Gość: samotny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:39 witam byl ktos i z jakim rezultatem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantamaj Re: wedle mnie najlepsza wróżka 18.06.07, 13:17 ja byłam na wróżbie. Jasnowidz Amina jest bardzo konkretna szczera i nie owija w bawełne i nie sadzi się na gwiazde jak coponiktóre ktore nie mają predyspozycji do wróżenia, tylko mydla oczy bo pokazuja w reklamach twarz na lewo i prawo. U jasnowidz Aminy wszystko mi się potwierdziło do obecnego zycia na teraz a z przyszłościowych czterech przepowiedni sprawdziły mi sie w 100 % już 3 odpowiedz bardzo konkretne i trafne na 3 pytania. Wedle mnie jest to najlepsza wróżka u jakiej byłam. 200 złoty bardzo wartościowo wydane. Jeśli będę miała potrzebe pójśc jeszcze napewno pójdę tylko do jasnowidz Aminy. Uprzedzam że nie przekazuje kontaktów bo jasnowdz Amina nie upoważniła mnie i nie życzy sobie reklamy na forach by podawać namiary. Jesli ewentualnie ci zalezy na spotkaniu i namiarach to poszukaj sobie w gazetach albo w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikalo5 Re: jasnowidz amina 19.06.07, 14:47 A jak ona wróży w domu, z tarota, numerologii, czy wykorzystuje jasnowidztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
jolantamaj Re: jasnowidz amina 19.06.07, 15:06 Jasnowidz Amina wróży z wszystkiego tego co wymieniłeś mikalo5 Na sampoczątek prosi o datę urodzenia i opisuje wiele, potem jasnowidztwo a i Kart Tarota też używa. Nie znam się na Kartach Tarota bo wiem i czytałam że tych talji to jest tematycznych wiele- setki. Ale jasnowidz Amina ma piękne, kolorowe te karty, takie ładne soczyste kolory mają bardzo wielkie ciepło z nich bije. Jasnowidz Amina nie mieszka na stałe w Warszawie, na stałem mieszka w innym mieście ale praktycznie więcej w tygodni bywa w Warszawie. Przyjmuje w małym mieszkanku w Centrum Warszawy, koszt wizyty to 200 złoty. Uprzedzam że nie podaje kontaktów, jak komuś zalezy to powinien się TROCHĘ wysilić i poszukać w internecie czy gazecie numeru do niej na komórkę albo osobistego numeru 0- 700 takiego co odbiera osobiscie u siebie w domku. (smsy i numery 0- 700 z itefału nie odbiera ona tylko rozne inne osoby co są tam zatrudnione) jak ktoś chce się skontaktować telefonicznie przez 0 - 700 lub sms z jasnowidz Aminą niech jak chce dzwoni na jej osobisty numer 0- 700 gdzie tylko ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: jasnowidz amina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:12 Mnie niestety nie sprawdziło się to co Amina mi powiedziała:( Ale uwielbiam oglądać jej programy w ezotv , jest w nich tyle mądrości życiowych . Bardzo mądra wrózka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocotak Re: jasnowidz amina 19.06.07, 15:41 Dokładnie mam to samo doświadczenie, uwielbiam jej programy, jej mądrość, ale jeśli chodzi o sprawdzalność wróżb, to przykro mi , ale zerowa:(((, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
jolantamaj Re: jasnowidz amina 19.06.07, 15:47 a ja skolei nie oglądam jej w itefale bo mi szkoda czasu wolę obiejrzeć jakiś film czy z córką porozmawiać- nie oglądam a wszystko w 100 % mi się sprawdza. Zreszta na dłuższą mete takie oglądanie co tydzien co jasnowidz Amina mówi może było by w miarę ciekawe ale co za dużo to niezdrowo. A już nie zdzierżyłabym oglądac jasnowidz Aminy i słuchć tych czasem głupawych teleofnów co ma w trakcie programu. Dlatego nie ogądam, ale wróżby mi się sprawdzają wszystkie. Wedle mnie to najlepsza wróżka w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: jasnowidz amina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:17 "głupawych telefonów"??? Może dla innych Twoje problemy są głupawe....Każdy ma swoje problemy....... Odpowiedz Link Zgłoś
jolantamaj Re: jasnowidz amina 19.06.07, 16:58 Pisałam według własnego zdania i odbioru- zyjemy w państwie demokratycznym i każdy może mieć swoje zdanie i je opisać. Wedle mnie słuchanie czyiś pytań a często są to pytania śmieszne naiwne że nie trzeba być wróżką aby znać odpowiedz- mnie to poprstu nie interesuje i dlatego nie oglądam. Wedle mnie nie jest mądre słuchac zwypiekami na twarzy jak ktoś opowiada o swoich pytaniach i dylematach, dlatego nie oglądam tych programów. Zresztą ja gdybym miała zadać pytanie (nie ważne głupie czy nie czy ważne czy nie ważne) to nie dzadzwoniła bym na wizje i na forum świata nie poruszłabym swoich dylematów. Szukałabym za to kontaktu osobistego z jasnowidz Aminą. I jeszcze jedno WEDLE MOJE ZDANIA tutej na forum pełno ludzi pyta o kontakty, numery, adresy i tym podobne. Jakby komuś zależało to powinien się troszkie wysilić i poszukać w internecie w książce telefonicznej czy przeptarczec sobie gazety gdzie czasem wróżki się reklamują ze swoimi rewklamami i prywatnymi namiarami. Przez tych wszystkich co tu plotkują na forum i wymieniają sie numerami niektóre wróżki odmawiają spotkania potem, bo z forum nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
laura9911 Re: jasnowidz amina 22.06.07, 18:31 Czy mogłabyś podać nr.relefonu do Aminy na 0700 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rty Re: jasnowidz amina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:53 wpisz sobiew wyszukiwarke haslo jasnowidz amina:)powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
laura9911 Re: jasnowidz amina 23.06.07, 18:12 Już szukałam w wyszukiwarce,ale pod tymi numerami które mam nie ma Aminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jasnowidz amina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:22 zobacz prosze na jej prywatna stronke www.amina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolantamaj Re: laura9911 i inne takie osby 25.06.07, 11:59 Gdybyś faktycznie szukała w wyszukiwarkach, to z wyszukiwarki byś trafiła na stronę Jasnowidz Aminy. Strona Jej osobista wyświetla się jako pierwszy wynik wyszukiwania w goglach, jak wpiszesz w wyszukiwarce: amina, Amina, jasnowidz amina, Jasnowidz Amina to sie zawsze pokazuje jako pierwsza strona. Także bzdurą jest że szukałaś bo jest strona i są numery prywatne 0- 700 albo komórka i jest pod jednymi i drugimi wiadomo na 100% że jest pod komórką na orange nawet jeśli nieodbierze 0- 700. Niewiadomo czego szukasz jak tego nie chciałao ci się znaleś w 30 sekund. Wiesz co wstyd poprostu żeby sobie nie wyszukać tylko po najmniejszej lini oporu żeby inni podali. Wedle mnie wstyd mi za ciebie, bo pewnie jesteś młodą osobą, tym bardziej możesz posługiwac się internetem. Ja mam 50 lat i niezabardzo jestem oblatana w internecie ale jak szukałam aby pójś do jasnowidz Aminy to poszukałam naprzód w goglach. A drugi sposób to pójście do saloniku prasowego i przeglądnięcie jak niechcesz kupowac dowolnej gazety z programem telewizyjnym i tam masz reklamy co jasnowidz Amina odbiera osobiście te numery swoje 0- 700 Niestety takie osoby co tak szukają kontaktu z wróżką aby ktoś im przekazał i napisał a same się nie wysilają traktują to jako łatwo przyszło łatwo poszło. Tymbardziej że wysilać się wielce czasami nie trzeba ale wedle mnie jak komuś naprawde zalezy i to szanuje to bedzie sam szukał. Nic dziwnego że potem wróżki nie chca przyjmować jak sie tak traktuje znalezienie do nich drogi. Wstyd mi za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: laura9911 i inne takie osby IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.07, 15:35 Poznalem Amine osobiscie,wspaniala osoba. Wrozba jeszcze sie nie sprawdzila,bo za malo czasu uplynelo. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
franulka5 Re: jasnowidz amina 13.08.07, 09:51 Jest najlepsza.Polecam, choć droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: jasnowidz amina IP: 212.76.37.* 13.08.07, 14:33 nie taka droga, gdy wezmie sie pod uwage, że są osoby, które przyjmują i za 300 zł i za 500 zł, także 200 zł to nie jest aż tak drogo. tylko trzeba odróżnić tych, którzy dla zamaskowania braku zawodowstwa biorą 300 zł i więcej, od tych, którzy są warci 300/500 zł wg mnie jasnowidz Amina jest warta. Ja jestem zdania, że trzeba szanować pracę wróżki. Ja chodzę do wróżki w Żyrardowie, "moja" wróżka choć nie bywa w tv (bo nie chce), bierze sporo- od stałych klientów 120 zł za 45 minut, a 150 zł od nowych klientów też za 45 minut. Jestem bardzo zadowolona i zawsze mi się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: jasnowidz amina IP: 212.76.37.* 13.08.07, 19:45 siostra koleżanki powiedziała mi, że różnie bywa. ona czekała tydzień, więc chyba nie ma żadnej sztywnej zasady, widać tylko jak czas pozwoli, to przyjmuje osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwony IP: 212.76.37.* 14.08.07, 10:42 nie ciskała gromów, była zadowolona i mówiła z uśmiechem. Wiec widać sprawdzlność jest standardowa, nigdy nie będzie 100% ale większość się sprawdza, przynajmniej w jej przypadku z jej opowieści to wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinni Re: do Iwony IP: *.waw.pl 23.08.07, 16:31 U jasnowidz Aminy byłam dwa razy - i też jestem zadowolona. Teraz koszt wizyty wynosi 300 zl- ale naprawde warto. Po pierwszej wizycie wszystko mi się spełniło. Bardzo, bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
franulka5 Re: do Iwony 23.08.07, 16:43 a jak Ci się udało dostać?Czy wróży z kart, czy bardziej z jasnowidzeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Re: jasnowidz amina IP: 212.76.37.* 29.08.07, 12:29 nie wiedziałam, że 300 zł kosztuje teraz spotkanie, jak była moja koleżanka kosztowało 200 zł coprawda to było już jakiś czas temu, to nic dzwonego może być i 300 zł. ja nie byłam to nie wiem, ale z tego, co koleżanka opowiadała to była zachwycona i samym spotkaniem i tym co potem się sprawdziło. Zyskują moje zaufanie osoby z takim 10, 20 letnim doświadczeniem innym, nieznanym nieufam. Z pewnością telent Pani Aminy warta jest uwagi i tej ceny. Niestety jest jedną z nielicznych, taka jest moja opinia. Widać warto jest wydać 200 zł czy nawet 300 zł jak mówi stare powiedzenie chytry traci dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinni Re: Re: jasnowidz amina IP: *.waw.pl 29.08.07, 17:15 Osobiście ufam tylko Aminie. Jest to kobieta, która nie naciąga. Jak dzwoniłam do niej po raz pierwszy, to wprost mi powiedziała, że nie widzi najmniejszego powodu dla którego miałybyśmy sie spotkać. Otwarcie przyznała, że wizyty są dosyć drogie. Na spotkaniu osobistym najpierw prosi o datę urodzenia, później stawia tarota. Odpowiedz Link Zgłoś
franulka5 Re: Re: jasnowidz amina 30.08.07, 08:32 A jak udało Ci się do niej dodzwonić?Ona nie odbiera telefonów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinni Re: Re: jasnowidz amina IP: *.acn.waw.pl 04.09.07, 14:16 Też nie mogłam sie do niej dodzwonić. No ale w końcu udało mi się..:):):) Poprostu trzeba trochę poczekać. Na numery 0 700...i *7... radzę dzwonić po uprzednim umówieniiu się z jasnowidz Aminą. Jak każdy człowiek - oprócz pracy ma też swoje życie rodzinne i napewno nie siedzi przy nich 24h na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś