18.06.17, 20:33
Znajoma zapytała sie mnie jakie posiada talenty (być może ukryte) , które powinna rozwijać, wyszły karty :
10 monet, as kijów, król monet
bardzo finansowe te karty , 10 monet to karta majątku, wartości, dzieł sztuki, dziedziczenia , w asie widzę działanie bo w końcu pytała co ma rozwijać więc sam as to rozwijanie, wkładanie energii , działanie, król monet znowu karta majątku, bogactwa, bezpieczeństwa i gromadzenia dóbr.
Jeśli przychodzi Wam coś do głowy piszcie proszę.
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: talenty 18.06.17, 22:04
      ,..powiem tak,widze tu raczej taka zwykla prace ktora przynosi godziwe dochody,bo ten as b. troche tu 'psuje'( bulawy = przedstawiciel ludzi pracy) to wysilek w obrobce materii zakonczony sukcesem, ale raczej bez jakis specjalnie spektakularynch osiagniec. Gdyby byloby wsrod tych kart cos z AW, to mozna byloby liczyc na cos extra, tu raczej nie.
      • asia.33 Re: talenty 19.06.17, 18:08
        No można by tak uważać, tylko to miał być talent a nie co osiągnie .
        Z drugiej strony ona na stanowisku i zarządza ludźmi. Mi król monet pokazywał zawsze urzędnika który miał decyzyjność finansową , bank, dosłownie 2x pana w banku a 10 monet to dzieła sztuki, jubilera kiedyś mi ta karta pokazała, pokazała mi bogatych ludzi taką w sumie sagę czy ród bogaty z herbami. Ciężka praca to raczej 8 monet + 5 monet. Jakoś do Króla Monet taka praca mi nie pasuje , król już ma i Król Monetowy to jeśli chodzi o finanse najlepsza karta.
        • adoptowany Re: talenty 19.06.17, 18:52
          ,.w zasadzie piszemy to samo w dwoch wersjach, ale tytul brzmi 'Talenty' to jesli tak,to mozna przyjac ze jedyny talent jaki ma to talent do..robienia pieniedzy, ale to nie beda finezyjne,artystyczne dzialania na wielka skale /pisarka,artysta malarz, czy gwiazda muzyki lub kina /.milego dnia..8)
          • asia.33 Re: talenty 19.06.17, 19:07
            aaaaaaa no artysta też trochę ale nie zarabia na tym to by się zgadzało
        • ucztababette Re: talenty 19.06.17, 19:00
          Krol Monet zawsze ale to zawsze pokazuje mi instytucje panstwowa. Taka ktora rozporzadza pieniedzmi. Moze ta Pani ma smykalke do zarzadzania ludZmi I to w dosc duzej instutucji typu urzedy adm albo zwiazane ze zdrowiem. Nie nastawialabym sie na antykismile
          Wg mnie wsElakie zarzadzanie ale kapitalem ludZkim. Umiejetnosc wspolpracy z ludZmi to nie Wiem czy nie najcenniejszy talent na dzis! WprawdIe brakuje mi mieczowych kart I to tych z wySYch polek ale as Bulaw to mocny kaliber I ja bym optowala za tym ze ta osoba ma dryg do prac instytucjonalnych I to na Dodatek z rozszerzonymi umiejetnosciami typu coach albo nadzor HR.
          • asia.33 Re: talenty 19.06.17, 19:10
            bingo UCZTO smile urząd do tego dużo ma wspólnego z finansami tylko wg tych kart powinna jeszcze nad tym popracować smile
            Może ma zdolności do tego tylko chyba to nie jej pasja, kto z nas robi to co lubi w sensie swoich zainteresowań czy hobby
            (oj sorry mój mąż poniekąd tak smile )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka