mają sie
      dokonac w moim życiu z perspektywy czasu osądzę jako dobre.
      Ja polecam Pania Anię.
      Pozdr
    • viki333 Re: Pan Krzysztof - nie polecam 07.04.09, 13:23
      Czy nie pomyliłaś wątku????
    • magmar0509 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 16.08.09, 10:45
      Witam,
      po przeczytaniu waszych opini mam dziwne wrażenie, że Pani Ania
      wiele osobom mówi to samo. Np. że ktoś dwa razy wyjdzie za mąż, że
      wyjedzie zagranicę, że będzie miał lepszą finansowo pracę, że ktoś z
      bliskich będzie miał wypadek samochodowy, że kobieta może być
      molestowana seksualnie. Nie słyszeliście podobnych rzeczy?
      • viki333 Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? 20.08.09, 12:56
        Powiem Ci, że w moim przypadku nic takiego Mi nie mówiła.
      • Gość: aaa Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 19:25
        magmar - zwróciłam uwagę na Twoje słowa. Byłam u p. Kempisty i w odniesieniu do
        różnych bliskich mi osób usłyszałam rzeczy, które wymieniłaś: że ktoś ( ja) dwa
        razy wyjdzie za mąż, że
        > wyjedzie zagranicę, że będzie miał lepszą finansowo pracę, że ktoś z
        > bliskich będzie miał wypadek samochodowy, że kobieta może być
        > molestowana seksualnie
        Czy to znaczy że wszystkim mówi to samo, czy to po prostu bardzo częste
        wydarzenia w ludzkim życiu? Nie wiem?
        Natomiast wiem ,że kilka rzeczy bardzo dla mnie ważnych sprawdziło się, choć w
        nie nie wierzyłam np.: wypadek i konieczna operacja córki; rozstanie z facetem,
        z którym wówczas byłam ( przebiegło dokładnie jak powiedziała).
        Na kilka rzeczy jest jeszcze czas - zastanawiam się jak się potoczą?
        Zastanawiam się też czy czasami nie sugeruję się w moich ( ?) decyzjach tym, co
        od niej usłyszałam. Np decyzja o rozstaniu z facetem była moja, odkochałam się,
        nie byłam w stanie już z nim być. Czy dlatego że wróżka mi to powiedziała?
        Co myślicie?
      • Gość: hania Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.skynet.net.pl 31.12.09, 17:08
        zgadzam sie z Toba... bylam u tej Pani jeden raz dawno temu..i
        wlasnie uslyszalam od niej , ze moge byc molestowana seksualnie...
        Najbardziej mnie rozczulilo jak mowila , ze to i to sie wydarzy..=),
        a mowila sporo negatywow..jednak to MY kreujemy nasze zycie..polecam
        film 'secret'
        na szczescie nic sie nie sprawdzilo..
        POZDRAWIAM WSZYSTKIE FANKI PANI ANNY !!
    • Gość: gosc Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.chello.pl 11.10.10, 11:18
      Nie polecam z prostej przyczyny.

Pytałam o przyszłość,a ta Pani w odpowiedzi przesłała mi odpowiedz, która była prawda w pewnym stopniu- wszystko co napisąła,że ma sie wydarzyc to dotyczyło wydarzeń, które już miały miejsce w przeszłości. Wydarzyły sie w taki sposob , jak Pani anan napisała ,ze maja sie wydarzyć, jednka pytajac o przyszłosc nie chce uzyskiwac odpowiedzi dotyczacej przeszłosci.

Takze interpretacja nie pomogła mi niestesty.
    • Gość: asia Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.home.aster.pl 18.10.10, 00:12
      powiem tak przeszłość była zgodna, przyszłość okazała się kompletnie inna.
      Nie wiem czy to kwestia wróżki czy mojej tajemnicy życiowej...
    • Gość: mania Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: 83.238.98.* 27.10.10, 16:07
      Nie wiem czy ktoś teraz czyta ten post.
      Byłam u tej pani jakiś czas temu i szczerze nie polecam, pomimo rzesz dobrych komentarzy od ludzi ja chyba jestem rodzynkiem o odmiennym zdaniu o tej Pani. Z godzinnej sesji na której byłam nie dostałam odpowiedzi na żadne swoje pytanie, ta Pani ma jakiś swój styl mówienia wszystkiego, tylko nie tego, co chciałam wiedzieć, dowiedziałam się o wielu bzdurach, które teraz po przeszło 5 latach od wróżby nie sprawdziły się, a rady, które od niej dostałam i które ( głupia byłam ) wprowadziłam w życie zakończyły się bardzo negatywnie. Po tej pierwszej i ostatniej wizycie zraziłam się do tego typu ludzi (wróżek). Przyznaję, że coś jest w tarocie takiego, że wszyscy zachwycają się nim i zaślepieni idą za radami tych kart, ja od tamtej pory mam 'uczulenie' na tego typu rzeczy.
      Pozdrawiam
      • Gość: merana Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.10, 10:17
        Moja rada jest taka. Z uczuleniem na cokolwiek idzie się do lekarza. A swoją drogą to bardzo dziwne że po 5 latach tak szczegółowo pamiętałaś że Pani Anna ci przepowiedziała. Moim zdaniem albo masz wyjątkowo dobrą pamięć albo po prostu jesteś konkurencją:).
    • Gość: kasienka Re: Anna Kempisty.Czy ktos zna te wrozke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:42
      nie znam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka