darksheila 10.09.03, 16:32 Skorpion - K i Byk - M ... Czekam na opinie, każda się przyda :) Może ktoś ma ciekawe doświadczenie w relacji z Bykiem i chce się nim podzielić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xor2 Re: Skorpion + Byk...? 11.09.03, 23:06 No coz. Powiem tylko tyle. Ja jestem spod znaku Skorpiona, a ona jest Bykiem. Podobno "kazdy Skorpion spotyka w swoim zyciu Byka i ... zaczyna sie" zgadzam sie z tym, ehhh ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ja118 Re: Skorpion + Byk...? 12.09.03, 08:50 mieszanka wybuchowa. Dwa spojrzenia na świat. Skorpion kierujący się uczuciami, dla którego sprawy duchowe są najważniejsze i Byk egoistyczny materialista. Sorry ale anam taką parę i dla mnie były to dwie osoby które niszczyły się wzajemnie. Typowy toksyczny związek. Jest tylko jedno pocieszenie, że każda osoba jest inna i bywają wyjątki, tak więc powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: Skorpion + Byk...? 15.09.03, 11:27 tyle emocji, tyle się dzieje, wiele piękna, uczuć... Skorpionie... więcej wyrozumiałości, przytulenia - zrozumienia... Ufaj. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Skorpion + Byk...? 15.09.03, 13:55 Ale bssssssssssdury:)))))Juz ktos tu wspominal,ze nie nalezy patrzec wylacznie na znak ,w ktorym jest slonce,bo jeszcze duzo,duzo innych czynnikow wplywa na to jacy jestesmy.Byk bykowi nierowny jak i skorpion skorpionowi. Jestem byczkiem i probuje od dluzszego czasu nauczyc sie chociaz zdrowego egoizmu ,tak zeby nie dac sie wykorzystywac ,zeby czasami tez cos brac a nie tylko dawac. Jedyne co mnie laczy z bykami to upor w dazeniu do celu i mimo wszystko nogi na ziemi .Poza tym nie mam nic z byka ,nie obzeram sie,nie cierpie spedzac czasu przy garach , pieniadze sa mi wylacznie potrzebne po to zeby z glodu nie pasc i rachunki niezbedne poplacic itd.itp.I co?Niby byk ale nie byk:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wirszulka Re: Skorpion + Byk...? 15.09.03, 23:04 ja-byk, on-skorpion. Nie powiem żeby było spokojnie, przeciwnie wciąż podnosimy sobie adrenaline, obydwoje to lubimy-więc czy tak naprawde się różnimy? Gdyby patrzeć tylko na znaki zodiakalne - faktycznie - jest to wybuchowe połączenie ale znaki to nie wszystko. Lubie go jako ciekawego człowieka i fascynuje mnie jako mężczyzna...nie wydaje mi się żeby był taki tylko dlatego że jest zodiakalnym skorpionem. Co do pseudo materializmu i egoizmu byków-przesada...duża przesada!!! Odpowiedz Link Zgłoś