eftelya 30.09.06, 18:42 Czy znajdzie się osoba dobrej woli, ktora w wolnej chwili moglaby mi powrozyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_o1 Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 30.09.06, 18:54 Dziwie sie ze na tym forum jest tyle osob, ktore sie spodziewaja, ze inni beda dla nich pracowac za darmo i to w swoim wolnym czasie !!!!! No chyba ze w zamian i w ramach dobrej woli te osoby tez wykonaja w wolnym czasie dla wrozki jakies prace np. jakas ksiegowa z dobrej woli zrobi zestawienie albo fryzjerka za darmo uczesze, kucharka przygotuje niedzielny obiad, lekarka przebada itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zabianna Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 30.09.06, 19:46 Nie ma to jak wypowiedzi zgorzknialych osob, ktore holduja zasadzie, ze w zyciu nie ma nic za darmo. Skoro ktos nie potrafi bezinteresownie dac czegos komus od siebie to nie moze sie spodziewac, ze ktos zrobi cos dla niego. Ja mam na ten temat inne zdanie. Nie prosilam o nic nikogo na tym forum, ale na innym owszem i znalazlo sie wiele osob, ktore bezinteresownie poswiecily mi swoj wolny czas za co jestem im bardzo wdzieczna. Ciekawa jestem czy jesli ciebie ktos prosi o pomoc to zawsze pytasz co w zamian dostaniesz albo ile ci za to zaplaca? zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw36 Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 01.10.06, 18:22 ciekawe czy balbina to wrozka?Jesli nia jest to pewnie bierze niezla kase za seansik. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_o1 Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 01.10.06, 19:29 Nie jestem wróżką, ale klientką wróżki i nigdy by mi nie przyszło do głowy żeby ją prosić o darmową wrózbę, bo za bardzo szanuję czas i pracę innych, bez względu na to czy to wróżki, czy ktoś inny. Nigdy nie odmówiłabym gdyby ktos mnie prosił, żeby mu kupić coś do jedzenia, bo jest głodny a nie ma pieniędzy, ale wróżba to nie artykuł pierwszej potrzeby i jak kogoś nie stać, to powinien spróbowac się bez tego obejśc, a jak ma doła, albo szuka porady czy wsparcia, to są dostępne bezpłatne poradnie psychologiczne i telefony zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_ach_dlaczego Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 06.10.06, 15:24 Balbina, masz w stu procentach rację ! Odpowiedz Link Zgłoś
eftelya Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 07.10.06, 00:27 Po pierwsze nie rozumiem czemu przeszkadza wam moje pytanie skoro nie jestescie wrokami i nie macie zamiaru wrozyc. Po drugie nie prosilam o wrozbe "zawodowych" wrozek, ktore zajmuja sie tym na co dzien i zarabiaja tak na chleb. Jest jednak duzo osob, ktore zajmuja sie tym hobbystycznie lub dopiero sie ucza i chetnie pomagaja innym. Nie rozumiem co w tym zlego, ze zapytalam. Ja sama dziele sie swoim hobby i pomagam innym nie biorac za to pieniedzy,chociaz moglabym, poniewaz sprawiam mi to przyjemnosc i lubie to robic. Ciesze sie jak moge cos dla kogos zrobic i wybaczcie, ze czasem zapominam,ze wiekszosc tego cudownego spoleczenstwa przelicza wszystko na zacne pieniazki. W moim otoczeniu nie zawsze za wszystko trzeba placic i sama nie biore za wszystko pieniedzy wiec czasem zapominam, ze sa ludzie dla, ktorych wszystko przelicza sie na cyfry na banknotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy IP: *.onlink.net 07.10.06, 03:37 brawo zabianna. Kazdy chce zarabiac nie patrzac ,ze komus mozna bezinteresownie pomoc. Poza tym czesto sie zdarza, ze internetowe wrozki to zwykle szachrajki, ktore robia kase naciagajac przygnebionych, zdewastowanych i potrzebujacych wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinek Do forumowiczek z tego tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 07:54 PBK napisał: Kazdy chce zarabiac nie patrzac ,ze komus mozna bezinteresownie pomoc. Witam Od roku jestem nieźle wyposzczony i jetem na głodzie bo nie miałem kobiety. Więc taka prośba czy dałabyś mi bezinteresownie swojej dupy. Może któraś z forumowiczek zrobi to za darmo ??? Baby głupie wam się chyba w tych łepetynach pomieszło i to niezle. Nie ma nic za darmo na tym świecie ! Coś za coś i taka jest zasada rządząca tym światem. Przeglądam to forum i inne fora i stale na kazdym stale ten temat sam. Wróżba za pieniądze czy też nie. Czy dziwka da ci dupy za darmo ?? Kopła by cię w dupę i powiedziała spadaj. Zobaczcie sobie annonsy erotyczne kobiet 200 zł za spotkanie ze mną za 1 godzinę. 250zł za super blondynkę. Wiec co się dziwicie ze wróżka chce zarobić. Skoro ceni się 200 zł albo 300, a nawet 400 zł spotkałem się i trafia na naiwnych to co się dziwicie. Jej szczeście ze na takich trafiła. A wam głupie baby nic wam do tego. Czy fryzjerka zrobi coś za darmo ? Czy lekarz będzie leczył cię za darmo ? Czy mechanik naprawi samochód za darmo ? Nie !!! Każdy chce z czegoś żyć. Potrzeba tutaj wiele zcasu aby zmieniła się mentalnośc ludzi i sposób patrzenia na karty. Wiele ludzi jest nieuczciwych, pracują a podają się za niepracujących bo dobrze jakby się udało oszukać naiwną wróżkę. Wtedy na forum napewno by było to wychwalane pod niebiosa - prawda. Ale jak wróżka chce pieniędzy to napewno jest to coś złego. Ona nie może brać pieniędzy, bo ma dar np; od boga wiec skoro dostała go zadarmo więc niech się udziewla za darmo. A wiec skoro drogie kobiety macie cztery litery to dawajcie je za darmo. A dlaczego nie !! Skoro wróżka ma pracować to też dawajcie za darmo. Baby nie patrzcie tylko w jedną stronę ale miejscie oczy otwarte szeroko i popatrzcie na problem z innych punktów widzenia. Zamiast tworzyć tutaj na tym forum brednie i pisać głupie posty ze ten dobry czy tamta dobra albo ten bierze pieniądze albo tamta. Sami zapytajcie się jednej wróżki czy wróża dlaczego bierze pieniądze za wróżbę. Będzie to zdecydowanie lepsze niż oczernianie ludzi nie mogących się bronić na tym forum. Pozdrawiam Kinek Odpowiedz Link Zgłoś
zabianna Re: Do forumowiczek z tego tematu 07.10.06, 12:34 Ale nikt nie ma pretensji do wrozek, ze biora za to pieniadze. To normalny sosob zarabiania na zycie jak kazdy inny. Poza tym nie bede tu sobie strzepic niepotrzebnie jezyka. Kazdy ma swoje zdanie. Ciesze sie jednak, ze moge zyc otoczona ludzmi, ktorych proszac o pomoc nie musze dodatkowo pytac ile musze im za to zaplacic. Moze nigdy czegos takiego nie doswiadczyliscie, ale to na prawde mile:) I bardzo ciesze sie ze moge tak zyc. A wy? No coz jesli dobrze wam w swiecie, w ktorym wszystko kosztuje to w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinek Re: Do forumowiczek z tego tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:00 Autor: zabianna Ale nikt nie ma pretensji do wrozek, ze biora za to pieniadze. Witam Jak to nie ma ? Jak przecież osoba o nicku PBK pisze cytuje. Poza tym czesto sie zdarza, ze internetowe wrozki to zwykle szachrajki, ktore robia kase naciagajac przygnebionych, zdewastowanych i potrzebujacych wsparcia. Nie chce mi się dalej w postach grzebac ale ewidentnie przebijają pretensje tutaj od ludzi że ktoś zarabia na wróżeniu. Czego jeden z drugim żałujesz. fakt faktem ze ceny za wróżby są drogie ale kazdy chce jakoś zarobić na życie. Sprzedać i zyskać i na odwrót zyskać i sprzedać to sens karty 9 monet. Wszystko na sprzedaż. Wieksszość klientów to laicy co mają znikomą wiedzę ezoteryczną o naukach okultystycznych. Nikt nikogo nie bedzie edukował tutaj z osobna bo to strata czasu a ludzie i tak nic nie rozumiją co się do nich mówi. Taki temat o zarabianu przez wróżki jest powtarzany milon razy na forum i są swary. A gdyby tak jeden z drugim co zajmuje się kartamiu tarota pomyślał tym swoim pustym czajnikiem, że sens tegio co mówi o zarabianu jest wpisany w tarota czyli tarot jest odbiciem zasad rzadących światmm zapisanym na kartach to wszelkie dyskusje były by niepotrzebne. Dyskutyjecie tutaj i szukacie kwadratowych jaj a zamiast ruszyć tą pustą mózgownica i pomyśleć ze przecież w tarocie karta 9 monet jest wpisana w zasady rządzenia świata: Oto sens karty 9 monet. Dziewiątka Monet czyli wszystko na sprzedaż czyli odsłanianie tajemnic Dziewiątka Monet zawiera dwa wątki, które jednak dla nie-ludzkiej inteligencji (czyli dla inteligencji duchów przemawiających poprzez karty tarota) - zlewają się w jedno. Jeden wątek, to wydobywanie na jaw rzeczy do tej pory ukrytych, zakopanych, pogrzebanych - gdzie? - oczywiście w głębi Ziemi, jako że Monety w tarocie to to samo, co żywioł Ziemi w astrologii i w magii. Drugi watek, to wystawianie wszystkiego na sprzedaż, handel totalny. Gdybyśmy sobie wyobrazili świat, w którym rządzą wyłącznie energie tej karty, mielibyśmy społeczeństwo, dla którego nie ma świętości ani tabu, i gdzie wszystko należy wydobyć, wyciągnąć na jaw - i czym prędzej sprzedać. To, co powiedziałem, obejmuje również handel zaufaniem (czyli płatną zdradę) oraz handel własnym (lub cudzym) ciałem, co też ma swoje odpowiednie nazwy. Widzimy więc, że moc Dziewiątki Monet bardzo pomaga w biznesie, ale równie sprawnie kusi do złego. Wróżki amatorki i ludzie laicy dyskutujący na temat tarota i wróżb oraz korzysci płynących z tego. Okultysci zakleli w karcie 9 monet sens powyższego znaczenia. Widocznie świat kojarzył im, się z zarabianiem i czerpaniem z tego korzysci. W powyższym opisie widać, ze karta ta pokazuje sprzedarz wszytskiego a nawet tajemnic. Takimi tajemnicami są wiadomości płynące z tarota. Jednak ludzie to są ludzie na wszystkim patrzą zarobić i mieć ze wszytskiego korzyśc. Niestety prawa świata ducha są inne od świata materii. W materii rządzi pieniądz i on rozwiązuje większośc problemów. W świecie duchowym nie rządzi materia ale inne prawa. Tam się wszystko odbywa bez żadnych korzyści a jedynie na miłości. Za dobry uczynek płaci się dobrym uczynkiem i nie robi się z tego żadnych korzyści ani nie przyjmuje. Ludzie są głupcami a chcą być nauczcielami. Wiele czasu minie i nie jedenm raz koło fortuny się obróci zanim przyjdzie im coś z tego zrozumieć. Świat materii miewa się innymi prawami a świat duchowy innymi. I to trzeba zrozumieć. Nie chce mi sie wiecej klepac w klawiaturę ale zastanówicie sie trochę a nie klepcie i licznik postów nabijajcie ciągnac temat który nic do dyskusji nie wnosi. Pozdrawiam Kinek Odpowiedz Link Zgłoś
zabianna Re: Do forumowiczek z tego tematu 07.10.06, 15:18 Na teamt tarota i wymienionych 9monet wypowiedziec sie niemoge poniewaz nie uznaje tych kart. Kazde inne karty czy metody przewidywania przyszlosci ok, ale nie tarot. Jest bardzo popularny, nie mam nic przeciwko, ale osobiscie nie wierze tym karta i uwazam ze so "zle". Taka mala prywatna opinia. Co do zarabiania na wrozbach... to jak juz wspomnialam wczesniej, kazdy musi jesc, placic rachunki itp. osoby zajmujacer sie wrozeniem tez musza zarabiac. Nie mam nic przeciwko, zawod jak kazdy inny. Zauwazam jednak roznice pomiedzy hmmmm jakby to powiedziec osobami wrozacymizawodowo (nie znalazlam lepszego okreslenia), a osobami, ktore dopiero sie ucza lub od czasu do czasu robia to dla przyjemnosci. Czy np.zaplacilibyscie wrozce, ktora odczytywalay wasz los z kart uzywajac przy tym 5 ksiazek i mowiaca "przepraszam, ale tegoczy tamtego nie jestem pewna bo dopiero sie ucze"? Na pewno nie, a i ona sama nie powinna nawet prosic o pieniadze, gdyz po prostu nie jest wiarygodna. Jest to po prostu sposob spedzania wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do forumowiczek z tego tematu IP: *.e-wro.net.pl 07.10.06, 15:45 kinek przeczytał książkę Juźwiaka i teraz jest bardzo oświecony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gościa Re: Do forumowiczek z tego tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinek Do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:59 Nie jest to ważne czy przeczytałem czy też nie i za oswieconego się nie uważam jak to bezczelnie podkreśliłeś a chyba zbyt za daleko się posuwasz gościu w swoich stwierdzeniach. Jeżeli ty jestes taki mądry i pozjadałeś wszyttskie rozumy to powiedz nam coś sensownego a nie oceniaj nikogo. Nie będe z tobą dyskutował - nie ten poziom. Napisz coś z sensem w tym temacie to pogadamy . A co do Wojciecha Jóżwiaka to naucz sie poprawnie pisać jego nazwisko bo Jóźwiak pisze się przez ó zamknięte a nie otwarte. Nie będe pisał dalej bo mnie twoja ortografia razi w oczy. A książkę jóźwiaka użyłem tutaj jako porównanie - kapiszi gościu. Mam nadzieje że się zrozumieliśmy. Pozdrawiam kinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Do gościa IP: *.e-wro.net.pl 07.10.06, 19:01 Nazwiska pisze się się dużej litery, masz problemy idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość I Re: Do gościa IP: *.enterpol.pl 11.10.06, 19:55 A co to "kapiszi"? Rodzaj kapusty czy kapiszona? Oj, Kinek, Kinek, dziecko, zamiast pisać głupoty w internecie, siadłbyś wreszcie do książek, ale nie tych Jóźwiaka:):):) Bo nie zdasz do drugiej klasy i co mama powie? Pewnie dupsko złoi...:( hihi Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 04.03.23, 14:21 To elektryzuje wręcz Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 23.04.23, 23:58 Nie wiem, ale się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 24.04.23, 18:05 O Boże Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: czy znajdzie sie ktos kto chcialby mi powrozy 02.05.23, 23:28 Jestem wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś