Dodaj do ulubionych

4 DENARY-TAK CZY NIE?

25.12.16, 22:15
Hej, zadałam kartom pytanie, czy w ciągu najbliższego roku przejdę pewną operacją. I dwa razy pod rząd, przy 1 wróżbie i 2-dla pewności, wypadły 3 DENARY, ale mam problem z interpretacją TAK czy NIE? O ile są w źródłach info na temat AW, w takich pytaniach to nie widzę żadnych info o tej karcie. Macie jakieś pomysły? pzdr DOSIEGO NOWEGO ROKU!
Obserwuj wątek
    • shesza Re: 4 DENARY-TAK CZY NIE? 25.12.16, 22:16
      > Hej, zadałam kartom pytanie, czy w ciągu najbliższego roku przejdę pewną operac
      > ją. I dwa razy pod rząd, przy 1 wróżbie i 2-dla pewności, wypadły 4 DENARY, ale
      > mam problem z interpretacją TAK czy NIE? O ile są w źródłach info na temat AW,
      > w takich pytaniach to nie widzę żadnych info o tej karcie. Macie jakieś pomysł
      > y? pzdr DOSIEGO NOWEGO ROKU!
      • shesza Re: 4 DENARY-TAK CZY NIE? 25.12.16, 22:17
        CHODZIŁO O 4 DENARY! przepraszam, za pomyłkę w treści pierwszej wiadomości.
        • misboaa Re: 4 DENARY-TAK CZY NIE? 25.12.16, 22:51
          To zależy smile Napisz coś więcej. Rozumiem, że masz na myśli operację medyczną a nie bankową. Poza tym czy ty musiała byś zapłacić za zabieg? Czego dotyczy operacja? Potrzebny jest opis sytuacji aby odpowiedzieć na takie pytanie.
          • shesza Re: 4 DENARY-TAK CZY NIE? 25.12.16, 23:01
            Tak, chodzi o operację, dokładnie plastyczną ze względu na chorobę, która w skutkach spowodowała zmiany estetyczne twarzy. Podejrzewam, że operacja nie będzie refundowana i będzie trzeba za nią zapłacić. Co prawda mam możliwość uzyskania pieniędzy od rodziny, ale nie chciałabym z tej możliwości skorzystać. Liczę na to, że sprawa rozwiąże się w inny sposób. Ale nie wiem jak będzie. Na pytanie skąd wezmę pieniądze, w pierwszej wróżbie wyszedł mi AS KIELICHÓW, w 2 wróżbie 3 BUŁAW, 10 MONET. Ale myślę, że pierwsza wróżba oczywiście jest bardziej wiążąca. Drugą postawiłam z ciekawości. pzdr
            • misboaa Re: 4 DENARY-TAK CZY NIE? 25.12.16, 23:41
              Dlatego pytam bo w pierwszej kolejności pojawia się tutaj problem finansowy. Nie liczyła bym na refundajcę. Inny sposób rozwiązania o który wspominasz również się nie powiedzie. Jeżeli operacja ma się odbyć w tym terminie to jedyne rozwiązanie to składka rodzinna. Od kilku osób, a nie jednej. Myślę że zdecydujesz się na samofinansowanie, a to będzie musiało poczekać i termin się przedłuży. Poza tym (w zależności od rodzaju dolegliwości) być może istnieje możliwość przeprowadzenia zabiegu etapami czyli nie wszystko na raz, a tyle na ile ciebie stać w danym momencie, a reszt a potem.
              Sam pomysł jest dobry i powinnaś to zrobić. Powodzenia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka