Dodaj do ulubionych

Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 20:19
Od dłuższego czasu szukam osoby przepowiadającej przyszłość, która byłaby
jednocześnie ezoterykiem z prawdziwego zdarzenia.
Nie interesuje mnie tylko zaspokojenie ciekawości co będzie i słodzenie aby
poprawić mi humor, ale pomoc w zrozumieniu dlaczego tak jest i jak to można
zmienić.
Czy znacie taką osobę?

Obserwuj wątek
    • lilith666_vip Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 07.12.08, 21:29
      Ja z checia dam sie sprawdzic oczywiscie za darmo :)
      • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 21:49
        To jest bardzo skomplikowany problem i samo powiedzenie TAK lub NIE nie
        wystarczy. Myślę, że przyczyna leży w poprzednich wcieleniach...
        • lilith666_vip Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 07.12.08, 21:53
          Wiesz niekoniecznie mowie tak lub nie ..:) interesuje mnie bardzo kabała ,hermetyzm ..hmm jak sie pewnie domysliles potrafie przewidziec cos z precyzja za pomoca linku ,ale powiedzmy ,ze to temat nie tutaj . moze opiszesz mi swoj problem albo skontaktuje Cie z kims tak poza forum . Lub tez zdecydujesz sie opisac go u mnie na forum . jest tam wieel wartosciowych osob ktore posluza na pewno poradą . Nie zrazaj sie tym co tu widzisz jestem stosunkowa mloda osoba w dodatku lewosciezkowcem ;> heh z wiekiem nauczę sie tez wiekszego opanowania mam nadzieje ^^ W razie w pisz :) postaram sie pomoc:)
          • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 22:09
            Wiele już osób zajmowało się moim problemem. Np. regresing u dwóch różnych osób,
            wykazał coś innego i nie wiem komu mam wierzyć.
            Szukam doradcy duchowego, który potrafi sprawdzać poprzednie wcielenia.
            Ezoteryką interesuję się od dawna /od bardzo dawna - mam swoje lata/, ale samemu
            sobie trudno jest pomóc.
            • lilith666_vip Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 07.12.08, 22:22
              Uff regresing .nie bede pytac u kogo w tym wypadku by nie negowac itp. Jest na moim forum osoba ,bodajze Kain 04 ma nick .skontaktuj sie moze z nim jesli chcesz odpowiedzi na wiele pytan .Osobiscie bylam u niego na wakacjach bardzo Ci polecam tą osobę .Duchowego mistrza trudno znalezc . Ja niestety tu pomoca ci sluzyla nie bede duzo wiem lecz nie az tyle .sama ucze sie na sobie i na swoich bladach ale moja wiedzia mimo linkow i skupiania energii to kropla w morzu ezoteryki...:( wiec polecam ci skontakowanie sie z wyzej wymienioną osobą badz napisanie na ogole na forum .Jest powiedzmy ktos jeszcze z kim bym Cie mogla skontakotwac ale to juz poza wszelkimi forum i musze powiedzmy zaanonsowac cie i zapytac o zgode tej osoby.Gdyby jednak byla sytuacjazagrazająca towjemu zdrowiu i zyciu to pisz smialo pomoc zostanie ci udzielona natychmiastowo .poza tym cytajac cie umiem rozroznic wyzszy polot takze 20 lutego zamierzamy zorganizowac zjazd ezoterykow dla uczczenia pamieci dzieł Crowley'a ..powidzmy ze to taki argument. zjawai sie tam specjalisci huny , masazu , reiki , szmani rowniez miejscy jesli jestes chetny zapraszam do kontaktu .zapraszma rowniez do projektu KRWT gdzie w tj chwili juz sa uczestnicy wielu dziedzin .Wiecje info na forum.
              • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 22:52
                Nie mam już siły w kółko opisywać problemu.
                Robi się w ten sposób energetyczny mętlik.
                Szukam sprawdzonej osoby, która zna się na tym co robi.
                • lilith666_vip Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 07.12.08, 23:06
                  Toporozawiaj z nimi ..bynajmniej z kainem wiesz ja jeste m za mloda jeszcze i za malo wiem na mistrza..przykro mi.
                  • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 23:24
                    Dziękuję za okazaną pomoc, jednak otwieram się na różne propozycje. Z nich wszystkich wybiorę jedną. Cierpliwość i rozwaga to moja mocna strona.
                    • Gość: tekla Recóz za pseudonimy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 07.12.08, 23:51
                      Cóz za pseudonimy.kain,lilith,liczba bestii:-)))bawią sie w satanistów,hi hi.Śmieszne,żałosne,durne...Crowley-no no,wielki czarny mistrz...ścieżka lewej ręki-jakże delikatnie,tylko dla wtajemniczonych...Smutne...
                      • Gość: Rozsądny Re: Recóz za pseudonimy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 00:05
                        Teklo rozumiem, że wyraziłaś swoje zdanie i masz do tego prawo, ale bardzo proszę o wpisy tutaj TYLKO na temat osoby, która może mi pomóc. Nie chcę, aby ten wątek zamienił się w niekończącą się dyskusję i spory na inne tematy.
                      • lilith666_vip Re: Recóz za pseudonimy 08.12.08, 00:13
                        Pani teklo ... dla wyjasnienia zlosnym jest mowienie znow slowa satanista.satanista to hedonista wierzacy siebie wiec nie w dualizm . zapraszam do literatury na ten temat . Aporos lilith -to aspekt :> czyli cos tam w horoskopie i nie bede snula wywodow na temat czarneog ksiezyca tu tez biblioteka lub sklep bo gdyby Pani o tym wiedziala odniosla by sie Pani do tego i to jest rowniez zalosne .Pierwotnie lilith bylam babilonskim demonem porywajacym dzieci lecz w nickach nie zawsze o to chodzi:> Kain i liczba 04 wyraznie daja nam czlowieka -odnosnik-literatura. liczba 666 to rowniez liczba czlowieka jesli juz Pani odonis sie do biblii bo ja tu raczej donislam sie do wierzen chinskich :> ale dziekuje za to wpaniale stwierdzienie:> o czym mowia wierzenia rowniez biblioteka.
                        Crowley moim mistrzem nie jest :> jak wspomnialam wyzej jednakze niewatliwie byl wielka postacia i apropo mistrza gdyby Pani mogla sie odniesc do ŚLR wiedzialaby Pani o tym i prosze wybaczyc ale to nie jest forum ezoteryka lecz forum wrozbiarstwo nie musze wiec tu pisac o ezoteryce pojmowanej jako calosc :>dziekuje wiec zacenne uwagi
                        • lilith666_vip Re: Recóz za pseudonimy 08.12.08, 00:17
                          milke w tym temacie
                    • Gość: Micha Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 08:42
                      DO ROZSĄDNEJ: polecam Hagimes - coś niesamowitego, duchowego ...
                      Kontakt znajdziesz na Allegro, pozdrawiam
                      • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 14:53
                        Dziękuję za informację.
                        A tak nawiasem co z moimi wibracjami jest nie tak???
                        Raz odbierany jestem jako Piotr, raz Rozsądna?

• lilith666_vip Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 08.12.08, 15:59
                          Z wibracjami jest wszystko tak . stoisz teraz na rozdrożu co spotkya kazdego rozwijającego się i szukasz tego co dalej .niejako zyjac wg . pewnych dobrych norm zadajesz sobie pytania . wiesz ze najwazniejsza hmmm jest rownowaga i dualizm .przynajmniej wg mnie.gdy przesadzimy z jedna strona odzywa sie w nas ta druga . ( prosze o mnie pisac w temacie lilith666 nie wkszaniac sie innym w temat apropos)
                          • Gość: Rozsądny Rozwój duchowy - kolejne bramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:01
                            Myślę, że z tymi bramami w naszym życiu to prawda. Każdy co jakiś czas staje
                            przed taką bramą w rozwoju i albo ją przejdzie albo nie. Jeśli przejdzie to
                            zaczyna kolejna wędrówkę na innym poziomie. Jeśli nie to powtarza te same błędy
                            tak długo aż zrozumie. Myślę, że inni ludzie pomagają nam w tym przeszkadzając
                            nam lub wspierając.
                            Myślę, że już wiele takich bram za mną a ile jeszcze przede mną?
                            Myślę, że teraz znów jestem przed taką bramą.
                            Myślę Lilith, że Ty również przed nią stoisz.
                            Jeśli chodzi o to, co napisałaś to wiele w tym prawdy. Co jeszcze możesz o mnie
                            powiedzieć?
                            • lilith666_vip Re: Rozwój duchowy - kolejne bramy 08.12.08, 20:19
                              Wiesz nie mi oceniać .Z nas dwojga ty byłbyś mistrzem gdyż ja jestem zbyt jeszcze nieopanowana . Lecz nie bede tu mowic o mnie .Chcesz się wyzwolić z pewnych ram a sposob wyzwolenia moze byc niezgodny z toba samym .szukasz tez rozwiazan dotyczacych niee dalszego rozwoju lecz wlasciwej sciezki . Ali zee ma racje w tym co powiedziala chco to moze sie wydac lakoniczne na pierwszy rzut oka .Odpowiedz i o tym doskonale wiesz lezy w tobie i ja znasz ja o tym wiem choc sie bronisz przed nieuchronnymi decyzjami . dojdzie do nich predzej czy pozniej .obrona jest tylko przedluzeniem twoich cierpien . jesli chodzi o mistrza szukasz zapewnien oraz okreslonej osoby .w tym momencie wiem to i czuje rezygnacje .szukaj tam gdzie nie ma tylu ludzi .
    • ali.zee Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 08.12.08, 19:26
      Hm, a może sam w sobie znajdziesz odpowiedź? Może jest tak, że
      wsłuchaj się w swoje wnętrze, głos podświadomości. Porozmawiaj sam
      ze sobą, zrób taki bilans życia, wybacz komu powinieneś, przy okazji
      sobie też, poukładaj sobie pewne sprawy od nowa, zaakceptuj co
      odrzucałeś itd...
      Wiem, że to może brzmi naiwnie, ale czasem takie proste rozwiązania
      są skuteczne ponieważ wszystko zaczyna się w naszej głowie :-)
      • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:04
        Wielka jest w Tobie mądrość!
        Gratuluję
        • ali.zee Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 08.12.08, 20:41
          Dziękuję :-) wiem, że nie umiem się tutaj jakoś fachowo wyrażać, bo
          nie jestem wróżką. Napisałam to co myślę. A cały wątek bardzo
          ciekawy i daje do myślenia. :-)
          • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 23:05
            Ali.zee aż trudno uwierzyć, że nie jesteś wróżką. Powinnaś nią zostać.
        • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:41
          Czasem trudno pomóc samemu sobie. Szuka się kogoś, kto wesprze lub potwierdzi,
          że jesteśmy na właściwej drodze, uświadomi nam to, co od zawsze wiemy, co jest w
          nas, co poprzez kontakt z innym człowiekiem ujawnia się w nas. Potrzebujemy innych.
          Czuję, że otrzymuję od Was wsparcie.
          Dzielcie się proszę swoimi spostrzeżeniami.
          • ali.zee Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 08.12.08, 20:56
            Wiem że trudno pomóc samemu sobie. Wiem jednak że , oprócz tego co
            pisałam powyzej, pomagając innym (ale tak na prawde, nie dla chwały
            czy pieniędzy) zobaczyć potwierdzenie że dobrze wybraliśmy swoją
            drogę, cel - takim potwierdzeniem może być np. czyjś usmiech, czyjeś
            dziękuje, czyjeś radosne Święta :-).
            Ja nie mówię o wrózeniu z kart (choć wiem że weszłam na forum
            wrózb) , ale o chociażby wolontariacie, pracy z chorymi, pracy
            misyjnej (chociażby AFR), jak również spełnianiu się w sztuce, nauce
            itd.
            Może spróbój odnaleźć siebie w dawaniu czegoś z siebie innym, w
            dzieleniu się tym co masz.
        • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:47
          Poprzedni mój wpis dotyczył obydwu pań
    • lilith666_vip Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 08.12.08, 22:22
      Coz nie ciagnac tematu i moich wypowiedzi powiem tak . odpowiedz jes w tobie mistrz tu nic nie da jesli sam nie znajdziesz rozwiazania .pogodz sie z soba i z tym ,ze czlowiek jest stworzeniem niedoskonalym , nie postepuje zawsze dobrze.. nie potrafi .zrob to co nakazuje ci nie dobro nie zlo lecz twoja madrosc .
      • Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 22:55
        To, co do tej pory otrzymałem dało mi bardzo dużo do myślenia.
        Lilith stawiałaś na mnie karty prawda?
        Czułem to. Dwa razy.
        Ktoś kiedyś powiedział mi, że skoro urodziłem się 13 -ego to, aby być
        szczęśliwym muszę dokonać transformacji.
        Czy tak jest?
        Czy jest ktoś urodzony 13 -ego, kto czuje się szczęśliwy?
        • ali.zee Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 08.12.08, 23:22
          Nie, jestem akurat ekonomistką, pracuję także społecznie. Wróżką nie
          jestem, nie nadaje się - przedkładam wszystko na logikę i wzory
          matematyczno-statystyczne też.. ;-P

Nie urodziłam się 13 stego ale jest to mój eweidentnie szczęśliwy
          dzień, szczególnie gdy piatek! hhihi

Kto powiedział że urodzonym 13 stego jest potrzebna transformacja?
          jaka za przeproszeniem...???
          Szczęście to umiejętność cieszenia sie z małych spraw,pewność siebie
          i swojego zdania, swojej wartości,akceptacja siebie samego,
          otwartość, entuzjam, spontaniczność.
          Nie karć siebie co dzień za wszystko, ale ciesz się z każdej,
          najmniejszej, dobrze zrobionej rzeczy, i z rzeczy, które Cię
          spotykają - nawet takiej, że ktoś się do Ciebie uśmiechnał. To jest
          najprostsze szczęście.
          I na pewno nie zalezy od 13 lub innej cyferki w dacie urodzenia ;-)

"Wróżka ali.zee" radzi: więcej działania, energii i akcji, niz
          cągłego rozmyslania i analziowania, co i jak się zrobiło, co jeszcze
          można zrobić, czego się nie zrobiło kiedyś.

"Wróżka" ali.zee idzie spać :-) kolorowych snów! ala

• Gość: Rozsądny Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 23:08
        Lilith dobra jesteś.
        • lilith666_vip Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 09.12.08, 00:08
          jestem stad sie bronie bo warto .wiem kim jestem a wielkie jedonstki poznaje sie po tym ,ze wszystko tworza jednostajny front przeciwko nim .Jestem jeszcze jednak bardzo mloda .Aby wibracje liczby zneutralizowac jesli uwazasz ze to ona poczytaj o liczbach przeciwstawych i zobacz przeciwstawne znaczenie slow ktore oznacza dana liczba .ja osobiscie uwazam ze odpowiedz juz znasz na swoje pytania wiec idz porzadkwowac sprawy a potem wroc i opowiedz jak bylo
          • ali.zee Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 09.12.08, 08:56
            Nie zauważyłam żeby WSZYSCY tworzyli jakiś zły front przeciwko
            Tobie. Ja myślę że tutaj większość osób Cię lubi. A na takie
            jednostki jak Shaza nie zwracaj uwagi bo to jest tzw. margines ;-)

ps. wielkie jednostki poznaje sie też po skromności, kulturze,
            pokorze i dystansie do samego siebie :-)

miłego dnia :-)
            • Gość: )))) Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:01
              Jakże ciekawa dyskusja, ja też szukałam i szukam odpowiedzi, na dzień dzisiejszy
              doszłam do wniosku że wszystko leży w czystym sercu, i wszystkim co się z nim
              wiąże- naiwna łza podczas wzruszajacej chwili, czułość na widok uśmiechu dziecka
              itp. bo abstrahując od ezoterycznej strony ducha nam ludziom potrzeba też
              zwykłej codziennej prawdziwej miłości i akceptacji, tylko w otaczającej
              zgniliźnie gdzie człowiek człowiekowi wilkiem tak ciężko to znaleźć, ale
              próbujmy Kochani próbujmy, i radujmy się prawdą jak ją znajdziemy
              • Gość: Weronika Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:43
                Podpisuję się pod tym apelem.
          • Gość: Weronika Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 22:27
            Lilith pisałaś coś o liczbach przeciwstawnych. Bardzo mnie to zainteresowało. Co
            oznacza przeciwstawne znaczenie słów? Czy mogłabyś napisać coś więcej?
            • lilith666_vip Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 10.12.08, 01:04
              Cóż .. wiadomo ,że każdy z nas jest czasem zagubiony i szuka odpowiedzi .co najwyżej różne jest podłoże tego zagubienia .Sywinacja w znaczeniu "wróżbiartstwo" t oszukanie dopowiedzi przez rozne metody .to nie tylko karty czy i-ching .tu jest pare z nich www.okulta.fora.pl/wrozbiarstwo,214/?sid=3773b87cc249d289e09fcb525f033e00 ale to doslownie parę . I tak w skrocie wlasnie kabalisci zydowscy opracowali system ..kurde nie wiem jak to tak zrozumiale wyjasnic .moze tak.. zamieniali slowa na liczby i odwrotnie . easumujac w poszukiwaniu odpowiedzi na swoj sens zycia lub droge korzystali z niego wten sposob ,ze odpowiedz znajdywali w tych wlasnie slowach . na pewno znaczen liczby 13 jest multum wprost nie do wypisania ale i napewno odpowiedz na drogę zyciowa w szczesciu nie jest prosta.o systemach zamiennych chyba tamjest u mnie na forum . terazmam troszke pracy przy klientach ,ale jesli nie ma to postaram sie w wolnej chwili uzupelnic ten dzial lub dac odnosniki .natomiast niwelowaniem na neutralne wpywu liczb zajmuje sie feng shui .ja nie pamietam co bylo dla 4 (1+3) pamiatma tylko dla 8 :D moze wiec ktos inny podpowie
          • ali.zee Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 09.12.08, 22:33
            widzę że ktoś pyta o liczby przeciwstawne, przyłączam się do
            pytania...

bo może data urodzenia ma jednak znaczenie? może ja sie myle pisząc:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88236443&a=88293981
            pozdro :-)
            • Gość: nika Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: *.chello.pl 09.12.08, 23:27
              Ja się urodziłam 13-ego i brak mi szczęścia w życiu niestety, więc może coś w
              tym jest.
    • ollaboga77 Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 23.01.09, 16:07
      Hanna Teodozja Podwójci (pseudo. Katarzyna Berg) - bardzo dobry
      jasnowidz ale tez zajmuje się oczyszczaniem
    • Gość: Edyta Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć IP: 88.220.69.* 24.01.09, 22:24
      Mam dla Ciebie kogoś takiego ten ezoteryk mi pomógł w profesjonalny i konkretny
      sposób
      urzęduje pod tą stroną
      futhark.pl.tl/
    • agrentowy4321 Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 05.03.23, 18:41
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: Szukam, ciągle szukam. Pomóżcie mi znaleźć 26.04.23, 06:17
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka