neceg
18.08.14, 21:22
Witam. Zrobilam ten rozklad ze strony internetowej i wydaje mi sie on wersja rozszerzona. Mam nadzieje, ze mi pomozecie. Pytanie padlo o przyszlosc zwiazku. Pan i Pani nie maja kontaktu, ktory sie urwal. Pani zastanawia sie co sie stalo? Zaznacze, ze oboje maja stalych partnerow. Mieli romans
1. Obecna sytuacja w zwiazku: Rydwan
Drogi sie rozeszly, kazde w swoja strone
13 i 2 Sytuacja emocjonalna Ona: 4 Denary On: As kielichow
Ona emocjonalnie mam wrazenie, ze nie moze pogodzic sie ze strata? Taki biedak emocjonalny, lub chlodne emocje pokazuje. U niego natomiast tli sie jakies uczucie do niej
12 i 3 Jak partnerzy oceniaja swoj zwiazek Ona: As denarow On: 10 Denarow
Wydaje mi sie, ze u niej as pokazal taka moze utracona szanse patrzac na powyzsza 4 denarow i teraz ten as denarow, u niego ukierunkowal sie na to co posiada rodzine!
11 i 4 Jakie sa ich uczucia: Ona: Umiarkowanie On: 7 kielichow dociagnelam Swiat
Ona podchodzi do tego umiarkowanie. On pograza sie w swoim swiecie i marzeniach o niej
10 i 5 Sfera seksualna co im przeszkadza Ona: Ksiezyc On: Gwiazda
Jej przeszkadza, ze to romans On brak nadziei na kontynuowanie, poniewaz wystapily tu pewne trudnosci
9 i 6 Czego nie toleruja w zwiazku Ona: 6 denarow On: Krol kielichow
Ona chcialaby otrzymac tyle ile daje z siebie On: ?
8 i 7 Co robic aby ich zwiazek byl harmonijny Ona: 10 Kielichow On: Mag
Ona powinna pomyslec o swojej rodzinie i tu sie skoncentrowac On: wyjasnic co sie stalo
14 Najblizsza przyszlosc zwiazku do 4 miesiecy: Smierc
To koniec
15 Dalsza przyszlosc do 1,5 roku 7 bulaw + Krol Bulaw
Zrobienie pierwszego kroku i takie czekanie, przygladanie sie jak to sie potoczy
Pomozcie prosze