charlota 24.03.03, 12:23 Czy mogłabym się dowiedzieć jaki jest mój ascendent? Moje ur.06.07.1981 Kraków Byłabym bardzo wdzięczna za tę informację.Dziekuję z góry.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlota Re: Prośba do Wróżek 24.03.03, 12:34 charlota napisała: > Czy mogłabym się dowiedzieć jaki jest mój ascendent? > Moje ur.06.07.1981 Kraków > Byłabym bardzo wdzięczna za tę informację.Dziekuję z góry.Pozdrawiam. > zapomniałam dopisać godziny: 12.26 Odpowiedz Link Zgłoś
baska18 Re: Prośba do Wróżek 24.03.03, 16:13 ...wprawdzie nie jestem wrozka..ale znam taki fajna stronke,gdzie mozna za darmo sobie wyliczyc swoj horoskop urodzeniowy..i tam jest polozenie AC ,MC oraz planet.A to jest link do Twojego horoskopu: www.astro.com/cgi/aclch.cgi?lang=e&nhor=1&btyp=ack&cid=xyrfileAlade6- u1048518456 ...i mysle ze wrozki nie beda mi miec tego za zle..jesli tak to przepraszam .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: Prośba do Wróżek 25.03.03, 09:57 dziękuję za pomoc,ale gdyby Wróżki jeszcze dodaly coś od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Prośba do Wróżek 25.03.03, 10:46 Witam serdecznie, ascendent znajduje się w 7 stopniu Wagi, tuż za koniunkcją Saturna i Jowisza. Oznacza to, że będzie Pani Rakiem bardziej zdecydowanym i pewnym siebie, niż głoszą to opisy charakteru znaków zodiaku. Sprzyja Pani szczęscie w sprawach zawodowych, w wielkich firmach i koncernach - inwestycja w studia (prawo, zarządzanie, ekonomia) i naukę języków obcych powinna się bardzo opłacić. Pozdrawiam wiosennie :) Mii Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: Prośba do Wróżek 25.03.03, 10:58 Bardzo dziękuję za kilka słów, bo szczerze mówiąc nic z tego rysuneczku nie zrozumiałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Prośba do Wróżek 31.03.03, 23:13 Witam ponownie, a może warto sie nauczyć? Nie trzeba w to wierzyć, ale można poznać :) Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: 01.04.03, 12:12 mii.krogulska napisała: > Witam ponownie, > a może warto sie nauczyć? Nie trzeba w to wierzyć, ale > można poznać :) > > Pozdrawiam, Mii Bardzo chciałabym się nauczyć, ale nie wiem skąd mogłabym się czegoś na ten temat dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś