ewcik03 24.11.07, 14:13 Witam serdecznie , może ktoś z was był Pani Ani proszę o opinię na jej temat zarówno pozytywne jak i te negatywne. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Wróżka Anna Wiechowska IP: 212.76.37.* 24.11.07, 16:20 były już kilkakrotnie tematy o pani Ani. nie znajdziesz w takim temacie dziesiątek postów, a jedynie parę, za to konkretnych. jeśli chcesz poczytać te parę postów, zobacz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=65740210&a=69642989 w mojej ocenie mało postów świadczy o kompetencji, a zarówno szacunku klientek. tematy tego typu, o naprawdę świetnych wróżbitach, szybko spadają z pierwszych miejsc, bo taki temat nie jest "atrakcyjny" dla kogoś, kto wróżbę traktuje jako darmowe coś, a wróżkę z definicji jako naciągaczkę. jak się przejrzy forum, to tam gdzie jest dziesiątki i setki postów, przeważnie są wróżki - hobbystki za 20 zł albo ktoś tzw. przereklamowany. o pani Aneczce komentarzy i opinii na temat wróżb jest bardzo mało, bo po pierwsze: to kwestia klienteli (raczej nie ludzie, którzy szukają wróżki przez fora) a po drugie: szacunku do wróżki- klienci nie przeciągają na siłę przez jakiekolwiek forum, bo czują szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik03 Re: Wróżka Anna Wiechowska 25.11.07, 02:35 fajnie i o to mi chodzi,dziękuję może to głupio zabrzmi ale wiedziałam że jak jest to osoba znana,bądź przereklamowana na forum itd... ,uzyskam całą lawinę opini tych dobrych i złych,a może to głupio zabrzmi ale brak reklamy jest dla mnie najlepszym swiadectwem o tej osobie, dzięki iwonko za wpis, napisałam Ci prośbę na priwat o podanie namiarów na twoją wróżkę z żyrardowa, ale rozumiem ze nie podajesz tych namarów przez szacunek dla tej pani i ok. bardzo to cenię, pozdrawiam serdecznie.Ponieważ naprawdę ostatnio wszystko mnie " dezorientuje" w rzeczywistości wybiorę się do p.Ani, bo mam wrażenie że jest to osoba kompetentna, o wróżce do której chodzę i uważam ją za osobę b.kompetentną , niestety jest chora i ma duzo swoich spraw przezco nie przyjmuje tak jak kiedys,nie znalazłam ani jednego wpisu na forum i dla mnie to świadczy o jej kompetencji,teraz już to wiem po doświadczeniu z innym wróżbitą z forum, Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Wróżka Anna Wiechowska 25.11.07, 13:34 Ewcik, ale oczywiście nie można uogólniać. Już wiele razy poruszany był na forum ten temat - jednym się sprawdziło, innym nie - u tej samej wróżki. Według mnie trzeba po prostu trafić na "swoją" wróżkę, która do nas "dotrze" itp. A taka wróżka może być NAWET z forum.:) Życzę Ci, żebyś trafiła na fajną wróżkę, która Ci pomoże w problemach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Wróżka Anna Wiechowska IP: *.lublin.mm.pl 07.12.07, 08:42 Witam,czy moglibyście powiedzieć z kąt jest ta pani Ania.Z jakiego miasta.dziękuje.szukam wróżki,ale okazuje się że to wcale nie jet takie proste a nie chce iść do jakieś naciągaczki która mi na opowiada,jaka to ja będę szczęśliwa i bogata . Odpowiedz Link Zgłoś