Rozkład Królewska siódemka.
Wkurzyło mnie to co sie dzieje w mojej klasie. Myślałam ze ze starej klasy Helena trojańska jak .odeszła to bedzie spokój. Otóż jej koleżanka po fachu i z tej samej wioski greckiej dwa razy zastartowala w ciagu dwóch miechow. Sprawa sie znalazła u mojej manager

wiem ze
Kobieta chce dobrze ale za drugim razem powiedziałam, ze nie widze prYszlosci w tej relacji z owa koleAnka i niech sobie znajdzie gdzieś indziej drzewo do skakania. Dziś kolejnej pani, która stoi niżej pod moja nauczycielka ale wyżej ode mnie stwierdziła ze przygotowanie do ich tubtzw cięcie time to nie lekcja i mam ważniejsze rzecYbdobRobienia. Poprosiłam po akcji sprzed Wielkanocy z greczynka onzwolnnienie mnie Z tych cięcie i w ogóle proszę o najbardziej przyziemne zadania. Dziś sie postawiłam tej pani wyZej jako ze moja manager powiedziała nie na moje wycofanie i ze mam to robić

faktem jest ze jestem jedyna za nauczycielka osoba której zależy na tym zeby coś tym dzieciom pokazać. Moja nauczycielka wyjechała wcOraj na ślub siostry wiec koty szaleją. Ale mnie to dziś wpienilo i tak sobie siadlam i myśle o co im a propos mojej osoby biega. Fakt mnie sie albonlubi albo nienawidzi ale w robocie trzymam sie za daleka a w ukryciu chce te dzieci cEgos nauczyć.
Świadkiem wszystkich trzech akcji był chłopak z klasy i druga dziewczyna z Rumunii. Oboje stwierdzili ze moje circle time sa fajne ze je lubią. Nawet biedny mówi mi żebym sobie zaklnela kurwa bonon ma polish housemate to go uczy jak klnac. A ja sobie siadlam i myśle ze mam was kur... Juz dość!
Imię wiem czy dotrwać do sierpnia aż mi zmienia klasę i nowy skład nowe dzieci czy juz szukać nowej pracy, a moze odejść od edukacji a tylko poprosić moja nauczycielkę o referencje.
Rozkład poniżej K7.
Przekład: koło fortuny i królowa mieczy ( znowu ja solo
1. Wejście: 10 denarow ( no to co? Doszłam juz do końca swoich dni tutaj?)
2,6 negTywy: król denarow, As denarow
3,5 pozytywy: Królowa buław, rycerz denarow
4. Dominanty: as buław
7. Wyjście 8 bulawek
Jakieś pierwsze loty myślowe? Bo mnie tylko przyszło na myśl E cokolwiek Robie to bedIe to dobry krok.