Gość: czas IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.09, 21:44 jak w tytule, no właśnie co się z nią dzieje? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marika Re: co z lilith ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:04 a zadzwoń do niej to się dowiesz- jak jesteś klientem oczywiście bo klienci mają do niej nr. telefonu a jak nie jesteś to napisz @, po co Ci ona na forum, żeby na nią najeżdżali? chyba że masz wątpliwości z dziedziny ezoteryki niezwłoczne do omówienia wtedy to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: co z lilith ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:10 oo... marika, znajomy styl pisania. hahaha Lilith podkuliła ogon i zwiała. Dostała kopa i potoczyła się tam gdzie jej miejsce ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: do mariki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:14 Ja jestem jej klientką i czekam na jej odpowiedz na maila nie mam do niej telefonu to dosyć pilne wiesz co się z nią dzieje?Czy już wróciła kiedy wejdzie na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22:22 Do T IP: *.chello.pl 06.02.09, 22:22 Lilith pojawi się dzisiaj! Nie martw się..odpowie Ci na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Do T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:28 Na pewno?Przepraszam, że sieję zamęt, ale mam poważny problem, a nie mam się z nią jak skontaktować zostawiłam jej maila nie wiedziałam czy nie sprawdzała jeszcze poczty, czy mi odpisała,a mi nie doszło, bo poczta mi nawala.Dziękuję bardzo za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galanonim a jeśli lilith się dzis nie pojawi pod swoim niiki IP: *.eranet.pl 06.02.09, 22:37 nikiem, to możemy mieć pewność, że za moment wystrzeli tu jakaś ekspansywna gwiazda ezo, czyli grupka lilith. chociaż lilith tu się maskuje pod różnymi nikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22:40 Do galanonim IP: *.chello.pl 06.02.09, 22:40 Tak oczywiście! I myśl tak dalej.....bo na 100% masz rację...pffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a jeśli lilith się dzis nie pojawi pod swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 01:24 Lilith ma się dobrze - to dla wiadomości tych którzy znowu szukają zaczepki... a co do maskowania się to wybacz ale nie będę polemizować z Galem Anonimem Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: a jeśli lilith się dzis nie pojawi pod swoim 07.02.09, 06:53 Jak napisalam w temacie podziekowan przed urlopem wyjechalam i nie mialam dostepu do internetu ;) ale juz jestem wiec niech gale i internetowe lole sie nie martwia xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: a jeśli lilith się dzis nie pojawi pod swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 07:15 Oo.. nauczyłas się pisac przez ten czas? hahahaha Biedaczko, myslisz, ze wszyscy są ślepi? Twoje gierki już opisano, i dano ostrzeżenia na forach przed tobą haha Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: a jeśli lilith się dzis nie pojawi pod swoim 07.02.09, 07:18 Ta a gdzie ;> ? wiesz co ci zrobie nim zanim dojdzie do rozprawy bedziesz dalej sial syfar propoagande ;) zmasakruje twoja firme ;) nie jest to grozba ;) zajme sie toba bardzo doglebnie ;) a teraz wybacz .ja w przeciwenstwie do ciebie mam prace xD lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolezanka Wrozka Re: a jeśli lilith się dzis nie pojawi pod swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:39 Lilith dlaczego wdajesz sie w te wszystkie dyskusje?To jest bardzo nieprofesjonalne podejscie.Odpusc sobie,szkoda zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapłan silny człowiek nie wykorzystuje swojej siły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 15:35 Autor: lilith666_vip 07.02.09, 07:18 > > zmasakruje twoja firme ;) > zajme sie toba bardzo doglebnie ;) > No cóż... straszyła to już kilka osób a to oznacza, że jest słaba, bardzo słaba i dużo jeszcze musi się nauczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: a jeśli lilith się dzis nie pojawi pod swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:44 A cóż to za praca? szantażowanie ludzie? straszenie? co za głąb, no ja nie mogę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda lilith666 zawsze musi mieć wroga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 02:38 Kiedyś była sha-za teraz jakiś syfar i różne niby wróżki konkurentki... zastanawiam się czy Lilith musi mieć zawsze jakiegoś wroga? Podobno są tacy ludzie, którzy nawet jak go nie mają - to go sobie wyszukują... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: lilith666 zawsze musi mieć wroga? 13.02.09, 02:44 Przede wszystkim nikogo nie strasze , nie szantazuje co podkreslam w kazdym takim poscie wlasnie po to by uniknac postow tego typu . Natomiast ja nie szukam wrogow .niestety tak to juz jest ze ten kt oczuje zagrozenie atakuje . Zamiast ataków zajeliby sie rozwojem i klientami .Ja atakowac nie musze dlatego tez tylko 2 krotnie na ponad tysiac swoich postow wypowiedzilam sie w temacie wrozacych bez personalnych podtekstow . wlasnie dlatego iz teg ozagrozenia nie czuje. Mimo ich wieku i mojego dzili nas przepasc wiedzy i praktyki gdzie smiem twierdzic dzis guruje nad nimi .stad i atak jest bezpodstawny .a gdybym nie gorowala wiecej bym cwiczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
lkaplankavoodoo Re: cóż... przegrywasz, 15.02.09, 15:31 chociaż w swojej pysze pewnie tego nie widzisz. Cóż... straszysz - i to jest podły rodzaj szantażu. życie innych jest w twoich rękach? ależ lilith, to iluzja. w wielu wątkach piszesz do siebie, by sobie odpowiedzieć. i te wątki, niekontrolowane, wyłoniły tych, którzy stoją po twojej stronie. poza tym a propos twojego obcego pochodzenia - składnia w wypowiedziach jest wręcz idealnie polska i typowa.. w jaki sposób rozmawiasz z klientami na czatach viversum? udajesz ukrainkę z prośbą "wybacz mi, kliencie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: cóż... przegrywasz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 16:38 weśże się janson nie pogrążaj Odpowiedz Link Zgłoś
lkaplankavoodoo Re: lilith, słoneczko moje kochane 15.02.09, 17:09 pod którym tam nikiem. weż na luz i osłuchaj tego: www.youtube.com/watch?v=C93I4FvP2Ig&feature=related albo weź tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: lilith, słoneczko moje kochane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 17:20 no Lila podobna do Ruslany- obie niezłe laski - a słoneczkiem nazywaj swojego dziubdziusia czy kogo tam masz pod reką Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: lpozdrowienia, lilith 15.02.09, 21:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90165237&a=91402948 i po raz 3 Janson .ja k jeszcze raz napiszesz pod nowym zalogowanym nickiem tudziez nie wywloke wszyste twoje tematy ktorymi sie powinnas zajac . taka z ciebie kaplanka jak tez i tu wspominam i powtarzac jaka jest roznica tez nie musze . opanuj sie kobieto i miej resztke godnosci bo sama sobie krzywde robisz. Odpowiedz Link Zgłoś