Dodaj do ulubionych

STAŁY ZWIĄZEK

28.10.10, 14:13
Czy Ja i Rafał stworzymy wspólnie ze sobą stały związek ?
6 buław, królowa monet, kapłan

Narazie panuje między nami cisza. Nic się nie dzieje. Jakieś 2 miesiące temu pojawił się chwilowy mały romasn dlatego postanowiłam zadać pytanie... Ale to się zmieni wrócimy do siebie. 6 byław - come back. I będzie też ślub wink Kapłan. Zastanawia mnie tylko co oznacza tu ta królowa monet... Nastrój i relacje panujące w związku, między nami czy może ciąża (odpukać w niemalowane), która doprowadzi do slubu... Skąd pomysł na ciążę?? królowa obejmuje monętę jakby swój brzuszek wink
A Wy jak to widzicie??
Obserwuj wątek
    • ivana Re: STAŁY ZWIĄZEK 28.10.10, 17:24
      Tala-lala te karty mowią o zwiazku i owszem ale dziwnym jak na moj gust. Czy Ty kochasz tego pana czy imponuje Ci raczej jego status materialny? Pan jest zasadniczy i dosc sztywny a Tobie chyba bardziej zalezy na tym co pan posiada niz na tym aby obdarzac pana miloscia?
      Zadaj sobie pytanie czy chcesz byc czułą kochanką? Czy pragnelabys zwiazku z nim gdyby nie mial wysokiego statusu?
      Sciskam cieplo
    • zainteresowany1977 Re: 28.10.10, 19:10
      Wygląda, że tak, widać też pobudki, marzenia, ale to wróżba więc nic pewnego.
      Trzeba było położyć rozkład partnerski i trzy karty na przyszłość, i my byśmy więcej wiedzieli i Ty. Myślę, że Ivana Cię nie oceniała, ale te karty faktycznie to pokazały, również duże pragnienie takiego finału.
      • ivana Re: 28.10.10, 19:14
        Zefirku zawsze pamietaj ze daleka jestem od jakichkolwiek ocen postepowania osób.
        • zainteresowany1977 Re: 28.10.10, 23:02
          tala-tala mogła to inaczej odebrać, ja już mam inny ogląd takich wypowiedzi, nic ni nie zarzuciłem smile
    • misboaa Re: STAŁY ZWIĄZEK 28.10.10, 19:37
      tala-tala napisała:

> Czy Ja i Rafał stworzymy wspólnie ze sobą stały związek ?
      > 6 buław, królowa monet, kapłan
      >
      > Narazie panuje między nami cisza. Nic się nie dzieje. Jakieś 2 miesiące temu po
      > jawił się chwilowy mały romasn dlatego postanowiłam zadać pytanie... Ale to się
      > zmieni wrócimy do siebie. 6 byław - come back. I będzie też ślub
      > wink Kapłan. Zastanawia mnie tylko co oznacza tu ta królowa monet... Nast
      > rój i relacje panujące w związku, między nami czy może ciąża (odpukać w niem
      > alowane
      ), która doprowadzi do slubu... Skąd pomysł na ciążę?? królowa obejm
      > uje monętę jakby swój brzuszek wink
      > A Wy jak to widzicie??

Jeśli chodzi ci pogłowie ciąża to ślub by faktycznie nastąpił, ale z powodu tylko i wyłącznie z powodu "że tak trzeba". Skces ten byłby tylko chwilowym szczęściem, a potem przyszła by proza życia. Nie o tym chyba marzy dziewczyna smile
      Zrób sobie partnerski to lepiej zobaczysz jak to wygląda
      • misboaa Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 00:26
        Mogę się założyć, że tala_tala nie leci na jego status materialny. To absurd.
        Może myśli po cichu o ślubie. Może Rafał jej czymś imponuje, ale napewno nie kasą.
        • zainteresowany1977 Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 10:00
          Już za daleko poszliśmy, nie wolno nam oceniać, cicho sza smile
      • tala-tala Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 12:37
        Nie jest jakimś miliadrerem ani cos w tym stulu. A zarabia normalnie tyle co kazdy ciężko pracujący facet ;P Ale bardzo mi imponuje sobą. Jest bardzo przystojny( chyba nie ma dziewczyny której by się nie podobał), ma super charakter, jest bardzo bracowity, pomocny, z poczuciem humoru. Takiego człowieka to ze swieca szukac wink Bardzo dobrze się czuję w jego towarzystwie. I bije od niego takie ciepło wink Nawet koleżanka to zauważyła patrząc na jego zdjęcie wink
        A co do ciąży... to jestem przeciwna takim ślubom. Pierw ślub potem dzieci. Ale przypadki chodzą po ludziach i każdemu wpadka się może zdarzyc... Ale wtedy wolałabym poczekac aż dziecko dorośnie i będę całkowicie pewna że to ten na całe życie, a nie chwilowe zauroczenie, zakończone ślubem z przymusu... ;P
        Takie jest moje podejście do życia wink A każdy ma swoje...
        • ivana Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 13:32
          Tala-lala wiec imponuje Ci tym, ze podoba sie innym, ze jest dobra partia na meza bo ma ciekawa osobowosc ale nie piszesz ze go kochasz. Chodzilo mi wlasnie o to. Jest odpowiedzialny bo ciezko pracuje i potrafilby utrzymac rodzine. To jest takie podejscie zdroworozsadkowe. Jestes tą Krolową Denarów.
          • zainteresowany1977 Re: 29.10.10, 15:04
            Nie roztrząsajmy tego, Ona o to nie pytała.
            • ivana Re: 29.10.10, 15:07
              Zefirku ja nie oceniam i nie pisze ze to zle. Czytam tak tę Krolową Denarów.
    • tala-tala Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 15:09
      Francesco Petrarka kiedyś napisał:

Jeśli to nie jest miłość - cóż ja czuję?
      A jeśli miłość - co to jest takiego?
      Jeśli rzecz dobra - skąd gorycz, co truje?
      Gdy zła - skąd słodycz cierpienia każdego?

To chyba mówi samo za siebie wink Droga IVANO, jeszcze żaden facet jak ten nie zauroczył mnie swoją osobą wink śni mi się po nocach w każdą albo co drugą noc, jak nikt nigdy do tej pory... Niech każdy to interpretuje po swojemu...

Może i jestem taką królową monet co ma sprecyzowane swoje pragnienia i marzenia i oto pojawia się facet na mojej drodze który jest odpowiedzią na to...
      • ivana Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 15:16
        Z całego serca Ci tego życzę ..wink
    • tala-tala Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 15:17
      kto wie, może za miesiąc, dwa zrodzą się w nas jakieśc większe uczucia... Nigdy nie wiadomo kiedy, w kim i jak mocno się się zakochamy ;P Ze teraz np nic sie nie dzieje, to nie znaczy że tak będzie zawsze...
      • ivana Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 15:22
        Tala-tala tu chodzi o interpretacje kart wiec jesli cos jest zgodne z rzeczywistoscia to prosze podkresl to. My tu ciagle sie uczymy.wink
        Buziaki
        • tala-tala Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 15:51
          wiem wiem wink i na wstępie już napisałam że było kiedyś chwilowe coś, teraz nic ale się odrodzi smile 6 buław - zwycięstwo, powrot w wielkim stylu, come back. Królowa monet to chyba jednak ja i moje spełniające się marzecia smile które w końcu doprowadzą do SLubu - kapłan smile ja tak to interpretuję choc bardzo moge się myli, więc jestem otwarta na wszelkie poprawki i sugestie wink a ile to potrwa czy 2 lata czy 5 to już nie ma znaczenia dla mnie wink
    • lilka107 Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 18:10
      tala-tala napisała:

> Czy Ja i Rafał stworzymy wspólnie ze sobą stały związek ?
      > 6 buław, królowa monet, kapłan
      >
      6 buław to triumf ale niekoniecznie stały, zadowolenie często jest chwilowe, ale czy tak będzie zależy jak zwykle od kart sąsiednich. U Ciebie to nie musi oznaczać chwilowego powrotu, bo wyszłaś w królowej monet, to kobieta, która jest traktowana poważnie przez mężczyznę, taka co się nadaje na zonę wink w połączeniu z papieżem może oznaczać poważny, trwały związek
      • tala-tala Re: STAŁY ZWIĄZEK 29.10.10, 20:56
        Aż miło się to czyta wink dzięki wszystkim za podejście do interpretacji kiss
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka