Dodaj do ulubionych

korzystał ktoś ze str magia.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:32
chciałabym zapytać czy ktoś korzystał z usług wróżenia, które są na stronie
magia.pl, cena nie jest niska więc chicałabym znać opinię osób, które być
może korzystały z horoskopów proponowanych przez panie na tej stronie, warto,
komuś pomogło?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: korzystał ktoś ze str magia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:28
      jeszcze nikt się nie pokusił :-(
      • Gość: Monika Re: korzystał ktoś ze str magia.pl IP: *.futuro.pl 18.11.05, 14:41
        Dziwisz sie? Za taka cene tez bym sie nie pokusila;)
        • Gość: ja Re: korzystał ktoś ze str magia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:43
          własnie dlatego chciałam mieć pewność czy warto bo pieniądze wyrzucić to nie
          problem, a ceny u nich są rzeczywiście zabójczo wysokie więc może to ta jakość
          tak podbija ;-)
          • Gość: Monika Re: korzystał ktoś ze str magia.pl IP: *.futuro.pl 18.11.05, 15:20
            No nie wiem, w koncu nie zawsze cena oznacza jakosc;) Bylo tutaj tez troche
            opini na temat znanych wrozek, ktore sie cenia w granicach 100-250 i tez nie
            wszyscy byli zadowoleni z ich uslug. Jakby nie patrzec wrozka tez czlowiek i
            tez moze miec gorszy dzien. Nie lepiej wybrac sie do jakiejs sprawdzonej i
            poleconej wrozki? Mnie jakos odstraszaja te, ktore tak nachalnie sie oglaszaja
            i reklamuja w necie. Ale to tylko moje zdanie;) Pozdrawiam:)
            • Gość: ja Re: korzystał ktoś ze str magia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:37
              wiesz może i lepiej ale w mojej miejscowości cenionych wróżek jak na lekarstwo
              a jechać setkę kilometrów tylko dla wróżki to też kiepski pomysł, nic to czas
              pokaże rozwiązanie będzie najtaniej :-)
    • landrynka8 Re: korzystał ktoś ze str magia.pl 18.11.05, 18:05
      Nie i nie zamierzam, dziękuje za wrózby. Nie ma zaufania.
    • agrentowy4321 Re: korzystał ktoś ze str magia.pl 07.03.23, 06:05
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: korzystał ktoś ze str magia.pl 27.04.23, 20:56
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka