Dodaj do ulubionych

Proszę o wróżbę - romans z szefem

02.05.13, 01:36
Pracuję w pewnej firmie ponad pół roku, zdobyłam uznanie współpracowników, klientów firmy oraz szefostwa. Ostatnio szef próbuje aranżować spotkania ze mną poza biurem i w celach czysto prywatnych. Jest kulturalny i uprzejmy. Czy to ma przyszłość? Proszę o radę i ... podpowiedź jak mam się odwdzięczyć smile
Obserwuj wątek
    • 966ania Re: Proszę o wróżbę - romans z szefem 02.05.13, 12:20
      Nic trwałego na dłuższą metę: seks, zabawa i miłe spotkania. Jeżeli wejdziesz w tę relację to zadbaj o to, aby nikt z pracowników o tym nie wiedział, bo rysują się przykre konsekwencje.
      jako radę masz kartę, która mówi aby nie korzystać z zaproszeń szefa bo to dobije się negatywnie na twojej pozycji w pracy. Zdecyduj.
      • algaria 966ania 02.05.13, 13:31
        Regulamin mówi że powinnaś podać karty i rozkład z którego korzystałaś.

Tu nie jest portal wróżb a szkółka i każdy z nas chce się uczyć na podstawie rozkładów wyciągniętych kart i interpretacji Każdy z nas ma prawo dorzucić swoje widzenia Twoich kart, a po tym co napisałaś nie mamy takiej możliwości.
        Poza tym żadna z adminek nie sprawdziła czy proszący o wróżbę spełnia wymogi regulaminu za nim postawiłaś karty - a to jest ważne.
        Chętnie skorzystamy z Twojej wiedzy i zapraszamy do współpracy - tylko powinnaś wpierw zapoznać się z działaniem tego forum. Może wygląda na to że zbyt dosłownie trzymamy się regulaminu ale dzięki temu na forum są jasne zasady do których jeśli się chce można łatwo się przystosować, nie ma bałaganu i unikamy przykrości i wielu nieporozumień.
        Także proszę Cię byś podała rozkład i karty które wyciągnęłaś dla lily-40
        • 966ania Re: 966ania 02.05.13, 13:54
          Ok!
          karty opisujące moją interpretację to : Księżniczka Robinu p.o + wielkie drzwi p.o + Królowa Szmaragdu.Bardzo proszę dorzucić własną interpretację.

Poza tym żadna z adminek nie sprawdziła czy proszący o wróżbę spełnia wymogi
          regulaminu za nim postawiłaś karty - a to jest ważne.

ooo a to już nie moje uchybienie...
          • 966ania Re: 966ania 02.05.13, 13:56
            966ania napisał(a):

> Ok!
            > karty opisujące moją interpretację to : Księżniczka Robinu p.o + wielkie drzwi
            > p.o + Królowa Szmaragdu.Bardzo proszę dorzucić własną interpretację.

księżniaczka rubinu
            • algaria Re: 966ania 02.05.13, 14:39
              Kochana!! co to za talia - fajna ??
              a z sprawdzeniem to się wyrwałaś przed szereg - trzeba chwilkę poczekać - ale co tam juz nie ważne
              Pisz, pisz o kartach - już jestem nimi zachwycona
            • leda-is-one Re: 966ania 02.05.13, 15:01
              ania...ale co to za karty????jakies inne chyba .nie tarot????
              • 966ania Re: 966ania 02.05.13, 15:25
                To są karty czarownic ze Smyrny.
                Może i wyrwałam się przed szereg, ale osoba, która zadała pytanie tak się bardzo niecierpliwi/ła poznać odpowiedź...że odpowiedziałam...choć wróżba jest trochę nie pomyśli pytającej...
                Sorry następnym razem użyję tarota bo to wkońcu szkółka o tarocie.
                • algaria Re: 966ania 02.05.13, 16:00
                  Nie spokojnie - mimo że to szkółka tarota to jest właśnie szkółka i poznanie nowych talii to też nauka - a masz może jakiś link do tych kart - idę na łatwiznę bo wystarczy wpisać w google wink
                  • 966ania Re: 966ania 02.05.13, 16:13
                    proszę bardzo www.youtube.com/watch?v=_RdzqQXt9Ck
                    • algaria Re: 966ania 02.05.13, 17:20
                      Dość ciekawe te karty
                      A jak się z nimi pracuje tzn Jak się Tobie z nimi pracuje?
      • lily40 Re: Proszę o wróżbę - romans z szefem 02.05.13, 18:04
        Bardzo dziękuję za wróżbę smile Choć nic innego o czym zdrowy rozsądek mnie informował nie dowiedziałam się, jestem wdzięczna, że się zechciałaś pomóc. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że dobrze postępuję i nie ma (i nie będzie) czego żałować. Dzięki kochaniutka smile Ciekawe tylko czy tarot dokładnie to samo by powiedział, czy zasiałby jednak jakieś ziarno niepewności odnośnie powiedzenia: lepiej grzeszyć i żałować niż żałować że się nie grzeszyło... O jego propozycjach nikt nie wie ze współpracowników, bo on chyba też nie chciałby by ktoś się dowiedział. Tak czy siak jestem na etapie poszukiwania nowej pracy, bo nie mogę wiecznie delikatnie odmawiać, kiedyś się pewnie zdenerwuję i "z grubej rury" odmówię smile
        • 966ania Re: Proszę o wróżbę - romans z szefem 02.05.13, 18:34
          Nie ma czego żałować ponieważ ten mężczyzna jest nastawiony tylko na zabawę, a poza tym jest w ukrywanej relacji - to nie jest wolny mężczyzna!
          Wybacz, że nie dowiedziałaś się niczego więcej niż poza tym, że twój rozsądek zgadza się z Deste.
          Nie trzeba kart stawiać, aby odpowiedzieć na pytanie czy warto zgrzeszyć -przecież sama znasz odpowiedź!..
          Wdasz się w romans stracisz pracę, ot co!
          Mężczyzna postrzega cię jako osobę,z którą ma okazję pójść do łóżka i tyle - tutaj nie ma uczuć z jego strony - jest bardzo silne pożądanie.
          Bardzo zaintrygowała cię jego osoba i miałaś nadzieję, że ktoś zaprzeczy to co rozsądek ci podpowiada i napisze, że on jest tobą na poważnie zainteresowany. Przykro mi, ale nie jest.
          • lily40 Dziękuję :) 02.05.13, 20:30
            Bardzo, bardzo dziękuję smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka