Dodaj do ulubionych

wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka

20.08.08, 19:56
Czy ktoś słyszał o tej Pani i może się podzielić opiniami na jej
temat, dziękuję:::)))
Obserwuj wątek
    • Gość: gadanina Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: *.acn.waw.pl 17.02.09, 23:20
      Witaj! Byłam u wróżki Anety z Białołęki... Powiedziała mi kilka ogólnych rzeczy.
      Własciwie pasują one do każdego. Nie odpowiedziała na pytanie, z którym do niej
      przyszłam. Żałuję, że w ogóle się zdecydowałam.
      • Gość: pzzzggg Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: *.acn.waw.pl 28.02.09, 01:24
        a jaka jest cena za spotkanie?
        czy ktoś był jeszcze u tej wróżki?
        • meggi79online Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka 11.03.09, 15:36
          hmmm...tak ja byłam jakiś czas temu. Poszłam, ponieważ
          zasugerowałam się pozytywnymi opiniami na forum ( które teraz mam
          podstawy sądzić, że pisze zsama "wróżka").Jednakże jestem bardzo
          rozczarowana. Wizyta trwała ok godz."Wróżka" była dla mnie zupełnie
          niewiarygodna...Mówiła mało konkretnie, ogólnikowo. Jej wypowiedzi
          można byłoby tak na dobrą sprawę dopasować do każdej jednej osoby.
          Przez całą wizytę miałam wrażenię, że ta Pani wogóle nie ma pojęcia
          o kartach i jest zwykłą oszustką. Robiła mi wróżbę na najbliższą
          przyszłość i kompletnie nic mi się nie sprawdziło!!!!!!!!Ja
          osobiście byłam u kilku wróżek i byłam bardzo zadowolona. Wróżka
          Anetta była osobą której poprostu nie ufałam i miałam rację.Szczerze
          odradzam.
          • Gość: Aniołkowa Magda Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 20:09
            Witam serdecznie Piszę do meggi79online
            Czytam ten sam post napisany przez Ciebie poraz kolejny. wysyłasz je hurtowo
            Kurcze Dziewczyno tak się zastanawiam ILE W TOBIE MUSI BYĆ NIENAWIŚCI I ZŁYCH
            EMOCJI. JAK SOBIE DAJESZ RADĘ Z TYM???? Forumowicze sugerowali że jesteś
            prawdopodobnie konkurencją i niestety po ilości i jakości postów w których
            oczerniasz tę wróżkę chylę się do tej opinii. Myślę że ostrzegać należy przed
            Tobą bo normalna osoba nie wypisuje kilka-kilkanaście razy tego samego ,
            czepiając się jednej osoby (przypuszczam iż "Bogu ducha winnej") Zastanów się
            nad swoim postępowaniem bo tak się nie zachowuje dobra i normalna osoba!!! Ja
            nie byłam jeszcze u Pani Anety ale mam nadzieję że niebawem się dodzwonię i
            wrażenia na pewno opiszę na tym forum. Zaufam kilkudziesięciu osobom które
            wyraziły się na temat tej wróżki baaaardzo pozytywnie. Pozdrawiam wszystkich a
            Tobie meggi życzę duzo dobroci w życiu i zalecam zastanowić się nad swoim
            postępowaniem , bo możesz krzywdzić ludzi swoim niewyparzonym językiem
            • izabelcia_0 Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka 23.01.10, 12:32
              witam . Mam prośbę mogłabyś podać mi jakieś namiary na Tę Panią . Telefon , może
              adres. Prosze
        • meggi79online Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka 11.03.09, 15:37
          hmmm...tak ja byłam jakiś czas temu. Poszłam, ponieważ
          zasugerowałam się pozytywnymi opiniami na forum ( które teraz mam
          podstawy sądzić, że pisze zsama "wróżka").Jednakże jestem bardzo
          rozczarowana. Wizyta trwała ok godz."Wróżka" była dla mnie zupełnie
          niewiarygodna...Mówiła mało konkretnie, ogólnikowo. Jej wypowiedzi
          można byłoby tak na dobrą sprawę dopasować do każdej jednej osoby.
          Przez całą wizytę miałam wrażenię, że ta Pani wogóle nie ma pojęcia
          o kartach i jest zwykłą oszustką. Robiła mi wróżbę na najbliższą
          przyszłość i kompletnie nic mi się nie sprawdziło!!!!!!!!Ja
          osobiście byłam u kilku wróżek i byłam bardzo zadowolona. Wróżka
          Anetta była osobą której poprostu nie ufałam i miałam rację.Szczerze
          odradzam.
          • Gość: halinakowalska Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: *.aster.pl 23.10.10, 14:48
            Ogarnij się kobieto (meggi79online). Po co się wyżywiasz na normalnych ludziach. Następna przed czterdziestką bez dzieci i bez faceta, zazdrosna o wszystko, że ktoś ma pomysł na życie, ma dar, zarabia pieniądze. Piedolnij się w ten pusty łeb.
    • Gość: e Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: *.chello.pl 20.08.09, 23:27
      jestem ateistka a wlasciwie bylam, nie wierzylam we wrozby itp-ta pani to
      zmienila ja jej nic nie powiedzialam ona mi wszystko!!!!
      • Gość: Renata Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:12
        czyli sprawdza sie, ponoc trudno dodzwonic sie
      • Gość: gość Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: 213.17.183.* 14.05.10, 09:41
        Czy mozesz podac nr tel, adres i odpowiedziec jak dlugo czekalas?
        • Gość: aga Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: 83.143.142.* 17.07.10, 20:16
          Aneta 791044204
          • Gość: aga 791044204 IP: 83.143.142.* 17.07.10, 20:17
            aneta przyjmuje na saskiej
            • abigay Re: 791044204 10.11.10, 13:07
              Czy Pani Aneta z saskiej kepy z numerem telefonu 791044204 to ta wrozka : www.goldenline.pl/aneta-steczkiewicz (pytam osoby ktore byly i maja 100% pewnosc) :) chce w koncu raz do konca wyjasnic sobie brak pewnosci co do kwestii "ktora to Aneta"
              • Gość: gosc Re: 791044204 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 22:01
                to nie jest ta aneta z saskij kepy ona sie nie reklamuje tylko wypisuje watki na tym forum jako to ona jest super wróżka jasnowidzaca kompletna bzdura nic sie nie sprawdza nie warto do niej chodzic
                • Gość: Beata z Warszawy Re: 791044204 IP: *.jmdi.pl 09.12.10, 02:19
                  Ja poznalam Panią Anetę w zeszlym roku tak mniej więcej na początku wrzesnia ,bylam u niej juz kilka razy i faktycznie duzo rzeczy od tamtej pory juz mi się sprawdzilo,nawet potrafi przewidziec takie w sumie drobnostki jak to ze w czasie kiedy będę za granicą ( a nie wiedziala dokladnie jaka data ,miesiąc itp) będzie zimno i faktycznie bylo zimno nawet bardzo,no ale to jakby szczegół tego co dotychczas mi powiedziala i co się sprawdza krok po kroku ,jak dla mnie jest ok ,warta swoich pieniędzy ze tak powiem :) okreslenie Pani Anety mianem wrozki nie jest dobre ,ja bym powiedziala o niej Jasnowidz ,to juz mi pasuje bardziej ,do uzdolnien Pani Anety i wcale nie cukruje ,jest to moja szczera wypowiedz ,oparta na dotychczasowym doswiadczeniu,takze z czystym sumieniem polecam Pania Anetę.

Pozdrawiam
                  Beata
                  • abigay Re: 791044204 15.12.10, 02:00
                    dostalam numer do poani Anety od mojej koelzanki, pozniej w internecie znalazlam pare wypowiedzi,ktore podwarzaly 'autentycznosc" jasnowidzenia Pani Anety.- Nic bardziej mylnego!
                    Polecam Pania Anete, bez watpienia ma dar :) ichetnie sie jeszcze kiedys do Niej wybiore:)
                    • Gość: Marzena Re: 791044204 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 13:57
                      Czy ktoś może mi podać numer telefonu do Pani Anety?
                      • Gość: anka-17 Re: 791044204 IP: *.tktelekom.pl 19.01.11, 08:18
                        Bardzo proszę powiedzcie ile ona bierze za taką wróżbę. Chcę sie wybrać, ale mieszkam 100km od Warszawy. Nie wiem, czy warto?
                • krasnal49 Re: 791044204 29.10.13, 20:51
                  Hej ,podasz mi kontakt do Anety z Saskiej Kępy na e-mail?
                  • Gość: laydyx Re: 791044204 IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.13, 22:01
                    numer masz podany 7910442014, ale Aneta nie przyjmuje już ludzi z forum/neta
                    • kkk293 Re: 791044204 15.01.14, 13:50
                      jak mozna sie z ta Pania skontaktowac.
                      • Gość: gość Re: 791044204 IP: *.tktelekom.pl 09.02.14, 09:03
                        Trzeba dostać kontakt od kogoś kto już był u Pani Anety i najlepiej jak ta osoba polecająca zapisze drugą osobę na kolejną godzinę danego dnia, np. po sobie.
            • Gość: ? Re: 791044204 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 14:22
              Te cyferki to numer do niej?
    • Gość: ? Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 14:31
      poda ktoś namiary?
    • mariikaika Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka 08.06.14, 15:55
      mogę wam zarekomendować wróżkę sarę, niedawno korzystałam u niej z wróżb i już mi się większość sprawdziła,także otrzymalam inne wskazówki, którymi przestrzegła mnie przed niektórymi faktami i na szczęście udało mi się ich uniknąć, z tego co wiem zajmuje się także rytuałami,zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • agrentowy4321 Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka 05.03.23, 22:49
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: wróżka Aneta z Warszawy -Białołęka 26.04.23, 10:40
      O jezu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka