Planuje na poczatek 2011 zakup samochodu, samochod z salonu, wiec nie ma takiej opcji, ze ktos cos tam ukryje. Byłam na jazdach probnych 3 modelami Fiat, Toyota, VW, pocztkowo bylam zdecydowana na Toyote, ale po jazdach jednak VW, od 10 lat jezdze ta marką.
Rozkład robiłam 26.10.2010.
Pytanie: Czy VW to dobry wybór, rozkład Dylemat,
1.
Pytajacy z dylemacie - Mag - to ja dokonująca wyboru, moge kupic, moge nie kupic, moge wybrac.
Za zakupem/ przeciw
2/5 - jak jawi się ta opcja na dzień dzisiejszy 4 monet/2 miecze chętnie bym kupiła, ale nie rozstałabym się zpieniązkami

Zastanawiam się dokładnie, czy ten samochód wart jest swoich pieniędzy. Wybieram jeszcze z innych modeli.
3/6 prawda o opcjach 4kielichy/Umiarkowanie zakup bedzie taką małą przyjemnoscią, jak nie kupię nic się nie stanie
4/7 to sie wydarzy jesli pytajacy wybierze dana opcje As monet/7 kielichow - jak kupię, bede zadowolona, jak nie kupię, bede zła, ze nie kupiłam.
8/9 Co pcha pytajacego do wyboru danej opcji - Ryc mieczy/ksiezyc chce miec ten samochodzik, ale troche się boję
Ogólnie kart doradzaja kupic, bede zadowolona, a to co przemawia przeciw zakupowi, to jedynie moje lęki, czy robie dobrze, wydajac taka góre forsy

na taka rzcz jak samochód

Pozdrawiam