24.03.11, 18:54
losowałam dzisiaj karty dnia i mialam takie
9monet, 4mieczy, 8puch= swiat podsumowaniem..dodatkowo przy tasowanieu wypadała mi cesarzowa
i wiecie co choc tego nie planowałam to cały dzien siedze w necie i czytam oo kosmetykach, poleciałm nawet do sklepu kupic puder mineralny a w domu opkazło sie ze jednak w swietle dziennym za ciemnuy , wrocilam jak na karcie 8puch zamienic na jasniejszy. 4mieczy to chyba to ze ja w domu siedzilam i czytalam wszystko co mozliwe o mineralnych kosmetykach..swiat wg mnie jako podsumowanie , ze myslalm wlasciwie caly dzien o sobie czyli ja w centrum zainteresownia dzisiaj (dzien tylko dla mnie)

Obserwuj wątek
    • coill Re: cesarzowa 24.03.11, 18:59
      dla mnie wogole Cesarzowa to kosmetyki itp itdbig_grin

wlasnie, zobacz - ona i tak najlepiej "zamyka" w sobie temat dnia, a nie zostala wylosowana,tylko wypadla..moze rzeczywiscie(jak wielu twierdzi) karta "wypadnieta" jest bardzo wazna?
      • asia.33 Re: cesarzowa 24.03.11, 19:34
        no dokładnie, nie raz pytam o cos a karty i tak swoje mowia..mialam tak kilka razy juz pytam o cos a one ze cos innego wazniejsze przyklad..połtora roku temu pytalam czy mam przekłoc sobie nos (kolczyk) tobyl rozklad decyzja..a karty jakos mi nie fajnie pokazly..ani na tak ani na nie ..na nie byla kaplanka..i natsepnego dnia wyyszulalm wrozke z mojego misat i do niej poszlam i to byla ta kaplanka czyli kasa na wrozke poszla big_grin i tak sobie ze mna gadaja
        drugi przyklad tez w rozkladzie decyzja..pytalm czy isc im zrobic tatoo misl juz wzor i tu na forum karty mi odradzaly ..w kartach na nie byl ryc monet i krol monet i okazalo sie ze mojego faceta kumpel otworzyl sobie studio i jak bedzie konczyl projekt mojemu to i ja sie załapie big_grin
        wiec ja o kolczyku a one mi tu o wrozce gadaja smile
        • coill Re: cesarzowa 24.03.11, 19:53
          i badz tu madra potem..:o co im chodzi:..bo jednak sie czuje jakos ze mowia nie na temat,ze odpowiedz nie jest "jasna"...a kurde nie zawsze odrazu jednak wiadomo co oznacza skoro nie ima sie do pytania hahabig_grin
          przypomnialo mi się, jak pytalam kiedys o wybor profesora i wybrałam tego kt miał Gwiazde. bo.....jakze piekna podobno idobrodziejska karta dla artystow... faktycznie bylam jego gwiazdą,wiecznie na świeczniku i w centrum uwagi przez niego -> znienawidzoną osobą do próbowania obrazania, przyczepiania sie i wmawiania rzeczy ktorych nie zrobilam...której nawet próbował sie pozbyć, bezpodstawnie, poporostu miał widzimisie big_grin bylam gwiazdą haha
          --
          talia - taroteca.multiply.com/photos/album/99/Thoth
    • krolowa.mieczy Re: cesarzowa 24.03.11, 19:03
      Wiesz co Asiu? A ja zachodziłam w głowę czemu wyszła mi 4 mieczy pytając o róż (kosmetyk)! Teraz już kojarzę - przecież róż jak i twój puder osiada na policzkach i "leży" wink
      Czyli Asia - 9monet- pudruje sie - 4 monet - i wraca po inny kolor big_grin
      • krolowa.mieczy Re: cesarzowa 24.03.11, 19:07
        tfu! 4 mieczy miało być!
      • asia.33 Re: cesarzowa 24.03.11, 19:20
        nie wypudrowałam sie tylko porównałam z obecnym koorem jaki mialam i po przemysleniu stweirdziłam ze musze miec jasniejszy ...troszke mi to zajeło siedzialm na kanapie i szukamal w necie kolorów i opinii i okazalo sie, ze nie powinno wybioerac sie zbyt ciemnych poniewaz mineralny podkład ciemniej i tak na skorze troszke..no to chwyciałm torebke pod pache i polecialm wymienic.
        • mrgodot Re: cesarzowa 24.03.11, 19:24
          U mnie 4 Mieczy często się pokazuje jako ubita transakcja, załatwiona sprawa. Na zimno, bez emocji. Albo negocjacje zakończone. Można spocząć. 8 Kielichów to jednak powrót w to samo miejsce.
          • asia.33 Re: cesarzowa 24.03.11, 19:44
            no tak bo przemyslałam w domu i pobieglam zamienic big_grin
        • krolowa.mieczy Re: cesarzowa 24.03.11, 20:02
          No to przemyślałaś smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka