anna151sx 24.05.13, 11:46 Jaką wczoraj miałam misję (zadanie), czyli do udziału w czym zostałam poproszona. Dla zwycięzcy mogę postawić karty - jeśli zechce zaryzykować Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 13:50 Sedno - Moc Nie do tego paź denarów Do tego 2 monet wynik 4 buław Ja obstawiam że prowadziłaś jakieś zajęcia w zastępstwie - ewentualnie miałaś coś zaprezentować lub przygotować prezentację u siebie w domu - np pokaz odkurzaczy grających czy termomixa albo innych garów, czy pościeli niegryzącej - w zamian miałaś dostać jakiś upominek Odpowiedz Link
o-misia Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 14:07 musialas gdzies pojechać , i zaplacic cos ,moze coszwiazane z mieszkaniem Odpowiedz Link
freya_v Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 17:01 Mag musiałaś zrobić jakąś prezentację, coś zareklamować.. Dużo mówiłaś było zwróconych na Ciebie wiele par oczu. Intuicja mi podpowiada że to było coś związane jakby z językiem migowym jakbyś musiała pokazać jak się powinno czegoś używać jak coś najlepiej wykorzystać. Dopytałam co to takiego czego to dotyczyło i wyszedł król buław co wiele mi nie mówi. Może chodziło o jakąś męską rzecz poprostu.. Może ktoś pokazywał jak uwodzić kobietę i prezentował te przykłady na Tobie ale tu już popuściłam wodze wyobraźni Odpowiedz Link
anna151sx Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 17:16 No.... popuściłas, ale z tymi wieloma par oczu - to może być prawda Odpowiedz Link
966ania Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 18:05 9 mieczy ...do udziału w przedstawieniu albo do wystroju sali, może poproszono cię o pomoc w dokonaniu wyboru ,jakaś selekcja miała miejsce? Odpowiedz Link
966ania Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 19:00 dobrałam ...2mieczy! no nie wiem co to jest w tych mieczach ...z zasłoniętymi ślepiami może to był jakiś konkurs i trzeba było wybrać zwycięzce, a wybór był trudny...? Odpowiedz Link
algaria Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 19:19 wybory miss a ty w jury... może musiałaś wybrać najlepsze ciasto, albo prezent od większej grupy ludzi.. Odpowiedz Link
anna151sx Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 21:06 Dobrze Algario, że nie Twój ulubiony knur z kotylionem Przypomnę: rok temu byłam na prezentacji starych lokomotyw w Wolsztynie i zapytałam co zyskało tytuł miss, no i Twoja odpowiedz jak wyżej Poproszono mnie do jury (było nas 3) konkursu Mistrz Pięknego Czytania - dla dzieci, po zakończeniu rozstrzygałyśmy jeszcze drugi konkurs - literacki - już bez udziału dzieci, tylko ich prace, dobrze, że krótkie były Dla jurorów nagród żadnych nie było, niestety... Owładnęła Ania, choć Algaria i Freya tez były blisko. Czekam na pytanie. Odpowiedz Link
algaria Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 22:37 Knur z kotylionem i tak przebija wszystko Że też ja nie wpadłam na ten konkurs czytania - przecież to moja branża Gratuluje zwyciężczyni Odpowiedz Link
966ania Re: Misja - zagadka :) 24.05.13, 22:48 Mistrz Pięknego Czytania - brzmi pięknie Anno bardzo bym chciała, abyś postawiła karty na sferę uczuć , mianowicie: jest pani skorpion, która jest w związku z panem wodnikiem, ale 2lata temu poznała pana wagę i powstał trygon. Kobieta nie wie co ma zrobić, bo z jednej strony wodnik a z drugiej waga...Pan waga bardzo chciał z nią być, ale się wycofał, a ona nie umie o nim zapomnieć i mnie zadręcza prośbami o prognozy... Czy możesz zerknąć w karty co ten pan waga tak naprawdę do niej czuje, czy lepiej o nim zapomnieć i ożywić związek z wodnikiem? Co karty pokażą do końca bieżącego roku. Bardzo byś mi pomogła robiąc wgląd w te relacje (jeśli oczywiście masz czas i akceptujesz pytanie), bo przyznaję ja już nie mam siły do tej kobiety, a niestety najtrudniej stawia się karty dla bliskich osób - to jest moja przyjaciółka, znam jej wersje tematu i kiedy robię rozkład to mam wrażenie, że brak mi obiektywizmu, że biorę jej stronę...także bardzo by mi pomógł twój punkt widzenia. Odpowiedz Link