Dodaj do ulubionych

Partnerski

14.06.12, 11:33
ok, kontynuując poprzedni watek:

Partnerski z Hajo Banzhaf

3 buławy-------------------Głupiec

Sąd-------------Śmierć---------As kielichów

As mieczy-------------------8 Buław

Przyszłość związku: 7 denarów, 3 kielichy, Siła
Rada: 3 denary

Na razie karty, potem wpisze moja interpretacje.

Obserwuj wątek
    • toya-123 Re: Partnerski 15.06.12, 09:55
      > ok, kontynuując poprzedni watek:
      >
      > Partnerski z Hajo Banzhaf
      >
      > 3 buławy-------------------Głupiec
      >
      > Sąd-------------Śmierć---------As kielichów
      >
      > As mieczy-------------------8 Buław
      >
      > Przyszłość związku: 7 denarów, 3 kielichy, Siła
      > Rada: 3 denary

Moja interpretacja:
      Związek przechodzi transformacje. W sferze myśli i oceny związku ja wiem czego chcę od związku mówię o tym i chcę te zmiany wprowadzić w życie. Partner nawet jeśli dostrzega potrzebę tych zmian nie wie jak je wprowadzić w zycie. Co rusz zmienia zdanie na ten temat, nie dostrzega do końca moich potrzeb.
      Uczucia: Ja robię bilans związku,oceniam z tej perspektywy. On: dla niego dopełniło się. As kielichów mówi ze jest potencjał do wspaniałego uczucia ale z drugiej strony równie dobrze możemy przejść na udane ale koleżeństwo.
      Zachowania: Ja stałam się rzeczowa,staram się bronić swoich praw. On naciska na podjęcie decyzji, jest gotowy aby ewentualnie odejść i układać sobie na nowo życie.

Przyszłość związku: 7 monet czas refleksji i przestoju w działaniach, 3 kielichy ukoronowanie sprawy czyli albo miłość albo rozstanie (nie umiem rozstrzygnąć o co bardziej w tej karcie chodzi), Siła wzmocnienie tego co jest w 3 kielichach tylko jak mam rozumieć te 3 kielichy? u mnie na tej karcie są 3 tańczące kobiety może jednak afirmacja kobiecej siły dojdzie do głosu tylko jak to się ma do mojego związku? Związek wzmocni się jeżeli mój partner to doceni i zaakceptuje? Proszę o pomoc smile

Rada: 3 denary

Zadanie zostało wykonane, pora przejść na wyższy poziom, wprowadzać myśli w czyn. czyli wzmacniać siebie, swoją kobiecość i siłę.

• ma_ewa01 Re: Partnerski 15.06.12, 19:05
        Toya, podaj pytania do poszczególnych kart w rozkładzie, to Ci ktos pomoże zinterpretować w przeciwnym wypadku, skąd możemy wiedzieć,co która karta oznacza
        Msmile
        • toya-123 Re: Partnerski 15.06.12, 22:53
          Sorki, zapędziłam się, poniżej poprawiony

> Partnerski z Hajo Banzhaf
          >
          > nr 7 3 buławy-------------------nr 2 Głupiec
          >
          > nr 6 Sąd-------------nr 1 Śmierć-------
          • ma_ewa01 Re: Partnerski 16.06.12, 10:16
            Śmierć nie jest dobrą kartą, jeśli chodzi o związki. MOżna mówić o transformacji, przemianie itp, ale Śmierć, to karta,która mówi, że coś się definitywnie zakończyło, że powrotu do przeszłości nie będzie. A więc nie będzie takich uczuć, jakie były, takiej bliskości, takiego klimatu. Może być inny- obserwuj jaki, jeśli Ci będzie pasiło, to ok, jeśli nie, hm... sama musisz zadecydować, co dalej. W każdym razie powrotu do przeszłości, ze wszystkim, co Cię w nim urzekło NIE BĘDZIE.
            Ty dajesz partnerowi jasne komunikaty czego chcesz- spokojnego rodzinnego życia, normalności, powrotu do ciepłych, rodzinnych więzi, uczciwości i oddania. Nie znajdując tego w związku, czujesz się źle, masz w głowie inny model rodzinnych relacji, tęsknisz za spełnieniem, marzysz o innym, bardziej harmonijnym życiu i powoli na taką opcję się otwierasz ( 3 buławy wobec Śmierci).
            Z twoim facetem sprawa jest taka, że nie potrafi nawiązywać głębokich więzi. Szybko się nudzi, ciągle goni za czymś nowym i ślizga sie po powierzchni ( Głupiec, As kieli, 8 buław). To wszystko karty tzw atrakcji poczatku. Nie ma w nich głębi, przyjaźni, dojrzałej miłości. Jemu trzeba nowych wrażeń, zmiany, ciągłego potwierdzania atrakcyjności, fazy zakochania. Prawdopodobnie był niezwykle słodkim i uroczym, pełnym czułości i nakręconym partnerem na początku znajomości, więc tym bardziej rozczarowuje jego obecna postawa...
            Co karty radzą- czekać, nie podejmować żadnych wiążących decyzji. W pewnym sensie olać, to , co dzieje się w związku. Odświeżyć znajomości, może być babskie towarzystwo, poimprezować razem, porobić coś, pokazać, że jego osoba nie jest Ci tak znowu niezbędna. Pomału się odbudowywać. Aż pewnego dnia będziesz gotowa ( Siła) i wtedy otworzysz się na nowe ( 3 buław) i kto wie, jeśli sobie pozwolisz, może poszybujesz w kierunku spełnienia swoich marzeń....
            BUziak
            Msmile
            • toya-123 Re: Partnerski 17.06.12, 21:23
              ma_ewa01 dziękuję
              • mrgodot Re: Partnerski 17.06.12, 23:30
                > nr 7 3 buławy-------------------nr 2 Głupiec
                >
                > nr 6 Sąd-------------nr 1 Śmierć-------
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka