Gość: Lenka IP: *.retsat1.com.pl 20.09.06, 22:14 Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jakim znakiem zodiaku jestem: lwem czy panną? Urodziłam się 23.08.77 o godz. 00:20. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Panna 21.09.06, 01:03 Panna, i to podwojna, bo w tym znaku oprocz Slonca przebywa jeszcze Merkury. Pozostale planety osobiste: Ksiezyc w Strzelcu, Wenus w Raku, Mars w Bliznietach, Planety spoleczne: Jowisz w Raku, Saturn w Lwie Planety pokoleniowe: Uran w Skorpionie, Neptun w Strzelcu, Pluton w Wadze. Na planety spoleczne i pokoleniowe nie zwracaj za bardzo uwagi, bierz od uwage osobiste wedlug klucza: Slonce - ego, Ksiezyc - emocje, Wenus - Ty jako kobieta, stosunek do partnerstwa i pieniedzy, Mars - sposob dzialania. Ascendent najprawdopodobniej masz w Byku - najprawdopodobniej, bo ustawilam na Warszawe - ale nawet jesli jestes z miejscowosci krancowej obecnych granic Polski, to nie powinien przejsc do innego znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Panna IP: *.retsat1.com.pl 23.09.06, 16:26 Anahella, bardzo Ci dziękuję za ten opis, ale kurczę nic mi to nie mówi: np.Księżyc w Strzelcu. Gdybyś miała czas napisać coś więcej byłabym zobowiązana! I jeszcze jedno: urodziłam się w Łodzi.Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś