Gość: anta10 IP: *.tvteletronik.pl 11.10.05, 17:19 Czy ktos korzystal z tych uslug? Jest to osoba kompetentna itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zabolina Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:58 Ja pierdzielę, jakaś moda chyba na nagonki. Mi się na razie sprawdziły dwa elementy przepowiedni, z czego jeden uznałam wczesniej za malo prawdopodobny. Nie obchodzi mnie, co mówi KTOŚ. Ważne jest dla mnie to, co ja czułam i jak się czułam w czasie seansu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o 11.10.05, 19:54 no wlasnie a wrozyl ktos przez internet, tzn czy ta pani komus wrozyla przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o 11.10.05, 20:31 kaska123 napisała: > no wlasnie a wrozyl ktos przez internet, tzn czy ta pani komus wrozyla przez > internet Pani Kasiu, czy ma Pani jakieś wątpliwości co do prognozy? Może lepiej jak mi Pani o tym napisze? :) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o 11.10.05, 20:33 vanilla55 napisała: > hmmm, tez mnie interesuje temat Pani Marleny > :) A w jakim sensie? Może ja Pani bezpośrednio odpowiem na nurtujące pytania? :)) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zonka15 Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o 11.10.05, 21:27 Mysle ze Pani Marlena nie ma sie czego obawiac,jest nalepsza i tyle Wam wszystkim powiem. A teraz uciekam,bo nie chce sie wkurzac bzdurami jakie tu co poniektore osoby wypisuja. Tylko nerwy ludziom psujecie wypisujac te nieprawdziwe rzeczy. Wczoraj juz byl post,i co,wszyscy tylko oskarzaja,bez argumentow,ale jak przyjdzie do polecenia to siedza cicho. No tak najlepiej pisac zle, o dobrym sie nie mowi,prawda? Szkoda gadac, ide czytac ksiazke POZDRAWIAM SERDECZNIE PANIA MARLENE (specjalnie napisane duzymy literami jako uznanie) Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o 11.10.05, 21:29 Gość portalu: anilobaz napisał(a): > czyzby Pani Marlena sie obawiala, ze uslyszy slowa krytyki na forum ?? Podobno > konstruktywna krytyka pomaga a nie szkodzi ;-) Nie obawiam się niczego, jesli krytyka jest konstruktywna to tym lepiej, że ją słyszę. Zbieram wszystkie doświadczenia, rozmyślam nad nimi i staram się zachować do tego wszystkiego dystans. Dla mnie najważniejszy jest człowiek. Krytyki na forum było sporo na mój temat, niekoniecznie miłej ( IP*aster.pl w tym przoduje :) ale nie mam zamiaru sypać głowy popiołem. Nie każdy musi być zadowolony, poza tym konkurencja też nie śpi :)Jak już wspomniałam wcześniej, bez obawy, pracy starczy dla każdego... Pisze do kogoś bezpośrednio, bo chcę, by na pewne tematy rozmawiano ze mną. Nawet jeśli mam usłyszeć coś nieprzychylnego, to będe uważała to za cenne doświadczenie. Czytam tutaj często opinie na temat innych osób zajmujących się prognozowaniem i żałuję, że nie mogą nic odpisać. Może lepiej, że zyją w nieświadomości ? Zresztą, cóż są warte złosliwe uwagi rzucone anonimowo zza węgła? Po prostu nic. W każdym razie dziękuję za wszystkie opinie na mój temat, a szczególnie za te złe. Przynajmniej nie popadnę w samozachwyt ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o 11.10.05, 21:37 Nie,ja nie mowie ze mam watpliwosci, tylko jestem ciekawa,bo podobno najlepszy jest jednak kontakt osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o 11.10.05, 21:50 kaska123 napisała: > Nie,ja nie mowie ze mam watpliwosci, tylko jestem ciekawa,bo podobno najlepszy > jest jednak kontakt osobisty. Odległośc nie ma żadnego znaczenia, niemniej jak już wcześniej pisałam, między osobami, które w tym uczestniczą dobrze jest wytworzyć miły nastrój, mail, czy telefon trochę to zubożają... Poza tym osobiste spotkania mają więcej mozliwości, na przykład zawsze mozna od razu rozwiać jakieś wątpliwości :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o 12.10.05, 08:48 kaska123 napisała: > Nie,ja nie mowie ze mam watpliwosci, tylko jestem ciekawa,bo podobno najlepszy > jest jednak kontakt osobisty. To zalezy od wrozki. Sa takie, ktore tego nie robia, inne nie czuja oporow. To moze byc kwestia doswiadczenia, te mniej doswiadczone zapieraja sie (np. ja), inne sa na tyle wyrobione, ze im to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz uwaga 11.10.05, 22:14 panie marlena wiarygodnością może jedynie mi ustępować. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezy_oddech Re: 28.04.06, 21:25 Wróżyólam sobie dokładnie 11 miesięcy temu i sprawdziły sie tylko 2 rzeczy. Pozostała część przepowiedni, no cóż, to bajka. Niestety to nie odmieniło mojego zycia. Wydaje mi się, ze wróżka chcąc kogoś ukierunkować, dać mu wskazówki powinna je dostosować do jego warunków życiowych. AI tu pani marlena poniosła fiasko. Fajnie jest pocieszyc klienta, że sytuacja poprawi się jak kupi sobie samochód. Tylko wcześniej należy zwrócić uwagę, czy go stać na to. Odpowiedz Link Zgłoś
korfos Re: 29.04.06, 08:57 swiezy_oddech napisała: > Wróżyólam sobie dokładnie 11 miesięcy temu i sprawdziły sie tylko 2 rzeczy. > Pozostała część przepowiedni, no cóż, to bajka. Niestety to nie odmieniło > mojego zycia. Wydaje mi się, ze wróżka chcąc kogoś ukierunkować, dać mu > wskazówki powinna je dostosować do jego warunków życiowych. AI tu pani marlena > poniosła fiasko. Fajnie jest pocieszyc klienta, że sytuacja poprawi się jak > kupi sobie samochód. Tylko wcześniej należy zwrócić uwagę, czy go stać na to. Trzeba Było przedstawić jej deklarację majątkową ! Hehehe Przyszłaś z nadzieja dokonania cudu? A co sama zrobiłaś? Na pewno nic ! Bo wszystko ma się SAMO spełniać, tak?? Co za brednie! Lepiej weź się w garść dziewczyno i zacznij coś robić. Ja byłem raz u takiej osoby i dostałem kopniaka w tyłek, w postaci pokazania mi kim jestem i co mogę ze sobą zrobić ! Teraz jestem innym człowiekiem i przestałem czekać na gwiazdkę z nieba. Radzę Ci to samo ! P. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezy_oddech Re: do korfos 29.04.06, 09:24 Wyciagnąłeś błędne wnioski z mojej wypowiedzi. Ale idąc do wróżki powinna ona nas na kierunkować, w pokazaniu dziedziny, w którekj możesz się wykazać, powinna zaakcentować coś co jest w tobie silne. A pani Marlena dała mi odpowiedzi na wszystkie pytania. Oczywiście same pozytywy. Z których tylko 2 rzeczy sie sprawdziły. Przy czym jedno z tych wydarzeń było dla mnie oczywiste, że tak ma być. Nic nie jest w życiu idealne. A wróżba Marleny miała w sobie wiele achów i echów. I nici z tego. Czyli wróżka powinna przygotować mnie, że beda kłopoty w osiagnieciu upragnionego celu, jakie to beda kłopoty itd. A ja takich wskazówek nie otrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
malcoma Re: do korfos 29.04.06, 10:04 Nie na wrozek idealnych,mysle ze zadna nie jest w 100% w stanie powiedziec ze na pewno tak bedzie i koniec i dac 100% gwarancje - niezaleznie czy jest to slynna Pani z telewizji czy skromna nieznana wrozka . Wiele rzeczy zalezy od nas samych,w zaleznosci jaka droga pojdziemy wszystko moze ulec zmianie.Popatrz na wiele postow i wypowiedzi osob ktore bywaly czy bywaja u roznych z calej Polski wrozek,nie ma chyba tu osoby ktorej sprawdzilo sie wszystko co do joty,krok po kroku itd.Zadna szanowana wrozka nie da Ci tej gwarancji. W zyciu pojawia sie tyle wydarzen,ktore moga zmienic wszystko. Sa tez szczesliwcy (ale chyba niewiele) ktorym wszzystko sie poukladalo, ale mysle ze dolozyli wszelkich staran zeby tak wlasnie bylo. Wrozka nie wyrocznia,wiele osob czeka z zalozonymi rekami,az wrozba sie spelni i nic nie robi w tym kierunku aby tak bylo.Jezeli idziesz z zalozeniem ze to co powie sie stanie i nic nie robisz w tym kierunku to zycze powodzenia,moze 2 lub 3 rzeczy sie spelnia, a potem beda dasy i mowienie ze wrozka jest be… Karty czasem wiele rzeczy ukrywaja i nie pokazuja (nie chca, nie jest ten czas na odkrycie pewnych inf itp.). Poza tym seans musial by trwa z pare dobrych godzin aby wszystko odkryc, ale mysle ze trzeba tez współpracować z taka osoba, aby wiedziała konkretnie o co Ci chodzi i co chcesz wiedziec. Tarot to niewyrocznia i wiele osob wlasnie tak tu pisze, jest wskazowka na zycie i na to jak postępować, bardziej jest doradca życiowym. Nigdy nie słyszeliśmy np. ze Tarot pokazal jakie liczby w totka wygraja w danym dniu – i tu odpowiedz na pytanie, nikt nie jest wszechwiedzacy, ani wrozka ani karty, gdyby tak było to mielibysmy tylu milionerow i szczęśliwców ze hoho. Wrozki nie poukładają za nas zycia, sami musimy dołożyć staran żeby tak wlasnie było, czasem mamy ograniczenia bo nie wierzymy, stad potem takie skutki. Jeżeli było cos nie tak, trzeba było zwrocic się jeszcze raz z prosba o wyjaśnienie czy sprawdzenie, a wiem ze Pani Marlena nie jest osoba, która zamyka za Klientem drzwi na zasadzie idz Pan i niech się dzieje, a jak będziesz chciał to wroc i zaplac za kolejna sesje to zobaczymy co jest nie tak (a wiele wrozek tak wlasnie robi, 45 minut, koniec i do widzenia) Zycze wytrwałości i wielu spełnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szelma/okolice Poz Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 07:24 Pani Marlena jest napewno wiarygodna. Wszystko co powiedziała sprawdziło się czy to wcześniej czy to ciut później - niestety :). Cenię ją za szczerość i nie obwijanie w tzw. bawełnę. Jeśli chodzi o odległość to ja piszę do niej wyłącznie przez maila lub gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaaaaasia Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 11.05.06, 15:32 A gdzie przyjmuje Pani Marlena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o IP: 83.238.13.* 13.05.06, 10:58 A czy może ktoś podać namiary do Pani Marleny??mój meil sowa1313@wp.pl z gory dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:40 Pani Marlena pomogła mi w wielu sytuacjach mojego życia i dała mi wiele cennych wskazówek. Dzisiaj mogę powiedzieć, że jest lepsza od wszystkich innych "niby" zaufanych osób. Polecam gorąco Panią Marlenę. Jest dyskretna, cierpliwa i mądra. Jesli macie problemy i potrzebujecie pomocy spróbujcie, a na pewno odnajdziecie wskazówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa151260@wp.pl Re: Czy Pani Marlena Skrabulska jest wiarygodna o IP: *.dgpp.pp / *.poczta-polska.pl 10.08.06, 15:19 Czy mogę prosić namiary na Pania Marlenę. Ile kosztuke wizyta osobiście. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś