Dodaj do ulubionych

6 buław, śmierć i 2 buławy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 10:01
Postawiłam sobie karty na związek i
- na czas obecny wyszło mi 6 buław
- na przyszłość śmierć i 2 buław
wszystkie ustawione w prawidłowej pozycji.
Proszę o pomoc w wyjaśnieniu co oznaczają te karty. Czy będziemy razem?
Obserwuj wątek
    • Gość: martunia Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:42
      bardzo proszę
      • Gość: martunia Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:49
        Może ktoś mi pomoże?
        Czy będziemy razem?
        6 buław - czas teraźniejszy
        śmierć - najbliższa przyszłość
        2 buławy - przyszłość /około pół roku, bo na taki czas stawiana była wróżba/.
        • anahella Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy 06.08.09, 15:59
          Jak śmierć, to raczej będzie trudno być razem: sytuacja zmieni się na tyle, że
          jedno z Was odejdzie. Pomyśl o czymś nowym, jak mówi to dwójka Buław.
          • Gość: martunia Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 18:02
            Anahello, jesteś jedyną wróżką na tym forum, na którą można liczyć. Dziękuję też
            za radę udzieloną mi w innym wątku.
            Pozdrawiam serdecznie.
            Marta
    • Gość: Anna Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 20:48
      Martunia napisz czy jesteście jeszcze razem? Co te karty oznaczały? Mi też
      ostatnio na związek wyszła karta śmierć
    • tomasz_fortunat Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy 26.02.10, 23:48
      3 karty nie powinny przesądzać o tym, co się myśli o związku. Śmierć to nie tylko koniec związku, czasem jest to koniec jakiegoś etapu, a nawet problemu. Zwłaszcza, jeśli taki problem jest. 2 Buław po Śmierci ja bym akurat widział pozytywnie, wszystkie dwójki chętnie widzę w rozkładach na dwie osoby, ale to moje patrzenie.

Widzę to tak, że 6 Buław pokazuje, że do związku mieszają się osoby trzecie. Po tym następuje Śmierć, a więc wyczyszczenie tej sytuacji. A po tym procesie jest 2 Buław - a więc tylko wy dwoje, bez ingerencji osób trzecich. Tak ja bym czytał te karty, bo Buławy są wybitnie zaprojektowane na relacje z innymi ludźmi i o nich mówią. Ewolucja od 6 do 2 pokazuje, że wasz związek może się zacieśniać, a wpływ innych osób może się zmniejszyć. Jeśli taki wpływ faktycznie istnieje, to tym bardziej bym się nad tym zastanowił.

Trzeba bowiem napisać, że to powiedziałbym, gdybym ja wyciągnął te karty, bo tak ja je czytam. Ale to są karty wyjęte pani ręką, więc to my możemy pytać: jak pani to widzi? Znaczenie kart w dużej mierze zależy od tego, co pani uzgodniła z nimi jako znaczenie danej karty lub co uzgodniło SIĘ.

Pisanie, że pani związek się zakończy może wyrządzić pani dużo krzywdy. Nie znamy pani sytuacji, karty wyciągała pani sama sobie, a na dodatek zaledwie 3. Trzeba to brać pod uwagę przy interpretacji i mieć w głowie to, że można je zinterpretować inaczej. Pisze pani o pozycji prostej i choć sam nie używam tych pozycji, to jeśli ktoś to robi, to jednak to też o czymś świadczy.
    • Gość: martunia Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 19:16
      nie jesteśmy razem... odszedł.
      • Gość: gosciowa Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 20:30
        czyli tarot jak ma cos powiedzieć, to powie to i w 3 kartach.
    • chickmenka86 Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy 29.07.10, 20:31
      myśle że pojęcie śmierci znaczy dla każdego co innego
      zapraszam na strone poznajdate.com
    • agrentowy4321 Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy 05.03.23, 10:45
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: 6 buław, śmierć i 2 buławy 25.04.23, 21:19
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka