Dodaj do ulubionych

co tym razem?

16.03.16, 20:56
1. To o mnie mysli - Swiat, ABul, KMi
2. To do mnie czuje - 5 Bul, Mag
3. To pokazuje na zewnatrz - 2 Mon
4. Jego wewn. emocje zwiazane z nasza relacja - 8 Mon
5. Takie ma/zamiary wobec mnie - KMon
6 Tego ode mnie oczekuje - Spr

Dziewczyny pomozcie mi prosze z tym. O co chodzi temu panu? Utrzymujemy kontakt mailowy. Widzielismy sie raz w miejcu ktore jest zwiazane poniekad z naszymi zainteresowaniami. Obiecal wysylac info na ten temat gdy bedzie cos wiedzial, a wie duzo. To robi od czasu do czasu (2Mon). Poza tym korespondencja jest w dwoch jezykach i dotyczy info, ew. komentarz do zdarzenia. Nic poza tym. Tym razem poprosil abym napisala cos o sobie. Spelnilam prosbe. Krotko. Zastanawiam sie po co to jemu. Info nie ma nic wspolnego z pytaniem o mnie. Karty tez nie pokazuja osobistych zamiarow wiec o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: co tym razem? 16.03.16, 21:29
      1. To o mnie mysli - Swiat, ABul, KMi
      Jesteś osobą otwartą, obytą w świecie, masz dużo energii w sobie, ale jesteś przy tym bardzo samodzielna, trochę niedostępna, niezależna.

2. To do mnie czuje - 5 Bul, Mag
      Walczy o przewodnictwo w tej relacji, to on chce karty rozkładać.

3. To pokazuje na zewnatrz - 2 Mon
      Kombinowanie, lawirowanie - nic dziwnego,że nic z tego co robi nie jest dla Ciebie jasne i przejrzyste.

4. Jego wewn. emocje zwiazane z nasza relacja - 8 Mon
      Jakiś wewnętrzny smutek, relacja nie rozwija się.

5. Takie ma/zamiary wobec mnie - KMon
      Chce jakieś interesy z Tobą robić, żebyś Ty mu w czymś pomogła.

6 Tego ode mnie oczekuje - Spr
      Oczekuje,że jak coś da od siebie, to i w zamian Ty mu jakąś przysługę wyświadczysz. Taka wymian, ma być sprawiedliwie, bez podtekstów, uczciwe, czyste postawienie sprawy.

Czy to Cię na coś naprowadza Misboaa?
    • aprepope Re: co tym razem? 16.03.16, 22:17
      Misboaa, a to nie lepiej spytac kart zwyczajnie o co mu chodzi, a nie robic tak "powazny" rozklad? Uczucia..emocje..zamiary..? Wiesz chocby cos o nim - zonaty, wolny? Pytam w zwiazku z tym Krolem monet jako "zamiary wobec Ciebie"...
      • misboaa Re: co tym razem? 17.03.16, 16:25
        aprepope napisał(a):

> Misboaa, a to nie lepiej spytac kart zwyczajnie o co mu chodzi, a nie robic tak
        > "powazny" rozklad? Uczucia..emocje..zamiary..? Wiesz chocby cos o nim - zonaty
        > , wolny? Pytam w zwiazku z tym Krolem monet jako "zamiary wobec Ciebie"...
        >

To jest rozklad ktory mozesz zastosowac pytajac o kazda relacje, nawet z sasiadka czy prezydentem miasta. Daje pelen obraz relacji.
        Tak, chce sie dowiedziec o co mu chodzi. Nie wiem jak wyglada jego zycie prywatne bo nasza relacja nie jest kolezensko-zdystansowana.
    • tabularasa22 Re: co tym razem? 16.03.16, 23:16
      A mi się rzuciły w oczy 5 buław i Mag w pkt. 2 - wyczuwa w tobie "sparring partnera" . Trochę rywalizacji, ale na wesoło, raczej wzajemne stymulowanie, rzucanie pomysłami, burza mózgów.
      • misboaa Re: co tym razem? 17.03.16, 16:37
        Wlasnie Beata! Tez pomyslalam ze on chce cos zrobic/zarobic i oczekuje ze ja podejde do tego profesjonalnie i czciwie. Byc moze w stylu o ktorym mowi tabularasa.
        Czy to moze byc KMon. od "sciany placzu"?
        Head hunter?
        • misboaa Re: co tym razem? 19.03.16, 20:34
          Widzicie tutaj jakies powiazania z kartami dotyczacymi jego pracy? Mozna to polaczyc?
          • beata25_84 Re: co tym razem? 19.03.16, 23:20
            Ja tylko widzę,że chce w jakiś sposób na Tobie/z Twoją pomocą zarobić, ale tutaj te karty bardziej są na jego zamiary nakierowane, a nie na branżę.
            • misboaa Re: co tym razem? 22.03.16, 13:45
              beata25_84 napisała:

> Ja tylko widzę,że chce w jakiś sposób na Tobie/z Twoją pomocą zarobić, ale tuta
              > j te karty bardziej są na jego zamiary nakierowane, a nie na branżę.

Spoko, spoko. Nie mam nic przeciwko temu smile
            • donbas Re: co tym razem? 22.03.16, 14:30
              Ja tu się zgadzam z Beatą. jak zobaczyłam gradacje tych kart monetowych to od razu mi sie skojarzyło z tym, że on chce cię jakoś wykorzystać, np. wykorzystać Twoją wiedze, moze uklady i kontakty i na tym zarobić. Dlatego mógł pytać o Ciebie, zebyć mu cos o sobie napisała, bo chce wysondowac, czy mu sie do czegoś przydasz. Takie interesowne te karty mi sie wydają. On chce wymiany ( sprawiedliwość) ale mnie się wydaje, że ten KM to świadczy o tym, że on jednak chce mniej z siebie dać niż chce wziąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka