renatar8 18.04.07, 19:28 jak w tytule prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.chello.pl 18.04.07, 21:05 Ja korzystałam dwa tygodnie temu i jestem zadowolona. Część wróżby już się sprawdziła a p.Joanna to bardzo ciepła i życzliwa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjanna Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 21.04.07, 13:05 Mam mieszane uczucia co do wróżek z których korzystałam. Od opinii bardzo negatywnych poprzez mierne w jednym przypadku bardzo dobra opinia, ale wróżka Joasia naprawdę jest najlepsza. Korzystałam i polecam, wszystko mi się sprawdziło, dosłownie 100%. Jest świetna w tym co robi i w ogóle fajna z niej babka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 20:27 Ja skorzystałam kiedyś, ale poza kwiecistym potokiem słów niczego się nie dowiedziałam. Fakt, jest sympatyczną babką, ale co do skuteczności wróżby...to takie dobre rady dobrej cioci. Nie mam żalu, bo to tania wróżka, nie straciłam pieniędzy i fajnie sobie pogadałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.fbx.proxad.net 21.04.07, 23:52 Czy bylas u niej bezposrednio? Odpowiedz Link Zgłoś
83anoola Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 13.05.07, 18:20 a czy ktoś jeszcze korzystał i mógłby sie podzielic swoją opinia na temat wrózi Joanny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:22 Bardzo ogólnikowa odpowiedź. Nie ważna jest ilość słów i czasu, ważny jest efekt. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 22:34 byla Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze-z-sadu Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 28.05.07, 19:47 Kilka słów na temat tej Pani, która robi niezły interes na allegro. Skorzystałam, skuszona niską ceną (cóz, nie każdego stac na wizytę w profesjonalnym gabinecie) i w miarę sensownie prowadzonym blogiem Joanny. Ogromne rozczarowanie! Po pierwsze, zostałam potraktowana jak jakaś małolata (chociaz swoje lata już z mam). Po drugie, jak ktoś może powiedzieć "musisz to zrobić inaczej widze straszny los"? Po trzecie, kilka rad co by Joanna zrobiła na moim miejscu (nie o to pytałam). Po czwarte, całkowicie mylnie oceniła charaktery osób o które pytałam. Po piąte, przedstawiła mi tak straszna wizje przyszłości że aż się wystraszyłam - może tak karty powiedziały, ale doprawdy nie musiała twierdzic tak dosadnie, wystarczyło stierdzic, że nic sie nie uda. Na plus jest szybkośc odpowiedzi, chociaz ma duzo klientów. I to że zniechęciła mnie całkowicie do korzystania z porad allegrowych "wrózek"! Ogólnie odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
aniurka1 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 06.06.07, 18:03 Ja także skorzystałam z wróżby Joanny Fortuny kilka tygodni temu. Również zostałam potraktowana jak ćwierć inteligentna małolata, która ma problemy sama ze sobą. Wróżba nie miała nic wspólnego z obecną sytuacją, nie zgadzała się ani przeszłość ani teraźniejszość oraz mylne ocenienie charakterów!Plus kilka "dobrych" rad jak co ta Pani zrobiła by na moim miejscu, a nie co karty mówiły o najlepszym rozwiązaniu. Przyszłość - w ogóle tak straszna, że już najlepiej teraz tylko siedzieć i nic nie robić. Odradzam, ponieważ wydała mi się osobą bardzo nieżyczliwą i negatywnie nastawioną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkoguto Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 89.243.62.* 19.03.08, 15:14 Podpisuję się pod opinią. Tarot powinien mieć działanie terapeutyczne i o tym chyba ta wróżka nie wie. To jest o tym co może sie stać jeśli pozostanie sie w tym samym układzie. Ale nie było słowa rady co można zrobić, by zmienić coś na lepsze. Zwyczajnie dostałam radę, że mam wszystko rzucić, bo sytuacja sie sama w sobie nie zmieni. Do tego miałam wrażenie, jakby wróżka nie mówiła jak dobry duch, lecz zraniona kobieta podpierająca sie własnymi złymi doświadczeniami. Lepsza już jest wróżka Algiz, z której rady skorzystałam lata temu i muszę powiedzieć, że ona się nie myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.c9.msk.pl 26.09.08, 17:00 ja sie nie zgadzam. Nie kazda wrozka na allegro jest zla. Mam dobre doswiadczenia. a dzieki allegro dotarlam do pani Bucardi co zmienilo moje zycie na lepsze. ale to moje zdanie, kazdy ma pewnie inne doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 27.09.08, 15:40 sympatyczna kobieta, ale wypowidanie się na forum nie dodaje klasy, wrecz przeciwnie, ujmuje. a to allegro to też w moim przekonaniu, rysa na wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.gprs.plus.pl 28.09.08, 13:12 Może i ujma-ale nie każdy może pojechac do Łaska do Niej na wróżbe...a tutaj ma sporo stałych klientów na allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 28.09.08, 14:20 ale po co poniżać się wróżąc przez aukcje, skoro jest na dwóch portalach: viversum i wrozbyonline, dodatkowo ma swój blog na którym podaje kontakt i jest w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 29.09.08, 11:21 moja koleżanka pare miesiecy temu chciała skorzystać z wróżby u tej wróżki, ale właśnie zraziła ją informacja, że ta wróża wróży przez aukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 14:56 Ja nie mam telewizji żeby oglądac ją na Ezo ani nie mam czasu na latanie po internecie.Wchodzę na allegro i szybko i prosto kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 212.160.234.* 24.10.08, 23:50 Nie zgadzam sie z tym co żeś "mądrze" napisała Iwono B. powyżej, że wróżenie na Allegro jest poniżające, bzdura! albo ktoś jest uczciwą wróżką albo nie i wtedy nie jest ważne gdzie wróży, wazne że POMAGA! na viversum też są naciagacze, nawet wieksi niż na Allegro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do p.Iwony Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:41 Pani Iwono, więcej powściągliwości - mniej "nieomylnych rad". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 28.10.08, 14:40 nic dodać, nic ująć: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86379686&wv.x=2&a=86455307 tyle mam do powiedzenia, w tej kwestii. więcej na anonimowe posty pod moim adresem odpowiadać nie będę, ba... nawet czytać ich nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
sahara9 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 14.01.09, 00:52 Gość portalu: van napisał(a): > Nie zgadzam sie z tym co żeś "mądrze" napisała Iwono B. powyżej, że > wróżenie na Allegro jest poniżające, bzdura! albo ktoś jest uczciwą > wróżką albo nie i wtedy nie jest ważne gdzie wróży, wazne że POMAGA! > na viversum też są naciagacze, nawet wieksi niż na Allegro! NO WRESZCIE KTOŚ COŚ MĄDREGO NAPISAŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOALA Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 28.09.08, 22:27 . Odpowiedz Link Zgłoś
przemila81 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 28.12.08, 23:06 Witam, na prawdę korzystałaś z usług Madame Bucardi? Ja byłam prawie zdecydowana, ale zraziły mnie te opinie na nie... Czy mogłaś coś o tym napisać? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
aauris Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 06.06.07, 18:50 czy mozecie podac login z allegro i www bloga o ktorym ktoras z Was pisala?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze-z-sadu Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 06.06.07, 18:56 Na allegro to: joannafortuna a adres bloga także tam jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:03 Dziewcze z sadu musze Ci przyznać rację. To nie jest profesjonalna wróżka. Nie moze wróżka pisć czy radzić co by na miejscu x zrobiła. To nie jest rada więc kart a osoby, wiec z wróżbą nei ma nic wspólnego. Prawdziwa wróżka podpiera sie mową kart a nie własnym widzi mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
knura Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 07.06.07, 10:54 Mowicie, że skorzystałyście z jej usług i nie jesteście zadowolone ale nie widzę u niej negatywnych komentarzy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 12:47 ja nie korzystałam tylko tak chodzi mi o to, ze wrżka nie powinna pisac " ja na pani miejscu...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Scencelek Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.subscribers.sferia.net 11.11.08, 18:58 Chciałabym żeby pani mi powrórzyła to mój e-mal sasza36@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 00:10 Raz korzystałam z jej usługi na allegro w tym roku. Tragedia, Zdawkowe odpowiedzi po 3,4 zdania. Dziwie sie że ma tyle pozytywnych kormentarzy. Połowa z tego co mi napisała już wiem że sie nie sprawdzi. Zadałam 3 pytania, do każdej odpowiedzi po 3 do 5 zdań. To jakaś kpina. Podobno miała być dobra, a czuć że wogólne nie przykłąda uwagi do wróżenia, Definitywnie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze-z-sadu Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 07.06.07, 12:50 a ja korzystałam i mimo wszystko wystawiłam pozytywny komentarz - za szybką odpowiedź i pośwęcony mi czas (za usługę, za którą zapłacilam); nie moge przecież czekać x lat zeby wystawic komentarz, bo wg wrozby pewne rzeczy sprawdza sie właśnie za x lat - wystawiam komentarz za USŁUGĘ a nie za to czy się sprawdzi czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
wielkakicha Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 07.06.07, 13:40 W skład usługi wchodzi- czas, wykonanie i efekt końcowy. A więc wszyscy kłamiecie. Na jednym portalu baba ma pozytywne opinie, na drugim przeważają negatywne. Czyżby rozszczepienie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze-z-sadu Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 07.06.07, 15:42 wielkakicha napisał: > W skład usługi wchodzi- czas, wykonanie i efekt końcowy. A więc wszyscy > kłamiecie. Nie kłamię. Mam czekać kilka lat na wystawienie komentarza??? >Na jednym portalu baba ma pozytywne opinie, na drugim przeważają > negatywne. Czyżby rozszczepienie jaźni? Każdy pisze swoje subiektywne uczucia i wrażenia. Nikt nie jest nieomylny! A jaki jest te inny portal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 20:35 Niska cena, szybka odpowiedź...nikt na Allegro nie wystawi negatywa, bo może dostać odwetowy :)Dla świętego spokoju daje się pozytywny komentarz, ale osobiście znam grono osób rozżalonych, potraktowanych ogólnikowo...Sama mam konto na Allegro i już dawno wypatrzyłam, że p.Fotuna zarabia fortunkę wróżąc przez internet ;)Niezły pseudonim. Tak, byłam u niej osobiście, jestem z jej miasta - nawciskała mi bzdur, które miały się sprawdzić - okazało się, że wszystko wygląda zupełnie inaczej, a ja głupia uwierzyłam i czekałam. Mogłam sobie czekać...do us*anej śmierci. Mój wymarzony mężczyzna dawno spłodził 3 dzieci innej, już chodzą do szkoły. A ja durna prawie rok czekałam, aż mnie zaszczyci dzieciątkiem i poprowadzi do ołtarza...A gdzieżbym się teraz porywała na ojca rodziny:( Poza tym, znajoma niedawno skorzystała z wróżby przez allegro i odpowiedź odczuła jak policzek - wróżka sama przyznała w niej, że nie potrafi pewnych rzeczy powiedzieć na pewno, a to, co przepowiedziała mijało się z faktami. Znajoma sprawdziła ośmielona tym, co przeczytała, czy rzecz ma się tak, jak we wróżbie i okazało się to wszystko śmiechu warte. Zapłaciła po wróżbie, jak w opisie aukcji, bo podobno pieniędzmi trzeba się odciąć od wróżki, jak p.Fortuna sama napisała :) Odciąć się od pani, która dąży do fortuny, bo przecież pseudonim sam za siebie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozżalona Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.07.07, 10:33 Kilka miesięcy temu kupiłam jej aukcję. Nic się nie sprawdziło. Po za ogólnymi frazesami o mnie, o moim roku osobistym (co każdy sam może sobie znaleźć w pierwszej, lepszej książce o Numerologii) nic w jej wróżbie nie było. A nawet takie bzdury, że z partnerem nic mnie nie łączy specjalnego i nic z tego nie będzie, a tymczasem za dwa miesiące nasz ślub. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_ona Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 02.07.07, 12:52 Gość portalu: Rozżalona napisał(a): > Kilka miesięcy temu kupiłam jej aukcję. > Nic się nie sprawdziło. Ja także kilka miesięcy kupiłam u Niej wróżbę, a nie miało się co sprawdzac, bo nie napisala NIC konkretnego, w dodaku calkowicie nieprawdziwie opisała charaktery i sytuację z przeszlości. > Po za ogólnymi frazesami o mnie, o moim roku osobistym (co każdy sam może sobie > znaleźć w pierwszej, lepszej książce o Numerologii) nic w jej wróżbie nie było. Także dostałam opis roku osobistego i wskazówki jak sobie zrobic runiczny talizman, a nie prosłam o to! Zadałam konkretne pytania, a dostałam same ogólniki na któe mógłby odpowiedziec każdy kto przeczytał opisaną sytuację (bo sytauacje także dokładnie przedstawiałam). > A nawet takie bzdury, że z partnerem nic mnie nie łączy specjalnego i nic z teg > o > nie będzie, a tymczasem za dwa miesiące nasz ślub. Mnie napisała to samo, co kompletnie mnie załamało. Jednak rzeczywistosć okazała się całkiem inna! > Porażka. Potwierdzam, calkowita porażka. Nie tego oczekiwałam od osoby, która sama o sobie pisze, że jest profesjonalistką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 15:38 Dziewczyny jaki wystawiłyście jej komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_ona Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 02.07.07, 16:15 ja nie wystawiłam jeszcze komentarza, poniewaz zostalo jeszcze kilkanascie tygodni w ciągu których (wg Pani Joanny) maja zakonczyc sie pewne sprawy - poczekam i dopiero wtedy skomentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorka1 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:04 No właśnie, Fortuna czy nie fortuna, Tylko idioci korzystają z internetowych wróżb... Ja korzystam tylko telefonicznie idioci nic wiecej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorka1 ziarnka madrosci dla czytajacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 01:04 Jednym z podstawowych praw, jakie działają w naszym świecie - tak materialnym, jak i duchowym - dotyczących emocji, uczuć, myśli, energii itd. jest WYMIANA. Dzięki wymianie rośniemy i rozwijamy się, możemy się zmieniać i poznawać nowe rzeczy. Gdy wymiana nie występuje - albo biegnie tylko w jedną stronę - u biorcy następuje siłą rzeczy skostnienie, stagnacja, coś, co można byłoby nazwać "energetycznym zaparciem", przy jednoczesnym rozdęciu ego i chorobliwym, nadmiernym głodzie nowych wrażeń. W istocie rzeczy jednostronny biorca jest jak narkoman. Nie liczy się ani ze swoimi prawdziwymi potrzebami, ani z potrzebami innych. Szuka za to ofiary, która da się omotać i dostarczy mu na jakiś czas silnych wrażeń. Jeśli jednostronny i pokrętny biorca nie zmieni swojej postawy, stanie się wampirem, który sądzi, że nic nie posiada, niczym nie może się podzielić, a więc stara się wyciągnąć różne dobra od innych. Brak wysiłku - poza tymi manipulującymi sztuczkami na początku, które mają na celu wyłudzenie czegoś dla siebie cennego sprawia, że kiedy już to uzyska, ukradziony skarb zamienia się w proch i pył. Więc rozczarowany biorca, nie będąc w stanie docenić tego, co dostał, szuka następnego skarbu do zrabowania... Jeśli wampiryczny biorca Chce być traktowany poważnie i uczciwie? Sam więc tak powinien się zachowywać – poważnie i uczciwie, Często ludzie zamiast coś dać z siebie, biadolą i toczą jad złośliwie „no bo jak on /a śmie”. Wcale nie jest dziwne, że ludzie z takim roszczeniowo-pieniackim podejściem wciąż wpadają na oszustów, szarlatanów. No a na kogo ma wpadać człowiek o mentalności roszczeniowego wampira? Przecież podobne przyciąga podobne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justka Re: ziarnka madrosci dla czytajacych IP: 80.51.223.* 20.07.07, 16:55 Ja jestem zadowolona; bardzo trafnie określiła moją znajomość z mężczyzną z którym obecnie się spotykam. Nic dodać nic ująć - trafiła w samo sedno.. Wróżka to też czlowiek i też się może mylić. Nie można też kurczowo trzymać się tego co powie, bo może to okazać się jej błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ziarnka madrosci dla czytajacych IP: 87.204.253.* 03.09.11, 13:01 Mądre słowa, bardzo do mnie przemówiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:40 Hehe i co uważasz że jesteś lepsza, bo przez telefon?? Pewnie smsy wysyłasz pod 72XX i rozmawiasz z panią Joanna z EZOTV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 16.11.08, 10:21 Każdy ma prawo wyboru. To miła osoba Fortuna. Odpowiedz Link Zgłoś
sahara9 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 14.01.09, 00:46 Gość portalu: seniorka1 napisał(a): > No właśnie, Fortuna czy nie fortuna, Tylko idioci korzystają z internetowych > wróżb... Ja korzystam tylko telefonicznie idioci nic wiecej, Dobre jaja. Czym się rózni internet od telefonu w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 24.10.08, 23:30 Ja także czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 13.01.09, 20:48 forum przeniesione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAROL Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 17.08.09, 17:23 a nie wystawiłam jeszcze komentarza, ponieważ zostało jeszcze kilkanaście tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.08, 13:42 Ja korzystałam z wróżby rok temu....tez nie bardzo mi to wszystko pasowało ale.....minął rok i zaczyna się sprawdzać wróżba w 100%.Najpiękniejsze jest to,że to dobra wróżba i spotyka mnie coś,o czym nawet nie śniłam.Jestem zadowolona i szczęśliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
1skorpionica Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 08.01.13, 01:35 nie zgadzam sie z ta opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 26.09.08, 06:29 MUSI mieć sprawdzalność tylu osobom wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 05.11.08, 14:29 Ale komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.cable.net-inotel.pl 11.07.12, 22:11 Powiem tak - wg mnie zła energia. Wszystko w ciemnych barwach, tak jak ktoś wspominał - jakaś niechęć do mężczyzn, brak jakichkolwiek wskazówek i pozytywów. Wg mnie czas, kiedy "karty" coś pani Joannie dawały minął - (kilka razy mi wróżyła, w różnych sprawach. Kilka lat temu całkiem inna osoba). Teraz to, co pani Joanna prezentuje jakos nijak ma się do pozytywnej energii. Brrr.... Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 80.50.137.* 11.07.12, 23:33 ale sprawdziło sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilian Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:53 skorzystalam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilian Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 14:40 Korzystałam i jestem zadowolona-moi znajomi też skorzystali i też są jak najbardziej zadowoleni.Jesli ktoś korzysta na raz z kilku wrózek to jak ma sie coś sprawdzic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorka1 sens wrozby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:00 Z wróżbą jest jak ze snem proroczym, czasami jest ostrzezeniem, czasami jest pewnego rodzaju wizją ktora sie sprawdza, albo od razu, niedlugo, albo za jakis czas.... i trzeba troche przezyc by sie sprawdzil ten sen... Glupi jest ten kto lata 10 razy w miesiacu do roznych wrozek... i pyta sie ich na ten sam temat czy problem... zamiast poczekac i poznac sens wrozby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 212.76.37.* 06.10.07, 16:08 wydaje mi się, że to ta sama wróżka o której jest temat www.viversum.pl/berater_profil.php?pid=10495&seid=97337 w ogóle warto przejrzeć całą tamtą stronę, sporo tam informacji o wróżkach o które niektórzy pytają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:50 Ja obserwuje jej aukcje na allegro i tak sie zastanawiam jak mozna dobrze powrozyc w krotkim czasie tylu osobom i robic to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lenormandia Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 06.02.08, 22:19 Też mnie to zastanawia. Wróży taśmowo ;) Ma wróżbę bez limitu pytań, a jak znam ludzi, to zasypują ją pytaniami. Widocznie coś w sobie ma, bo ma najwięcej ludzi ale jeżeli byłaby taka dobra, to nie wystawiałaby wróżby za 25 zł. Nie wiem sama co myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilian Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 22:32 Mówcie co chcecie-zrobiłam "wywiad" na temat Jej sprawdzalności wśród ludzi, którzy dawno temu skorzystali z Jej wróżb i zdecydowana większośc mi napisała, że się sprawdziło. Mam maile do wglądu, jeśli ktoś mi zarzuci ściemnianie...albo reklamę... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Joaska, jak z toba jest!? 07.02.08, 00:08 ja juz tak dluzej nie moge! Jedni pisza, ze jestes zupelnie do du-py, inni ze calkiem niezla z ciebie czarownica... Jedna nawet napisala, ze jestes niezla laska. Hmmm... to brzmi interesujaco... Joaska, poki co, to rusz swoj szanowny tyleczke i na pisz nam (masz komputer, bo dzialasz na alegro), jak z toba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilian Re: Joaska, jak z toba jest!? IP: *.gprs.plus.pl 07.02.08, 07:43 Jak szukasz laski do dupczenia to i się pomyliły portale!!!Ostatnio byłeś zainteresowany Maryśką skad ta zmiana nagle???czyżby dała Ci kosza??? Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Re: Joaska, jak z toba jest!? 07.02.08, 22:13 Gość portalu: lilian napisał(a): > byłeś zainteresowany Maryśką skad ta zmiana nagle???czyżby dała Ci > kosza??? ---- No wiesz... jak Maryska bedzie niedysponowana, to zawsze bede mogl liczyc na Aske. A ty skarbie ile masz lat? Umiesz juz wrozyc? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilian Re: Joaska, jak z toba jest!? IP: *.gprs.plus.pl 07.02.08, 23:04 Heee kobiety o wiek sie nie pyta.Nie umiem i nie będę umiała wróżyć, bo nie mam do tego daru:):) Odpowiedz Link Zgłoś
joannafortunawr Re: Joaska, jak z toba jest!? 23.02.08, 01:28 Prawda jest taka, że fora charakteryzują się przede wszystkim jadem i pomówieniami. Czytałam już o sobie, że uwielbiam pieniądze, faktycznie 25 zł przy cenach od 50 w górę to wybryk natury. Dlaczego? Bo sama wiem, jak ciężko jest w momencie, kiedy finanse są jakie są, a rozmowa i wgląd w przyszłosć bardzo by sie przydały. Czytałam już, że się sprawdzam, bądź nie. I jedni i drudzy mają rację. Na szczęście Tarot to nie wyrocznia i gdy wie się pewne rzeczy, można je pozmieniać na swoja korzyść. nie wszystkie, ale jednak. Czytałam, że ktoś był u mnie w gabinecie cztery lata temu go źle potraktowałam....gabinet mam od półtora roku. Czytałam, że traktuję ludzi jak Małolatów bez rozumu....tutaj mogłabym tylko poprosić o wyraźenie zdania innych ludzi, którzy skończyli osiemnaście lat, bo poniżej tego wieku po prostu nie wróżę. Czytałam, że nie macie pojęcia jak się wyrabiam z tą liczbą maili, cóż, jeżeli człowiek to traktuj jak pracę, nie jak dorobienie, jezeli cały czas w tym siedzi, to i czas znajdzie. praca choć osiem godzin dziennie, jak w normalnych innych zajęciach....wystarczy logicznie pomyśleć. Ale polska specyfika, moze nawet ludzka specyfika jest pełna zazdrości, że ktoś może być dobry, i może się udać. Nawet ktoś posługuje się moim nikiem na forum, musiałam dodać wr do joannafortuna. Czy to wszystko jest aby normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniusiowy Re: Joaska, jak z toba jest!? 23.02.08, 22:02 Joasiu nie daj się. Masz racje 100% ... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Joaska, jak z Toba jest!? 24.02.08, 22:29 joannafortunawr napisała: "Czytałam już o sobie, że uwielbiam pieniądze..." --- A kto tak brzydko o Tobie napisall Joasiu!? Niech go dorwie w swoje lapy! To ja tej francy pokaze! Normalnie wytrzymac nie mozna. Natworzylo sie tych wszystkich tworzycieli "Czarnych List" i temu podobnych, ze cos strasznego! Joaska, a powrozysz mi? No prosze, no... Ja do szeptuchy mam tak daleko, a Ty masz komputer. No badz taka moja wspaniala, mila i dobra wrozka i powroz mi kochany aniolku... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Franek łajdaku jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 10:35 Ty widziałeś jaka to korpulentna kobieta? Widzę, ze ty z jednej skrajności w drugą popadasz. A zdjęcia fiuta jak nie ma, tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: Franek łajdaku jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 14:35 To co z tego, że jest kurpulentna-to znaczy, że jest złą osobą? Nie każdy lubi szkielety, Cyprianka to zapewne anorektyczka bez biustu i tyłka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: Franek łajdaku jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 15:57 To był post do Franka. Droga Meggi naucz się czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Re: Franek kochany misu 25.02.08, 22:26 Gość portalu: meggi napisał(a): > To co z tego, że jest kurpulentna-to znaczy, że jest złą osobą? Nie każdy lubi szkielety, Cyprianka to zapewne anorektyczka bez biustu i tyłka :) --- To myslisz meggi Myslisz, ze cyprianka to anorektyczka! I jest w dodatku bez biustu i tylka!? Matko swieta! meggi, a jak to jest prawda!? Ale moze biedna cyprianka cierpi tylko na niedowartosc i dlatego chce miec chociaz zdjecie z moim rodzonym fiutem (na pewno, zeby sobie na niego patrzec w lozeczku ze swoimi raczkami pod kolderka...) Eeee tam, nie przejmuj sie cyprianka, w koncu jestesmy ludzmi i wszystko co ludzkie nie jest nam obce. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Re: Franeczku moj kochany 25.02.08, 22:19 Gość portalu: cyprianka napisał(a): > Ty widziałeś jaka to korpulentna kobieta? Widzę, ze ty z jednej skrajności w drugą popadasz. A zdjęcia fiuta jak nie ma, tak nie ma. --- No to co, ze Joasia jest korpulentna. W koncu, to kobieta, wiec moze... Co innego ja cypriantka! Ja jestem wysoki, przystojny, miesnie ze stali... jakbys jeszcze dolozola do tego zdjecie mojego fiuta (jumbo- size), to cyprianka mialabys mokre ciacho w majtakch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: Franeczku moj kochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:28 wolę przepaskę na biodra jakie preferują ludy afrykańskie, a ty kosmaty w międzyczasie utucz na prosie tego fiuta rozmiar XXS Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Re: Franeczku moj kochany 26.02.08, 11:47 Gość portalu: cyprianka napisał(a): > wolę przepaskę na biodra jakie preferują ludy afrykańskie, a ty kosmaty w międzyczasie utucz na prosie tego fiuta rozmiar XXS --- No co Ty cyprianeczko! Podnoszac ta Twoja skromna przepaske z afrykanskiej trawy do gory i aplikujac mojego spasionego na prosiaka fiuta, moglbym Cie kochany kosciotrupie uszkodzic, a kto wie moze nawet pozbawic zycia. Jestem ciekaw co wtedy afrykanki lekarz napisalby w Twoim akcie zgonu? Moze tak: "Cyprianka, niewyzyta obywatelka Polski, biegajaca z dwoma golymi cucuszkami wielkosci przepolowionego jajka na twardo i malym, bialym, plaskim tyleczkiem pod sawanie, zostala... hmmm... Reszte dodaj sama :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzynka Re: Franeczku moj kochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 14:00 Wiecie co? Czy to jest forum o wróżbach czy tez o sprośnych rzeczach? Jak Franio z Cyprianką chcą pogadać sobie to nich sobie piszą na gg albo na maila, a nie piszą na forum bzdury nie związane z wróżbami i tematami postów.Robi się to denerwujące już. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Re: Franeczku moj kochany 27.02.08, 04:41 Gość portalu: kasiarzynka napisał(a): > Wiecie co? Czy to jest forum o wróżbach czy tez o sprośnych > rzeczach? Jak Franio z Cyprianką chcą pogadać sobie to nich sobie > piszą na gg albo na maila, a nie piszą na forum bzdury nie > związane z wróżbami i tematami postów.Robi się to denerwujące już. --- kasiarzynka, moherowy bereciku, gdybys miala taka skapa przepaske z afrykanskich traw, jak zwinna gazela cyprianeczka, to bys zupelnie inaczej eksponowala swoje wdzieki. A tak... a tak tylko mozesz sobie o tym pomarzyc! Zaluj mala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzynka Re: Franeczku moj kochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 08:52 Wiesz co?? we mnie jest więcej sexapilu, niż w Cypriance i innych babkch, ale to nie jest miejsce do pisania o takich rzeczach!!! To jest forum o wróżbiarstwie a nie o erotyżmie!!!Pomyliłeś strony chyba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Re: Franeczku moj kochany 27.02.08, 09:39 Gość portalu: kasiarzynka napisał(a): > Wiesz co?? we mnie jest więcej sexapilu, niż w Cypriance i innych > babkch..., --- To musisz miec naprawde sexi pupke, ladne cycuszki i figurke, taka fagiurke... no... taka figurke, ze facetowi sie robi slabo... i sni wtedy o Tobie po nocach. Ale tak i tak Ty nie masz dla mnie kusej przepaski z afrykanskiej trawy, tak jak cyprianka i nie kreci Cie na maxa na mysl o moim fiucie. Bardzo mi przykro kasiarzynka, ale niestety Twoja ladna i sexi pupka nie moze pobic afrykanskiej egzotyki cyprianki. Chociaz... jakbys wymyslila cos naprawde interesujacego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolla Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 13.11.08, 11:04 Zawodowo można. Zajmując się tylko wróżbami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolla Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 13.11.08, 11:19 Mając dużo wróżb można wróżyć dużo zajmując się zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 06:24 Joasie znam od kilku lat i kiedy mam potrzebe ,zeby sie jej poradzic ,pisze do niej .Jej przepowiednie zawsze mi sie sprawdzily i nie tylko mi ,ale rowniez moim znajomym i tak ze mojej córce.Jej przepowiednie pokrywały tak samo z innymi przepowiedniami mojej znajomej wrozki Lidii!jest jedna zasada ,ze dobra wrózka nie bierze duzo pieniedzy !!!Tylko te wrozki ktore nie umieja wrozyc ,biora bardzo duże pieniadze !!Joasia bierze symboliczne kwoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami75 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 15:43 A ja jestem bardzo zadowolona z jej wrozby,bardzo! Wrozba wcale nie byla w rozowych barwach, byla to po prostu prawda. Dlatego po sprawdzeniu sie dobitnie pierwszej wrozby,korzystalam ponownie z uslug tej Pani i bede korzystac i polecam ja wszystkim znajomym ktorzy tez korzystali i sa zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glamrose Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 10:15 Ja Ją polecam!!! Wszystko mi się sprawdziło-nawet czas wykonania wrózby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 212.160.234.* 24.10.08, 23:49 A mnie sie nic nie sprawdziło, mimo że wszystko robiła zgodnie z tym co rzekł przekaz kart Pani Joanny. Cała wróżba jak kulą w płot. Piszę to bez złośliwości, prostu odpowiedzi na moje pytania/tematy były kompletnie nie zgodne z moją osobą. Ale to pewno dlatego że wróży na Allegro, pewno Allegro tak źle działa ;-P De facto nie zgadzam sie z tym co jakiś "mędrzec" powyżej napisał że wróżenie na Allegro to poniżające, bzdura! albo ktoś jest uczciwą wróżką albo nie i wtedy nie jest ważne gdzie wróży, wazne że POMAGA!na viversum też są naciagacze, nawet wieksi niż na Allegro! Jednak przyznam że Pani Joanna to bardzo miła i ciepła osoba i bardzo wierzy że może pomóc. I za to wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 195.116.35.* 29.10.08, 08:19 Ja nadal czekam kiedy sie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cloude Joanna jest b.miła ale nic mi się nie sprawdziło 05.11.08, 16:21 Pani Joanna to serdeczna i ciepła osoba. Na prawdę miło się z nią rozmawia jakby się ją znało wiele lat. Jednakże jej prognoza w niczym się nie sprawdziła :-( W moim przypadku nic się nie zgodziło, nic się nie wydarzyło. Zresztą ona bardziej stawia karty na zasadzie wyroczni , odpowiedzi były takie że w zasadzie nie wiele zależy od moich czynów, po prostu ona pisze że coś jest tak a tak i koniec. Nie ma pola manewru. A mówią ze Tarot nie wyrocznia, widać p. Joanna ma inny na to pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.lublin.mm.pl 10.11.08, 14:32 Ja wrózyłam sobie pod koniec pażdziernika dotyczyło to nowo poznanej osoby i tez byłam zła gdy dostałam odpowiedz ze tu związku nie będzie i że ten człowiek bawi sie kobietami wystarczyło 2 tyg abym otworzyła oczy i sama sie o tym przekonała dla mnie miała 100 % raacji i taka rada na przyszłość dokładnie zadawajcie pytani na allegro ja zadąlam kilka i dostałam konkretna opowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 30.12.08, 18:15 Korzystałam. Bardzo rzeczowa, trafna wróżka. jeśli ktoś nie wie co dalej i jak postapic ona poradzi, bo poprostu świetnie czyta swoje karty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga291988 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 06.02.09, 12:21 Raczej z miłymi komentarzami na temat tej kobiety sie spotykalam:) takze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @->-- Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 212.160.234.* 06.02.09, 12:58 Korzystałam z uslug Joanny Fortuny. I tak: osoba przemiła, przyjacielska i na pewno uczciwa, bardzo pozytywna energia. Co do wróżby na 5 zadanych pytań, jedno było przez nią trafione i się sprawdzilo. Oczywiście przy moich działaniach , wprowadzeniu rad w życie itd. Reszta byla zupełnie nieadekwatna do mojej sytaucji życiowej, niezgodne z rzeczywistościa. Odpowiedz Link Zgłoś
1wute1 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 06.03.09, 14:04 ja tez niedawno skorzystalam z wrozby p.joanny. wrozba byla bardzo niepomyslna, zwiazek w ktorym jestem nie ma racji bytu, bede nieszczesliwa.. zla ocena partnera, niedokladna.. jesli wrozba mialaby byc prawdziwa to wolalabym aby sie nie sprawdzila i aby p.joanna sie w tym wypadku pomylila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:24 ja korzystałem z wróżby Pani joanny półtora roku temu. Sprawa dotyczyła mojego związku i Pani joanna powiedziała że tak jak najbardziej, przedemną i przed dziewczyną z którą obecnie jestem widać przyszłość, pobierzemy sie i wogóle będzie bosko. Teraz kiedy skorzystałem niedawno poraz kolejny to Pani joanna stwierdziła że związek mój i tej dziewczyny niema racji bytu, że i tak razem nie będziemy i wogóle że to jedna WIELKA pomyłka. Dziwne, prawda?? Kiedyś twierdziła że jesteśmy sobie przeznaczeni a teraz że to pomyłka. Nie polecam. Dwie rozbieżne przepowiednie. Pytałem innej wróżki czy takie coś jest możliwe to powiedziała że absolutnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
cloude Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 12.03.09, 13:52 Pomijając Panią Joannę, ja z kolei wiem od wrózki (takiej "żywej", nie z allegro) że owszem, przekaz kart może sie zmieniać w czasie, że jest to rzecz normalna i spotkana, bo zmienia się świat (otoczenie, ludzkie decycje, warunki życia itd itp), idziemy do przodu lub cofamy się, codziennie podejmowane są jakieś decyzje na tak lub na nie itp. - wiec tak na logikę i przekaz kart musi sie zmieniać wraz z tym, wraz z naszym życiem. Oczywiście na taka zmianę jest potrzeby dość długi czas. Może i w twoim związku sie cos zmieniło? może dziewczyna powzięła inne decyzje niż wcześniej, zmieniła front? nie wiem zresztą , niech sie moze siła fachowa wypowie (wrózki) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
only_kropka Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 12.03.09, 13:59 dokładnie tak, to w końcu 1,5 roku, duzo sie może przez ten czas zmienić, ale czy az tak? :) cloude napisała: > Pomijając Panią Joannę, ja z kolei wiem od wrózki (takiej "żywej", > nie z allegro) że owszem, przekaz kart może sie zmieniać w czasie, > że jest to rzecz normalna i spotkana, bo zmienia się świat > (otoczenie, ludzkie decycje, warunki życia itd itp), idziemy do > przodu lub cofamy się, codziennie podejmowane są jakieś decyzje na > tak lub na nie itp. - wiec tak na logikę i przekaz kart musi sie > zmieniać wraz z tym, wraz z naszym życiem. > Oczywiście na taka zmianę jest potrzeby dość długi czas. > > Może i w twoim związku sie cos zmieniło? może dziewczyna powzięła > inne decyzje niż wcześniej, zmieniła front? nie wiem zresztą , niech > sie moze siła fachowa wypowie (wrózki) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
only_kropka Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 12.03.09, 13:57 Faktycznie dziwne, ale może warto abyś spytał o to samej Joanny Fortuny. Sama jestem ciekawa co by Ci odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
8-claudi Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 05.03.10, 17:58 Dobra jest naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
szukamwiedzy A może Fortunie źle w małżeństwie się wiedzie i st 01.12.09, 18:02 ąd takie czarne wizje przyszłości naszych związków??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 15:12 nic nie warte są opinie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Pan astrografologooooszuts 01.12.09, 16:20 Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.p Basiu, Miki.. Panie Wróżbitku.. od kilku boleści! piszesz ciagle to samo i ciągle widze Cie w gazetach!! że też ludziki się nabierają na Twoją "ofertę" ofermo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankabb joannafortuna-rutyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 15:38 Kilka mięśiecy temu byłam na wrózbie nic się nie sprawdziło,mało tego byłam przerażona to co usłyszałam ta pani albo wpadła w rutynę albo miała zły dzien ,moje znajome też to potwierdzily moze powinna pani zająć się inną praćą nie koniecznie kartami!bo potencjał się wyczerpał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: joannafortuna-rutyna IP: 92.244.36.* 09.12.09, 17:00 u u u u u z grubej rury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość jak najbardziej ok :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:57 p. Joanna stawiała mi karty w połowie lipca wnioski: wszystko co napisała, sprawdziło się - odnośnie teraźniejszości sama prawda, i uwaga - opisana przez Nią przyszłość sprawdziła się w 75% (75% dlatego, że to pozostałe 25% wróżby tyczy się okresu ok. 2-3lat); kontakt mailowy szybki, w mailu dokładnie opisany rozkład i karty jakie wyszły, omówienie każdej z nich. jestem bardzo zadowolona i na pewno będę wracać do p. Joanny Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: jak najbardziej ok :D 02.01.10, 20:51 Jedno co mi się przestało podobać to to, że jej odpowiedzi od jakiegoś czasu stały się jednozdaniowe - będzie tak, a tak, ale już nie za bardzo radzi jak np. wybrnąć z sytuacji. Odpowiedzi daje mało rozwinięte, w ten sposób dające szerokie spektrum możliwości podpięcia ich pod sporą ilość osób ;-) Zamiast wymieniać jakie karty były w rozkładzie (dla osoby nie znającej tarota ma to minimalne znaczenie) powinna bardziej się rozpisać w temacie co zrobić aby było lepiej, jak tam coś zmienić , jak uniknąć, co jest lepsze dla kogoś itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: IP: *.ed.shawcable.net 02.01.10, 21:14 Nie chce oceniac Pania Joanne nie korzytstalam. Sa jednozdaniowe bo czytam rowniez co pisze. Zgadzam sie toola-roola. Jezeli chce pomoc to musi swoje wypowiedzi bardziej rozwinac bardziej zrozumiec bardziej sie rozpisac w temacie! doradzic zeby lepiej zrozumiec! Odpowiedz Link Zgłoś
caterina28 Re: 02.01.10, 22:44 co za bzdura, jak ma jasnowidz mówić jak postąpić zeby było lepiej, skoro przyszłość jest jedna i nieunikniona???? moze mozna coś oddalić albo przybliżyć ale nie zmienić. A skoro pisze że ma byc tak i tak to chyba dobrze, konkretnie i do rzeczy, bo raczej większość tu narzeka że wrózby sa mało konkretne. Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: 02.01.10, 23:38 caterina28 napisała: > co za bzdura, jak ma jasnowidz mówić jak postąpić zeby było lepiej, Co za bzdura, Tarot nie jest równocznaczny jasnowidzeniem. Jasnowidz nie musi używać kart. Odsyłam do lektury na temat. Zanim coś napiszesz odrób lekcje. skoro > przyszłość jest jedna i nieunikniona???? Tak, Twoja na pewno........ :-] > moze mozna coś oddalić albo przybliżyć ale nie zmienić. Da się zmienić. Ja zmieniam od lat, z powodzeniem. A jesli ty lecisz gdzie Cię kopną (tzn. gdzie rzuci Cię los ;-P ) to tylko modlić się, aby kopali z litością, a także żeby ktoś Cię kopnął (nakierował) na kształcenie, rozwój szerokopojęty, czytanie czegokolwiek - ze zrozumieniem najlepiej itd itp... A skoro pisze że ma byc tak i tak to chyba dobrze, konkretnie > i do rzeczy, bo raczej większość tu narzeka że wrózby sa mało konkretne. Tak, ok. To jeśli ja Tobie teraz napiszę, że właśnie postawiłam Tobie karty i wyszło mi że będzie tak , że niebawem starcisz pracę (wieża + 9 mieczy + urząd pracy + zasiłek + bida) a twoj chlop ma ochotę mieć kochankę (kochankowie + rycerz pałek + ty zimna ryba + seksowna sąsiadka) to przyjmiesz to za nieuniknione ? machniesz ręką? poddasz się "losowi"? nie będziesz chciala wiedzieć co zrobić aby temu zaradzić? Jeśli tak, to najlepiej : głupiec + RiP + zapalmy świeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: IP: *.ed.shawcable.net 03.01.10, 01:26 ja rowniez staram sie zmieniac i udaje mi sie. Lubie czytac co napisze toola-roola z sensem i na temat! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
caterina28 Re: 03.01.10, 20:15 za chamstwo, to już nie mozna wyrazić swojego zdania bo Cie ktoś zaraz wyzywa. A TY to chyba jesteś jasnowidz wszechwiedzący skoro tak ostro komentujesz, albo masz jakies ukryte kompleksy których sam nie jestes świadomy odsyłam do lektury z dziedziny psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: 03.01.10, 23:48 Oho, uwaga kochani, jesli ktos ma inne zdanie niż caterina28 to jest zaraz cham?! no,no, chcesz chusteczkę? bo zaraz oplujesz monitorek.... Pani weekendowa psycholog z M jak Miłość... :-D I kto tu ma kompleksy jak nie ty złotko? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caterina28 Re: 03.01.10, 23:57 nie bede się zniżać do Twojego poziomu, i Cię obrażać, po prostu źle interpretujesz to co napisałam, i chyba nisko cenisz osoby które chodzą do wrózek i wypowiadają się na tym forum bo chyba mało jest takich które w 100% wierzą w to co wróżki mówią i zawsze każdy rozsądny człowiek bedzie kierował się swoim rozumem. A pisząc o przeznaczeniu chodziło mi o coś wiecej niż o bzdety o których pisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
blelka89 Re: Tolla-rolla chciałabym się Ciebie poradzić... 04.01.10, 01:18 Wielokrotnie wykonywałam lub miałam wykonywaną wróżbę z obrączki.Najczęściej dotyczyły liczby i płci dzieci.4 miesiące temu urodziłam swoje pierwsze dziecko-synka.Kiedy dowiedziałam się,że noszę pod sercem chłopczyka,byłam bardzo zaskoczona,bo zawsze wróżono mi córkę za pierworodną,jako pierwszą z trójki dzieci.Według tej wróżby(zawsze przeprowadzonej przez kogoś innego niż ja)potem miałam urodzić syna,następnie drugą dziewczynkę.Wierzyłam w to...Dziś w rodzinie znów wykonywaliśmy wróżbę z obrączki bo moja przyszła szwagierka(nie jestem mężatką)jest w ciąży,a że bardzo pragnie córki-chcieliśmy to sprawdzić.Ja też byłam zainteresowana ile dzieci będę miała.Pierwszy raz sama wykonałam wróżbę z obrączki.Pierwsze,pionowe wahanie wskazało na chłopca;kolejne,po okręgu-dziewczynkę;ostatnie,trzecie-chłopca.Potem obrączka znieruchomiała.Ucieszyłam się bo zawsze pragnęłam trójki dzieci,a szczególnie marzę o córeczce-skądinąd byłam troszeczkę rozczarowana dowiadując się,że moją pierwszą pociechą będzie synek. Nic w tym dziwnego,ale...Kiedy inne osoby wykonują mi tę wróżbę wychodzi trójka dzieci,ale w przeciwstawnej kolejności:dziewczynka,chłopiec,dziewczynka.Co więcej-mój narzeczony,kiedy wróży sobie samodzielnie,albo kiedy ktoś mu wróży,również otrzymuje wynik-dziewczynka,chłopiec,dziewczynka.Wyjątek stanowię ja:kiedy to ja jemu trzymam obrączkę,wykonując wróżbę-wychodzi chłopiec,dziewczynka,chłopiec.Dlaczego?Umiałabyś to wyjaśnić? Niepokoi mnie to,ponieważ moi teściowie najpierw wywróżyli sobie dziewczynkę(a urodził im się pierwszy syn),następnie chłopca(urodziła się moja przyszła szwagierka,Kaśka)-z tym że mój narzeczony,Łukasz,ma dobry,łagodny charakter,jako mały chłopiec wyglądał jak dziewczynka o anielskiej urodzie-blond loczki i niebieskie oczy.Kasia to z kolei diabeł wcielony,żywe srebro,chłopięce usposobienie,ostrzyżona na krótko była postrzegana jako chłopak.Nie wiem,czy odmienność wahań obrączki w moim przypadku może sugerować coś podobnego-delikatność synów i impulsywność córki.Nie do końca bym tego chciała... I czemu tylko ja wpływam na zmianę wróżby? Chciałabym Ci nadmienić,że w czasach gimnazjalnych byłam blisko związana z kobietą,która zajmowała się ezoteryką.Twierdziła,że w którymś z poprzednich wcieleń byłam czarownicą i mam wpływ na zmiany w swoim i cudzym życiu.Czy myślisz,że w związku z tym mogę manipulować zarówno swoim losem,jak i losem narzeczonego,moich obecnych i przyszłych dzieci-nawet do tego stopnia,że mogę "zmieniać"im płeć?Dlaczego więc skoro marzyłam o dziewczynce,pierwszy na świat zawitał Filip,a nie córka?Zdaję sobie sprawę,że te pytania mogą brzmieć głupio...Ja sama jednak nie znajduję na nie odpowiedzi.Liczę na to,że pomożesz mi to wytłumaczyć. Chciałabym jeszcze o coś zapytać...Mieszkałam na stałe w Krakowie,teraz przemieszczam się pomiędzy mieszkaniem rodziców w Krakowie,a domem narzeczonego na wsi pod miastem...Wolałabym jednak finalnie zamieszkać w Krakowie,nie cierpię niebytu,jaki panuje na wsi!Może Ty coś zobaczysz?Jakąś stabilizację w miejscu,gdzie chciałabym żyć? Nie wiem też do końca,czy mężczyzna,z którym jestem jest mi do końca pisany.Nie umiem się jednak z nim rozstać już od 4 lat.Pomimo nieporozumień coś nas spaja,coś co sprawia,że nie potrafię odejść,choć tak bardzo się różnimy;pomimo tego,że nasze marzenia są często kompletnie inne.Mam wrażenie,że jesteśmy przeciwstawnymi biegunami. Wykonujesz może horoskopy życiowe?Miałam taki,z rozpiską ciał niebieskich w poszczególnych domach zodiaku,ale moja mama go zniszczyła.Umiałabyś takowy wykonać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Tolla-rolla chciałabym się Ciebie poradzić... IP: *.privacyfoundation.de 06.03.10, 19:01 Tola rola już tu chyba nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 11:22 Przyszłosc da sie zmienic, widze ze jestes fatalistą, przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makak Re: IP: 193.111.166.* 30.03.10, 16:51 Właśnie, że wystarczą ogólne odpowiedzi, po co macie zbyt wiele myśleć, bez reszty się wkręcać i non stop sugerować, nikt za nas życia nie przeżyje i nikt go nie uprości ani nie ułatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak najbardziej ok :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:51 ja miałam do czynienia z wróżką, która mi właśnie doradzała, co robić z sytuacją..i powiem, że korzystałam z Jej rad..tylko, że akurat ze sprawdzalnością przyszłości u niej było kiepsko - właściwie to nic się nie sprawdziło i moje postępowanie 'w dobrym kierunku' nic nie przyniosło. i nie uważam, żeby odpowiedzi p. Joanny były enigmatyczne..jeżeli ktoś chce rady, niech poprosi o nią :p ja tak zrobiłam i takową dostałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
caterina28 Re: jak najbardziej ok :D 03.01.10, 20:19 jak chcecie porad to idźcie do psychologa a nie do wróżki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: jak najbardziej ok :D IP: 83.1.16.* 22.06.10, 20:54 Może mi ktoś powiedzieć za jaką cenę Pani Joanna stawia karty tarota? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo33 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 16:54 Widzę dwie ewidentne bzdury, po pierwsze wróżka nie ma obowiązku podać kart bo nie sprzedaje swojej wiedzy dotyczącej metody odczytu tylko wróżbę a po drugie piękna kobieta to taka na której widok faceci się potykają i nie mogą wyjść z zachwytu gdy olśniewa urodą. Przestań wypisywać mity i zejdź na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelinacoprzekli Re: joannafortuna-rutyna IP: 83.17.128.* 28.11.10, 11:46 Witam, Nie polecam, wizja przyszłości czarna, najlepiej połozyć się i czekać na śmierć. Mam wrażenie,że ta Pani nie lubi mężczyzn generalnie, została przez któregoś skrzywdzona czy coś, bo takie odniosłam wrażenie. Jak chcecie się zdołować to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.roxio Re: joannafortuna-rutyna 28.11.10, 14:06 Gość portalu: marcelinacoprzekli napisał(a): > Witam, > Nie polecam, wizja przyszłości czarna, najlepiej połozyć się i czekać na śmierć > . > Mam wrażenie,że ta Pani nie lubi mężczyzn generalnie, została przez któregoś sk > rzywdzona czy coś, bo takie odniosłam wrażenie. > Jak chcecie się zdołować to proszę. Rutyna tak korzystałem ja i znajoma. Wróżby Joanny są bez życia , powierzchowne. Kilka lat temu było czuć że się przykłada , że je zależy żeby komuś pomóc. Teraz odwala kiche , pisze od niechcenia w.g mnie , jakby jej sie nie chciało. Zero w tym życia i radości. Moze ona jakas zmeczona jest ? Nie lubi mężczyzn - też mam takie odczucie , dla mężczyzn i o mężczyznach pisze chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tylko ja Re: joannafortuna-rutyna IP: *.era.pl 22.12.10, 15:58 ja tam jestem bardzo zadowolona i polecam, uważam ze kazdy musi sam się przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 77.236.0.* 22.06.10, 22:38 Tak mi się wszystko sprawdziło.Piszę to z perspektywy prawie roku czasu od wróżby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.pruszkow.mm.pl 06.09.10, 11:52 a ja pisze z prespektywy 3 lat i powiem jedno - nienawidze tej kobiety!!! zwrocilam sie do niej z kilkoma sprawami slicznie pieknie napisala ze wszystko bedzie super i kolorowo niestety nic sie nie sprawdzilo... bardzo dlugo bylam rozgoryczona i zalalmana poniewaz leglo w gruzach cos na czym mi bardzo zalezalo, a poprzez druga sprawe zabrnelam w klopoty, przykrosci i straty finansowe na 5-6 pytan sprawdzilo sie jedno zdanie.... natomiast nie mowcie ze wrozki na allegro sa koszmarne bo mimo pierwszysch zlych doswiadczen postanowilam jeszcze raz skorzystac z wrozb i natrafilam na pania asie, wiedza isposob widzenia tej kobiety jest niesamowity, potrafi zobaczyc szereg szczegolow o ktorych jej nie mowilam a bez problemu je wychwycila....nie pamietamniku ale cos z imieniem asia, jak ktos jest zainteresowany to niech popatrzy na nicki sprzedajacych wrozby i jej wyszuka ma dosc konkurencyjne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 212.160.234.* 06.09.10, 12:28 Po co zaraz taka nienawiść? bez sensu. Wiadomo że jak jakas wróżka Ci nie spasuje , nalezy pójść do innej. Jednak powiem od siebie , że korzystałam z Fortuny i ona w zasadzie wiele pisze z kontekstu pytania , na czuja chyba. Troche też moim zdaniem za mało - te jej odpowiedzi są za mało rozwinięte. U mnie się sprawdziło tak z 30% tego o co pytałam . Ona dawniej była lepsza , bardziej się starała , teraz moim zdaniem odwala rutynę , obrosła w piórka. Nie mam do niej nic osobiście , ale 3 - 4 lata temu jej odpowiedzi były o wiele lepsze jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
femme_fa_tale Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 17.01.11, 23:11 Na dniach skorzystałam z wróżby u p.Joanny. Po pierwsze niezbyt jest wylewna. Takie mam odczucie. Wymieniłam z nią może ze 3 maile. Jej wypowiedzi krótkie, można różnie odebrać.Ale nie o to chodzi. Martwi mnie co innego. Po przeczytaniu wróżby- szok. Powinnam chyba zapłakać się na śmierć. Tak czarnej wizji, takiego scenariusza dawno nie widziałam. Możliwe,że to się sprawdzi.... OBY NIE! Przeszczęśliwa byłabym, gdyby okazało się,że pani Joanna po raz kolejny się pomyliła! Wizja zdradzającego męża....pokusiła się nawet o stwierdzenie,że chorego psychicznie. Do tego określenie 'nie wydaje mi się,że będzie można to naprawić'... Ja rozumiem wszystko. Rozumiem to,że nie zawsze słyszymy to,co chcielibyśmy usłyszeć,ale na litość... naprawdę położyć się tylko i czekać na najgorsze??? Tak czy siak. OBY to wszystko okazało się wierutną bzdurą. Propozycji wyjścia z sytuacji, polepszenia sytuacji- ZERO! więc chyba nie tędy droga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 109.207.96.* 18.01.11, 13:10 Femme masz rację i nie, bo jeżeli jej coś złego w kartach wyszło, to przecież nie mogła napisać Ci że wszystko jest super z mężem itp. Wyobraź sobie że ona zobaczyła w kartach że mąż zdradza, ma inne sprawy za uszami, a Tobie by napisała że mąż jest super wierny i uczciwy, po czym za kilka dni byś męża przyłapała z kochanką. To wtedy by było okropnie... Wtedy byś mogła mieć pretensje że nawciskała kitu. Kurcze z drugiej strony wróżka powinna szukać rozwiązania. Że Joanna nie szuka rad, to ja też wiem. Jak się ją pytałam co mam zrobić, jaka rada -ona na to że nie ma rady w kartach. Wydaje mi się że jej się zwyczajnie nie chce wysilać. Odwala rutynę na ilość bo i tak wie że ludzie zamówią wróżbę bo jest znana. Odpowiedz Link Zgłoś
femme_fa_tale Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 18.01.11, 14:42 Gość portalu: gość napisał(a): > Femme masz rację i nie, bo jeżeli jej coś złego w kartach wyszło, to przecież n > ie mogła napisać Ci że wszystko jest super z mężem itp. Ale ja nie oczekiwałam tego! Mówię o odczuciach,że ogólnie wszystko na NIE. Z porad wróżek korzystałam nie raz... i nie uwierzę,że karty nie radzą,bo radzą,podpowiadają...ale widocznie karty pani Joanny tego nie robią. Przykro. Ale dobrze,że jeszcze mam swój rozum i ślepo nie wierzę w to wszystko,co wróżka powie... chociaż miło się tego nie czytało. Prędzej jestem w stanie zrozumieć,że jest ryzyko zdrady w obecnej sytuacji niż w to,że mąż zdradza. Zresztą jak to pani Joanna powiedziała. Dziś nie...ale jutro już jest zagrożenie... > Kurcze z drugiej strony wróżka powinna szukać rozwiązania. > Że Joanna nie szuka rad, to ja też wiem. Jak się ją pytałam co mam zrobić, jaka > rada -ona na to że nie ma rady w kartach. tak czy siak, obie uważamy podobnie :) o to właśnie mam żal. > Wydaje mi się że jej się zwyczajnie nie chce wysilać. Odwala rutynę na ilość bo > i tak wie że ludzie zamówią wróżbę bo jest znana. zanim się zdecydowałam na wróżbę co nieco poczytałam. Pomimo sporo negatywnych opinii postanowiłam zaryzykować. Teraz wiem,że sporo w tych opiniach jest prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 09:47 Skorzystałąm z porady tej wróżki, ale odpowiedzi były za bardzo ogólnikowe. na kazdą odpowiedź otrzymałam po dwa zdania. Nie powinno sie tak robić bo Tarot służy także do czegoś innego, niż tylko do suchych odpowiedzi, bez porady, jak zmienić ta sytuacje. Stanowczo odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.centertel.pl 28.06.12, 22:01 korzystalam z uslug tej wrozki juz nie korzystam rok temu dostalam tak straszna wrozbe ze to juz koniec jestem doniczego wogole chyba najlepiej skonczyc z soba masakra teraz korzystam z rad innej wrozki ale to doswiadczenie z pania joanna bylo straszne dobrze ze sie nie zalamalam.nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hegema Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 29.07.12, 16:10 Sprawdziła mi się ta pani, sprawdzila sie tak, ze nie wierze w te opinie tutaj, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria wszystko super oprócz sms'ów :( 02.11.12, 22:41 Mi się też Joanna sprawdziła w wróżbie mailowej. Nie spodobała mi się usługa sms jaką p.Joanna oferuje w stopce mailów jakie idą do klientów. Miałam krótkie pytanko to wysłałam do Joanny sms na podany numer. Niestety, ku mojemu zdziwieniu nie odpisuje wcale na te smsy Joanna lecz odpowiada automat! Wysyłałam konkretne pytanie a w odpowiedzi dostałam jakieś bebloły z rodzaju że to nie przypadek ze do mnie piszesz, że mam dla ciebie zaje....ste przesłanie, przyślij imię datę i coś tam jeszcze! Zgroza! nie podejrzewałam p. Joannę o to, że zamiast samodzielnie odpisywać to działa sms automat! hegema napisała: > Sprawdziła mi się ta pani, sprawdzila sie tak, ze nie wierze w te opinie tutaj, > polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.multimo.pl 22.11.12, 05:12 Mnie też się dużo sprawdziło. Piszę to z perspektywy 1,5 roku i wróżby niedawnej. Niestety w większości nic pomyślnego. I to wcale nie sytuacja typu samospełniająca się przepowiednia. O tamtej pierwszej wróżbie zupełnie zapomniałam, po 1,5 roku przeczytałam i byłam w szoku. Podam może taki przykład gdzie pani Joanna nie mogłaby zgadnąć. Zapytałam o pewnego mężczyznę, z zagranicy, o przyszłość tej relacji. W pytaniu nie podałam imienia ani też innych danych wskazującyach na " wakacyjną " znajomość. Pani Joanna odczytała z kart wszystko bezbłędnie. Skąd mogłaby wiedzieć że poznaliśmy się za granicą w wakacje ( pytałam w grudniu) jaki charakter miałą ta znajomość oraz jak się potoczy?? Teraz mimo kilku pytań szczerze powiedziawszy boję się zapytać. Pani Joanna wali a grubej rury ale to może dobrze bo przecież każdy liczy na szczerość, z drugiej strony niektóre prognozy nie napawają optymizem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artro Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.tktelekom.pl 10.01.13, 00:34 Ja korzystalem, u mnie sprawdzalnosc 0%, a wrozba na konkretne pytania ogolnikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
1skorpionica Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 11.01.13, 18:37 mi sie sprawdzila ta wrozka nie w calosci, ale wiele rzeczy sie sprawdzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.icpnet.pl 21.01.13, 18:43 Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie ankiety na temat wróżbiarstwa internetowego. Ankieta jest całkowicie anonimowa potrwa około 7 minut. Wyniki posłużą mi do pracy magisterskiej. Bardzo dziękuję za wszelką pomoc. moje-ankiety.pl/respond-36884.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: *.icpnet.pl 21.01.13, 18:46 Bardzo proszę o pomoc w pracy mgr i wypełnienie ankiety na temat wróżbiarstwa internetowego. Ankieta potrwa około 7 minut i jest całkowicie anonimowa. Ankieta jest przeznaczona dla osób, które korzystały/ korzystają z wróżb internetowych. Jeśli znają Państwo takie osoby to bardzo proszę o podesłanie im tego linka. Każda ankieta jest na wagę złota :) pozdrawiam moje-ankiety.pl/respond-36884.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś111 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał IP: 91.239.168.* 26.01.13, 10:20 Miałam przyjemność spotkać się z Panią Joanną w Andrzejki. Bardzo ciepła, sympatyczna osoba. Wróżyła z tarota i kart anielskich. Na razie nic mi się nie sprawdziło. Trochę przeszkadzało mi to, że próbowała mnie umoralniać np. jak zapytałam o pewnego zainteresowanego mną żonatego pana, właściwie nie wróżyła, tylko mówiło o tym, żeby sobie złej karmy nie skrobać, bo "on nie pani". Zdziwiło mnie też, że robi rozkład na "co by było, gdyby" - tzn. gdybym w przeszłości postąpiła inaczej, jak by się ułożyło. I oczywiście okazało się, że wybrałam lepiej! Przyznam, że wydało mi się to mało wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
1skorpionica Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 26.01.13, 17:02 a dziwisz sie? jest to niemoralne joanna jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 06.03.23, 11:05 To elektryzuje wręcz Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Joanna Fortuna czy ktoś korzystał 27.04.23, 00:31 Elektryzujące i nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś