buena_xena 16.09.06, 22:49 Mam dzis dobry humor - zajrze komus w gwiazdy...... kto chetny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: surprise! IP: *.ists.pl 17.09.06, 08:32 Ooo, ja bardzo prosze!!! Baaardzo mi jest potrzebna wróżba! Czy mam podać jakieś szczegóły? wysłać na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
jagaaga Re: surprise! 17.09.06, 08:43 hej, wysłałam Ci date ur i na maila! Prosiłabym o wróżbę:)))) Dziękuję z góry:)) Buziaczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: surprise! 17.09.06, 11:51 Poprosze o dane: dzien - miesiac - rok urodzenia, z dokladna godzina i miejscem urodzin. Skupie sie na indywidualnym kosmogramie - nie na porowonawczych, wiec nie bede odpowiadac "czy mi sie ulozy z panem x", bo to juz astrologia porownawcza. Jako, ze sie wpisaly dwie osoby - wiec te dwie dostana krotka charakterysytke swojej osoby w oparciu o kosmogram. To taki maly prezencik ode mnie, jako ze jestem nowa na tym forum. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vestalinka Re: surprise! 17.09.06, 14:28 To jeszcze ja poproszę króciutką charakterystykę:) Moje dane:27.02.1978.,godz.4:30 Częstochowa.Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 a to moje suprose na dobry początek dnia;) 17.09.06, 14:30 ja tez poprosze moje dane to 06.06.66 piekło 6:66 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka do Ollaboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:37 Skorpionek,co? Wyczuwam takich co włażą mi na ASC:) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: do Ollaboga 17.09.06, 15:53 jasne, ze skorpionek i to do potęgi... :)))) Taki co jak mu źle to niestety nie trzyma tego w sobie. I taki, że jak przegra i nie widzi wyjścia to niszczy siebie do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 super rice :))))) oddam za całusa...:))))) 17.09.06, 15:58 Zreszta weszłaś mi asc na asc;) i ciekawe gdzie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: super rice :))))) oddam za całusa...:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:33 Kochanieńka,no to wspólny ascendencik...u mnie jeszcze Księżyc w Skorpionku wrrrrr:):): Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: super rice :))))) oddam za całusa...:))))) 18.09.06, 20:09 u mnie księzyc i słonce i uran i wenus:)) chyba tyle a no i ten asc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 ten całus tyczył się facetów !! 17.09.06, 16:04 NIe myśl sobie Bianeczko!! Ubianeczko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaharet ja też chcę! 17.09.06, 17:07 Ja też bym chciała jakąś radę, bo stoję na skrzyżowaniu........12.05.1975 13.20 Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: ja też chcę! 17.09.06, 17:29 Skoro stoisz na skrzyżowaniu jak rozumiem w warszawie to niezły korek się zrobił przez Ciebie ... oj brzydko... Jak ruszysz tam gdzie czujesz, że dobra droga to odrazu Ci ulzy;) taka moja głupawka;) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaharet Re: ja też chcę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:05 czuję, ale boję się jak cholera i w dodatku inni czują inaczej........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabcia Re: surprise! IP: *.aster.pl 17.09.06, 18:08 jeślijeszcze można skorzystać z niespodzianki to proszę:22 06 65 w-wa godz.15.45 zaba1476@wp.pl. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mk1975 Re: surprise! 18.09.06, 08:42 wysłałam na prywatną, proszę przeczytaj, dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena wazna uwaga 18.09.06, 14:03 Kochani, nie jestem w stanie odpowiedziec takiej ilosci osob jaka do mnie napisala - zaznaczylam wyraznie - pierwsze dwie osoby dostana krotka charakterystyke swojej osoby, tylko prosze o chwile cierpliwosci. To nie jest wrozba, bo gwiazdy to nie karty tarota. Nie jestem tez jasnowidzem niestety. Pasjonuje mnie astrologia stad chetnie napisze pare slow (doslownie!) na temat tego co widze w kosmogramie. Radze tez to potraktowac z lekkim dystansem, a nie jako remedium na powazne problemy zyciowe, zwlaszcza zdrowotne. Prosba do osoby, ktora wpisala sie jako pierwsza w watku pod nickiem: "a", zeby podala dokladnie swoje namiary. W przeciwnym wypadku nie bede w stanie odpowiedziec. Jagaaga cierpliwosci - napisze wkrotce. Wszystkim zainteresowanym dziekuje i przepraszam, ze nie bede mogla spelnic waszej prosby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagaaga Re: wazna uwaga IP: *.ists.pl 18.09.06, 20:35 Ok, poczekam! dziękuję Ci z góry bardzo serdecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś