adma.0 22.03.08, 14:29 byłam niedawno u wróżki Basi z Wrocławia, kto zna? jaka jest sprwadzalnosć jej wróżb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andz-ia2 Re: wróżki z Wrocławia 22.03.08, 15:45 Jeśli chodzi o p. Basie z Hallera to ja byłam u niej 3 razy. Strasznie dużo wiedziała o moim życiu i o tym co się w nim w tej chwili dzieje. To co powiedziała o najbliższej przyszłości można powiedzieć, że się już sprawdziło. Co do dalszej przyszłości to czekam z niecierpliwością bo chodzi o najważniejszy problem z jakim się borykam (według wróżby wynik ma być pozytywny ). Znam dwie osoby które korzystały z jej usług i sprawdziły się przepowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
adma.0 Re: wróżki z Wrocławia 23.03.08, 10:59 oj to super;)bo wywróżyła mi same dobre rzezczy;) podejrzezwałam ją, że mówi tak, żeby było miło;) w takim razie trzymam kciuki za spełnienie się naszych wróżb;) daj znać jak to się stanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia2 Re: wróżki z Wrocławia 23.03.08, 11:30 Wiesz co ja już sama niewiem czy tak nie jest. Dzisiaj wydażyło się coś takiego,że zaczynam wątpic w to co mi powiedziała. Może chciała dać mi nadzieje, podtrzymać na duchu i powiedziała to co chiałam usłyszeć.Mój największy problem ma się już zacząć rozwiązywać ale jak narazie to nic nie widać, a nawet jest gorzej niż przypuszczałam. Jak juz pisałam znam dwie osoby którym jej przepowiednia się sprawdziła. Były niedawno moje znajome i im też powiedziała same dobre rzeczy, więc zaczynam wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: tylko nie do basi .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 12:45 basia nie jest dobra,mowi bo mowi,ale więcej o sobie ... moja kolezanka zrobiła coś za jej poradą i dużo na tym straciła :( ja też poszłam z ciekawości i żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
adma.0 Re: wróżki z Wrocławia 24.03.08, 10:32 czyli Tobie tez same dobre rzezczy przepowiedziała, a jakieś złe? Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia2 Re: wróżki z Wrocławia 24.03.08, 10:56 Jedna się sprawdziła, ale nie była bardzo zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Re: wróżki z Wrocławia IP: *.tktelekom.pl 05.02.09, 07:45 Hey i jak ze sprawdzalnoscia wróżb u Basi z Hallera, bo u mnie poki co jest odwrotnie do tego co powiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
aga291988 Re: wróżki z Wrocławia 06.02.09, 13:24 Widać wróżki Wrocławskie nie nadążają za klientami:P Odpowiedz Link Zgłoś