Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc w interpretacji

19.07.16, 15:50
Pytanie było czy w sierpniu będę juz miała jakąś pracę: Rycerz denarów,3 bulawy,5 denarow wyyglada na to ze będzie cos nowego,ale ta 5denarow chyba mówi o niskich zarobkach,albo...o moim ciulaniu grosz do grosza bo mam troche dlugow,i musze zarobić na siebie plus je pospłacac.
Obserwuj wątek
    • carolina-8 Re: prosze o pomoc w interpretacji 19.07.16, 20:54
      W mojej ocenie otrzymasz jakąś propozycję w Rycerzu, w 3 buławach będziesz się cieszyć, ale jednak tej pracy nie dostaniesz w 5 denarach.. mi jak dotąd wychodziła ta karta na rozczarowanie w kwestii zawodowej.
      Postawiłam Ci karty na to i wyszło podobnie: Giermek buław, Król Denarów, 4 Kielichy- czyli propozycja z jakiejś firmy, która niestety przyniesie rozczarowanie w 4 kielichach. Może to oczywiście oznaczać rozczarowanie ofertą jaką Ci złożą.

Postawiłam więc pytanie kiedy fizyczne rozpoczniesz pracę:
      sierpień As Kielichów - dobrane 9 kielichów, 2 miecze,
      wrzesień - 5 pucharów, 10 kielichów, 2 denary
      październik - Świat.

I karty znowu się potwierdzają, że w sierpniu będziesz pełna radosnych emocji,a na końcu pasywność, może będziesz długo czekała na odpowiedź w sprawie pracy.
      Początek września-widać Twoje rozczarowanie w 5 pucharach-być może otrzymasz negatywną odpowiedź, ale potem znowu 10 pucharów czyli radość i 2 denary, propozycja.
      Październik -Świat. Więcej nie dobierałam bo to zbyt wymowna karta. Powinnaś w październiku być już w nowej pracy.
      Daj znać czy jak się sytuacja rozwinie. Trzymam kciuki, bo dobrze wiem, jak to jest mieć ciśnienie na pracę smile
      • rewen14 Re: prosze o pomoc w interpretacji 19.07.16, 21:28
        Bardzo,bardzo bardzo dziekuje Ci za postawienie mi kart i wyklarowanie mojej sytuacji,jesteś kochana ?? ???
        • rewen14 Re: prosze o pomoc w interpretacji 20.07.16, 01:34
          rewen14 napisał(a):

> Bardzo,bardzo bardzo dziekuje Ci za postawienie mi kart i wyklarowanie mojej sy
          > tuacji,jesteś kochana
    • 88ula Re: prosze o pomoc w interpretacji 19.07.16, 21:24
      mnie 5 monet zawsze pokazuje rezygnacje/rozczarowanie i pójście z tzw. "torbami". I albo samemu się rezygnuje i odchodzi z "figą" albo dostaje się delikatnie mówiąc "kopa". Jeśli to ostatnia karta, przed optymistycznymi, to raczej należy się spodziewać porażki. sad
      • rewen14 Re: prosze o pomoc w interpretacji 19.07.16, 21:29
        Dziekuje kochana,????
        • rewen14 Re: prosze o pomoc w interpretacji 20.07.16, 01:33
          rewen14 napisał(a):

> Dziekuje kochana,
    • beata25_84 Re: prosze o pomoc w interpretacji 23.07.16, 23:26
      W moim odczuciu Rycerz denarów,3 buławy,5 denarów również uważam, że będą się pojawiały jakieś propozycję, ale wynik końcowy niezbyt zadowalający w tej 5 monet - albo nie dostaniesz, albo oferta będzie poniżej Twoich oczekiwań. 5 denarów to smutna karta, wewnętrznego zmęczenia i przygnębienia, ale jednocześnie jest to karta bardziej naszego nastawienia, niż prawdziwej katastrofy życiowej. Tak więc albo będziesz mogła jeszcze dużo zrobić i pojawią się inne oferty, jeśli teraz pracy nie dostaniesz, albo mimo braku zachwytu na ten przysłowiowy chleb zarobisz.smile
    • beata25_84 Re: prosze o pomoc w interpretacji 23.07.16, 23:35
      Co do rozkładu Karoli:

Postawiłam Ci karty na to i wyszło podobnie: Giermek buław, Król Denarów, 4 Kielichy- czyli propozycja z jakiejś firmy, która niestety przyniesie rozczarowanie w 4 kielichach. Może to oczywiście oznaczać rozczarowanie ofertą jaką Ci złożą.

Też uważam, że wyszło w innych kartach, ale znaczenie dokładnie to samo.

Postawiłam więc pytanie kiedy fizyczne rozpoczniesz pracę:
      sierpień As Kielichów - dobrane 9 kielichów, 2 miecze

Będzie propozycja (AsKiel to zawsze dobre wiadomości, pozytywne uczucia) i zadowolenie, ale w 9Kiel może pokazywać to co wcześniej pisałam - Twoje oczekiwania są wysokie- dobra płaca, wygoda, a oferta będzie poniżej Twoich oczekiwań i to może Cię zblokować (2Mi)

wrzesień - 5 pucharów, 10 kielichów, 2 denary
      We wrześniu będziesz już mocno przybita, zaczniesz chyba gdzieś po znajomych wiueści rozpuszczać, ze pracy szukasz, zaczniesz mocno kombinować jak coś znaleźć.

październik - Świat.
      Wychodzi na to, że w październiku tak jak Karola napisała praca się znajdzie, otworzą się nowe drogi przed Tobą.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka