ka2ma 22.02.03, 10:46 Wróżki kochane powiedzcie mi ja Pani skorpion i moj Pan wodnik, czy taki związek ma szanse... wszedzie pisze bez szans.... chce wiedziec :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xzielak Re: skorpion+wodnik??? 25.02.03, 19:43 hmm wodnik i skoprion powiem szczerze nie ma nawet najmniejszych szans skorpion wymeczy wodnika swoimi potrzebami a wodnik potrzebuje wolnosci przede wszystkim nie lubi jaktos nim kieruje a skorpion wlasnie jest taki ze kieruje innymi napisze do kogo wodnik najbardziej odpowiada oraz skorpion do kogo najbardziej odpowiada natomiast wodnik bedzie mial przyszlosc z: -waga -strzelec -wodnik a skorpion z: -koziorozec -ryby mam nadzieje ze ja was nie urazilem jezeli tak to przepraszam jak najbardziej ja sam jestem zodiakalnym wodnikiem :))) i jestem z waga i jest naprawde sssssuuuuuuuuppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrr!!!!! nic dodac nic ujac :PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ka2ma Re: skorpion+wodnik??? 28.02.03, 08:15 Ale powiem wam ze moj Pan wodnik lubi jak sie nim kieruje,nie lubi zadzic woli gdy ktos inny za niego podejmuje decyzje wiec moze jednak ma szanse taki zwiazek ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
xzielak Re: skorpion+wodnik??? 04.03.03, 16:41 hmm szczerze mowiac nie mam zdania nie chce oszukiwac itp ale zycze wam powodzenia!! pozdrawiam!! sprawdz numerologie partnerska to duzo daje tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam45 Re: skorpion+wodnik??? 16.11.24, 13:51 Tu się mylisz trochę. Jestem skorpionem mam żonę wodniczek mam dwójkę dzieci i jesteśmy z sobą 14 lat i jesteśmy razem szczęśliwy dogadujemy się i rozumiemy. Znamy swoje potrzebny i wartości oraz oczekiwania. Trzeba rozdzielić na dwie części skorpiona dojrzały skropione a nie dojrzały skorpion jest ogromna różnica i tak samo jest z wodniczka dojrzała wodniczka a nie dojrzała wodniczka też się ogromnie różni. Ja z swoją żoną poznaliśmy się jako bardzo młodzi i na początku nie byliśmy zrozumiali ale dzięki naszej determinacja budowania zdrowego związku z prawdziwych uczucie i miłości jesteśmy razem tyle lat. W tych znakach jest duża różnica ale dzięki rozmowa o uczuciach i potrzebach i rozumieniu oraz puscia na kompromis jesteś razem. Z zwykłej znajomości szkolnej powstała diamentowy związek małżeński ale to nie znaczy że można już odpuścić bo nadal trzeba taki diamentowy związek małżeński nabłyszczać. Do tanga trzeba dwojga. Pozdrawiam szczęśliwy mąż z żoną i dwójką dzieci 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: skorpion+wodnik??? 04.03.03, 21:53 Witam serdecznie, horoskop to nie tylko znak zodiaku, w jakim znajdowało się Słońce w dniu urodzenia. Więc choć niby Wodnik nie pasuje do Skorpiona, to może okazać się, że konkretny Skorpion ma w swoim horoskopie wiele cech Wodnika, a konkretny Wodnik cechy Skorpiona - dzięki temu czują się wprost dla siebie stworzeni. Więc chociaż niewiele łączy Wodniki i Skorpiony, to w przypadku konkretnych osób może okazać się, że to istoty dla siebie idealne. A mówi się, że Wodnik i Skorpion to niezbyt harmonijna para, bo Skorpion jest znakiem wodnym, pełnym pasji i emocji. Pragnie przeżywać, posiadać, docierać do niezbadanych głębi swojej duszy. Wodnik to znak powietrzny, pragnący myśleć i analizować każdy swój krok. Stąd w charakterystykach astrologicznych wielu autorów nie daje im maksymalnych not. Jednak skoro jest między Wami dobrze, to nie należy się zbytnio tym sugerować. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
effa_ Re: skorpion+wodnik??? 05.03.03, 19:38 przepraszam że się doczepiam do tego wątku - ale na mój pani nie odpowiedziała więc może tu... a problem taki sam ja skorpion 24.10.74 godz. 2.35 w nocy W-wa pan wodnik 4.2.67 niestety godziny nie znam, tez W-wa bardzo bym prosiła o krótką charakterystykę czy to ma szanse:) Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: skorpion+wodnik??? 15.03.03, 15:15 Witam ponownie, akurat tak się w Państwa przypadku stało, że Mars w Pani horoskopie znajduje się w koniunkcji z planetą Uran - a Uran jest władcą Wodnika. Choćby z tego powodu Wodniki będą się Pani podobać - a ten sympatyczny Wodnik szczególnie, bo ma Marsa tam gdzie Pani ma Wenus, a w dodatku Słońce tam gdzie Pani Księżyc - a to dla miłości bardzo dobry znak! Jednym słowem: gwiazdy są na tak :) Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nola_be Re: skorpion+wodnik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 20:35 Dzień dobry, Czy ja przy okazji mogę zapytać o to samo? Ja 11.11.83, godz. 20.40, a on 31.01.84 godziny nie znam. Będę wdzięczna za odpowiedź :) Pozdrawiam, Nola Odpowiedz Link Zgłoś
leadcrow Re: skorpion+wodnik??? 15.03.03, 04:01 Witam ! ja nie wiem z jakimi wodnikami mieliście do czynienia , ale z doswiadczenia powiem wam ze taki układ jest bez szans powodzenia Jako typowy wodnik nie znosze osób które chcą za wszelką cenę mną sterować a tak jest ze skorpionami, czyż nie? sami przyznajcie Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: skorpion+wodnik??? 15.03.03, 15:11 Witam ponownie, oczywiście, że typowy Wodnik aż wzdryga się na samą myśl, że ktoś chce nim sterować. Zresztą Wodniki sa na tyle uparte i nieobliczalbne, że w praktyce takie "sterowanie" może okazać się niemożliwe. Jednak z drugiej strony także Wodnik potrzebuje opieki, stałości, troski - i taką opiekę może dać mu Skorpion. Podobnie jak Wodnik może dać Skorpionowi wielką inspirację. Związek taki wymaga jednak odpowiedzialności, szczerości, wzajemnego zaufania. A to jest trudne nie tylko dla Skorpionów czy Wodników :) Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś