Dodaj do ulubionych

strzelec i koziol

26.05.03, 20:25
czy te dwa znaki pasuja do siebie??
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: strzelec i koziol 27.05.03, 09:56
      nie polecam..najgorsi sa chyba panowie z tego znaku-psychopatyczni terrorysci o
      kiepskim guscie,ktorym sie wydaje,ze sa pepkiem swiata i dla których sie liczy
      tylko ich własne zdanie-tacy sa panowie koziorozce ktorych znam..a ta
      ociezałosc umyslowa i brak wyobraźni-tragedia..:(
    • edzioszka Re: strzelec i koziol 27.05.03, 09:59
      Strzelec-wesoły,sympatyczny,przyjacielski i z humorkiem lubiacy wszelka
      aktywnosc-z Koziorozcem ograniczysz sobie horyzonty i pozbawisz sie resztek
      dobrego humorku i checi do zabawy..ta melancholia zabija wierz mi!!!
      • gamesza1 Re: strzelec i koziol 11.06.03, 17:37
        bzdura ! Raczej na odwrot ! Facet Strzelec jest jak choragiewka na wietrze, nie daje absolutnie poczucia stabilnosci, moze byc dobrym kochankiem , ale nie czlowiekiem, z ktorym warto sie zwiazac. Maja wiele wspolnych cech i wbrew opinii o koziolkach razem uwielbiaja ruch i podroze, jednak postrzeganie zwiazkow jest na dwoch roznych biegunach. Strzelec mowi "kocham', a gdy odwroci sie zapomina co powiedzial i widzi juz inny obiekt zainetresowania. Strzelec i koziolek to dwie niespokojne natury potrzebujace niezalenosci i odrebnosci wlasnego terytorium. Gdy wypracuja pewne kompromisy moga trwac w dobrym zwiazku, inaczej lepiej od razu sie pozegnac.

edzioszka napisała:

> Strzelec-wesoły,sympatyczny,przyjacielski i z humorkiem lubiacy wszelka
        > aktywnosc-z Koziorozcem ograniczysz sobie horyzonty i pozbawisz sie resztek
        > dobrego humorku i checi do zabawy..ta melancholia zabija wierz mi!!!
        • zanka Re: strzelec i koziol 11.06.03, 18:40
          moje doswiadczenia jako strzelca z kozlami sa fatalne. koziol wogole nie
          rozumie strzelca, nie rozumie,ze mozna ryzykowac, ze strzelec patrzy daleko,
          widzi i z reguly dopina swego. koziorozec widzi tylko to co jest w poblizu,
          przy zalozeniu, ze moze sie nie udac.
    • xzielak Re: strzelec i koziol 12.06.03, 18:14
      Ten związek nie ma dla Was żadnej przyszłości. Musicie być obydwoje na bardzo wysokim poziomie rozwoju, by marzyć o stabilnym i szczęśliwym życiu - "Ci którzy się wznoszą zbliżają się do siebie".
      • gamesza1 Re: strzelec i koziol 17.06.03, 09:53
        xzielak napisał:

> Ten związek nie ma dla Was żadnej przyszłości. Musicie być obydwoje na bardzo w
        > ysokim poziomie rozwoju, by marzyć o stabilnym i szczęśliwym życiu - "Ci którzy
        > się wznoszą zbliżają się do siebie".

Ja jestem nietypowym koziolkiem raczej z duza dawka znaku strzelca, moj partner-strzelec to raczej koziolek..taka wybuchowa mieszkanka..ja jestem optymistka, lubie zmiany, ruch, oboje lubimy podroze..moj facet natomiast jest wiecznie z czegos niezadowolony, wszystko widzi czarno i jest totalnym egoista ! Wiem, ze nic z tego nie bedzie, poniewaz to wynika z jego charakteru i tego, ze teamtem przewodnim jego zycia jest slowo "JA".
    • irona.sonata Re: strzelec i koziol 01.05.23, 06:10
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka