Dodaj do ulubionych

Wisielec + Księżyc

16.11.15, 14:19
Witam. Od jakiegoś czasu w rozkladach na niedaleka przyszłość wychodzi mi Wisielec a obok Księżyc co myslicie o polaczeniu tych kart? Kojarzy mu sie to z pomieszaniem zmyslow delikatnie mówiąc. Jakaś tajemnica, oczekiwanie w tajemnicy na coś?
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Wisielec + Księżyc 16.11.15, 14:52
      Zablokowanie i psychika, cos przezywasz, na cos czekasz, azeby ruszylo do przodu? Suma tych kart to SILA, wiec pytanko sie nasuwa czy ty musisz wykazac cierpliwosc w jakiejs sprawie?
      • neceg Re: Wisielec + Księżyc 16.11.15, 15:22
        Czekam az w końcu rozpocznie się dla mnie nowy etap z pracą. Ta Siła jako wynik to potwierdza. Muszę wykazać cierpliwość. .smile Dziękuję Haniu
        • hanna1985 Re: Wisielec + Księżyc 16.11.15, 23:03
          No musisz czekac, bo Wisielec to blokuje konkretnie, ale minie ta zla passa!!!
    • ucztababette Re: Wisielec + Księżyc 16.11.15, 23:32
      Neceg, Mama zostaniesz probably
      • neceg Re: Wisielec + Księżyc 17.11.15, 01:07
        Wiesz ucztababette, ze to byla moja druga myśl..gryzło mnie to dlatego tez napisalam na forum. Troche kart wyjęłam pozniej wyjaśniających ale sie tym zakrecilam niepotrzebnie. Słońce bylo kartą wyjaśniającą więc wszystko dobrze się skończy..a co do przypuszczanej ciąży to spirala mnie chroni więc rozumowo to musi być opcja z tym oczekiwaniem na zmiany związana.
        • ucztababette Re: Wisielec + Księżyc 17.11.15, 20:46
          neceg, nie strzelaj, ale rozlozylam w omu karty, bo myslalam o tym, co mnie sie skojarzylo I to co Ty odpisalas. Wylazi na to, ze Pan z ktorym jestes kocha Cie I to tzw. milosc z porzadnego domu, tzn wg mnie facet jest za Toba I jest Wam bdb. Ale pokazala mi sie Wieza I 6 kieliszkow. NA spirale uwazaj, mnie miala tak chronic a wypadla po 3 dniach! I nigdy nie mow nigdy, bo nawet ze spiralka jesli dusza zapragnie, to przyjdzie I bedziesz miala do gadania tyle co nicsmile Ja wedle wszelich prawidel nie powinnam nigdy doprowadzic ciazy do konca, a mimo to ta moja mala duszyczka wytrwala I przetrwala. Nawet najezdzcy nie byli w w stanie Jej I mnie zniszczyc. Mnie niestety jeszcze przelecialao - ze moze juz byla w ciazy I dziecko odeszlo wskutek poronienia, sadze ze to bylby chlopczyk, a jesli potwierdzi sie ze Twoja robota rypie sie I rypnie sie, to znak ze bedziesz w ciazy. Moze bedzie pierworodnysmile Oczywiscie das cynk co I jak. pzdr
          • neceg Re: Wisielec + Księżyc 17.11.15, 23:25
            Hej ucztababette to teraz dałaś mi do myślenia z ta Wieżą i 6 Kielichow. To co Ci w kartach wyszlo to prawda..mój facet mnie Kocha i ja to czuję choć wiele przeszliśmy i nie zawsze było super a jesteśmy ze sobą 12 lat i mamy już dziecko syna- dlatego też mam spirale. Co wyczulas intuicyjnie jak kladlas karty? Wieża przychodzi niespodziewanie jak grom z jasnego nieba, 6 Kielichow może to dom rodzinny pokazało? Jutro mam drugą rozmowę i zastanawiam się teraz gdybym dostała tę robotę to co właściwie tarot pokazuje. Tak mnie to zastanawia..uncertain..Oczywiście, że dam znak smile
            • ucztababette Re: Wisielec + Księżyc 17.11.15, 23:43
              neceg, a to mnie zagielas z tym waszym synem. Ale nie dam za wygrana: intuicja mi powdpowiedziala: dzieciatko albo do Was zmierza I mozesz sobie robote do dupy wadzic, albo dzieciatko odeszlo. Wieza mi pokazala albo sayonara zycie odeszlo I jako wspomienie o tym 6 kiel, albo Wieza ropieprzy cale to Twoje chcenie o robocie I diecko stanie obok Twojego syna. Zaraz lookne jeszcze na Krolewska Siodemke. To jest dopiero rozklad zajefajny! Potwierdzilo mi sie wsio z moja praca. Zaraz Ci wstawie. Sama zobaczysz z perspektywy czasu. Idz no kup sobie test do apteki.Obys juz w ciazy kochana nie byla. Duszyczka jak ma byc to I tak wykona si eplansmile autopsja: moje dziecie.
              • neceg Re: Wisielec + Księżyc 18.11.15, 00:14
                Ale numer smile..aż chyba po test jutro pobiegne..nie było w moim życiu, żadnego poronienia więc duszyczka nie odeszła. Od tego samego czasu jak Wisielec się ukazał z Ksiezycem to Cesarzowa mi wypadala ale to z pracą kojarzylam, że wreszcie będzie! Normalnie takiego zakończenia to nie spodziewalabym się..uncertain Kiedyś dawno temu wróżka wywrozyla mi jeszcze 2 dziewczynki (syn byl malutki a teraz juz 11 lat ma smile..smialam się w duchu bo wiedzialam, że idę spirale zakładać i, że nie zdejme napewno..a Tu jeszcze dwie, jak to miałoby się wykonać pomyślałam. Gdyby się to właśnie teraz spelnialo to naprawdę szok dwudniowy murowany!
    • beata25_84 Re: Wisielec + Księżyc 17.11.15, 00:47
      Zawieszenie w iluzji, marzeniach, nadziejach. Oczekiwanie na spełnienie marzeń. Tak bym te karty interpretowała. smile Jest to zgodne z Twoją sytuacją z tego co napisałaś. smile
    • ucztababette Re: Wisielec + Księżyc 18.11.15, 00:12
      Neceg, pioro I papier I rozmyslanie. Widze tu dwie opcje.

tarotfortunata.prv.pl/?krolewska-siodemka,64
      1. 9 denarow - chcialabys terobote, zeby Ci uznali Twoja kandydature, ale albo
      2 I 6: 3 miecze I 6 mieczy - robota pojdzie bo ciaza, co mi wali po oczach 6 miecy (bramka) plus ostre ciecie roboty przez wlasnie ciaze, pomimo ze mnie wyszlo na powazna operacje ginekologiczna I usuniecie nowotworu. moze tez wiec znaczyc wg mnie samoistne poronieniesad
      3 I 5:kaplanka I Moc - no skalaniam sie ze zostaniesz mama jednak I w/w above to jednak przeciecie pracy nie wezla macierzynskiegosmile
      4: korona: RYDWAN 9pamietajmy ze to karta sukcesu), no Twoj chlop dobrze sie postural byc mozesmile mocny przekaz, bardzo mocny
      7: Sprawiedliwosc: dostaniesz cos, a zabrane cos innego. Homeostaza musi byc. Wybralaabym dziecko.

uwazam,z e bedziemy w nast roku gratulowac mamie fajnej latorosli. Maybe drugiego chlopaczka:0 Who knowssmile
      Masz tu brame, pamietaj. Popatrz, przejazd na drugi brzeg, ale zdzieckiemsmile

pozdr
      --
      Uczta babette wygrala na loterii.
      • neceg Re: Wisielec + Księżyc 18.11.15, 00:20
        Dziękuję ucztababette..odpiszę jutro..muszę przemyśleć wszystko i do tego mój facet na mnie czeka wink
      • neceg Re: Wisielec + Księżyc 18.11.15, 19:33
        Wreszcie mam czas zeby spokojnie napisac..smileKarta dnia na dzis GLUPIEC- o co chodzi dobralam RYDWAN..okazalo sie, ze pomylilam kluby...pojechalam do tego, w ktorym mialam pierwsza rozmowe kwalifikacyjna (w emailu byl cienkim drukiem inny adress ale nie pomyslalam surprised) wiec na leb na szyje dotarlam spozniona..uncertain , Rekrutujacy okazal sie bardzo mily i bardzo przystojny!..na koniec powiedzial, ze wysle mi email bo ma jeszcze paru ludzi po mnie na interview..wiec czekam do jutra.
        Ucztababette jak wyciagnelam tego Glupca to pomyslalam, ze moze dzis na tescie ciazowym mi wyjdzie..Glupiec-dziecko..nowy poczatek! nie wyszedl co oczywiscie przeciez nie oznacza, ze nie bede w ciazy jak mi jest np. pisane!
        Co do rozkladu tak jak Ty masz przetestowane swoje rozklady tak ja tego powyzej nie czuje, czytalam go pare razy..uklada mi sie w calosc dopiero po Twojej interpretacji. Do tego napewno cos z ta Twoja Wieza sie wydarzy i moim Wisielcem/ Ksiezycem bo mi na to czego sie nie spodziewam wychodziuncertain ale faktycznie 3 Arkana Wielkie w tej Krolewskiej Siodemce cos mowia!
        Wstalam rano i na luzno rozlozylam 3 karty na pytanie: Jaka wiadomosc otrzymam do konca roku po zrobieniu testu ciazowego? Wisielec+Krol Bulaw+Gwiazda=suma Kaplanka...tak tu sie ulozylo na ciaze wydaje mi sieuncertain
        • ucztababette Re: Wisielec + Księżyc 18.11.15, 19:59
          Kochana, wisielec to delikatnie mowiac, oczekiwanie. Kaplanka niech mnie w morde bije. Zobaczymy. Daje polowe glowy, ze beda dwa serca w Tobie. nie wkladam dziecka w brzuch, ale nie jestes sama. Ksiezyc to tajemnica. Znasz dokladnie wyroki boskie I Jego plany? Nie znasz.
          Kiedy ja chcialam,z eby mnie juz stad zabral, silami nie powiem jakimi mnie tu sciagnal Nasz Pan Bog szanowny. No I zyje, ale czy to zycie? Nie takie mialo byc. No coz.
          Jesli masz byc w ciazy nawet ta spiral planu nie zatrzymasmile
          • neceg Re: Wisielec + Księżyc 20.11.15, 01:43
            Dzisiaj mnie wbiło w fotel normalnie! ucztababette Ty chyba masz intuicję nieziemską.bo choć trudno mi w to uwierzyć to i mi też Tarot ciążę pokazuje..albo zglupialam. Rozkladam sobie karty tak na przyszłość niedaleka i praca mi wychodzi..(choć emaila jeszcze nie dostałam) ale zaraz później Wieża..:-o..więc dopytalam o co chodzi z Tą Wieżą i dociagnelam kartę na wyjasnienie-Cesarzowa! Już odczułam jej przesłanie ale pociagnelam dalej..Powtarzałam w duszy Tarocie co chcesz mi.przez tę kartę przekazać..wybrałam ostatnią kartę wyjaśniającą sytuację z Wieżą i Cesarzowa
            to karta Głupiec!!!
            Teraz ucztababette to tylko czekać na spełnienie bo tak jak powiedziałaś jak ma być to będzie!
            • ucztababette Re: Wisielec + Księżyc 20.11.15, 08:59
              Neceg. Trudno mi oceniac moja intuicje. Gdyby byla nieziemska siedzialabum wygodnie od roku w swoim mieszkaniu.a tak przegralam. Nie pomogla mnie moja intuicja jak widzisZ ale ciesze sie jesli Tobie czy komus tak. Pzdr serdecznie
              • neceg Re: Wisielec + Księżyc 20.11.15, 11:37
                ucztababette ja się wciąż zastanawiam nad naszą egzystencją i misją na ziemi! Podobno im więcej wycierpimy tym nasze drogi do raju są szerzej otwarte..uncertainMoja mama całe życie swoje to ma jak jakiś męczennik: sama nas wychowala, kilkanaście lat.z urzędami walczyła o mieszkanie, które jej się należało!..w końcu dostała lecz dużo mniejsze. faceta (ojca naszego trojga dzieci)to ja za dopłatą takiego bym nie chciała!..i tak całe życie sama była! sad..Nawet na rękach tak jak większość ludzi ma normalne linie papilarne to ona ma inne! tzn brak tam lini serca jest połączona z linią głowy uncertain (nas dzieci kocha najbardziej na świecie i zawsze dobro nasze było priorytetem w jej życiu)..Dlaczego jedni muszą wycierpieć.bardziej niż inni to ja chciałabym
                wiedzieć..ale intuicję ma lepszą niż ja z tarotemuncertain
                • ucztababette Re: Wisielec + Księżyc 20.11.15, 13:36
                  Ja sie boje o tyle ze juz nie mam sily wiecej dostawac od zycia po karku. Za duzo juz. Drogi do raju pewnie juz mam takie szerokie, ze.... Ale Pan Bog mnie nie cgcial tam 12 lat temu! Na dodatek sama i nie wiem czy jeszcze kogos poznam, tym bardziej zaufam bo o milosci to juz nie lubie gadac. TWPJA mama widac stara dusza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka