Dodaj do ulubionych

Strzelec -jak go zdobyc?:)

05.08.08, 11:35
Spodobał mi się bardzo mężczyzna Strzelec jak go zdobyc chwilami
wydaje mi się ze go mam chwilami że jestem mu obojetna.Wiem ,ze ceni
wolnosc ,niezależność ale jak go ująć bardzo mi zależy na nim.Prosze
poradżcie coś.

Obserwuj wątek
    • Gość: Lenaaa Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) IP: *.chello.pl 05.08.08, 19:21
      Mam takie samo pytanie tylko chodzi o Koziorozca. Moze ktos mi
      podpowie jak zdobyc pana spod tego znaku i jak postepowac, zeby
      utrzymac znajomosc? Dziekuje :)
      • ewajanson-on-line Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 05.08.08, 19:38
        ;) tak jak każdego faceta. ciepłem, mądrością, cierpliwością, zrozumieniem. I
        uczynieniem go w twoich oczach królem.
    • Gość: ssssssss Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) IP: *.serv-net.pl 05.08.08, 23:13
      on lubi jak kobieta jest ale nie narzuca sie... gdzies w poblizu ona
      robi swoje a on swoje... lubi wiedziec ze jest blisko tak po
      prostu..lubi kobiety ktore umieja zalatwic sprawy urzedowe...
      • ewajanson-on-line Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 05.08.08, 23:20
        to co to za strzelec, jak nie umie kobiety i siebie ussssttrzelić tak, żeby była
        intymna bliskość. i dlaczego on nie umie załatwiać spraw urzędowych sam za
        siebie? za wygodny?
        Strzelec kocha kobiety ciche i oddane, ale silne i inteligentne. takie którym
        może zaufać. z temperamentem i będące dobrymi matkami.
        Wymaga inteligencji kobiety, ale tu chce być dominantem. chce być uznany za tego
        jedynego. i tu wracamy to postów wyżej.
        Aha - strzelec może zdradzać, ale od takiej żony nigdy nie odejdzie. i tu tkwi
        siła kobiecości - madrość.
        • Gość: Lenaaa Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) IP: *.chello.pl 06.08.08, 00:00
          Pani Ewo, poprosze o napisanie czegos o Koziorozcu :)
          • ewajanson-on-line Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 06.08.08, 00:44
            Ale podkochującym się czy nie, bo u nich to różnica?
            stoją blisko wodnika i barana. wodnik musi najpierw doznać porozumienia
            intelektualnego, żeby zacząć nawiązywać więź nazywaną miłością. Baran zdobywa
            jako przywódca i to dokładnie.
            koziorożec musi poczuć wspólnotę myśli i ciała. Przyswaja kobietę wszystkimi
            swoimi zmysłami. wbrew pozorom to mężczyźni o niesamowitym temperamencie i
            intuicji, a motorem w ich podejściu do kobiety jest właśnie miłość. będąc z nimi
            w udanym związku ma się wrażenie spotkania soulmate. w związku potrzebują
            akceptacji fizycznej i emocjonalnej kobiety dla ich osobowości, dla ich id.
            potrzebują też akceptacji dla swojego seksualizmu, bo jest to mieszanka
            wierności, tradycjonalizmu i niesamowitej zmysłowości.
            zakochani zrobią dla kobiety wszystko, próbując stworzyc z nią jedność. są
            dobrymi ojcami, bo swoje dzieci starają się wychować w myśl swoich doświadczeń
            emocjonalnych.
            Niezakochanego koziorożca ugryźć ciężko. dopóki nie poczuje tej specyficznej
            więzi, będzie kobietę wikłał w zagadki i meandry swojej osobowości. i wtedy to
            można naprawdę mieć go dość.
            • tekla-0 Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 06.08.08, 03:08
              Witam Ewa cieplutko:) Jakie Ty zawsze dobre rady znasz i sie z nimi
              podzielisz. Mozna liczyc na Twoja pomoc. buziaki:)
            • Gość: Lenaaa Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) IP: *.chello.pl 06.08.08, 09:24
              Dziękuję :)
              • promyykk Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 06.08.08, 13:14
                Dziękuje Ewo,własnie o to chodzi ,że ustrzelił mnie :)ja nie chciałam,ale ugiełam się spodobał mi się:)starał sie więc tak jak piszecie nie narzucać się być po prostu blisko,było mi dobrze on nie ingerował w moje życie a ja w jego (dużo pracujemy )czasami jednak potrzebowałam częstszego kontaktu,wiec nie wytrzymałm i zaczęłam sie wypytywać kim ja własciwe dla niego jestem ,niby wolny zwiazek ale ...:).PO tej rozmowie jak sam mi powiedział oddalił się (jest facetem po przejściach), nie oczekuje od niego wiele ale chciałabym odzyskac go zeby zapomniał o tamtej rozmowie widujemy sie, dzwonimy ale ja czuje ,z jego strony dystans ,czekać ale delikatnie coś działać:) tylko co i jak?
                Wydaj mi się że,własnie tak jestem jak napisała Ewa "kocha kobiety ciche i oddane, ale silne i inteligentne. takie którym
                może zaufać. z temperamentem i będące dobrymi matkami.
                Kolacja ,romantyczna noc wyjazd sama nie wiem....
                • ewajanson-on-line Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 06.08.08, 17:15
                  Prawdopodobnie w jakis sposób uraziłaś jego dumę - to dumne "cholery" , być może
                  chodzi o to, że nie wychwyciłaś z jego zachowań, kim dla niego jesteś i że
                  jesteś ważna.
                  Budował relację typowo dla osoby po przejsciach, to chyba to.
                  Poza tym o ile dobrze czuję to owszem było dobrze, ale nie do końca
                  rozumieliście swoje "sygnały". On ci je dawał, to się dzieje świadomie i
                  nieświadomie.
                  Baba jak to baba musi zapytać i z tego niestety sporo nieporozumień wychodzi -
                  cóż, trochę się od facetów różnimy :)
    • promyykk Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 07.08.08, 22:52
      A może jacyś Strzelcy coś mi podpowiedzą dziś spotkalismy sie przypadkowo ,od 3
      tyg.szedł na jakieś spotkanie chwilę porozmawialismy i cześć cześć dał mi buzi
      na pożegnanie i tyle, smutno mi :(.
      • Gość: Agsa22 Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) IP: *.bb.sky.com 17.02.09, 15:21
        Moj facet to strzelec:D Ja jestem spod blizniat.Fakt strzelce lubia inteligentne
        kobiety sami tez sa inteligentni.Lubia dominowac.Strzelca zawsze musi byc na
        wierzchu.Nie znosi sprzeciwu.I wlasnie dlatego sie troche scieramy...:D No ale
        jak strzelec juz sobie zalozy rodzine to napewno jest to przemyslane.I gdzies
        slyszalam,ze strzelce nie sa najlepszymi ojcami i tu zaprotestuje,bo moj luby
        jest najlepszym ojcem pod sloncem dla naszego szkraba.Slyszalam tez ,ze sa
        bardzo kochliwi i tu tez zaprotestuje moj kocha jak na razie tylko mnie i mam
        nadzieje,ze tak juz zostanie na zawsze.Strzelec po przejsciach to masakra jest
        poprostu(przerabialam).Najpierw sie trzeba zastanowic czy sie chcesz
        angazowac,bo nie bedzie latwo,by jego serduszko spowrotem doszlo do
        siebie.Trzeba wykazac maksimum cierpliwosci,milosci no wogole byc aniolem.Ale
        jak juz Cie pokocha to na maksa:D I strzelec nie dawal by Ci buzi gdyby nie mial
        wobec Ciebie planow...
        • Gość: Agsa22 Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) IP: *.bb.sky.com 17.02.09, 15:28

A z ta kolacja i romantyczna noca to nie bylby zly pomysl swoja droga.
          • promyykk Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 19.02.09, 19:33
            Agsa baardzo dziekuje za podpowiedz ,tak jest po przejściach ( 3
            nieudanych związkach w 2 kobiety go zdradziły) wydaje mi sie ze
            jestem cierpliwa bo bardzo mi zalezy na nim tylko trwa to już 2 lata
            są chwile ze bardzo się zblizamy a są takie ze oddalamy i tak na
            zmiane:).Nie jestem za bardzo uległa :)i czasami unoszę się dumą ale
            ten okres dużo mnie nauczył przedewszystkim pokory długo czekałam
            wybierałam i w końcu padło na niego:) dlatego cene są dla mnie każde
            wskazówki.
    • vickydt Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 02.03.09, 18:35
      strzelce są własnie milosnikami wolnosci. Kwestia jest to, czy to Ci pasuje, an
      ie jak go zdobyc. Bo wszelkie niedopasowanie predzej czy pozniej wylezie
    • agrentowy4321 Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 05.03.23, 23:09
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Strzelec -jak go zdobyc?:) 26.04.23, 11:01
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka