Dodaj do ulubionych

Intencje partnera

13.10.10, 18:24
Zrobilam sobie rozklad na intencje Pana ł. z ktorym obecnie nie mam kontaktu i wyszło mi

1Jak partner mnie widzi- 7 kielichow-Jestem dla niego urzeczywistnieniem jego fantazji...marzy o mnie, jednak boi sie zmian w swoim zyciu..unika realnego spojrzenia na mnie..

2.) Jak partner mysli jak ja go widzę- paź pałek- jako duzo młodszego mężczyzne, niedojrzalego i skorego do przygod miłosnych..

3 Co on pokazuje na zewnątrz- 5 kielichow-bol i cierpienie po tym jak odeszlam...hmmm ciekawe...
4.Co czuje w srodku-8 monet- mysli ze gdy bedzie wytrwaly wszystko moze sie zmienic..czas popracowac nad jednym zwiazkiem a nie rozdrabniac sie na przygody

5. Przyszlosc relacji w jego oczach-krolowa kielichow- hmmm to karta grania na emocjach, niestałosc uczuciowa.. krolowa łatwo sie zakochuje ale naprawde dobrze czuje sie w wolnych zwiazkach...Chyba nie jest pewien czy potrafi mnie do siebie przywiązac...hmmm nie lubię tej królowej ...
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Intencje partnera 13.10.10, 18:37
      ivana napisała:

> Zrobilam sobie rozklad na intencje Pana ł. z ktorym obecnie nie mam kontaktu i
      > wyszło mi
      >
      > 1Jak partner mnie widzi- 7 kielichow-Jestem dla niego urzeczywistnieniem jego f
      > antazji...marzy o mnie, jednak boi sie zmian w swoim zyciu..unika realnego spoj
      > rzenia na mnie..
      >
      jako osobę, któa sobie coś wymyśla, roi, buja w obłokach; jako osobę, która bierze swoje marzenia za rzeczywistość

> 2.) Jak partner mysli jak ja go widzę- paź pałek- jako duzo młodszego mężczyzne
      > , niedojrzalego i skorego do przygod miłosnych..

jako kogoś kto ma ochotę na romans
      >
      > 3 Co on pokazuje na zewnątrz- 5 kielichow-bol i cierpienie po tym jak odeszlam.
      > ..hmmm ciekawe...

po prostu chce zerwać kontakt, odwraca się

> 4.Co czuje w srodku-8 monet- mysli ze gdy bedzie wytrwaly wszystko moze sie zmi
      > enic..czas popracowac nad jednym zwiazkiem a nie rozdrabniac sie na przygody

jeśli znacie się z pracy to zależy mu na kontaktach zawodowych tylko
      >
      > 5. Przyszlosc relacji w jego oczach-krolowa kielichow- hmmm to karta grania na
      > emocjach, niestałosc uczuciowa.. krolowa łatwo sie zakochuje ale naprawde dobrz
      > e czuje sie w wolnych zwiazkach...Chyba nie jest pewien czy potrafi mnie do sie
      > bie przywiązac...hmmm nie lubię tej królowej ...

że nadal będziesz zauroczona, zakochana ale niespełniona
      • ivana Re: Intencje partnera 13.10.10, 19:35
        Królowo nie pracujemy razem wiec moze ta 8 monet wystąpiła w jakims innym kontekscie?
        Dziekuje za Twoją interpretację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka