Dodaj do ulubionych

Wróżba na całe życie ???

IP: *.tvk.torun.pl 04.08.09, 21:38
Mam pytanko,jak w temacie, czy jest możliwe coś takiego?
Zapytuję,ponieważ powróżyła mi kobieta,która powiedziała mi kilka
rzeczy z dużo dalszej przyszłości,np.ile będę miała dzieci,że będę
miała dwóch mężów itp.
I teraz się zastanawiam,czy mam to wziąć jako dobry żart czy może
coś w tym jest?
Obserwuj wątek
    • 5saba55 Re: Wróżba na całe życie ??? 05.08.09, 00:00
      nie powinnaś traktować tego aż tak poważnie karty pokazują co cie czeka a
      przyszłość zawsze można zmienić jeśli ja znasz
    • mii.krogulska Re: Wróżba na całe życie ??? 05.08.09, 00:54
      Witam,
      a "pierwszego" męża już masz? Bo wzięcie przez Ciebie na poważnie tej wróżby
      właśnie Wam... rozwala związek. A czy "drugi" będzie lepszy od "pierwszego". A
      dlaczego tylko dwóch? ;) Jeśli weźmiesz to na poważnie, oddasz swoje życie w
      ręce przypadkowej pani wróżki. Chyba, że to wieszczka była, ale to zależy od
      okoliczności tej wróżby, Twojej reakcji i stu innych czynników.

Pozdrawiam, Mii
      • wiedz-ma13 Re: Wróżba na całe życie ??? 05.08.09, 14:11
        Tak,wrózba moze byc na "całe życie",jeśli wrózka to prawdziwa wrózka,a nie /tak modna ostatnio/ doradca życiowy.Ale nie warto prosic o taka wrózbe m.in. dlatego-"Bo wzięcie przez Ciebie na poważnie tej wróżby
        > właśnie Wam... rozwala związek".Zaczynamy się sugerowac i moze odpuscimy sobie staranie się o utrzymanie związku /bo po co?jak i tak się rozleci?/.
        Teoretycznie mamy wpływ na swoje życie,teoretycznie to my wybieramy,decydujemy,podejmujemy decyzję.I tego się należy trzymac:-)A praktycznie realizujemy plan pisany nam przez los? przeznaczenie?-nieważne...Lecz czy warto tym się martwić?Będzie,co ma być.
        A wrózki,ktore tłumaczą,ze ich wrózba się nie spelniła,bo: "zrobiła pani to,nie zrobiła pani tamtego" to nie wrózki,tylko własnie panie doradczynie...Ich wróżby to spekulacje,gdybanie,określanie możliwości...
        Ale jeszcze jedno; nie ma wróżek o 100 % trafności wrózb,to neimozliwe.Bo wróżka to też człowiek i ma prawo sie mylić.I prawdziwa wrózka smialo wam to powie,nie ucieknie sie w szukanie winy w waszym działaniu,czy nie-działaniu.
        Lecz...po co wiedzieć,co nas czeka?Czyż dobre niespodzianki losu nie są wspaniałe?A i te złe trzeba przyjąc,trudno...
        • Gość: Asunta Bardzo Ci dziękuję wiedz-mo13 ;) IP: 94.254.240.* 18.10.09, 10:53
          Po przeczytaniu Twojego wpisu od razu jest mi lepiej ;)
          Też spotkałam na swojej drodze taką osobę...
          Mimo, że nie prosiłam o wróżbę na "całe życie" taką właśnie otrzymałam.
          Zadałam konkretne pytanie, a ona wywaliła mi opis "wszystkiego", aż doszła do
          mojego niby docelowego - męża.
          Kiedy się oburzyłam na to co przeczytałam ona stwierdziła, że jest pewna tego
          co mówi i że będzie tak jak ona mówi.
          Byłam i jestem strasznie rozdrażniona, ponieważ wiem czego chcę, a ona mówi, ze
          i tak jest pewna, ze dupa z tego będzie bo kiedyś tam pojawi się ktoś inny
          (nawet opisała mi tego kogoś).
          Fajnie jak ktoś podpowie nam co jest dla nas dobre, podsunie rozwiązanie
          problemu, ale od razu zakładać, że zrobimy tak a nie inaczej jest obłędem.
          Nie będę ukrywać, ze jej wróżba we mnie siedzi...ale bardziej mnie drażni niż
          daje nadzieje. Mam taką wewnętrzną walkę z jej "pewnością" że pojawiła się taka
          ochota by pokazać jej... "zobacz!myliłaś się!"

Dziwi mnie podejście niektórych wróżek, bo to tak, jakby nie dawały nam wyboru
          "Będzie tak jak mówię, obojętnie co zrobisz"

I mimo, że jej "gadanie" wpłynęło trochę na moją psychikę to będę robiła
          wszystko aby to moje chcenie stało się realne! ;)
          Tym bardziej, że "chcenie" pojawiło się jej w kartach, ale zostało określone
          jako "sama to już skreśliłam".
          Myślę, ze wróżka wyrządziła mi trochę krzywdy, ale mam nadzieję, że uda mi się
          tą wróżbę wyrzucić ze swojej głowy i dążyć do tego czego moje serce tak bardzo
          pragnie ;)
          Bo przecież wróżka ma być naszym doradcą, a nie prorokiem!
          Pozdrawiam

Ps. Bardzo fajny temat!
          • Gość: Jagoda Re: Bardzo Ci dziękuję wiedz-mo13 ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 19:00
            Nie spotkałam jeszcze wróżki, która zrobiłaby mi wróżbę na całe życie. Są takie
            wróżki?
    • Gość: Marta Re: Wróżba na całe życie ??? IP: *.tvk.torun.pl 17.10.09, 22:55
      Właśnie przypomniało mi się to moje dawne pytanko...
      Męża mam,ale z tego,co powiedziała tamta wróżka,to ten drugi miał
      się pojawić dużo później.W zasadzie tak wynikało z jej wypowiedzi,że
      dopiero po śmierci pierwszego...
      To była taka bardzo miła starsza pani i tak się zastanawiam,czy to
      wszystko co mi powiedziała,to tylko sobie wymysliła,czy coś w tym
      jest...Pewnie dowiem się za ok.20 lat ;)
      • Gość: ciekawa do Marty IP: *.lublin.mm.pl 18.10.09, 12:46
        czy moglabys mi napisać z jakiej miejscowości jest ta
        wróżka,zaintrygowala mnie to ,że napisalaś "starsza pani".ja tez
        bylm u takiej starszej osoby i tak na prawde nawet z przeszlości to
        co sie wydarzylo źle opisala.żastanawilm sie czy wogóla o mnie mowi
        • Gość: Marta Re: do Marty IP: *.tvk.torun.pl 24.10.09, 10:30
          Ta starsza pani wróży w Toruniu :)
    • Gość: gosc Re: Wróżba na całe życie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 18:21
      jesli mozliwa jest wrozba na cale zycie to znaczy, ze jednak wszystko jest
      zapisane, to po co sie tak meczymy? dajmy na luz, bedzie co ma byc
      • Gość: mi Re: Wróżba na całe życie ??? IP: *.lublin.mm.pl 19.10.09, 19:16
        Wolna wola,kazdy ją.
        • Gość: Gość Re: Wróżba na całe życie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 12:38
          Wolną wolą nie uzyskasz wszystkiego czego chcesz
    • Gość: Joanna Re: Wróżba na całe życie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 18:14
      Wiele lat temu w Wrocławiu wróżka cyganka też przekazała mi wróżbę na całe
      życie. Czytała z ręki. Powiedziała mi nawet imię męża i czym będę się zajmowała
      jak będę w "kwiecie wieku" i muszę przyznać, że to się sprawdza. Myślę, że nasz
      los jest gdzieś zapisany, ale mimo to możemy go kształtować.
    • Gość: lenna Re: Wróżba na całe życie ??? IP: 89.72.121.* 20.10.09, 18:22
      to pewnie zależy od wrózki, ale moim zdaniem życie jest zbyt skomplikowane, żeby
      dało się przewidziec z całą pewnością, co się stanie
      • Gość: Joanna Re: Wróżba na całe życie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 18:28
        Mój mąż ma na imię tak jak powiedziała ta cyganka. To co wykonuję zawodowo jest
        tym co powiedziała. Mówiła mi też o przeprowadzkach. Podobno jeszcze jedna mnie
        czaka i jak to się stanie to będę skłonna wierzyć, że nasz los jest zapisany. Od
        wróżby minęło ok. 20 lat
    • agrentowy4321 Re: Wróżba na całe życie ??? 05.03.23, 10:36
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: Wróżba na całe życie ??? 25.04.23, 21:13
      Elektryzujące i nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka