Dodaj do ulubionych

Rozklad partnerski

18.08.14, 21:22
Witam. Zrobilam ten rozklad ze strony internetowej i wydaje mi sie on wersja rozszerzona. Mam nadzieje, ze mi pomozecie. Pytanie padlo o przyszlosc zwiazku. Pan i Pani nie maja kontaktu, ktory sie urwal. Pani zastanawia sie co sie stalo? Zaznacze, ze oboje maja stalych partnerow. Mieli romans
1. Obecna sytuacja w zwiazku: Rydwan
Drogi sie rozeszly, kazde w swoja strone
13 i 2 Sytuacja emocjonalna Ona: 4 Denary On: As kielichow
Ona emocjonalnie mam wrazenie, ze nie moze pogodzic sie ze strata? Taki biedak emocjonalny, lub chlodne emocje pokazuje. U niego natomiast tli sie jakies uczucie do niej
12 i 3 Jak partnerzy oceniaja swoj zwiazek Ona: As denarow On: 10 Denarow
Wydaje mi sie, ze u niej as pokazal taka moze utracona szanse patrzac na powyzsza 4 denarow i teraz ten as denarow, u niego ukierunkowal sie na to co posiada rodzine!
11 i 4 Jakie sa ich uczucia: Ona: Umiarkowanie On: 7 kielichow dociagnelam Swiat
Ona podchodzi do tego umiarkowanie. On pograza sie w swoim swiecie i marzeniach o niej
10 i 5 Sfera seksualna co im przeszkadza Ona: Ksiezyc On: Gwiazda
Jej przeszkadza, ze to romans On brak nadziei na kontynuowanie, poniewaz wystapily tu pewne trudnosci
9 i 6 Czego nie toleruja w zwiazku Ona: 6 denarow On: Krol kielichow
Ona chcialaby otrzymac tyle ile daje z siebie On: ?
8 i 7 Co robic aby ich zwiazek byl harmonijny Ona: 10 Kielichow On: Mag
Ona powinna pomyslec o swojej rodzinie i tu sie skoncentrowac On: wyjasnic co sie stalo
14 Najblizsza przyszlosc zwiazku do 4 miesiecy: Smierc
To koniec
15 Dalsza przyszlosc do 1,5 roku 7 bulaw + Krol Bulaw
Zrobienie pierwszego kroku i takie czekanie, przygladanie sie jak to sie potoczy
Pomozcie prosze
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Rozklad partnerski 19.08.14, 09:53
      Hej,
      On As kilichow, no nowe uczucie moze miec nowa kobiete, lub w malzenstwie odnowa milosci nastapila. Aha Rydwan, on przejal kontrole nad swoim zyciem, mogl nawet wyjechac gdzies, bynajmniej wsiadl do rydwanu i jedzie dalej, nie obroci sie za siebie o czym mowi karta Smierci. Jak widzisz w Asie on ma sie dobrze, a ona jest na niego obecnie zla, mysli o nim malodusznie, ale tez chcialaby miec kontrole nad ta sytuacjá, nie moze sie pogodzic, ze poprostu tak sobie poszedl, ona niechetnie cos oddaje, ale gdyby ona go zostawila to ok, zaborcza kobitka w tej kwestii, a moze i ogolnie nawet taka jest! 12 i 3 dotyczy zwiazkow malzenskich? Bo innego nie ma obecnie wiec tak sie tez odniose. Ona materialnie trzyma sie meza, ma dobrze finansowo, on jeszcze lepiej, nic by z tego nie bylo, silnie zwiazany jest z krewnymi i stracilby moze dom czy majatek, gdyby odszedl od zony, bynajmniej wartsoci rodzinne by utracil. Uczucia u niej to wstrzemiezliwosc, bardziej boli ja jej ambicja, a nie serce, a on marzyciel, sam nie wie co do kogo czuje, nie bylo tutaj wielkiej milosci. Dla mnie gwiazda to znowm kobieta, on moz emiec nowy obiekt seksualny. Ta Pani nie toleruje tego, ze trzeba dawac cos z siebie, i tutaj 4 monet jets podobna, on nie lubi byc pomocnym i wysluchiwac kobiecych problemow, nie lubi byc Krolem pucharow. Przyszlosc oczywiscie zalezy od niego, ale w 7 bulaw bedzie mial trudnosci, aby ten romans istnial.
    • hanna1985 Re: Rozklad partnerski 19.08.14, 10:01
      Byc moze ona nie byla pewna czy tylko z nia sypia w tej sferze seksualnej, a on Gwiazda, szukal inspiracji, kobieta musi go mocno pociagac.
      • neceg Re: Rozklad partnerski 19.08.14, 14:32
        Wow.. Dziekuje hanna 1985..Jestem pod ogromnym wrazeniem Twoich umiejetnosci..pisze z telefonu wiec przepraszam za bledy..Napisze na Twojego emaila jak wroce do domu. Pozdrawiam
        • hanna1985 Re: Rozklad partnerski 19.08.14, 14:35
          smile Kocham karty to przyjemnoscn dla mnie cos dodac od siebie!
        • hanna1985 Re: Rozklad partnerski 19.08.14, 18:57
          Ciekawa jestem smile
          • neceg Re: Rozklad partnerski 19.08.14, 21:35
            Wyslalam wiadomosc na emaila. Pozdrawiam
        • blue_kwiatuszek Re: Rozklad partnerski 20.08.14, 00:26
          neceg ale to szkółka tarota a nie darmowa strona z interpretowaniem wróżb - Tutaj się uczymy , dzielimy doświadczeniem co do tarota a ty nie napisałaś swojej interpretacji a tyle kart wyciągnęłaś do rozkładu .
          Dodaj swoją interpretację - przeczytaj regulamin szkółki .
          • hanna1985 Re: Rozklad partnerski 20.08.14, 09:08
            Interpretacje napisala nasza kolezanka, ale odpowiedzi nie wink Dawaj neceg podsumowanie!
            • neceg Re: Rozklad partnerski 20.08.14, 11:36
              Przepraszam..blue_kwiatuszek ma racje uczymy sie dzieki interpretacjom przez proby i bledy.
              Podsumowanie:
              1. Obecna sytuacja w zwiazku: Rydwan
              13 i 2 Sytuacja emocjonalna Ona: 4 Denary On: As kielichow
              hanna1985 napisala:
              On As kilichow, no nowe uczucie moze miec nowa kobiete, lub w malzenstwie odnowa milosci nastapila. Aha Rydwan, on przejal kontrole nad swoim zyciem,
              - Wydaje mi sie, ze u Pana odnowa milosci w malzenstwie nastapila dlatego tez on urwal kontakt z Pania tak nagle bez wyjasnien. Rydwan pokazal, ze przejal kontrole nad swoim zyciem jak to pieknie hanna1985 napisala.
              hanna1985 napisala:
              Jak widzisz w Asie on ma sie dobrze, a ona jest na niego obecnie zla, mysli o nim malodusznie, ale tez chcialaby miec kontrole nad ta sytuacjá, nie moze sie pogodzic, ze poprostu tak sobie poszedl, ona niechetnie cos oddaje, ale gdyby ona go zostawila to ok, zaborcza kobitka w tej kwestii, a moze i ogolnie nawet taka jest!
              -Ona jest na niego bardzo zla i mysli o nim malodusznie i chcialaby miec kontrole nad sytuacja i nie moze sie pogodzic, ze tak sobie poszedl i wszystko napisane powyzej jest prawda.
              12 i 3 Jak partnerzy oceniaja swoj zwiazek Ona: As denarow On: 10 Denarow
              hanna 1985 napisala:
              12 i 3 dotyczy zwiazkow malzenskich? Bo innego nie ma obecnie wiec tak sie tez odniose. Ona materialnie trzyma sie meza, ma dobrze finansowo, on jeszcze lepiej, nic by z tego nie bylo, silnie zwiazany jest z krewnymi i stracilby moze dom czy majatek, gdyby odszedl od zony, bynajmniej wartsoci rodzinne by utracil. Uczucia u niej to wstrzemiezliwosc, bardziej boli ja jej ambicja, a nie serce, a on marzyciel, sam nie wie co do kogo czuje, nie bylo tutaj wielkiej milosci
              -tak dotyczy zwiazkow malzenskich i Tarot to pieknie znowu tu pokazal, a hanna 1985 bezblednie zinterpretowala. Tak jest po obu stronach!
              11 i 4 Jakie sa ich uczucia: Ona: Umiarkowanie On: 7 kielichow dociagnelam Swiat
              hanna 1985 napisala:
              Uczucia u niej to wstrzemiezliwosc, bardziej boli ja jej ambicja, a nie serce, a on marzyciel, sam nie wie co do kogo czuje, nie bylo tutaj wielkiej milosci
              -Tak boli ja wlasnie ambicja, a nie serce..
              hanna 1985 napisala:
              10 i 5 Sfera seksualna co im przeszkadza Ona: Ksiezyc On: Gwiazda
              Dla mnie gwiazda to znowm kobieta, on moz emiec nowy obiekt seksualny. Ta Pani nie toleruje tego, ze trzeba dawac cos z siebie, i tutaj 4 monet jets podobna, on nie lubi byc pomocnym i wysluchiwac kobiecych problemow, nie lubi byc Krolem pucharow. Przyszlosc oczywiscie zalezy od niego, ale w 7 bulaw bedzie mial trudnosci, aby ten romans istnial.
              -On nie lubi wysluchiwac kobiecych problemow..Przyszlosc zalezy od niego i jedno wiem, ze jesli sie odezwie Pani ma zamiar pokazac mu swoja urazona dume!
              Jednym slowem wspaniala interpretacja. Raz jeszcze dziekuje hanna 1985. Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka